Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 11. 21:34
Voltak részek amiken egyenesen felröhögtem, olyan jól van megfogalmazva. xD Szóval ez így oké, felháborodás...röhögés...felháborodás...és így tovább. Na mindegy, szóval a cikkhez:
"megkérdezte, hogy Hawaiiról származik-e, vagy mi?" <- Úh, valaki nagyon kreatív... Az ilyenektől bele tudnék fejelni egy tűpárnába. Tipikus 'húdemenőnekhiszemmagammertkitudtamnyögniegykurvasértésszerűségetamincsakénröhögök' típus. Na de elemezzük a többi részt is.
'olyan, mint egy partra vetett bálna' <- A drága Bíbörkének meg akkora a pofája, mint egy óriás rája. ^-^ És akkor még rímel is rá, hogy bálna. De ilyeneket hogy enged meg magának? Vagy mik juthatnak ilyenkor eszébe? Csípi a sz@r a kis fokhagyma fenekét vagy mi a szösz? Már nem azért, de ilyeneket a leggerinctelenebb és legaljasabb, utolsó primitív figyelemhajhászoktól szoktam hallani. Akkor most őt is könyveljem el annak...? Ám legyen.
Ha én lennék a biztonsági őre még egy jó nagy csattanós tockost is levágtam volna neki, nem hogy megvédjem. Mert teszek én rá, hogy ez a munkája, ez akkor is személyiségi jogok megsértéseként könyvelhető el.
Mellesleg véleményem szerint marha ronda az a kép Justinról, bár eddig se tartottam túl szépnek... És akkor itt most visszanyal a fagyi, mert nagyon nem szokásom más külsejére megjegyzést tenni, de ezek után pont megérdemli. Bár tény, hogy hiába koptatom a billentyűzetem mert úgyse látja, a gond csak az, hogy a rajongók az egekbe istenítik hogy hú de szexi, és ettől száll el annyira... Mindenesetre nekem nyugodt a lelkiismeretem, őt meg remélem gyötri úgy ahogy csak bírja.
"megkérdezte, hogy Hawaiiról származik-e, vagy mi?" <- Úh, valaki nagyon kreatív... Az ilyenektől bele tudnék fejelni egy tűpárnába. Tipikus 'húdemenőnekhiszemmagammertkitudtamnyögniegykurvasértésszerűségetamincsakénröhögök' típus. Na de elemezzük a többi részt is.
'olyan, mint egy partra vetett bálna' <- A drága Bíbörkének meg akkora a pofája, mint egy óriás rája. ^-^ És akkor még rímel is rá, hogy bálna. De ilyeneket hogy enged meg magának? Vagy mik juthatnak ilyenkor eszébe? Csípi a sz@r a kis fokhagyma fenekét vagy mi a szösz? Már nem azért, de ilyeneket a leggerinctelenebb és legaljasabb, utolsó primitív figyelemhajhászoktól szoktam hallani. Akkor most őt is könyveljem el annak...? Ám legyen.
Ha én lennék a biztonsági őre még egy jó nagy csattanós tockost is levágtam volna neki, nem hogy megvédjem. Mert teszek én rá, hogy ez a munkája, ez akkor is személyiségi jogok megsértéseként könyvelhető el.
Mellesleg véleményem szerint marha ronda az a kép Justinról, bár eddig se tartottam túl szépnek... És akkor itt most visszanyal a fagyi, mert nagyon nem szokásom más külsejére megjegyzést tenni, de ezek után pont megérdemli. Bár tény, hogy hiába koptatom a billentyűzetem mert úgyse látja, a gond csak az, hogy a rajongók az egekbe istenítik hogy hú de szexi, és ettől száll el annyira... Mindenesetre nekem nyugodt a lelkiismeretem, őt meg remélem gyötri úgy ahogy csak bírja.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 11. 21:36
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Kérlek Istenem add vissza nekunk Sid Vicioust és vidd el tolunk ezt a szemetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Haljon éhen ez a f@sz
Szandiiii
2013. december 11. 21:41
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (belieber01 @ 2013.12.11. 21:31)
birom az ilyen cikkeket képet miért nem mutatnak a csajról?, kitudja lehet nem valami szépség
Igen, szóval, ha nem szép a csaj, és esetleg tényleg kicsit testes, akkor az már jogot ad biebernek, hogy nyilvánosan alázza porig. justin nagyon undorítóan és bunkón viselkedett, mert arra NINCS MENTSÉG, hogy valakit kigúnyoljanak.
A cikkről: szánalmas, hogy ez a kis k*csög azt hiszi, hogy csak azért, mert már nem lóg a homlokába a haja, és már nincs olyan testalkata, mint egy ötéves kislánynak, már nyugodtan fikázhat másokat.
2013. december 11. 21:41
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem hiszem el a sztorit,de ez van. Más srácok is szoktak bunkók lenni. #Belieber4ever
2013. december 11. 21:42
birom az ilyen cikkeket képet miért nem mutatnak a csajról?, kitudja lehet nem valami szépség
Kit érdekel hogy mennyire szép e vagy sem ?! Az emberek megbántása az megbántás és kész , képzeld mindenkinek más a szép: van akinek a duci van akinek a sovány valakinek a sötét bőrű van akinek a fehér a világ így szép és kerek , tele színes emberekkel
2013. december 11. 21:45
|
|
Hinkypunk555új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 3 Azonosító: 205733 offline
|
Szánalmas s*ggfej! Hogy van képe ezt csinálni? Na és, nem mindenki modellalkatú!
2013. december 11. 21:45
"mind1neked
Nem hiszem el a sztorit,de ez van. Más srácok is szoktak bunkók lenni. #Belieber4ever"
És ha veled is megcsinálná ezt valaki, akkor csak vállat rántanál, és azt mondanád, hogy 'jól van, vannak bunkó emberek'...? Én megértem, hogy rajongtok érte, de az együttérzést ne öljétek már ki magatokból miatta.
Nem hiszem el a sztorit,de ez van. Más srácok is szoktak bunkók lenni. #Belieber4ever"
És ha veled is megcsinálná ezt valaki, akkor csak vállat rántanál, és azt mondanád, hogy 'jól van, vannak bunkó emberek'...? Én megértem, hogy rajongtok érte, de az együttérzést ne öljétek már ki magatokból miatta.
2013. december 11. 21:46
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
csak egy kérdés: ezek után még vannak rajongói... ennek?
2013. december 11. 21:50
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Idézet
Kit érdekel hogy mennyire szép e vagy sem ?! Az emberek megbántása az megbántás és kész , képzeld mindenkinek más a szép: van akinek a duci van akinek a sovány valakinek a sötét bőrű van akinek a fehér a világ így szép és kerek , tele színes emberekkel
nem lehet mindenkinek ugyan az a szép.Gondold bele magad az esetébe: lehet nem a lustasága és az étkezése miatt túlsúlyos hanem valami betegség miatt
na aztán az hogy esne neked ha leszólna a bibikéd ? Nem jól ,mi ?
Teljesen egyetértek! Mindenkinek más a szép, más a csúnya, a szépség annyira reális... Másrészt, attól még, hogy vki kövér, lehet szép!
Szandiiii
2013. december 11. 21:52
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Idézet (HB08 @ 2013.12.11. 21:45)
"mind1neked
Ott a pont
2013. december 11. 22:03
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Pontosan olyan ostoba vagy, mint a kis kedvenced. Gondolom, ti ketten tökéletesek vagytok és jogotok van másokról eldönteni, hogy szépek-e.
2013. december 11. 22:12
|
|
Mortisiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 216624 offline
|
Timcsike 19 év alatt már igazán megtanulhattál volna úgy írni és fogalmazni, mint egy felnőtt ember. Egy mentséged lehet erre a mérhetetlen ostobaságra ami belőled sugárzik, az, hogy mentálisan retardált vagy. Ez esetben sajnálom.
2013. december 11. 22:14
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:05)
kamu.. hallod akkor kamu ez a cikk hogy a k**va anyátokat már f*szomaz már hazudtok it.. -.- Justin segít a gyerekeknek folyamatosan arról persze b*sszameg nincsen cikk ti kis suttyók -.- JUSTIN SOHA NEM MONDANA ILYENT EGY LÁNYNAK!! MERT JUSTIN MINDIG MONDJA HOGY ÚGY VAGY GYÖNYÖRŰ AHOGY VAGY SZÓVAL AKI EZT A SZUTYKOT KITALÁLTA AZ KÖSSE FEL MAGÁT!! JUSTIN SOSEM MONDANA ILYENT!!IMÁDLAK JUSTIN ÉS TUDOM HOGY TE ILYENT NEM TENNÉL SOHA!!!*o*♥
When you were born, the angels were crying in despair and God was in a terrible mood.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.