Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 16. 19:39
Ez itt köpködi a rajongóit és cikizi elemben a koreai sztárok meghajolnak előttük
2013. december 16. 21:35
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Elveszett ez a srác...
2013. december 16. 22:55
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Dzsencii, istenem, hogy lehetsz ennyire elvakult?
Attól, hogy megnézel pár koncertet, átolvasod az önéletrajzát, attól még egyáltalán nem ismersz egy embert...
Honnan tudod, hogy hazugság? Mikor a vödörbe pisált egy étteremben, mikor leköpte a rajongóit, mikor drogozott, az szerinted mind hazugság volt? Mi kéne neked? Az amerikai elnök megerősítése? Komolyan mondom, én még ilyen elvakult embereket nem láttam.
Ráadásul fogalmam sincs, hogy hogy lehet egy olyan emberre felnézni, akiben semmi plusz nincs, nem a tehetségével hívja fel a figyelmet magára, hanem a botrányaival és a rajongói gyalázásával (akiknek köszönheti, hogy ott tart, ahol most.)
Én az ilyen embereknek csak gratulálni tudok.
Nagy az isten állatkertje.
A cikkhez szólva pedig ennek a majomparádénak semmi köze a csaj testalkatához. Ennyire bunkó hogy lehet valaki?
Amúgy meg... neki is lehetne a kis girnyó testéhez kommenteket fűzni...
Attól, hogy megnézel pár koncertet, átolvasod az önéletrajzát, attól még egyáltalán nem ismersz egy embert...
Honnan tudod, hogy hazugság? Mikor a vödörbe pisált egy étteremben, mikor leköpte a rajongóit, mikor drogozott, az szerinted mind hazugság volt? Mi kéne neked? Az amerikai elnök megerősítése? Komolyan mondom, én még ilyen elvakult embereket nem láttam.
Ráadásul fogalmam sincs, hogy hogy lehet egy olyan emberre felnézni, akiben semmi plusz nincs, nem a tehetségével hívja fel a figyelmet magára, hanem a botrányaival és a rajongói gyalázásával (akiknek köszönheti, hogy ott tart, ahol most.)
Én az ilyen embereknek csak gratulálni tudok.
Nagy az isten állatkertje.
A cikkhez szólva pedig ennek a majomparádénak semmi köze a csaj testalkatához. Ennyire bunkó hogy lehet valaki?
Amúgy meg... neki is lehetne a kis girnyó testéhez kommenteket fűzni...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 17. 01:15
|
|
reni19930712új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 141431 offline
|
Szégen ez is! Most komoly hogy ilyet művel egy lánnyal? Ással el magát de jó márre!
2013. december 17. 11:02
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
JÉZUSOOMM!! AZT SEM ÍRJÁK BENNE HOGY EGY RAJONGÓJA VOLT! MÉG AZT SEM ÍRJÁK HOGY MIKOR ÉS HOL TÖRTÉNT....JESSZUSOM..EKKORA EGY BAROMSÁGOT!! SEMMI INFORMÁCI NINCS BENNE, CSAK EGY KITALÁLT HAZUGSÁÁGG!!! ETTŐL AZÉRT JOBBAN KELLETT VOLNA FÁRADOZNIA A CIKK ÍRÓJÁNAK HOGY ELHIDJEM!! és az állítólagos szemtanú pedig csinálhatott volna akkor egy képet az esetről!! most pedig senki ne jöjjön azzal, hogy elfogult vagyok Justinnal szemben: az tény ha rosszat csinál nem pártolom, de nem fogom megutálni!! egy BELIEBER mindig hű marad Justinhoz, akármi történjék<33
#BELIEBER FOREVER<3
#BELIEBER FOREVER<3
2013. december 17. 17:08
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Kedves ,,Unicorn and Rainbow" !
Eloszor is nem kotottem beled , akkor meg mia pi*aba kotsz a masik szavaba ! Orulhetnel ,hogy nem kotok beled , mert annak nem lett volna jo vege , de ha te igy gondolod en is beledkothetek es beszelhetek durvan is .
Amugy meg az-az intelligenciaszint minden BELIEBERNEL megvan hiaba mondjatok , hogy nalunk nincs meg , mert nincs igazatok !
Kerlek titeket , hogy menjetek el innen a Pi*aba es mashol utalkozzatok !
Koszonom szepen ! #BELIEBER
Eloszor is nem kotottem beled , akkor meg mia pi*aba kotsz a masik szavaba ! Orulhetnel ,hogy nem kotok beled , mert annak nem lett volna jo vege , de ha te igy gondolod en is beledkothetek es beszelhetek durvan is .
Amugy meg az-az intelligenciaszint minden BELIEBERNEL megvan hiaba mondjatok , hogy nalunk nincs meg , mert nincs igazatok !
Kerlek titeket , hogy menjetek el innen a Pi*aba es mashol utalkozzatok !
Koszonom szepen ! #BELIEBER
2013. december 17. 17:09
|
|
Szappanbuborékúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187973 offline
|
És most jön a sok Belieber h ez "tuti h nem igaz mer Justin az Isten aki semmi rosszat nem csinál" Tök szép hangja van a srácnak de én utálom... és mielőtt kinyírnátok nem azért utálom mert ez a divat hanem azért amit csinál oké h jótékonykodik meg minden de azért ez már kicsit sok amit művel bántja azokat akiknek mindent köszönhet;drogozik stb. (bocs attól a beliebertől akit megsértettem,ez az én véleményem)
2013. december 17. 17:15
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Nallad bizti , hogy szebb hangja van ! =D
Neki van a legszebb hangja az egesz foldon !
Amugy nem bizti , hogy a rajongoja volt.
#BELIEBER
Neki van a legszebb hangja az egesz foldon !
Amugy nem bizti , hogy a rajongoja volt.
#BELIEBER
2013. december 17. 19:56
Így márcsak még jobban tudom utálni ezt a barom állatott. Aki megérdemelné, hogy egyszer a testőrei szabira menjenek és találja meg valami kicikizett sértett szívű lélek rokona és adja vissza azt amit az illető érzett.......grrrrr
2013. december 17. 19:58
Egy BELIEVER mindig hű Justinhoz....mint egy kiskutya?Hmmmm AnnyBeebs? Komolyan?
2013. december 17. 19:59
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
oooo hagyjatok Justinnal!
2013. december 17. 19:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
egy nagy darab idiota kolyok!
2013. december 17. 20:00
|
|
|
nem sajnalom cseppet sem a rajongot!
tudja meg a "sztarokat" mint o tisztelni kell!
Justin minden csak egy sztar nem!
tudja meg a "sztarokat" mint o tisztelni kell!
Justin minden csak egy sztar nem!
2013. december 17. 21:37
Csak három szó:Önimádó,Beképzelt,Egoista!!!!!Eddig úgy voltam hogy oké nem szólok egy rossz szót sem nehogy megbántsam a rajongókat erre csak egyre rosszabb lesz!!Ez a gyerek hihetetlenül szörnyű!!És elnézést ha ezzel megbántok valakit de észre kéne venni ami a szemünk előtt van!!ÉS MOST NEM CSAK ERRŐL AZ ESETRŐL BESZÉLEK!!Még egyszer Bocsánat ha valakit megbántottam!!
2013. december 17. 23:18
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Azt nem értem, hogy hogy lehet ez a legolvasottabb cikk. Két híresség is elhunyt, a halálhrüket legfeljebb egy hete írták ki ide, és mégis mindenki arra kíváncsi, hogy ez az arrogáns f*szfej megaláz valakit...
2013. december 18. 13:08
|
|
PITBULL1981új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 210348 offline
|
Ez mekora egy bunkó seggfej....!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.