Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 15. 14:28
|
|
Kurucz Irénkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 205995 offline
|
én nagyon nem birom Justint,mert azt hiszi ö a világ ura azt tehet amit csak akar.Joképü de nagyon öntelt
2013. december 15. 14:44
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
kis köcsög... nem mindenki olyan "tökéletes" mint ő
2013. december 15. 17:18
Már nem azért, de én a helyében kussolnék. Nem azért, mert ő kövér vagy ilyesmi, csak amiket csinál... Lassan Miley szintjére jut...
2013. december 15. 19:01
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
Nem tudom ebbe mi az igaz... :S De mindenki azt hisz amit akar. :*
2013. december 15. 20:11
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Biztos nem lehetett eleg csini a csaj es ezert viccelodott vele
Semmi baj Justin , nem nagy valami .... hisz tudod te szeretsz miket es mi Belieberek is szeretunk teged <3 #belieber
Semmi baj Justin , nem nagy valami .... hisz tudod te szeretsz miket es mi Belieberek is szeretunk teged <3 #belieber
2013. december 15. 20:47
|
|
Unicorn And Rainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 216237 offline
|
Mrs.Bieber19 "Biztos nem lehetett eleg csini a csaj es ezert viccelodott vele smileeee.gif
Semmi baj Justin , nem nagy valami .... hisz tudod te szeretsz miket es mi Belieberek is szeretunk teged <3 #belieber"
WTF? Ha szeretne titeket akkor nem szólt volna be már a nem tudom hányadik rajongójának. Nem volt elég csini a csaj? És ez már fel jogosítja őt arra ,hogy be szóljon neki? Bár szerintem mindenki tudja jól ,hogy csak azért csinál ilyeneket ,hogy az emberek beszéljenek róla ,és ne felejtsék el a nevét...SZÁNALOM...
Semmi baj Justin , nem nagy valami .... hisz tudod te szeretsz miket es mi Belieberek is szeretunk teged <3 #belieber"
WTF? Ha szeretne titeket akkor nem szólt volna be már a nem tudom hányadik rajongójának. Nem volt elég csini a csaj? És ez már fel jogosítja őt arra ,hogy be szóljon neki? Bár szerintem mindenki tudja jól ,hogy csak azért csinál ilyeneket ,hogy az emberek beszéljenek róla ,és ne felejtsék el a nevét...SZÁNALOM...
2013. december 15. 20:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 216237 offline
|
Arpadeus Mester Ez a Justin...
2013. december 15. 20:51
|
|
|
Szandikaa Beliber Nem mindig raknak ki képet! Vagy lehet ,hogy a lány direkt nem akarja ,hogy utána ezzel megbántsák!
2013. december 16. 00:54
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2013.12.15. 20:11)
Biztos nem lehetett eleg csini a csaj es ezert viccelodott vele
Semmi baj Justin , nem nagy valami .. hisz tudod te szeretsz miket es mi Belieberek is szeretunk teged <3 #belieber
Semmi baj Justin , nem nagy valami .. hisz tudod te szeretsz miket es mi Belieberek is szeretunk teged <3 #belieber
Most már minden bölibörből elegem van. Szeressétek, de kulturáltan, és ne védjétek meg ezt a f@szkalapot, ha nem érdemli meg. Undorító egy alak, nem csoda, hogy Kanada nem kéri vissza. Amikor elkezdett énekelgetni, a fél karját odaadta volna érte, hogy legyen néhány rajongója. Most bezzeg van bőven, le lehet őket köpni, ki lehet őket röhögni, meg satöbbi, úgy is van belőletek bőven. Csak azt nem értem, miért nem veszi észre senki közületek, de gondolom van némi köze az intelligenciaszintetekhez... (bocs, az igen csekély kivételnek)
2013. december 16. 06:49
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Miert irja mindenki ugy hogy beliber?? BELIEBER...es lucyanattol hogy te utalod meg minden attol a rajongoit hagyd mar beken..es most komolyan az ilyan szar cikkeknek hisztek?! Ha sztar lennek akkor biztosan nem bantanam meg a rajongoimat...es ha ez igaz akkor meg melyik fiu/lany nem csufolt meg ki vlakit?
2013. december 16. 11:20
|
|
|
vikinguyen
"es ha ez igaz akkor meg melyik fiu/lany nem csufolt meg ki vlakit?"
De akkor JB miért énekelgeti folyton azt ,hogy minden lány olyan szép!? Ha utána nem egy egyszerű embert hanem egy RAJONGÓJÁT kigúnyolja?
"es ha ez igaz akkor meg melyik fiu/lany nem csufolt meg ki vlakit?"
De akkor JB miért énekelgeti folyton azt ,hogy minden lány olyan szép!? Ha utána nem egy egyszerű embert hanem egy RAJONGÓJÁT kigúnyolja?
2013. december 16. 11:20
|
|
|
Lucyan Egyetértek veled!
2013. december 16. 11:25
|
|
chelsi1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 198967 offline
|
azt bírom hogy valaki még ezek után is védi. nyissátok már fel a szemeteket, Justin egy paraszt bunk* ember lett. sajnos
régen én is szerettem de amiket most csinál botrányos.
itt helyben most leb*sznék neki ezért a húzásáért. sorry akit megbántottam!
itt helyben most leb*sznék neki ezért a húzásáért. sorry akit megbántottam!
2013. december 16. 15:02
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
ezeket annyira bírom, folyton arról magyaráznak a bieberek, hogy nem is ismerjük őt, meg ilyesmik, úgy csinálnak, mintha ők ismernék, de ilyenek után nem is akarom megismerni.. szerintem sem kell ezek után védeni, nincs értelme mert ez egy paraszt.!!
2013. december 16. 15:06
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
Szandika Belieber ez hülyeség.. és ha lenne is kép akkor meg azt olvasgathattuk volna, hogy jajj ez a kép hamis, meg photoshop. egyébként, hogy lehetne lefotózni, szerinted mindenki kamerával jára a strandra, vagy nem tudom mit hiszel.. de ezen márcsak röhögni lehet.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 16. 17:09
Emberek ébresztő ez egy nagy KAMU.Justin Biber nem lenne ilyen szemét.Az unicef gyermekalapítványnak is segít.
2013. december 16. 17:16
Idézet
Beyla írta:
Hát igen, újabban csak hozta a formáját. Tényleg nem értem - az anyja miért szült gyereket, ha nem akarta nevelni? Ugyanis egy gyereket nem csak világra szülünk, de életre is nevelünk. Ez a puha p*cs meg minden, de, hogy nevelt és tisztességtudó fiatalember nem, az is biztos. Én a csaj helyében tutira orrba nyomtam volna, hisz ő is annyira férfias (csak, ha már a fikáznásnál tartunk amúgy), hogy egy lány is képes leütni. Azért kíváncsi vagyok, hogy mire ennyire büszke.
Se tehetsége, se modora, se jó kinézete, se megnyerő személyisége nincsen. Egyszer őt kéne ilyen szinten megalázni, és aztán ilyesmit soha többet nem csinálna. Nekem az a véleményem, hogy egyébként a saját önbizalmatlanságát, a saját problémáit és hibáit vetíti ki másra. Ugyanis akik a külsőség miatt piszkálnak egyeseket, általában azok nincsenek magukkal megelégedve a legjobban. Ha nekik sz*r, hát legyen akkor másoknak is. Vagy itt szimplán csak arról van szó, hogy bíbőr olyan genetikai rendellenességgel pottyant e világra, ami által nincsen agya? Nem szoktam ilyesmit mondani, de remélem egyszer valaki elkapja és tényleg úgy megveri, hogy járni sem fog tudni. Iszonyat, hogy mit meg nem enged magának ez a buzerátor, és, ha valaki beszól emiatt, akkor még neki áll feljebb.
Hát igen, újabban csak hozta a formáját. Tényleg nem értem - az anyja miért szült gyereket, ha nem akarta nevelni? Ugyanis egy gyereket nem csak világra szülünk, de életre is nevelünk. Ez a puha p*cs meg minden, de, hogy nevelt és tisztességtudó fiatalember nem, az is biztos. Én a csaj helyében tutira orrba nyomtam volna, hisz ő is annyira férfias (csak, ha már a fikáznásnál tartunk amúgy), hogy egy lány is képes leütni. Azért kíváncsi vagyok, hogy mire ennyire büszke.
Teljesen egyetértek.
2013. december 16. 17:59
Ez egy nagy kamu.
Justin biztos nem ilyen szemét a rajongóival egyáltalán nem , más emberekkel , kik semmit nem ártottak neki , főleg azokkal nem.!
D Justin egyáltalán nem olyan fajta. 4 éve a rajongója vagyok , annyira "kiismertem" már.
Annak üzenem aki írta.: Attól még hogy te utálod Justint hazugságokat ne... :* :@
U.i.: Nem azért írom , mert szeretem , hanem azért , mert ez tuti kamu. Simán ennyi..
Annak üzenem aki írta.: Attól még hogy te utálod Justint hazugságokat ne... :* :@
U.i.: Nem azért írom , mert szeretem , hanem azért , mert ez tuti kamu. Simán ennyi..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.