Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 14. 17:42
Most az utálkozók rögtön kapnak az alkalmon, és minden erejükkel próbálják leírni, hogy Jus mekkora egy bunkó paraszt, meg is jegyzem, elég jó hozzászólásokat találtam. Tisztában vagyok azzal, hogy Justin egyáltalán nem tökéletes, de szinte biztos, hogy ez nem igaz. Biztos van bennem némi elfogultság, mert Belieber vagyok, de Justin-nak mindig is fontosak voltak a rajongói, mindig foglalkozott velük, úgyhogy ha tetszik, ha nem, ezt nem nagyon tudom elhinni. Lehet mondani, hogy még mindig egy rózsaszín felhőcskén üldögélek, de ez mit sem változtat a helyzeten.
2013. december 14. 19:15
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (M.Cintiii @ 2013.12.14. 08:53)
Irónikus? Csak ezt tudjátok mondani?! azt nem veszitek észre mennyi jót tett?
Azt is csak azért tette, mert ráparancsolt a menagere, hogy tegyen valami jó, jótékonykodjon adakozzon kicsit. Akkor aztán van körülötte 6 kamera. Ha balhé van akkor meg bújik a gorillái mögé, meg takargatja a pofáját!!! Képmutató kis g...ny! Ti meg bedőltök a p...ztvakításnak.
2013. december 14. 20:49
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Egyszerűen nevetséges, amit egyesek ennél a cikknél levágnak.
Hiába próbálják görcsösen bizonygatni, Justinban még maradt tisztelnivaló tulajdonság.. Nem, nem hiszem hogy maradt.
2013. december 14. 21:38
|
|
titokcsajszii000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 216823 offline
|
Én amúgy se voltam rajongó, de eddig még eltűrtem Justin-t... de ez. Bunkó-__-"
2013. december 14. 21:40
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
íme, ez az idióta a mai tizenévesek példaképe
pont az ilyenek miatt nincs meg a szolidaritás az emberekben, mert mindenhol az látják, hogy csak a csontkollekció a jó
bravó, Jusztina, ismét bebizonyítottad, hogy van még lejjebb...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 14. 22:31
|
|
Leila14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 213771 offline
|
na tessék "-.- itt vannak a hülye fanpics@ák h megint kihúzzák ezt a k+csögöt a tette alól .... szánalmas h ilyet csinál ... amikor leköpte a rajangóit akkor is csak jöttek a komik h csak a rehab miatt van sz@ar mentség XD meg amikor csókolózott egy nigga pasassal akk meg "h az nem Justin csak hasonlít rá" SZÁNALMAS EZ A KIS GYEREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. december 14. 23:43
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Az "igaz Belieberek" még mindig kitartóan védik őt. Mikor nyílik már fel a szemetek?
Ez a kissrác egy gyerek, akinek fingja sincs a társadalmi normákról. Ő nem egy követendő példa, ő csak egy kisfiú, aki még mindig nem nőtt fel.
Justin Bieber megnyilvánulásai egy szar alakot festenek elém, ha igaz ez, ha nem; én ezt látom.
Egyébként én a lány helyében úgy pofán csaptam volna Justint, hogy visszapattan a gorilláiról. Mindennek van határa..
Justin Bieber megnyilvánulásai egy szar alakot festenek elém, ha igaz ez, ha nem; én ezt látom.
Egyébként én a lány helyében úgy pofán csaptam volna Justint, hogy visszapattan a gorilláiról. Mindennek van határa..
Szandi0820
2013. december 15. 09:27
2013. december 15. 09:58
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
Igazad van szandikaa beliber
2013. december 15. 11:30
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Taknyos kis k*csög.
Szandiiii
2013. december 15. 11:48
|
|
RebekaGrant.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 216733 offline
|
Gratulálok..ezek után én biztos nem lennék a rajongója.
2013. december 15. 13:03
|
|
viri888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 183177 offline
|
Szörnyű hogy manapság még a rajongok mindig szeretik régen elnéztem gondoltam had szeresék ha enyire hülyék de ezt a sztorit beállitani kamunak na az már nem járja, hogy lehet olyat bálványozni akit nem érdekelnek a mások érzései és hogy azt hiszi hogy ha ráköp másokra akik valami kozmikus csoda folytán birják azt csak úgy simán meguszhassa, ez asrác ha neveszhetném igy bár nem kéne, bebizonyitota hogy van még lejebb!istenem vegyétek észre hogy ez a csávó szánalmas és undoritó legszívesebben felpofoznám de komolyan!!!ő a világ legnagyobb ribanca
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.