Csak szegény lányt sajnálom.
Justinka megint nem gondolkodott hogy kit sért meg.
Azon sem, hogy lehet hogy beteg, vagy Ő így érzi jól magát. Szánalom -.-
Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 11. 20:48
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Kis rohadék,de utálom őt!Beképzelt majom!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 11. 20:48
Idézet (Samantha @ 2013.12.11. 20:47)
Mostanában annyi rossz híreket hallottam róla, hogy már nem tudom magam se eldönteni, hogy ez most igaz vagy valaki túl dramatizálja ezt .. Fogalmam sincs. De tegyük fel ez igaz akkor undorítóan viselkedett ez emberhez nem méltó főleg hozzá nem aki imádja és az ő rajongói a legjobbak stb.. (akkor már ez is kamu volt) De remélem, hogy ezt még ő se gondolta komolyan.
Köszönöm, hogy te legalább nem vagy olyan rohadtul meggyőződve róla, hogy a te Justinod szent és sérthetetlen.
Csak hát sajnálom szegény rajongóit, hogy ekkora nyomorék lett abból az emberből, akit annyira szerettek.
2013. december 11. 20:49
Hát ez nem volt szép, minden ember olyan amilyen.
2013. december 11. 20:51
Süllyedhet még Jussy ennél is lejjebb? Úgy látszik, igen. Nem más ő, mint egy elkényeztetett, nagyra nőtt óvodás.
Nem hinném el általában az ilyen ultramegbízható forrásokat, de vagy negyven ilyet hallottunk Jussyról az elmúlt 1,5 évben. Még meglepődtök?
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Idézet (Hugii 570 @ 2013.12.11. 20:48)
Köszönöm, hogy te legalább nem vagy olyan rohadtul meggyőződve róla, hogy a te Justinod szent és sérthetetlen.
Csak hát sajnálom szegény rajongóit, hogy ekkora nyomorék lett abból az emberből, akit annyira szerettek.
Végén majd a hírneve teszi tönkre. Hát ha majd idősebb lesz akkor máshogy lássa majd a dolgokat, mert gyerek és azt hiszi ez természetes
2013. december 11. 20:52
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
jaj dzsásztin édesem, imádlak olyan cukcsi, hogy a te szemedben mindenki egy szánalmas és nevetséges szar alak, mert csak egy magadfajta undorító gyökér lehet tökéletes. *-*
mellesleg a helyzet változatlan; a gyomrom felfordul ettől a senkitől. de most ugye akkor majd megint leáll jótékonykodni a menedzsere parancsára, nehogy már a rajongói fejében egy tizedmásodpercre megfordulhasson, milyen is a kedvencük valójában...
mellesleg a helyzet változatlan; a gyomrom felfordul ettől a senkitől. de most ugye akkor majd megint leáll jótékonykodni a menedzsere parancsára, nehogy már a rajongói fejében egy tizedmásodpercre megfordulhasson, milyen is a kedvencük valójában...
2013. december 11. 20:55
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
jézusom..ez ha ez igaz, akkor ez a gyerek nagyon sérült o.O
2013. december 11. 20:56
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Mindig is ilyen embernek képzeltem. Annyira örülök hogy jó messze van tőlem mert biztosan lesüllyednék a szintjére és pofán köpném ezt a kis csipszart...
Szandiiii
2013. december 11. 20:57
|
|
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline
|
Remek. Eggyel több ok hogy utáljuk. Nem elég hogy hangja nincs, egy klasszikus 'páva' , még emberileg is egy nagy nulla. Gratu!
2013. december 11. 20:58
|
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline
|
Nem hiszem el, hogy mondhat valaki ilyet egy lányra... Vissza kéne vennie a képéből, mert attól, hogy a testőrei ott állnak mellette, nem kéne azt hinnie, hogy bármit megtehet...
2013. december 11. 20:59
Szerintem a lánynak egyáltalán nem kellett volna letörnie. Úgy értem, kit érdekel, mit mond róla Justin Bieber?
2013. december 11. 21:01
-.-" istenem...szánalmas.. egyáltalán nem vicces ha valakit piszkálnak
áltaános iskolában eléggé duci voltam és kínai vagyok és mindig rizsgombócnak cikiztek (így visszagondolva ez tök aranyosan hangzik) visszatérve bieber gyerekre, elmehet a sunyiba
Csak gratulálni tudok Justinak. Szánalmas alak, még ő sérteget másokat? Előbb legyen szíves elő venni egy tükröt, és megnézni benne magát, vagyis egy egó mániás majmot. Persze, egy-két nap múlva tényleg az lesz: Justin Bieber rá szoruló gyermekeken segített.És véletlenül elkísérte egy kamera....
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Zsüsztinkének előbb tükörbe kellene néznie! Hogy nézz már ki?
xD Amugy nemértem hogy miért kell ilyenről cikket irni... valami hasznosabb téma nincsen mint ő, a 1D vagy Mileyka??? ezt a 3 témát lőjétek már ki innen mert már gázz..
2013. december 11. 21:03
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Eddig is tudtam, hogy egy bunkó, beképzelt, nagyképű par*szt ez a kölök, de hogy ennyire... Nézzen már magára, úgy néz ki, mint egy félresikerült transzvesztita. Legfeljebb egy meztelen csigára hasonlít szegényke, én a helyében nem mutogatnám ezt a girnyó, kifejletlen "felsőtestét".
2013. december 11. 21:06
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Én személy szerint örülök, ennek a cikknek. Had olvasgassák a biliberek. Nem hazudtolta meg magát. Szánalmas beszólogat a gorillái mögül. Csak ő nevetett a saját viccén. Ez is elárulja, hogy senki más nem tartotta poénosnak. Hülye, gyökér!
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.