Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 14. 11:28
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (M.Cintiii @ 2013.12.14. 08:53)
Irónikus? Csak ezt tudjátok mondani?! azt nem veszitek észre mennyi jót tett?
tudod nehéz emlékezni a jó dolgokra amiket tett régebben miközben mostanában CSAK arról lehet olvasni hogy milyen rosszakat tett. Lehet hogy nagy kedvenced de azért te is érzed hogy ez mekkora egy ** dolog volt.
2013. december 14. 11:30
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
úgy megütném ezt a férget. Ez már tényleg sok, inkább ássa el magát.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 14. 11:57
Nagyon szemtelen!
Azért ilyen gazdag, mert a rajongói megveszik az albumait és elmennek a koncertjeire!
Azért ilyen gazdag, mert a rajongói megveszik az albumait és elmennek a koncertjeire!
2013. december 14. 12:21
Kezd elegem lenni ebből a hólyagból ... őszintén, itt tart a világ, a generációm, hogy egy ilyesvalakit magasztalnak? Komolyan, 4 - 5 évvel ezelőtt még egy kis cuki tinisztárocska volt, mostanra nem hiszem el mi lett belőle. Nem mintha szeretném, régebben is tudtam, hogy nem százas az egész hececáréja, de most mi van ... Miley Cyrus twerkelése vagy mi a csuda a legnagyobb hír, az is egy viszketségi feltűnéses ribanc. Emberek, térjetek észhez, úgy gondolják rengetegen, hogy amit EZEK csinálnak, az lenne a ZENE. Itt vagyunk, hogy az év embere Miley Cyrus lenne, és még ő versenyzett Ferenc Pápával (!) a címért. Nem akarok ezen a planétán élni ilyenkor ....
2013. december 14. 12:23
Hát igen.Pont őneki kell alázni más lányokat,a b*zi pofájával,a(z) (most az egyébként jól sikerült cikkből idézek)
"kigyúrt testével és tökéletesen belőtt hajával."
Na igen.Erre szoktam azt mondani,hogy túlélőtáborban az ilyeneket dobják először a tábortűzbe.
Jaj,olyan menő kislány dzsásztin,nehogy véletlenül lef*ssam a bokámat.Hatodik osztályos Green Day fan vagyok,nap mint nap látok velem egykorú divattini libákat,de ekkora lúzert,mint ez a Justin,aki a "jó" képével meg a sz*r zenéjével már nem tud ekkora népszerűséget kivívni,még én se láttam.
"kigyúrt testével és tökéletesen belőtt hajával."
Na igen.Erre szoktam azt mondani,hogy túlélőtáborban az ilyeneket dobják először a tábortűzbe.
Jaj,olyan menő kislány dzsásztin,nehogy véletlenül lef*ssam a bokámat.Hatodik osztályos Green Day fan vagyok,nap mint nap látok velem egykorú divattini libákat,de ekkora lúzert,mint ez a Justin,aki a "jó" képével meg a sz*r zenéjével már nem tud ekkora népszerűséget kivívni,még én se láttam.
2013. december 14. 12:32
Idézet
dorii02 írta:
Azért kíváncsi lennék, ebből mennyi igaz... Nem a JB fanok a hülyék, hanem azok, akik bedőlnek ilyeneknek..Nem kell mindent elhinni a médiának.
Azért kíváncsi lennék, ebből mennyi igaz... Nem a JB fanok a hülyék, hanem azok, akik bedőlnek ilyeneknek..Nem kell mindent elhinni a médiának.
Azt,ha valami jót csinál,egyből higgye el mindenki.De mivel más érv úgy sincs,hisz azért egy ennyire gáz sztárt más módon nem nagyon lehet védeni,csak annyit mondani,hogy hülye aki elhiszi,amit mondanak.Nem sokszor volt még olyan,hogy VÉLETLENÜL több hónapig arról fecseg mindenki,hogy éppen mit csinált egy kis senki.Akkor majd az utálók is VÉLETLENÜL ki fognak osztani egy olyan valakit,aki lehülyézi őket.
Szandi0820
2013. december 14. 12:42
|
|
Gyöngyös99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 195550 offline
|
mekkora egy f@sz ez a gyerek! Mit képzel? Attól még, hogy mindenki ismeri őt, senkitől sem kapott felhatalmazást arra, hogy beszólogasson idegen embereknek. Talán tükörbe kéne néznie néha napján! Én sovány vagyok, és alig vagyok 48kg, de ha nekem valaki beszólina, hogy pl. egy gebe vagyok, odamennék - és ha híres, ha nem - úgy képen törölném...!
2013. december 14. 13:20
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
tiszta bunkóó lett :s
2013. december 14. 13:27
Valószínűleg most Justin azt gondolja, milyen kemény, amiért beszólt az egyik rajongójának. Pedig egyáltalán nem. Ő mindenre gondol, csak éppen arra nem, hogy pont neki köszönheti a karrierjét, erre ő mit csinál: Leköpi rajongóit és még be is szól neki. Gratulálok neki, elérte azt a szintet nálam, hogy teljesen a béka feneke alatt van. Nem tudom, mi történt vele, hogy egyik pillanatról a másikra teljesen szétesett, de jobban tenné, ha elgondolkodna azon, hogy mit tett, mielőtt a süllyesztőbe kerül. Most sok Belieber azt mondaná, miért szóljuk le, ha nem is ismerjük? Talán azért, mert ha ő megteheti azt, hogy bántó, sértő dolgokat mond egy rajongójára, mi ugyanúgy mondhatunk neki bármit, hisz ugyanazt csinálja.
Szandi0820
2013. december 14. 13:38
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Nem tudom mit képzel magáról, mert márt túl sok..
-.-
-.-
2013. december 14. 13:41
|
kittii2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 216780 offline
|
Mindenki azt írja, hogy képen kell törölni hátha észhez tér! Akkor sem érnénk vele semmit pedig tényleg jó lenne!!! -.-
2013. december 14. 13:53
|
|
Harry Stylesnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 204367 offline
|
Kittii2002 egyetértek
2013. december 14. 14:40
|
|
Hopszmapszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 207344 offline
|
Úristen...ez beteg...
2013. december 14. 15:54
Mellesleg pont ő beszél? Aki úgy néz ki mint amit, a zuhany lefolyójából szoktam kiszedni. A lány helyében, én odamentem volna, és egy hatalmas pofont adtam volna, arra a "tökéletes arcára" A 1,5 éves unokahúgomba is több férfiasság szorult mint ebbe a Bieber gyerekbe. Szupersztár ide vagy oda, mindennek van határa!!! És a Belieberek (vagy mik) erre a férfinek nevezett képződményre néznek fel?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.