Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 13. 13:54
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hülyegyerek. Valaki lője már le.
2013. december 13. 14:12
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
ez azzz tesó! hatalmasat nőttél a szemembe! légyszíves azért ki ne felejtsd a poénkodásból down-szindrómásokat, az éhező-szomjazó etióp gyerekeket, a zsidókat és az egyébként is a társadalom peremére szorítottakat... nehogy ne lehessen teljes a nevetés orgia
de legközelebb a gorillák nélkül legyél húúú de nagy fiú... utolsó senkiházi!
de legközelebb a gorillák nélkül legyél húúú de nagy fiú... utolsó senkiházi!
2013. december 13. 14:52
Emberek, megértést! IQ5se szindrómája van!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 13. 14:54
Amúgy ez lehet, hogy nem is igaz, mert nincs róla kép vagy videó! De amit eddig művelt.. teljesen hihető. Megérdemelne két pofont, meg egy tökön rúgást! Istenem' lője már le végre valaki!!!
2013. december 13. 14:55
|
|
Annna99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 207943 offline
|
Ez a szemét a hűséges rajongóit fikázza pedig ő a szánalmas és még azt nem értem hogy sok lány még ezek után is azt mondja,h mennyire jó és,h mennyire cuki pedig nem.
2013. december 13. 15:23
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Én ezen a kölkön már meg se tudok lepődni, most már valaki igazán gatyába rázhatná.90% hogy agylágyulásban szenved ez a selejt
bár ezzel csak saját magát minősíti.
2013. december 13. 15:38
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Amúgyse a szívem csücske ez a gyerek.Sőt azthiszem nyugodtan ki is jelentem hogy utálom.A hangját és a zenéit szeretem de magát az embert gyűlölöm.Nagyképű,ronda és undorítóan viselkedik.Egyáltalán nem mutat jó példát a rajongóinak és egyáltalán nem sztárhoz méltó a viselkedése.Soha szinte soha nem hallani róla botránytalan híreke.Erről a srácről mást sem hallani csak a botrányairt.Hogy is lehet ő sztár egyáltalán? Nem értem.Az én szememben tuti hogy egy kb.3 éves kisfiú aki borzalmas viselkedést tanult.Hogy képzeli hogy ezt csinálja?Ez undorító.És nagyon durva.nagyon tudom sajnálni azokat az embereket akik ezért a nyomorék emberért rajongnak.Én itt még visszafogom magam.Mert különben nagyon sok trágár szavakat is használnék.De mivel én nem ilyen vagyok ezt nem teszem meg.De mindegy ez nem is volt annyira meglepő tőle.És nem isnagyon érdekel erről már semmi féle botrányos hír mert ez az ember már semmivel nem tud meglepni.Mindegy ezzel úgyis magát minősítette:D
2013. december 13. 16:24
|
|
Evelinke8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 177869 offline
|
ezek akkora baromságok a fele sem igaz már nincs mit kitalálni nyumorúl Justiról,amig én a saját szememmel nem látom londonban mit csinál addig nem hiszem el :-P
2013. december 13. 16:26
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
ez most komolyan megtortent??? ezt egyszeruem nem tudom elhinni
annyira imadja a rajongoit, es tenyleg minden megtesz ertuk, meg sokat segit nekik, es komolyan az elmult 4-5 honapban teljesen elment az esze! nemtudom mit higyjek :/
2013. december 13. 16:39
|
|
kviki8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 206933 offline
|
Húúú...ez durva volt. Na jó nem a testalkatról kell ítélni!!! ekkora hülyét nem igaz hogy egyszer nem tud kedves lenni valakivel . megkockáztatom hogy azt mondom hogy nincs szíve
xd
2013. december 13. 16:46
|
|
Evcsuu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 638 Csatolások: 2 Azonosító: 186479 offline
|
oké hogy poénkodik de ezen?! hallod ha nem lenne "sztár", nem lenne annyi pénze hogy gyógyszereket zabáljon hogy ilyen legyen a teste, nem lenne más ember a többinél...igen csinálja csak ezt sértegessen mindenkit nyugottan,csak amikor vége lesz a karrierjének úgy egyedül fog maradni mint a kisujjam...senki nem fogja csodálni hogy "milyen jó a hangja""....mert már nincs ki hogy ezt mondja...eddig sem szerettem ezt a gomárt,de hogy ilyen alpárian csonkítsa rajongótáborát??? szánalom..-.-"
2013. december 13. 16:51
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
szemét!baromira nam volt jó poén!valaki már tényleg pofán b*szhatná!!!
2013. december 13. 16:58
|
|
kocdorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 284 Csatolások: 2 Azonosító: 133658 offline
|
istenem, hálátlan kis hülyegyerek.. hogy lehet ilyen egy barom? hálásnak kéne lennie a rajongóiért meg amiért ennyi mindene van, nem eltaposni az embereket..
2013. december 13. 16:59
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Kedves Belieberek!
Most láthatjátok igazán, mivé lett a ti 15 éves kis 'cuki fiúcskátok'! Némelyekkel ezt teszi a hírnév. 4-5 éve van a szakmában. Nem az éneklésben, mert orrhangon énekel. Abban a szakmában, ahol tizenéves lányok számára válogatnak srácokat, remélve, hogy megfelelőnek tartják, így rengeteg pénzt csalhatnak el tőlük. Nem tud már hová süllyedni. Buta, mint a föld. Egy épeszű ember nem csinál ilyet. Öntelt. Bunkó. Nincs egyénisége. Nem ilyen példaképet kéne választani. Rajongók köpdösése és sértegetése. Mikor miattuk vált világhírűvé. Én nem csodálkozom rajta, hogy még akkor is testőrök figyelik, mikor alszik. A félelme nem alaptalan. Nem hiszem, hogy néhány ember csak annyit mond, hogy 'ejnyebejnye dzsásztinka, jó vagy úgy, ahogy vagy'. Nem. Majd akkor talán visszaáll a szája alapállásba, ha valaki tesz is érte valamit. Az emberiség szennye.
Most láthatjátok igazán, mivé lett a ti 15 éves kis 'cuki fiúcskátok'! Némelyekkel ezt teszi a hírnév. 4-5 éve van a szakmában. Nem az éneklésben, mert orrhangon énekel. Abban a szakmában, ahol tizenéves lányok számára válogatnak srácokat, remélve, hogy megfelelőnek tartják, így rengeteg pénzt csalhatnak el tőlük. Nem tud már hová süllyedni. Buta, mint a föld. Egy épeszű ember nem csinál ilyet. Öntelt. Bunkó. Nincs egyénisége. Nem ilyen példaképet kéne választani. Rajongók köpdösése és sértegetése. Mikor miattuk vált világhírűvé. Én nem csodálkozom rajta, hogy még akkor is testőrök figyelik, mikor alszik. A félelme nem alaptalan. Nem hiszem, hogy néhány ember csak annyit mond, hogy 'ejnyebejnye dzsásztinka, jó vagy úgy, ahogy vagy'. Nem. Majd akkor talán visszaáll a szája alapállásba, ha valaki tesz is érte valamit. Az emberiség szennye.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.