Nem is bíbörke viselkedése a legszánalmasabb és undorítóbb az egészben, hanem a rajongói, akik még mindig védik. Nektek mi kéne, hogy kinyíljon a csipás kis szemetek? Hogy pofánköpjön? Ja nem, annak még örülnétek is, ahogy ezt leírtátok anno annál a cikknél... -.-"
Plusz azt sem értem, hogy mi az Istenért nem veri már valaki össze? Nagyon ráférne már...
Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 12. 22:32
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2013. december 13. 07:05
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Szegény lány! És utána csodálkoznak hogy sokan megölik magukat! Bár én nem vagyok rajongó bárkitől roszul esne ez föleg egy nyilvános helyen ahol többen hallják!
Szánalmas ez a Justin! Mintha tökéletes lenne!
Én csak a lány sajnálom!
Szánalmas ez a Justin! Mintha tökéletes lenne!
Én csak a lány sajnálom!
2013. december 13. 08:30
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Húú, de vicces te p*fátlan senki! Nem szeretek nagyon embereket oltogatni, de jusztíniánusz császárság (az én kreálmányom) már kezdi túllépni a bunkóság határát. Szereti a rajongóit? Az a kislány nem volt rajongója? Justin mit várt, hogy a kislány hanyatt essen a röhögéstől amikor az alkatát csúfolja? No comment erre az emberre.
2013. december 13. 09:00
|
|
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline
|
Idézet (Nikikke @ 2013.12.12. 20:39)
Olvasom a kommenteket és ez az én véleményem.nem kell velem eggyet érteni se elküldeni a fenébe..Nem érdekel mások véleménye emit most rólam fognak gondolni vagy esetleg írni!!
Van itt egy pá olyan ember aki azt hiszi,hogy Justint megalázni Igy vicces MINDENKI MAGÁBÓL indul ki!!! És még az ídegesít,hogy aki nem szereti Justint az mindig azt írja ki ha kell ezerszer,hogy ,,Most jönnek a Justin rajongók,hogy ,,jó" " Jaj én ia tudnám kritizálni mások kedvenc sztárját de nem teszem mert bennem van annyi jó módú ,hogy nem kritizálom van nagyon sok.sztár akit utálok...-.-"
Ez tényleg csúnya dolog volt de mindenki követ el hibákat SENKI SEM tökéletes,ha már Justint annyira kritizáljátok Miley-ről ne is beszéljünk.
Egy olyan sztár sincs akinek szerelmi,vagy esetleg hasonló vitája volt.
Nekem ez a véleményem és mindenkinek más a véleménye ezért különbözik minden ember.
Van itt egy pá olyan ember aki azt hiszi,hogy Justint megalázni Igy vicces MINDENKI MAGÁBÓL indul ki!!! És még az ídegesít,hogy aki nem szereti Justint az mindig azt írja ki ha kell ezerszer,hogy ,,Most jönnek a Justin rajongók,hogy ,,jó" " Jaj én ia tudnám kritizálni mások kedvenc sztárját de nem teszem mert bennem van annyi jó módú ,hogy nem kritizálom van nagyon sok.sztár akit utálok...-.-"
Ez tényleg csúnya dolog volt de mindenki követ el hibákat SENKI SEM tökéletes,ha már Justint annyira kritizáljátok Miley-ről ne is beszéljünk.
Egy olyan sztár sincs akinek szerelmi,vagy esetleg hasonló vitája volt.
Nekem ez a véleményem és mindenkinek más a véleménye ezért különbözik minden ember.
Az lehet, hogy minden "sztár" követ el hibát, csak hogy JB nem pitiáner hibákat vét, embereket sőt országokat sért vérig! Kissebb arca lenne, több tisztelettel bánna a rajongóival, akiknek a pénzéből él, akkor nem érne titeket belibereket ennyi lelki fájdalom azok miatt, akik elvakultság nélkül értékelik JB valódi mivoltát és természetét.
"ha már Justint annyira kritizáljátok Miley-ről ne is beszéljünk.">>ez a hasonlat tökéletesen tükrözi, hogy halvány fogalmad sincs az álalad annyira imádott kedvenced tetteinek súlyáról, hiszen egyszerre véded és teszed egyenrangúvá Mileykával!
"Nem érdekel mások véleménye" >> Ha ez így lenne, nem itt háborognál, hogy az általad favorizált "sztárt" a kritikán aluli és felháborító viselkedése miatt "kritizálják".
2013. december 13. 09:01
én nem tudok erre mit mondani de nem kellene ilyen bunkonak lenni
2013. december 13. 09:47
Idézet (Nikcy0211 @ 2013.12.12. 17:31)
Akik utaljak minek olvassak a hireit?? Ha utalod ne foglalkozz vele azzal is csak azt mutatod h te egy senki vagy nemtudod amugyse mit ert el az eletebe eddig es h ezt maganak koszonheti es milyen szornyu gyerekkora volt.. Szbal utalok csend torodjetek a mahatok dolgaval nemkell a "nagy oltogatasotok" ... -,-
Mit ért el? Semmit, maximum kiállíthatnának neki egy bukósági igazolványt, és kilőhetnék az űrbe. Ja bocs, inkább ne, úgy is túl sok szemét kering ott is.
Rossz gyerekkor? Nézd meg Michael Jacksont (bár azt sem merem megkockáztatni, hogy az itt levő elvakult 10-14 éves lánykák többsége ismeri őt). Nem volt éppen happy gyerekkora, fogalmazzunk finoman, még sem lett egy gyökér, aki másokat cseszeget. Az, hogy rossz gyerekkora van valakinek, nem ok arra, hogy mást bántson.
2013. december 13. 10:15
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Fuu de nagyképű ! Azt hiszi azét mert ő Justin Bieber mindent megtehet , hát én Justint senkinek mondanám még a sza...om is többet ér nála
2013. december 13. 12:39
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
akármennyire is szeretem, ez szánalmas. -.-
és még ő mondja, hogy mindenki tökéletes, meg ilyenek... szálljon magába.!
és még ő mondja, hogy mindenki tökéletes, meg ilyenek... szálljon magába.!
2013. december 13. 12:42
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
na jó most végleg be telt a pohár! eddig épp hogy bírtam,mostmár annyira sem! Ez nem normális!! Attol,hogy sztár vegyen már vissza!!
A csaj helyében úgy pofán b_tam volna csak ugy nyekken!!
És valaki ezért a gyerekért van oda?!
Na ez a gáz
2013. december 13. 13:12
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Hát ez azért már sok...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: