Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 12. 20:18
Chelsy egyetértek!
Ez hatalmas bunkóság és érzéketlenség volt a részéről!
Ez hatalmas bunkóság és érzéketlenség volt a részéről!
2013. december 12. 20:32
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Fújjjj! Beképzelt,önző szemétláda! Akkora arca van, hogy csoda ha befér az ajtón. Ránézek és ideges leszek, az az önelégült fej :S Legszívesebben én köpném le őt!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 12. 20:33
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Így végignéztem a hozzászólasokat és 7 oldalon 16 rajongót találtam, akik még mindig védik! Mi kell még, mit szerettek még mindig benne???
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 12. 20:34
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
de köcsög... már bocs
2013. december 12. 20:37
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (Nikcy0211 @ 2013.12.12. 17:31)
Akik utaljak minek olvassak a hireit?? Ha utalod ne foglalkozz vele azzal is csak azt mutatod h te egy senki vagy nemtudod amugyse mit ert el az eletebe eddig es h ezt maganak koszonheti es milyen szornyu gyerekkora volt.. Szbal utalok csend torodjetek a mahatok dolgaval nemkell a "nagy oltogatasotok" ... -,-
Ha olyan szörnyű gyerek kora volt, akkor most miért tette szörnyűvé annak a lánynak a strandolását?! Ébredjetek már fel!!! Magának köszönheti? Mit? Azt hogy utálják mint szart! Mindent a menagerek építettek fel rá/neki!!
Mit ért el?! Van jó sok milliója, amit ti rajongók nyomtatok a zsebébe. Ezen kívül?! Vmi rangos zenei elismerés? Amit nem az internetes követők száma alapján ítélnek oda?! Nem, nincs!
2013. december 12. 20:39
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Olvasom a kommenteket és ez az én véleményem.nem kell velem eggyet érteni se elküldeni a fenébe..Nem érdekel mások véleménye emit most rólam fognak gondolni vagy esetleg írni!!
Van itt egy pá olyan ember aki azt hiszi,hogy Justint megalázni Igy vicces MINDENKI MAGÁBÓL indul ki!!! És még az ídegesít,hogy aki nem szereti Justint az mindig azt írja ki ha kell ezerszer,hogy ,,Most jönnek a Justin rajongók,hogy ,,jó" " Jaj én ia tudnám kritizálni mások kedvenc sztárját de nem teszem mert bennem van annyi jó módú ,hogy nem kritizálom van nagyon sok.sztár akit utálok...-.-"
Ez tényleg csúnya dolog volt de mindenki követ el hibákat SENKI SEM tökéletes,ha már Justint annyira kritizáljátok Miley-ről ne is beszéljünk.
Egy olyan sztár sincs akinek szerelmi,vagy esetleg hasonló vitája volt.
Nekem ez a véleményem és mindenkinek más a véleménye ezért különbözik minden ember.
Van itt egy pá olyan ember aki azt hiszi,hogy Justint megalázni Igy vicces MINDENKI MAGÁBÓL indul ki!!! És még az ídegesít,hogy aki nem szereti Justint az mindig azt írja ki ha kell ezerszer,hogy ,,Most jönnek a Justin rajongók,hogy ,,jó" " Jaj én ia tudnám kritizálni mások kedvenc sztárját de nem teszem mert bennem van annyi jó módú ,hogy nem kritizálom van nagyon sok.sztár akit utálok...-.-"
Ez tényleg csúnya dolog volt de mindenki követ el hibákat SENKI SEM tökéletes,ha már Justint annyira kritizáljátok Miley-ről ne is beszéljünk.
Egy olyan sztár sincs akinek szerelmi,vagy esetleg hasonló vitája volt.
Nekem ez a véleményem és mindenkinek más a véleménye ezért különbözik minden ember.
2013. december 12. 20:47
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Nem tudhatod,hogy mi történhetett előtte,úgyhogy mindenki nyugodjon le a p*csába! #JBteamishere #OurBieberIsFantastic #Shutthefuckuphaters Haters gonna hate! Xx
2013. december 12. 20:50
eleve azért utálom mert nagyképű....de most fel kéne pofozni h magához térjen...mit képzel?
2013. december 12. 20:52
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Drága Bo, én utánaolvastam több külföldi oldalon, hogy még véletlenül se lehessen megvádolni azzal, hogy én h.lye addig se jutok el hogy megszólalás előtt nem gondolkozom, akárhány szemtanú mesélte, Bieber minden előzmény nélkül kötött bele a lányba. De ezt akár te is megtehetnéd.
2013. december 12. 20:52
Szörnyű.
Túl sokat hisz már magáról ez a kis ficsúr, pedig még csak 19 éves. Senki sem tökéletes, nem értem miért kell egy teltebb karcsú lányon gúnyolódnia. Egyszerűen felháborítónak tartom már ami művel, egyre-jobban kezd irritálni már, mint ember, mert egyszerűen gusztustalan amit már művel. Feltűnési viszketettsége az bizony van, nem is kicsi. Azt hiszi, hogy ő az ász gyerek, mert egy pénzcsináló masina lett a semmi miatt? Felháborítónak találom, ráadásul, ha jól olvastam szép is volt a fiatal lány, csak volt rajta egy kis súly felesleg. Szánalmas.
2013. december 12. 21:20
nos..a zenéje jó...de azért ne. kérem! ne már! komolyan, ilyet? oké, én se hiszek el mindent, de azért...
2013. december 12. 22:13
|
|
The Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 166404 offline
|
Hadd mondjak valamit!
Aki ennek a kis takonynak a rajongója, az meg is érdemli.
Egyszerűen nem tudok mit mondani... persze, aki bele van bolondulva ebbe a kis hülye gyerekbe, az képtelen belátni, vagy elhinni ezeket a dolgokat, mert teljesen elvannak homályosulva.
Csak egyszer valaki elmondaná, hogy mit eszik rajta.
Pedig még csak egy kis csitri gyerek.
Aki ennek a kis takonynak a rajongója, az meg is érdemli.
Egyszerűen nem tudok mit mondani... persze, aki bele van bolondulva ebbe a kis hülye gyerekbe, az képtelen belátni, vagy elhinni ezeket a dolgokat, mert teljesen elvannak homályosulva.
Csak egyszer valaki elmondaná, hogy mit eszik rajta.
Pedig még csak egy kis csitri gyerek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.