Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 12. 19:31
Így kell elfogadni? Jó, hogy ne változzon meg senki kedvéért, de azért az alapvető emberi normákat és viselkedést már ideje lett volna elsajátítani!
Képzeld magad a lány helyébe! Ha téged bántana meg, beletaposna a lelkivilágodba, akkor is ezt mondanád?
Képzeld magad a lány helyébe! Ha téged bántana meg, beletaposna a lelkivilágodba, akkor is ezt mondanád?
Idézet (panniBelieber @ 2013.12.12. 18:47)
Ezvan ezt kell szeretni igy kell elfogadni 
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 12. 19:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát igen, újabban csak hozta a formáját. Tényleg nem értem - az anyja miért szült gyereket, ha nem akarta nevelni? Ugyanis egy gyereket nem csak világra szülünk, de életre is nevelünk. Ez a puha p*cs meg minden, de, hogy nevelt és tisztességtudó fiatalember nem, az is biztos. Én a csaj helyében tutira orrba nyomtam volna, hisz ő is annyira férfias (csak, ha már a fikáznásnál tartunk amúgy), hogy egy lány is képes leütni. Azért kíváncsi vagyok, hogy mire ennyire büszke.
Se tehetsége, se modora, se jó kinézete, se megnyerő személyisége nincsen. Egyszer őt kéne ilyen szinten megalázni, és aztán ilyesmit soha többet nem csinálna. Nekem az a véleményem, hogy egyébként a saját önbizalmatlanságát, a saját problémáit és hibáit vetíti ki másra. Ugyanis akik a külsőség miatt piszkálnak egyeseket, általában azok nincsenek magukkal megelégedve a legjobban. Ha nekik sz*r, hát legyen akkor másoknak is. Vagy itt szimplán csak arról van szó, hogy bíbőr olyan genetikai rendellenességgel pottyant e világra, ami által nincsen agya? Nem szoktam ilyesmit mondani, de remélem egyszer valaki elkapja és tényleg úgy megveri, hogy járni sem fog tudni. Iszonyat, hogy mit meg nem enged magának ez a buzerátor, és, ha valaki beszól emiatt, akkor még neki áll feljebb.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. december 12. 19:48
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
Ha nem becsüli a rajongóit akkor nem is érdemli meg hogy ennyien "imádják" -.-"
2013. december 12. 20:01
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
Ekora bunkót! Mindene ami van azt a rajongóinak köszönheti egy közönséges kis csöves lenne nélkülük! Semmi joga beszólni másoknak és ítélkezni fölöttük és megbántani őket! Mit képzel ez magáról? Hiába híres attól még ugyanannyit ér mint egy egyszerű ember! Nem rendelkezik több joggal mint mások justin állj le mert túl sokat képzelsz magadról!!!!!!! Mekkora f**fej
2013. december 12. 20:05
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Egyre jobban irritál ez a gyerek.
2013. december 12. 20:08
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Nagyon sokat kébzel magáról ez a Bieberke!!!
2013. december 12. 20:16
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Ez a srác kicsit el szállt magától.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.