Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 12. 17:52
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Videot!!!!!
ha igaz akkor linkelj videot, vagy barmit ami BIZONYITJA kerlek szepen:) mert elegge ugy tunik hogy ez egy lejarato cikk, amilyen stilusban irtal Bieberrol, inkabb lejaratasnal tunik mint egy valosag alapu cikknek mar megbocsass:). Es nem kell itt a duma hogy vedem ot meg ez meg amaz... mert NEM igy van.. Egysszeruen mert kell minden baromsagot elhinni/leirni hogy valakit lejarassunk? Megis mibol gondoljatok hogy mimdez igaz? Lattatok? Vagy van rola video? Nem?
akkor meg?
)) mit kell itt elitelni mindenki aki vedi ot? erthetetlen
2013. december 12. 18:06
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Bieber nagyon h*lye a lányokat nem szabad csúfolni ,hogy -hogyan nézki a testalkata...
Legszivesebben ha testet cserélhetnék az avatárommal legszivesebben oda mennék és... csak annyit hogy csúnya ége lesz és ennyi
Legszivesebben ha testet cserélhetnék az avatárommal legszivesebben oda mennék és... csak annyit hogy csúnya ége lesz és ennyi
2013. december 12. 18:15
Deszeméét -.-" Azért egy lányt bántani! Ez a ti példaképetek
Hát gratula
2013. december 12. 18:23
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
szánalmas ez a gyerek...
2013. december 12. 18:25
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
és akkor csodálkoznak az emberek,hogy mennyi lány van aki elégedetlen magával..és hánytatja magát,és stb...
senkit nem kell bántani,mert esetleg kövér!!!!
senkit nem kell bántani,mert esetleg kövér!!!!
2013. december 12. 18:33
Dekedveees *.* köcsög f*sz. A bálványok továbbra is bálványozzák (lsd. lejjebb). Gratu nektek kis agyatlan egérkéim! (Justin is az, nehogy azt hidd)
2013. december 12. 18:45
|
|
uramecz97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 195709 offline
|
Na eddig se voltam róla jó véleménnyel erről a gyerekről!! de azt gondolom hogy ez egy fiútól undorító hogy így beszél egy lánnyal!! én biztos hogy beolvastam volna a csajnak a helyébe !!
2013. december 12. 18:47
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Ezvan ezt kell szeretni igy kell elfogadni
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
hogy sz*pna lovat..:@@@@@@@@@@ mennyi mindent megenged magának ez a csip sz@r..!!!!!!!!! ááááhh de rühellem..-.-"""" attól hogy ő Miss Dzsusztin Bibőr, attól még senkit nem kéne megaláznia. :@@@@ már komlyan elegem van ebből a gyerekből.-.-" a bibőr rajongókról már ne is beszéljünk.."azért ez tényleg bunkó volt! de attól imádom Justin-t!
<3*-*"..wááááá..:ssss :Sss és ez az utolsó mondat...ez a gyerek egyszerűen szánalmas.. ._.
"Miután a lány leverten távozott a helyszínről, az énekes tovább röhögcsélt saját poénján, míg testőrei körbefonták őt, hogy még véletlenül se bánthassa senki kigyúrt testét és tökéletesen belőtt haját, melyet rajongói finanszíroznak neki."
"Miután a lány leverten távozott a helyszínről, az énekes tovább röhögcsélt saját poénján, míg testőrei körbefonták őt, hogy még véletlenül se bánthassa senki kigyúrt testét és tökéletesen belőtt haját, melyet rajongói finanszíroznak neki."
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
"...hogy még véletlenül se bánthassa senki kigyúrt testét és tökéletesen belőtt haját, melyet rajongói finanszíroznak neki." Ott a pont! Ezt nem is kell kifejteni ez a mondat elmond mindent!Amugy nagyon unalmas ez a "férfiú" kitalálhatna jobbat is! -.-"
2013. december 12. 19:01
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
Ez már az emberi intelligencia és empátia legalja. Utáltam ezt a taknyot mindig, most is utálom és utálni is fogom. Kész. Elnézést rajongók, de ez az ember nem érdemel meg titeket.
2013. december 12. 19:02
|
|
noémi43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.06. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 211291 offline
|
Én kifejezetten utálom Justint, mert olyan sunyi a feje. Meg amúgy is... Véleményem szerint azért csinálta, meert ha már a "tehetséges énekkarrierjével" nem jut semmire, ezzel próbál figyelmet szerezni magának. És mi a legundorítóbb? Nézzetek magatokra. Azt hiszem elérte a célját.
2013. december 12. 19:03
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Én nagyon szeretem Justint de szerintem az is bátorítja abban hogy így viselkedik és ennyi a botránya hogy vannak olyan rajongói akik ha bármi rosszat tesz akkor is megdicsérik! Én szerintem ez nagyon bunkó volt hisz az a lány nem ártott neki semmit,bár azt nem lehet tudni mi volt előtte lehet hogy a lány is leszólta Justint nem lehet tudni! De ha az a lány(ahogy a cím is írja) tényleg a rajongója akkor meg pláne hisz ha nem vagyunk mi rajongói akkor ki tudja mit csinálna most Kanadában! Én szerintem ezzel teszünk neki jót ha elmondjuk mit csinál rosszul mert akkor egy idő után ha már a rajongói mondják neki akkor jó útra térhet! Remélem helyre teszi az életét!
2013. december 12. 19:13
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Ja, a kis beliebereknek Justin még mindig ártatlan, Ő nem tehet semmiről, Őt így kell elfogadni... stb. Gondoljatok már arra a szerencsétlen lányra is, és képzeljétek magatokat a helyébe. Nem tudom, hogy Nektek hogy esne, de biztos jól.
Üzenet: Ha utálod, akkor minek olvasod a híreit?
Válasz: Két okból. Egy, hogy rajtad, és a kommenteden nevessek, a második, hogy Justinon nevessek.
Üzenet: Ha utálod, akkor minek olvasod a híreit?
Válasz: Két okból. Egy, hogy rajtad, és a kommenteden nevessek, a második, hogy Justinon nevessek.
2013. december 12. 19:14
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Utálom ezt a rókapofájúú g*cit!! Sunya ! Szánalom az egész gyerek! -.-
2013. december 12. 19:14
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Pár javasolt hely Biebernek: 1. Zárt osztály
2. Patológia
3. Én beraknám a hadseregbe, aztán meglátjuk, a fronton mekkora arca lenne..Ja, bocs, 5 másodperc múlva már cafatokban lógna neki.
2. Patológia
3. Én beraknám a hadseregbe, aztán meglátjuk, a fronton mekkora arca lenne..Ja, bocs, 5 másodperc múlva már cafatokban lógna neki.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.