Justin Bieber durván beszólt egy rajongójának
2013. december 12. 17:00
Ez meg mit képzel magáról? Ő egy sztár és példát kellene mutatnia, ehelyett meg szeméthkedik azokkal akik felnéznek rá. Kiváncsi vagyok ezek után hányan fognak elmenni Justin koncenterie. Mert szerintem huszan sem.........
Most sajnàlom a rajongóit. De ekkora egy barmot mint Justin meg nem hordott hátán a föld.
Most sajnàlom a rajongóit. De ekkora egy barmot mint Justin meg nem hordott hátán a föld.
2013. december 12. 17:05
|
|
Szakács Rebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 204857 offline
|
jaj már megint valami botrányt csinált
2013. december 12. 17:08
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Van még lejjebb Justin?
'
2013. december 12. 17:09
|
|
Betty Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 166285 offline
|
bunkó volt...oké..sztem ti is voltatok ilyenek;)
2013. december 12. 17:14
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Ugyan már mindenki hibázik
2013. december 12. 17:23
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
oké, h bunkó volt.
oké, h mivel ő sztár példát kéne mutatnia.
az is igaz, h ez már nem az első alkalom, h megbántj a rajongóit. és ezen a stílusán változtatnia kellene, ha minden emberrel szemben nem is, legalább a rajongóival szemben.
De mutassatok olyan 17-18-19 éves fiút, aki nem tett volna még megjegyzést egy lány alakjára sem.
az is igaz, h ez már nem az első alkalom, h megbántj a rajongóit. és ezen a stílusán változtatnia kellene, ha minden emberrel szemben nem is, legalább a rajongóival szemben.
De mutassatok olyan 17-18-19 éves fiút, aki nem tett volna még megjegyzést egy lány alakjára sem.
2013. december 12. 17:25
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
fanni099 oké, lehet hogy a kedvenced de akkor is bunkó volt és homi.... Nem kellenek a fangirl komemntek :3
1 felhasználónak tetszik:
menthol
2013. december 12. 17:29
Idézet (Timcsike @ 2013.12.11. 22:24)
Nem retardált vagyok:) Hanem egy olyan Belieber aki tényleg megvédi Justint az ilyen kis sok retardált beképzelt kis majmoktól akik attól érzik jól magukat hogy azt akit állítólag utálnak azt szídják:) Tudjátok ha én utálok valakit azt nem szídom hanem hanyagolom és lesz*rom de ti nem ezt csináljátok szóval féltékenyek vagytok Justinra..
♥ van is miért hiszen ő TÖKÉLETES!!*o*♥ .. ennyi befejeztem veletek:) 
Ó, igen, a drága Justinkádra mindenki féltékeny, elvégre ő per-fect *o* Oda ne rohanjak!
Egy fenét tökéletes! Nem azért 'szídjuk' mert nem szeretjük a zenéjét, hanem mert egy bunkó, beképzelt pöcs. /és még szépen fogalmaztam./ Én soha a büdös életben nem lennék féltékeny egy ilyen beképzelt, önző féregre, mint Bieber. A világ szégyene ez a gyerek.
2013. december 12. 17:31
|
|
Nikcy0211visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 203660 offline
|
Akik utaljak minek olvassak a hireit???? Ha utalod ne foglalkozz vele azzal is csak azt mutatod h te egy senki vagy nemtudod amugyse mit ert el az eletebe eddig es h ezt maganak koszonheti es milyen szornyu gyerekkora volt.... Szbal utalok csend torodjetek a mahatok dolgaval nemkell a "nagy oltogatasotok" ... -,-
2013. december 12. 17:32
Idézet (fanni099 @ 2013.12.12. 17:23)
oké, h bunkó volt.
A bátyám, például. Szerintem sosem mondana ilyet.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 12. 17:34
|
|
x Lili x |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 776 Csatolások: 0 Azonosító: 204440 offline
|
Idézet (Nikcy0211 @ 2013.12.12. 17:31)
Akik utaljak minek olvassak a hireit?? Ha utalod ne foglalkozz vele azzal is csak azt mutatod h te egy senki vagy nemtudod amugyse mit ert el az eletebe eddig es h ezt maganak koszonheti es milyen szornyu gyerekkora volt.. Szbal utalok csend torodjetek a mahatok dolgaval nemkell a "nagy oltogatasotok" ... -,-
Na ne röhögtess...
2013. december 12. 17:37
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Timcsike:
Tisztázzuk,senkit nem szeretnék leoltani,megbántani,de ezt most le kell írnom...
...Először is vegyél egy magyar helyesírási szótárt,és utána kezdjél bele a mondandódba. Másodszor,eléggé trágárul fogalmaztad meg,amit megfogalmaztál. Gondoltam,hogy lesznek itt elvakult Bieber rajongók - tisztelet a kivételnek -,de ez már sok,amit Te művelsz. Elolvastam a a hozzászólásaidat,és azt is,hogy a többi tag mit írt hozzá,és még mindig Justint isteníted. Senki nem tökéletes,és ekkora parasztot,mint ő,már megbocsáss. Egy embert,aki mellesleg lány,és ki tudja,miért ducibb,mint az átlag,nem kéne leszólni,mert Justin a 40 kilójával sem különb. Sajnálom a lányt,amiért ez a barom leszólta,remélem túllép hamar rajta,és nem fog többet foglalkozni ezzel a barommal!
Ez csak saját vélemény...
Tisztázzuk,senkit nem szeretnék leoltani,megbántani,de ezt most le kell írnom...
...Először is vegyél egy magyar helyesírási szótárt,és utána kezdjél bele a mondandódba. Másodszor,eléggé trágárul fogalmaztad meg,amit megfogalmaztál. Gondoltam,hogy lesznek itt elvakult Bieber rajongók - tisztelet a kivételnek -,de ez már sok,amit Te művelsz. Elolvastam a a hozzászólásaidat,és azt is,hogy a többi tag mit írt hozzá,és még mindig Justint isteníted. Senki nem tökéletes,és ekkora parasztot,mint ő,már megbocsáss. Egy embert,aki mellesleg lány,és ki tudja,miért ducibb,mint az átlag,nem kéne leszólni,mert Justin a 40 kilójával sem különb. Sajnálom a lányt,amiért ez a barom leszólta,remélem túllép hamar rajta,és nem fog többet foglalkozni ezzel a barommal!
Ez csak saját vélemény...
2013. december 12. 17:38
|
|
Rocky LoLvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 457 Csatolások: 6 Azonosító: 204716 offline
|
Hát ezegy idióta érzéketlen Eddig nem hittem, hogy Justin esetében ennél is van lejjebb, de úgy látszik van. Bieber a föld legnagyobb s*ggfeje utálom de nagyon
2013. december 12. 17:42
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Jézusom, aki még most is védi őt, az már tényleg reménytelen eset.
Az addig oké, hogy megjegyzést tesz, de lehet azt kulturált módon is, vagy pedig szimplán nem pocskondiázza a lány szemébe. De úgy látszik belőle hiányzik a jó modor
. Remélem a következő albuma jó nagy bukás lesz...
Az addig oké, hogy megjegyzést tesz, de lehet azt kulturált módon is, vagy pedig szimplán nem pocskondiázza a lány szemébe. De úgy látszik belőle hiányzik a jó modor
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.