Liptai Claudia kislánya, Panka bolondul az állatokért, éppen ezért a színésznő a Fővárosi Állatkertből egy szurikátával lepte meg őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liptai Claudia szurikátát fogadott örökbe
2013. december 11. 16:51
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Istenem de édes!!! Imádom a szurikátákat.
Én is szívesen örökbefogadnék egyet. Panka biztos nagyon örűl
2013. december 11. 17:57
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Nagyon,nagyon cukiiiiiiiiiiiii ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ nagyon szeretem a szurikátákat és a zsiráfokat is
kedves volt tőle, és nagyon jól is áll neki ez a kis cukiság ♥
2013. december 11. 18:02
cuki,de legalább tudja gondozni?mert az ilyeneknek mindig roszz a vége!Szegény kis állatka!
2013. december 11. 18:08
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
De cukii fúú nekem is kell ilyen!!
2013. december 11. 18:13
Én egy tigrist fogadnék örökbe,de a szurikáta is nagyon cuki.
2013. december 11. 18:21
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
de cuki,nekem is kell!
2013. december 11. 19:16
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Juj ^^
Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe, hogy nem csak néhány megosztással, szavazattal vagy aláírással tudok segíteni esetlegesen az állatvédő szervezeteknek vagy az állatkerteknek, hanem azzal is ha örökbe fogadok. Remélem majd Tavasz - Nyár körül jut időm erre is , és akkor mindenképp beújítok egy szurikátát, vagy bármilyen más kistestű vad állatot!
♥
Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe, hogy nem csak néhány megosztással, szavazattal vagy aláírással tudok segíteni esetlegesen az állatvédő szervezeteknek vagy az állatkerteknek, hanem azzal is ha örökbe fogadok. Remélem majd Tavasz - Nyár körül jut időm erre is , és akkor mindenképp beújítok egy szurikátát, vagy bármilyen más kistestű vad állatot!
2013. december 11. 19:57
De aranyos kis szurikáta! Gratulálok Pankának és Claudiának az új háziállathoz
Ez egyébként nagyon nemes gesztus volt!
2013. december 11. 20:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
De aranyos!
Én is szeretnék,de nem engedik a szüleim!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: