Úgy lehet, hogy attól még, hogy neked nem tetszik, képzeld csak másnak lehet különleges és nagyon szép nő! " Hogy mit láthattak a faarcában?" Hát ezen a mondatodon meg végképp csak nevetni tudok.
Kristen Stewart lett a Chanel új arca
2013. december 19. 16:12
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Lilian!
Úgy lehet, hogy attól még, hogy neked nem tetszik, képzeld csak másnak lehet különleges és nagyon szép nő! " Hogy mit láthattak a faarcában?" Hát ezen a mondatodon meg végképp csak nevetni tudok.
2013. december 20. 19:29
Idézet (Nina11 @ 2013.12.19. 16:12)
Lilian!
Nem szokásom fórumon vitatkozni, de... Attól, hogy ez a véleményem, neked nem kell reagálni rá. Neked tetszik Kristen, nekem nem. Ennyi.
2013. december 21. 13:39
|
|
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline
|
1 a ruha borzalom bár mivel a chanelről van szóü ezért ez egy kifutó ruha 2szerintem maradjon a színészkedésnél az jól áll neki miert modellnek eléggé hát ...3 a modell szakmában nem a szépség számít hanem a karakter a karakteres arc a szép csontozat pl láttam nála sokkal rondább lányokat kifutón botladozni mert amit azok csináltak könyörgöm h valaki modell tudjon úgy járni mint egy modell nah m1 szerintem jó választás az arca és a teste miatt de nem vmi fotogén :X saját vélemény bocs a fanoktól
2013. december 21. 16:21
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Szerintem mindenki jobban jár, ha ruhát csak egy egyszerű 'förtelem' szóval jellemezném
2013. december 21. 22:05
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Gratula neki!
2013. december 23. 12:50
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Ezt ruhának nem lehet nevezni. Modellnek nekem nem jönne be, bár ízlések és pofonok.
2013. december 23. 20:30
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Idézet (Lilian @ 2013.12.20. 19:29)
Nem szokásom fórumon vitatkozni, de... Attól, hogy ez a véleményem, neked nem kell reagálni rá. Neked tetszik Kristen, nekem nem. Ennyi. 
Nos én úgy gondolom, hogy bárki véleményére reagálhatok. Ez az oldal egyrészt ezért is van, hogy véleményt alkossunk! És ezt nem nevezném "vitatkozásnak".
2013. december 23. 21:52
|
|
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline
|
Kristeen *.* *_*
2014. január 04. 10:34
|
|
MartinaStoesselFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 218418 offline
|
Hát.. izé... gratulálok. Ilyenkor mit mást lehetne mondani hogy ne tituláljanak bunkónak?
De engem hidegen hagy ki gondolja hogy bunkó vagyok mint Eric Cartman, de én elmondom a véleményem
Szerintem Kristen nem a világszépe. Olyan bamba kis feje van, nekem nem tetszik.
Szerintem Kristen nem a világszépe. Olyan bamba kis feje van, nekem nem tetszik.
2014. január 09. 20:52
|
|
Petrucsia15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 171913 offline
|
Gratu neki,de szerintem nem olyan szép...
2014. április 16. 17:06
Mindenkiiii a második kép fotózásán és is ott voltam mert el kellet Krist kísérnem mert Roberttel nem akartam együtt maradni a házukban!!!
2014. június 28. 11:01
Most komolyan...Nektek ki szép? Miért nem elég az, ha ő természetes hatást kell? Miért kell minden reklámarcnak UV szőke r*b*ncnak lennie? Kristen igenis szép, és gratulálok neki, bár ez egy kicsit régebbi cikk...
2014. október 01. 12:44
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Regipop:Kristen szép de úgy divatozzja magát mint egy fiú és a tekintette is üres a képeken szerintem nézd meg Selena Gomezt a képeken és meglátod hogy hogyan kell igazi modellnek lenni vagy ha nem nézd meg Lana Del Ray-t!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: