Kristen Stewart lett a Chanel új arca
2013. december 13. 23:01
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
???????????????????????????????????????????????????????? Bocs de ennél értelmesebb hozzászólásra egészen egyszerűen nem telik!! Ez érthetetlen számomra. Ebben a csajban nincs SEMMI!!
2013. december 14. 13:49
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Hát.. De az a kép biztosan nem tetszik nem jön be az a ruha :/
2013. december 15. 00:12
|
|
PhopiVS angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 1281 Csatolások: 80 Azonosító: 172647 offline
|
Csodálom Kristent..igazi példakép, de a Chanelnek nem őt kellett volna választania. Marilyn Diane Keira vagy éppen Blake egytől egyig csodálatos nők minden szemet magukra vonzanak, ilyen színvonal után..Kristen nem sorolható közéjük.
2013. december 15. 13:02
Ráadásul ezen a képen gyönyörű ! (AKÁR HISZITEK AKÁR NEM !)
2013. december 16. 00:52
|
lekidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 216903 offline
|
Idézet (Dani Taylor @ 2013.12.13. 21:39)
Nem értem, hogy miért kell kritizálni folyton szegény nőt! Lehet hogy nem szép de erről ő nem tehet..de híres lett...irigylitek őt?! közületek is biztos vannak ritka ronda egyedek..és csak fújoljátok őt...és persze jobbaknak hiszitek magatokat. de egy titok: nem vagytok jobbak..
sőt szánalmasok..
Gratulálok a hozzásólásodhoz.Nincs sok igazság benne sztem.
Szóval ha vkinek unszinpatikus egy ember és ezt ki is jelenti az egyből féltékeny. ééértem
Mondok vmit:ha valaha vmikor vki féltékenykedne bármiféle hírességre(aki persze ér is vmit) nagyon kétlem h erre a nőre bárki megtenné, mivel színészi tehetsége a béka feneke alatt van, sajnos. Én minden előítélet nélkül néztem a filmjeit, ugye az első az alkonyat volt... És tovább néztem a következőt..és lassan nem bírtam, mert hihetetlen rossz színész. Arckifejezése kb 2 van, semmi mimika...jajj szörnyű.Szóval nincs ok a féltékenykedésre + szakadt egy vki zéró stílusérzékkel...ennyi (legközelebb gondolkodj!!)
pá
2013. december 16. 12:46
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Szep jol nez ki.
2013. december 16. 19:38
|
|
barnakislany2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 213438 offline
|
Gratulálok neki! Megérdemli! A kép jó lett, csak a ruha nem túl szép.
2013. december 17. 22:38
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Huh, nem tudom régebben hogy tetszhetett nekem Kristen, most mindig csúnyának találom.
D Bocs (saját vélemény).
2013. december 18. 17:32
Hogy lehet ez a nő a Chanel arca? Sokkal különlegesebb modellek állnának sorba a helyéért. Hogy mit láthattak a faarcában?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: