Demi Lovato szerint nincs joga Miley felett ítélkeznie
2013. december 10. 20:57
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
Deminek teljesen igaza van:)<3
2013. december 10. 21:04
Idézet (Petrafranczia @ 2013.12.10. 20:42)
Ez is azt mutatja hogy a kis Demi mekkora álszent r*banc. Legalábbis én ebből a kijelentésből, hogy "csinál amit akar, a saját utamon járok" kijelentésből az jött le, hogy lesz*rom mit csinál Miley, magamra koncentrálok. Na ja , Demi semmiben sem különbözik az ilyenektől, őt is kezdhetitke k*rvaanyázni. Itt a másik, Demi ugyan úgy drogozott és ivott, szóval ebben sem nagyon tér el 
Mért kellene olyan emberrel foglalkoznia, aki sz*rik arra, amit mások mondanak neki? Demi ezidáig mindig kiállt mellette, bármit is csinált, de gondolom ezt egy idő után megelégelte. Ajánlom figyelmedbe azt az interjút, amiben arról mesélt, hogy nem egyszer figyelmeztette, hogy legyen óvatosabb, Miley pedig a képébe röhögve annyit válaszolt 'Nyugalom, csak élvezem az életet.' Kinek van szüksége ilyen barátnőre?!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. december 10. 21:07
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Beyla
De legalább nem sajnáltatja magát és játszsa az álszent kis csajt már bocsi.. És attól, hogy a múlt, simán kinézem belőle, hogy most is nyomatja, csak nem reklámozza..
Szal nem csak Miley bűnös, mintha a többi sztár olyan tökély lenne, ugyan kérlek, mintha ismernétek őket néha úgy beszéltek..
De legalább nem sajnáltatja magát és játszsa az álszent kis csajt már bocsi.. És attól, hogy a múlt, simán kinézem belőle, hogy most is nyomatja, csak nem reklámozza..
2013. december 10. 21:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Deminek igaza van,nem kell törődnie Mileyval,mert felnőtt.
2013. december 10. 21:19
|
|
ElizabehtMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 216128 offline
|
Miley Cyrus egyre rosszabb, pedig én régen még szerettem is, de most... Egyébként meg Deminek teljesen igaza van. Mit kéne törődnie Milye-val?
2013. december 10. 21:38
Ezeket a régi képeket jó látni róluk és Deminek igaza van.
2013. december 10. 21:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.12.10. 21:07)
Beyla
Szal nem csak Miley bűnös, mintha a többi sztár olyan tökély lenne, ugyan kérlek, mintha ismernétek őket néha úgy beszéltek..
Szerintem meg egyik kutya másik eb.
2013. december 10. 21:49
Egyetértek Demivel! Hiába mondaná Májlinak hogy szokjon le , meg hogy ne csináljon semmi botrányságot úgy is megcsinálná.És attól hogy Demi drogozott még nem ribanc. Ismét ajánlanám nektek a Googlet és nézzetek utánna hogy mit jelent! Meg ide hogy jön most Selena nem értem xd semmi köze nincsen ehez Selenának
2013. december 10. 23:00
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Itt az a különbség, hogy Miley a nyilvánosság előtt műveli ezeket a dolgokat, Demiről meg nem is tudtam, hogy drogozott stb., míg be nem vonult a rehabra. Ő csak magának ártott csendben és senki nem tudott róla. Miley meg a botrányokból él most már. Mondjuk lehet, ha nem lett volna a Disney, akkor Mileyka is hamarabb beindul és Demiről se akkor tudtunk volna, mikor már a rehabra került. Össszegezve azt látom, hogy Deminek lelki okai is voltak, hogy elkezdett drogozni. Miley meg csak szórakozik és így adja el magát. Aztán meg majd jönni fog a csodálatos változás, hogy ő legyen megint a téma.
2013. december 10. 23:06
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Beyla
Ízlések és pofonok, de én úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer valaki a példaképen csak úgy nem dobom el, mert elég gázak azok a rajongók akik hírtelen megutálnak valakit akikért eddig annyira odavoltak..
Bár lehet én vagyok régimódi. xd
Ízlések és pofonok, de én úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer valaki a példaképen csak úgy nem dobom el, mert elég gázak azok a rajongók akik hírtelen megutálnak valakit akikért eddig annyira odavoltak..
2013. december 11. 08:20
Igaza van Demi Lovato senkinek sincs joga leszólni Mileyt!!
2013. december 11. 09:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Bár kedvelem Demit,de teljesen igaza van:Egyáltalán nincs olyan helyzetben,hogy véleményt alkosson.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. december 11. 14:52
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.12.10. 19:30)
Demi drogoska a legnormálisabb a disney-ek közül? Igen biztosan szerintem is tök normális, ha valaki drogozik/drogozott.. 
Florahh!
Ideje lenne, hogy egy kicsit kinyisd a szemed és észrevedd, hogy akit istenítesz -és ezáltal másokat megszólsz- nem egy matyóhímzés. És ahhoz képest, hogy elvileg 18 éves vagy, ezekkel a megszólalásaiddal csak azt bizonyítod, hogy körülbelül egy 5 éves kisgyermek értelmi szintjén állsz, aki képtelen elfogulatlanul véleményt kinyilvánítani.
2013. december 11. 15:15
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
|
CandUs
Ez egy Miley-s cikk ne rólam írj véleményt, bár lesz*rom, hogy mit gondolsz rólam, mert (remélem) sosem fogunk találkozni élőben.
Az meg a ti bajotok, ha ilyen retardáltak vagytok, hogy nem tudjátok felfogni, hogy valaki szereti őt...
És majdnem sikerült beoltanod, nembaj majd jövőre!! ^^
Ez egy Miley-s cikk ne rólam írj véleményt, bár lesz*rom, hogy mit gondolsz rólam, mert (remélem) sosem fogunk találkozni élőben.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.