Idézet (droszi @ 2016.11.19. 00:46)
Hát NA AZ a koncert egyik csúcspontja volt.
Nekem is sokszor elterelte különben a figyelmem az éneklésről.
Az szép...

Nem semmi, hogy sikerült megtudnod?
Neeem, sajnos nem mászott fel a kordonra, semmiről nem maradtatok le szerintem. Ahhh jut eszembe, nálunk miért nincs akkora rajongótábor, nem csoda, hogy Brian lement hozzájuk Moszkvában, mindig csinálnak valami mozgalmat. A David Bowie megemlékezés részükről nagyon szép gesztus volt, hát még Brian is elsírta magát egyem meg.
Ajjjj nemááár, komolyan?
Hú amúgy most láttam, hogy Brian 2 pengetőt is eldobott csak úgy random éneklés közben, tuti gazdára lelt. Mázlisták..

És amikor a flakonját eldobta, vajon akinél landolt, felfogta, hogy mi az?!
Ahol te álltál egyébként mennyire volt lökdösődés és tömegnyomor? Csak mert én azon csodálkoztam, hogy nálam egész szellős volt a hely ahhoz képest amire számítottam...
meg a cipőcsere.

ahogy néztem a kritikákat annyian szidják, merthogy koncertre mentek, akkor miért kell ennyit beszélnie meg stand-up showt tartani, de aaaaa. imádom ha ilyen beszédes meg a kis táncikálásai.

szerintem nagyon sokat rátett az is. na meg az az "oh, hello" ahol Stef leveszi a zakót, végem volt. :DDDDDDDD tényleg vajon ő vett magának másik cipőt végül?
a kedvencem amúgy hogy többen írják hogy biztos részeg volt vagy bevett valamit, és ezek ugye akár rajongónak is vallják magukat, édes hogy ki sem nézik belőle, hogy tisztán képes jólérezni magát, vagy esetleg tényleg szeret itt lenni...
pár éjszakányi olvasgatás, és valószínűleg jól tudtam, mert hárman is álltak ott, ahol el kellett volna menni.
na igen, az oroszok mindig, nekem még mindig az emlékezetes nagyon, amikor 12-ben az I Know
(mi más, nem tudom miért pont ez a legnagyobb gyengém) alatt tényleg mindenkinél ott volt a we love the song and love the singeres papír, az is hogy meghatotta istenem.
nem tudom amúgy, mitől függ hogy lejön-e, Bécsbe nem ment, de tegnapelőtt (?) Olaszországban pl igen. vagy Svájcban nem tudom már, összefolyik. anyám szerint lehet, felbszta, hogy előtte csinálták az interjút is már megint (még mindig, szerencsétlen) Bowie-ről kérdezgetik, mikor Leonard Cohen miatt is elég szarul érezhette magát, örüljünk igazából hogy helyzethez képest tényleg mégis hogy elengedte magát.
én a flakont nem is láttam élőben, hogy eldobta, nem tudom mire figyelhettem, pedig szokás szerint végig csak őt bámultam, Stefre összesen ha egy percet néztem.

mekkora hisztéria lehetett arra, ahová esett, vagy én legalábbis tuti összeverekedtem volna valakivel érte.
fúúú hallod. nem tudom. az ilyen részletek teljesen kiestek már igazából, túl sok volt az én ártatlan, fanatikus szívemnek ez a koncert. annyira szerintem nem, bár a mikrofonállványhoz már sehogy sem tudtam közelebb menni, de ez mindenhol így van. azt tudom hogy előttem meg mellettem is külföldiek voltak, és még mindig kibszott mérges vagyok, mert azért nem fértem be közéjük első sorba, mert beálltak a nagy hátizsákjukkal azt lerakták maguk elé...