Starity

Placebo II

58 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 11. 12:13 #1021
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899

TURNÉ!
úristen, végre hivatalos. w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2016. március 11. 12:24 #1022
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
http://www.gigwise.com/news/105933/placebo-band-for-20-year-anniversary-uk-european-tour---tickets

NOVEMBER 11 BUDAPEST!

úristen, remegek.
meg sírok.
tejóég ha most átbaszott a gigwise...
úristen
legyen már hétfő hogy kiderüljön, tényleg így lesz-e... mellow.gif
2016. március 14. 12:29 #1023
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2016.03.11. 12:24)
http://www.gigwise.com/news/105933/placebo-band-for-20-year-anniversary-uk-european-tour---tickets
NOVEMBER 11 BUDAPEST! 
úristen, remegek.
meg sírok.
tejóég ha most átbaszott a gigwise...
úristen
legyen már hétfő hogy kiderüljön, tényleg így lesz-e... mellow.gif

ÉS VALÓBAN meghajolo.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Úristen!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2016. március 14. 12:30 #1024
droszi
droszi
visszatérő vendég
Az álló jegyek egyébként hogy vannak? Beeresztik egy placcra az álló jegyeseket és heló, vagy hogy működik ez?! biggrin.gif
2016. március 14. 12:34 #1025
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.03.14. 12:30)
Az álló jegyek egyébként hogy vannak? Beeresztik egy placcra az álló jegyeseket és heló, vagy hogy működik ez?! biggrin.gif

pontosan. és nincs kiemelt álló úgyhogy futhatunk meg verekedhetünk. én már reggel odaállok a kapuba basszus. csak nem tudom hogy fogom kibírni pisilés nélkül. pont ezen paráztam hogy pl 3-ra odamegyek ha 6-kor nyitnak. de akkor meg már beállok a színpadhoz. mi lesz velem? Imagine Dragons alatt elmentem pisilni és alig bírtam ki a Placebo végéig, pedig az max 3 óra volt...
DE! megy busz Bécsbe! ide 14 a jegy, oda 15 körül, úgyhogy meg tudom oldani mindkettőt, el se hiszem wub.gif
2016. március 14. 13:44 #1026
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.03.14. 12:34)
pontosan. és nincs kiemelt álló úgyhogy futhatunk meg verekedhetünk. én már reggel odaállok a kapuba basszus. csak nem tudom hogy fogom kibírni pisilés nélkül. pont ezen paráztam hogy pl 3-ra odamegyek ha 6-kor nyitnak. de akkor meg már beállok a színpadhoz. mi lesz velem? Imagine Dragons alatt elmentem pisilni és alig bírtam ki a Placebo végéig, pedig az max 3 óra volt...
DE! megy busz Bécsbe! ide 14 a jegy, oda 15 körül, úgyhogy meg tudom oldani mindkettőt, el se hiszem wub.gif

:3 Deee jóóó! smileeee.gif Huuha hát viszünk kacsát vagy én nem tudom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
2016. március 14. 13:48 #1027
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.03.14. 13:44)
:3 Deee jóóó! smileeee.gif Huuha hát viszünk kacsát vagy én nem tudom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

meg veszek valami pelust :DDD
mondjuk csak nincs akkora pechem hogy minden Placebo koncertre felfázzak mellow.gif

jajj, most odavissza a Placebót hallgatom, el is felejtettem már milyen jó lemez. dönteni se tudnék, hogy mi legyen setlisten, kéne az egész. wub.gif
szerinted mik lesznek?
remélem az I Know meg a WYIN nem marad ki heart.gif
2016. március 14. 14:13 #1028
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.03.14. 13:48)
meg veszek valami pelust :DDD
mondjuk csak nincs akkora pechem hogy minden Placebo koncertre felfázzak mellow.gif 
jajj, most odavissza a Placebót hallgatom, el is felejtettem már milyen jó lemez. dönteni se tudnék, hogy mi legyen setlisten, kéne az egész. wub.gif 
szerinted mik lesznek?
remélem az I Know meg a WYIN nem marad ki heart.gif

Hahaa igen biggrin.gif Vigyázz magadra novemberben akkor! Csatolj magadra egy radiátort! w00t.gif

Úúúristen, hát nem tudom biggrin.gif Azt mindenesetre remélem, hogy az EYEM kimarad - fú de rossz leírni ezt, de itt most minden dal számít, kell a hely biggrin.gifD - meg az LLL is elhanyagolható album lehetne szerintem. Huu nem látok bele a srácok fejébe, de a megpróbálom a sejtéseimet összeszedni. (nekem különben a Placebo az egyik kedvenc albumom smileeee.gif) De amúgy szerintem most is az ismertebbeket fogják nyomatni, ilyen Narcoleptic meg ilyenek kétlem, hogy előkerülnek... sad.gif

Placebo:
36 Degrees
Nancy
Teenage Angst
Bruise Pristine
I Know

WYIN:
Pure Morning
Allergic
Without You I'm Nothing
You Don't Care About Us
Scared Of Girls

BMM:
Taste In Men
Slave To The Wage
Black Eyed
Passive Aggressiveben pedig csak rettenetesen reménykedek

SWG:
Soulmates
This Picture
English Summer Rain
Protect Me (nagyon remélem!!!!!)
Special Needs is lesz szerintem, bár ellennék nélküle, mert túl sok más van sad.gif

Meds:
Follow The Cops Back Home
na jó, innen a többi sejtésemet játszották mostanában évek óta, úgyhogy itt abba is hagyom biggrin.gif
De amúgy tuti lesz több a Medsről

BFTS:
BFTS
Kitty Litter
Breathe Underwater
Julien

És mivel ez így is már 24, nem merek többet írni, pedig még egy In a Funkkal megajándékozhatnának, a Twenty Years pedig még akár lehet is. RUTH-t remélem hanyagolják a többi kedvéért. smileeee.gif A Slackerbitchre is látok egy picike esélyt azért... smileeee.gif
2016. március 14. 14:35 #1029
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.03.14. 14:13)
Úúúristen, hát nem tudom biggrin.gif Azt mindenesetre remélem, hogy az EYEM kimarad - fú de rossz leírni ezt, de itt most minden dal számít, kell a hely biggrin.gifD - meg az LLL is elhanyagolható album lehetne szerintem. Huu nem látok bele a srácok fejébe, de a megpróbálom a sejtéseimet összeszedni. (nekem különben a Placebo az egyik kedvenc albumom smileeee.gif) De amúgy szerintem most is az ismertebbeket fogják nyomatni, ilyen Narcoleptic meg ilyenek kétlem, hogy előkerülnek... sad.gif
Placebo:
36 Degrees
Nancy
Teenage Angst
Bruise Pristine
I Know
WYIN:
Pure Morning
Allergic
Without You I'm Nothing
You Don't Care About Us
Scared Of Girls
BMM:
Taste In Men
Slave To The Wage
Black Eyed
Passive Aggressiveben pedig csak rettenetesen reménykedek
SWG:
Soulmates
This Picture
English Summer Rain
Protect Me (nagyon remélem!!!!!)
Special Needs is lesz szerintem, bár ellennék nélküle, mert túl sok más van sad.gif
Meds:
Follow The Cops Back Home
na jó, innen a többi sejtésemet játszották mostanában évek óta, úgyhogy itt abba is hagyom biggrin.gif
De amúgy tuti lesz több a Medsről
BFTS:
BFTS
Kitty Litter
Breathe Underwater
Julien
És mivel ez így is már 24, nem merek többet írni, pedig még egy In a Funkkal megajándékozhatnának, a Twenty Years pedig még akár lehet is. RUTH-t remélem hanyagolják a többi kedvéért. smileeee.gif

rossz leírni, mert imádom mindet, de én is remélem, hogy a minden koncerten játszott The Bitter End, Special K, EYEM, Infra-Red kimarad. a Meds-nél is az az egyetlen, amiért nem bánom, hogy megint lesz, az a legvége. biggrin.gif

a Narcoleptic szerintem nagyon is esélyes, onnan van a weblap cím is. Taste In Men, Pure Morning, Nancy Boy garantált. remélem lesz a Slave To The Wage meg Black-Eyed is.
hanyagolható, főleg hogy most lett vége a turnénak. de uhh, mit nem adnék a Boscóért heart.gif

amúgy szerintem is ilyesmi lesz, bár a Placebóról a Come Home is nagy esélyes szerintem.
WYIN... passz... el sem tudom képzelni, innen miket választhatnának az Allergic, WYIN és a Pure Morning mellé. a YDCAU hiába az egyik legjobb a lemezről, nem olyan ismert, a Scared Of Girls nem is kislemez, de reménykedjünk mindkettőben. heart.gif

a BMM-ről le ne maradjon a Peeping Tom, látni akarom Briant zongorázni wub.gif a Days Before You Came-et nagyon szeretném, meg vagy a Blue American vagy a Commercial for Levit.

SWG téren nagyon egyetértek, a Special Needs tuti, hogy lesz pedig annyira... nem az hogy nem szeretem. de ha elindul, általában elkapcsolom... na az viszont nagyon túlértékelt, nem értem miért van oda érte szinte minden fan. unsure.gif
Protect Me. uhh, mennyi az esélye, hogy megint fetrengve harmonikázzon? wub.gif wub.gif

valami szinte biztos, hogy lesz a Coversről is szerintem, vagy a Jackie vagy a Where Is My Mind? jajj, csak ne a RUTH legyen...

Medsről remélem lesz a Blind (is).

a BFTS szerintem kimarad. új lemez ahhoz szerintem, hogy itt játszák. unsure.gif pedig a Julien, az In A Funk és a Unisex még nagyon nagyon jöhetne laugh.gif

Slackerbitch? aww, bárcsak. de én pont arra nem látok semmi esélyt, azt már a 90-es évekbe is lehordta Brian. sad.gif
mondjuk ez a turné rólunk szól, hátha. wub.gif

ha már régi számok, kijöhetne normális minőségben a 2468 laugh.gif
2016. március 14. 14:50 #1030
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.03.14. 14:35)
rossz leírni, mert imádom mindet, de én is remélem, hogy a minden koncerten játszott The Bitter End, Special K, EYEM, Infra-Red kimarad. a Meds-nél is az az egyetlen, amiért nem bánom, hogy megint lesz, az a legvége. biggrin.gif
a Narcoleptic szerintem nagyon is esélyes, onnan van a weblap cím is. Taste In Men, Pure Morning, Nancy Boy garantált. remélem lesz a Slave To The Wage meg Black-Eyed is.
hanyagolható, főleg hogy most lett vége a turnénak. de uhh, mit nem adnék a Boscóért heart.gif
amúgy szerintem is ilyesmi lesz, bár a Placebóról a Come Home is nagy esélyes szerintem. 
WYIN... passz... el sem tudom képzelni, innen miket választhatnának az Allergic, WYIN és a Pure Morning mellé. a YDCAU hiába az egyik legjobb a lemezről, nem olyan ismert, a Scared Of Girls nem is kislemez, de reménykedjünk mindkettőben. heart.gif
a BMM-ről le ne maradjon a Peeping Tom, látni akarom Briant zongorázni wub.gif a Days Before You Came-et nagyon szeretném, meg vagy a Blue American vagy a Commercial for Levit.
SWG téren nagyon egyetértek, a Special Needs tuti, hogy lesz pedig annyira... nem az hogy nem szeretem. de ha elindul, általában elkapcsolom... na az viszont nagyon túlértékelt, nem értem miért van oda érte szinte minden fan. unsure.gif 
Protect Me. uhh, mennyi az esélye, hogy megint fetrengve harmonikázzon? wub.gif wub.gif 
valami szinte biztos, hogy lesz a Coversről is szerintem, vagy a Jackie vagy a Where Is My Mind? jajj, csak ne a RUTH legyen...
Medsről remélem lesz a Blind (is).
a BFTS szerintem kimarad. új lemez ahhoz szerintem, hogy itt játszák. unsure.gif pedig a Julien, az In A Funk és a Unisex még nagyon nagyon jöhetne laugh.gif
Slackerbitch? aww, bárcsak. de én pont arra nem látok semmi esélyt, azt már a 90-es évekbe is lehordta Brian. sad.gif
mondjuk ez a turné rólunk szól, hátha. wub.gif 
ha már régi számok, kijöhetne normális minőségben a 2468 laugh.gif

Narcoleptic, jó, ilyen viszonylatban mondjuk tényleg gyanús, de nem nagyon tudom elképzelni valamiért. biggrin.gif
Come Home-ot beírtam én is, de aztán próbáltam csonkítani a listát.

Uhhhh a Days Before You Camet én is nagyon remélem, de nem is tudom...

Szerintem inkább Where Is My Mind, de én nem tenném be setlistbe biggrin.gif

KETTŐ NÉGY HAT NYOLCAT A NÉPNEK! te jóóóóóóó isten de imádnám biggrin.gif heart.gif
2016. március 14. 14:57 #1031
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.03.14. 14:50)
Narcoleptic, jó, ilyen viszonylatban mondjuk tényleg gyanús, de nem nagyon tudom elképzelni valamiért. biggrin.gif
Come Home-ot beírtam én is, de aztán próbáltam csonkítani a listát.
Uhhhh a Days Before You Camet én is nagyon remélem, de nem is tudom...
Szerintem inkább Where Is My Mind, de én nem tenném be setlistbe biggrin.gif
KETTŐ NÉGY HAT NYOLCAT A NÉPNEK! te jóóóóóóó isten de imádnám biggrin.gif heart.gif

az a baj ennél jobban már tényleg nem lehet hova. kaphatnánk egy 2 órás koncertet, úgyis olyan különleges ez a turné. wub.gif

jujj, meg Brick Shithouse :DDD mondjuk a mai Brian szájából annyira nem tudom elképzelni a when you cum you never make a single sound jellegű dalszövegeket. erről jut eszembe, a Bubblegunt is meghallgatnám egyszer élőben biggrin.gifD

meg az összes többi demót heart.gif
2016. március 14. 15:35 #1032
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.03.14. 14:57)
az a baj ennél jobban már tényleg nem lehet hova. kaphatnánk egy 2 órás koncertet, úgyis olyan különleges ez a turné. wub.gif 
jujj, meg Brick Shithouse :DDD mondjuk a mai Brian szájából annyira nem tudom elképzelni a when you cum you never make a single sound jellegű dalszövegeket. erről jut eszembe, a Bubblegunt is meghallgatnám egyszer élőben biggrin.gifD
meg az összes többi demót heart.gif

Igeeeeen laugh.gif
2016. március 14. 15:59 #1033
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

aaajj, legyen már november
még 242 nap sad.gif
2016. március 16. 15:38 #1034
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.03.14. 15:59)

aaajj, legyen már november
még 242 nap sad.gif

Azt még meg is kell érni!! biggrin.gif Egyébként én azon gondolkoztam, hogy megpróbálom kikerülni a setlistet, de novemberig lehet nehéz lesz nem belefutni...
2016. március 16. 21:14 #1035
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.03.16. 15:38)
Azt még meg is kell érni!! biggrin.gif Egyébként én azon gondolkoztam, hogy megpróbálom kikerülni a setlistet, de novemberig lehet nehéz lesz nem belefutni...

én is gondolkoztam rajta, de én úgysem bírom ki, folyton a setlisteket nézem. és fájdítom a szívem az összes kihagyott I Know-val. megőrülök ha nem fogják játszani. meg a tumblr amúgy is tele lesz azzal, hogy miket játszottak, 16 dátum van előttünk, nem tudom hogy kerülhetnénk el. unsure.gif

jujj amúgy megvettem ma a jegyem. wub.gif
de a bécsit nagyon benéztem, több mint kétszer annyi mint amire számítottam...
de ezért a turnéért bármit, semmit sem vártam még így. wub.gif

nézd, de szép heart.gif
2016. március 17. 10:10 #1036
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
RadcliffeMaconieShow ‏@BBCRadMac Mar 11
Up next week it’s Alexei Sayle (Tues) St Etienne’s Bob Stanley @bobpetesarah (Weds) and Brian Molko @PLACEBOWORLD (Fri)

http://www.bbc.co.uk/6music

2-től 5-ig lesz elméletben. remélem az egészet végigbeszéli Brian wub.gif
2016. március 18. 16:16 #1037
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
na, beszéltek vagy tíz percet Briannel. de legalább sokat nevetett. heart.gif megemlítette Luxembourgot, mesélt az egyetemről, hogy hogy találkoztak Steffel, sokat Bowieról meg a közös turnéról, meg pár szót a húszévesről. többre számítottam. unsure.gif ja, meg a változatosság kedvéért utálja a Pure Morning szövegét. amit lejátszottak, és megjegyezte, hogy milyen modern hangzása van ahhoz képest, hogy 18 éves. sokat hallhatta az elmúlt tíz évben. rohog.gif
és nem mondott semmit arról, miket fognak játszani, megint csak a Pure Morningot meg a Nancy Boyt hozta fel - amit nem utál csak mára már "embarrassing what the song is about"... vagy valami ilyesmi, arra jobban figyeltem, hogy végre nevet. wub.gif
2016. március 18. 19:38 #1038
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
http://www.bbc.co.uk/programmes/b072wqgc
01:37:40 heart.gif
2016. március 19. 11:05 #1039
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.03.16. 21:14)
én is gondolkoztam rajta, de én úgysem bírom ki, folyton a setlisteket nézem. és fájdítom a szívem az összes kihagyott I Know-val. megőrülök ha nem fogják játszani. meg a tumblr amúgy is tele lesz azzal, hogy miket játszottak, 16 dátum van előttünk, nem tudom hogy kerülhetnénk el. unsure.gif 
jujj amúgy megvettem ma a jegyem. wub.gif 
de a bécsit nagyon benéztem, több mint kétszer annyi mint amire számítottam...
de ezért a turnéért bármit, semmit sem vártam még így. wub.gif 

nézd, de szép heart.gif

Hát ezaz biggrin.gif

Én is, csütörtökön. heart.gif yahoo.gif
Uhhh

Jaj smileeee.gif Amúgy ez a Come Undone tök jó alatta

2016. március 19. 11:08 #1040
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.03.18. 16:16)
na, beszéltek vagy tíz percet Briannel. de legalább sokat nevetett. heart.gif megemlítette Luxembourgot, mesélt az egyetemről, hogy hogy találkoztak Steffel, sokat Bowieról meg a közös turnéról, meg pár szót a húszévesről. többre számítottam. unsure.gif ja, meg a változatosság kedvéért utálja a Pure Morning szövegét. amit lejátszottak, és megjegyezte, hogy milyen modern hangzása van ahhoz képest, hogy 18 éves. sokat hallhatta az elmúlt tíz évben. rohog.gif 
és nem mondott semmit arról, miket fognak játszani, megint csak a Pure Morningot meg a Nancy Boyt hozta fel - amit nem utál csak mára már "embarrassing what the song is about"... vagy valami ilyesmi, arra jobban figyeltem, hogy végre nevet. wub.gif

Csak a végét csíptem el, a Pure Morning előttől, amit mondott a dallal kapcsolatban.
Olyan jó volt hallani, igen smileeee.gif
58 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok