Starity

Placebo II

58 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 10. 22:33 #981
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.12.10. 22:05)
Levették már az mtv oldaláról a koncertet, még jó, hogy ezt megörökítettem belőle! biggrin.gif :3
43 a lelkecske. w00t.gif

jajj, egyem meg. heart.gif tumblr-ön meg kint van ez. wub.gif felrakhatnák már youtube-ra, csak a Bosco került fel azóta hogy megjelent. unsure.gif
és még mindig letagadhatna belőle egy csomót. biggrin.gif remélem jó napja volt Codyval. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. december 14. 18:30 #982
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
'95 október wub.gif
2015. december 23. 15:43 #983
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

hat perctől szóbajön a húszéves turné, de uhh... inkább nem akarok belgondolni, hogy összeveszhettek, ha még nyolc év után is... ilyen... unsure.gif
2016. január 03. 10:20 #984
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.12.14. 18:30)
'95 október wub.gif

Egyem meg! heart.gif biggrin.gif
Kis kölyök gólya. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2016. január 03. 10:24 #985
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.12.23. 15:43)

hat perctől szóbajön a húszéves turné, de uhh... inkább nem akarok belgondolni, hogy összeveszhettek, ha még nyolc év után is... ilyen... unsure.gif

Húúúú hát igen, hármójuk közül mindig Steve-et értettem legkevésbé, most is csak egy részét értettem meg, annak, amit mond... biggrin.gif Hát akkor, esélytelen, hogy Steve visszajöjjön a turné idejére. rohog.gif

2016 van! pompom.gif Srácok, srácok, hol a bejelentés?! :DDDDDDDDDD
Placebóban gazdag új évet neked, na meg boldogat és sikereset! biggrin.gif beer.gif
2016. január 05. 14:45 #986
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.01.03. 10:24)
Húúúú hát igen, hármójuk közül mindig Steve-et értettem legkevésbé, most is csak egy részét értettem meg, annak, amit mond... biggrin.gif Hát akkor, esélytelen, hogy Steve visszajöjjön a turné idejére. rohog.gif 
2016 van!  pompom.gif Srácok, srácok, hol a bejelentés?! :DDDDDDDDDD
Placebóban gazdag új évet neked, na meg boldogat és sikereset! biggrin.gif  beer.gif

az a baj, nem is igazán mond semmit. pedig igazán elmondhatnák már mi történt. rolleyes.gif inkább csak ez a thing is on the other side meg people are people rész az "árulkodó".
egyébként én egyik Steve-et se értettem soha normálisan, főleg Sunshine-t... Brian akcentusára van ráállva a fülem. blush.gif

"some huge things to come in 2016" úúú, lehet lesz más is nem csak a húszéves turné? w00t.gif wub.gif
2016. január 05. 18:29 #987
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.01.05. 14:45)
az a baj, nem is igazán mond semmit. pedig igazán elmondhatnák már mi történt. rolleyes.gif inkább csak ez a thing is on the other side meg people are people rész az "árulkodó".
egyébként én egyik Steve-et se értettem soha normálisan, főleg Sunshine-t... Brian akcentusára van ráállva a fülem. blush.gif 
"some huge things to come in 2016" úúú, lehet lesz más is nem csak a húszéves turné? w00t.gif wub.gif

Ugyanez :DDDD Stefnek is (nagy ritkán amikor megszólal, hehe laugh.gif ) nehezen hallom ki a szavait, bezzeg Brian! rohog.gif

Úúú láttam, láttam, remélem! smileeee.gif
2016. január 06. 13:43 #988
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.01.05. 18:29)
Ugyanez :DDDD Stefnek is (nagy ritkán amikor megszólal, hehe laugh.gif ) nehezen hallom ki a szavait, bezzeg Brian!  rohog.gif 
Úúú láttam, láttam, remélem!  smileeee.gif

ne is mondd, múltkor néztem újra ezt, folyamatosan vissza kellett tekernem, hogy Steve meg Stef mit mondtak. rohog.gif

hol vannak már a dátumok?! nyilván több hónappal előre bejelentik őket, sose fog így elkezdődni ez a turné. sad.gif
2016. január 11. 16:34 #989
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.01.06. 13:43)
ne is mondd, múltkor néztem újra ezt, folyamatosan vissza kellett tekernem, hogy Steve meg Stef mit mondtak. rohog.gif 
hol vannak már a dátumok?! nyilván több hónappal előre bejelentik őket, sose fog így elkezdődni ez a turné. sad.gif

Úúúú én ezt még nem is láttam ohmy.gif

11:03-nál "... what the hell is going on with this young man...with this gentleman... with this ladyboy?!" LADYBOY laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif hát megzabálom biggrin.gif

Szerintem februárban már várható valami infó azért...

Nyugodjon békében David Bowie. sad.gif Nagyon váratlanul ért ez a hír.
2016. január 11. 17:56 #990
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.01.11. 16:34)
Úúúú én ezt még nem is láttam ohmy.gif 
11:03-nál "... what the hell is going on with this young man...with this gentleman... with this ladyboy?!" LADYBOY laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  hát megzabálom biggrin.gif
Szerintem februárban már várható valami infó azért...

Nyugodjon békében David Bowie.  sad.gif Nagyon váratlanul ért ez a hír.

pedig talán a legjobb doksijuk, már csak Brian ingje miatt is. biggrin.gif

borzalmas. nem igazán követtem figyelemmel, inkább csak hallgattam a zenéjét, bevallom, nem is tudtam róla hogy beteg. sokkot kaptam, mikor megláttam a hírt. és gondold el, milyen lehet akkor Briannek akár, azért neki mégis tizenéves kora óta bálványa, és huszonéves kora óta barátja, akinek ráadásul részben a karrierjét is köszönheti.
gondolom, mennek majd a temetésére is, aminek a megszervezése is ki tudja még mennyi idő, nem lennék biztos a februári bejelentésben sem. unsure.gif valamikor a LLL alatt egy interjúban kérdezték hogy milyen a kapcsolatuk, mondta, hogy ahogy David Amerikába költözött, már vagy tíz éve nem találkoztak, remélem legalább tavaly amikor ott is turnéztak, sikerült összehozniuk egy találkát... múltkor egy barátjuk a terrortámadáskor, most ez...

ez most kicsinált lelkileg, szinte az egész napot végigbőgtem, egyszerűen nem bírtam kiverni a fejemből, hogy egy nap arra fogok kelni, hogy vele történt valami... és már megint sírok a fszomba, nem igaz

visszatérve, nyugodjon békében. sad.gif
2016. január 11. 18:14 #991
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.01.11. 17:56)
pedig talán a legjobb doksijuk, már csak Brian ingje miatt is. biggrin.gif 
borzalmas. nem igazán követtem figyelemmel, inkább csak hallgattam a zenéjét, bevallom, nem is tudtam róla hogy beteg. sokkot kaptam, mikor megláttam a hírt. és gondold el, milyen lehet akkor Briannek akár, azért neki mégis tizenéves kora óta bálványa, és huszonéves kora óta barátja, akinek ráadásul részben a karrierjét is köszönheti. 
gondolom, mennek majd a temetésére is, aminek a megszervezése is ki tudja még mennyi idő, nem lennék biztos a februári bejelentésben sem. unsure.gif valamikor a LLL alatt egy interjúban kérdezték hogy milyen a kapcsolatuk, mondta, hogy ahogy David Amerikába költözött, már vagy tíz éve nem találkoztak, remélem legalább tavaly amikor ott is turnéztak, sikerült összehozniuk egy találkát... múltkor egy barátjuk a terrortámadáskor, most ez...
ez most kicsinált lelkileg, szinte az egész napot végigbőgtem, egyszerűen nem bírtam kiverni a fejemből, hogy egy nap arra fogok kelni, hogy vele történt valami... és már megint sírok a fszomba, nem igaz
visszatérve, nyugodjon békében. sad.gif

Igazából én nem ismertem a munkásságának nagy részét (nem is csoda, annyira termékeny volt, hogy amiket hallottam tőle csak a töredéke volt az összesnek), de tudván, hogy a Placebo (és ezáltal mi, rajongók is) mennyit köszönhet(ünk) neki, akárhányszor találkoztam bármivel ami vele kapcsolatos, mosolyogtam. Természetesen azért azzal tisztában voltam, hogy mekkora egyéniség, egy 1000 arcú ikon, akinek hatalmas szerepe van a zenében. Egyébként most hallgatom az új lemezét, tyűű.
Egyébként én sem tudtam, hogy beteg.
Brian... Ne is mondd, máskor is eszembe jutott már ez, de ma... bele sem merek gondolni hogy fogom megélni ha vele vagy Steffel történik ez meg.

A terrortámadásosról én lemaradtam. ohmy.gif

2016. január 11. 18:34 #992
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.01.11. 18:14)
Igazából én nem ismertem a munkásságának nagy részét (nem is csoda, annyira termékeny volt, hogy amiket hallottam tőle csak a töredéke volt az összesnek), de tudván, hogy a Placebo (és ezáltal mi, rajongók is) mennyit köszönhet(ünk) neki, akárhányszor találkoztam bármivel ami vele kapcsolatos, mosolyogtam. Természetesen azért azzal tisztában voltam, hogy mekkora egyéniség, egy 1000 arcú ikon, akinek hatalmas szerepe van a zenében. Egyébként most hallgatom az új lemezét, tyűű.
Egyébként én sem tudtam, hogy beteg.
Brian... Ne is mondd, máskor is eszembe jutott már ez, de ma... bele sem merek gondolni hogy fogom megélni ha vele vagy Steffel történik ez meg.
A terrortámadásosról én lemaradtam. ohmy.gif

nem mondom én sem hogy az egész munkásságát ismertem, sőt, tekintve hogy mennyire produktív volt, az szinte lehetetlen is, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a zene mellett még ott volt neki a színészet is. rajongóként meg ugye azok a kis apróságok, hogy Brian milyen lelkes és vidám ha róla beszél, hogy mennyire rohadt jók együtt, meg az ilyen "legjobb Placebós élménye hogy vele játszhatott" és hasonló apróságok után meg csak még nagyobb a szemünkben úgy is.

ne is mondd, nem is halok bele, de beleőrülni bele fogok... a többieket még ha nehezen is, de fel tudnám dolgozni, de Briant... nekem ő tényleg, tudom hogy abnormális és beteges, de mindennél és mindenkinél fontosabb. már a gondolattól bőgtem egész nap, meg hányni kellett az idegtől. és minél több ilyen jön, annál inkább csak rágörcsölök. pedig krvára nem kellene, hiszen fiatal még azért, és sokat számít, hogy életstílust váltott.

http://www.placeboworld.co.uk/news/thomas-ayad-1983-2015
2016. január 11. 19:00 #993
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.01.11. 18:34)
nem mondom én sem hogy az egész munkásságát ismertem, sőt, tekintve hogy mennyire produktív volt, az szinte lehetetlen is, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a zene mellett még ott volt neki a színészet is. rajongóként meg ugye azok a kis apróságok, hogy Brian milyen lelkes és vidám ha róla beszél, hogy mennyire rohadt jók együtt, meg az ilyen "legjobb Placebós élménye hogy vele játszhatott" és hasonló apróságok után meg csak még nagyobb a szemünkben úgy is.
ne is mondd, nem is halok bele, de beleőrülni bele fogok... a többieket még ha nehezen is, de fel tudnám dolgozni, de Briant... nekem ő tényleg, tudom hogy abnormális és beteges, de mindennél és mindenkinél fontosabb. már a gondolattól bőgtem egész nap, meg hányni kellett az idegtől. és minél több ilyen jön, annál inkább csak rágörcsölök. pedig krvára nem kellene, hiszen fiatal még azért, és sokat számít, hogy életstílust váltott.
http://www.placeboworld.co.uk/news/thomas-ayad-1983-2015

Pontosan,pontosan,pontosan,pontosan.

Igeeen ez nagyban hozzájárul a nyugodtságunkhoz. Megkönnyebbültem, hogy felhagyott ezzel az életmóddal, nagyon mérges lennék, ha drogok vinnék el. sad.gif

Uuuuh... :/
2016. január 11. 20:01 #994
droszi
droszi
visszatérő vendég
heart.gif heart.gif heart.gif erről van szó, egyem meg de boldog
2016. január 11. 20:42 #995
droszi
droszi
visszatérő vendég
:')

“Dearest David

Wherever you are now, I miss you. Not only do I miss you but my heart is broken. You were my idol, then you became my mentor and my friend. I learnt so much from you, just by being in your presence, the conversations we had and, of course, watching you perform. You always had time for me. My band and I were tiny when we first met. Nonetheless , you took us under your wing. You believed in us and gifted us with so many fantastic opportunities. Without you, your tutelage and your wisdom, I don’t think I would be where I am today, as an artist but also as a person. For that I will be eternally grateful.

Float around the ether, David. Bounce gracefully off planets light-years away as you become one with the Universe, as you dive into the Great Unknown.

My sincere and heartfelt condolences to Iman, Lexi and Duncan, whose hearts I know are far more broken than mine. As for me, I will treasure every memory of every moment we spent together.

Dear David, beautiful man and force of nature, you are immortal. You live beyond the veil of the big sleep. Ong Namo Guru Dev Namo.

Namaste"

Brian Molko"
2016. január 11. 21:57 #996
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.01.11. 20:42)
:')
“Dearest David
Wherever you are now, I miss you.  Not only do I miss you but my heart is broken.  You were my idol, then you became my mentor and my friend.  I learnt so much from you, just by being in your presence, the conversations we had and, of course, watching you perform.  You always had time for me.  My band and I were tiny when we first met.  Nonetheless , you took us under your wing.  You believed in us and gifted us with so many fantastic opportunities.  Without you, your tutelage and your wisdom, I don’t think I would be where I am today, as an artist but also as a person. For that I will be eternally grateful.
Float around the ether, David.  Bounce gracefully off planets light-years away as you become one with the Universe, as you dive into the Great Unknown.
My sincere and heartfelt condolences to Iman, Lexi and Duncan, whose hearts I know are far more broken than mine.  As for me, I will treasure every memory of every moment we spent together.
Dear David, beautiful man and force of nature, you are immortal.  You live beyond the veil of the big sleep.  Ong Namo Guru Dev Namo.
Namaste"
Brian Molko"

köszönöm, Brian. nem sírtam még ma eleget. cray.gif
2016. január 11. 21:58 #997
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
gondolom te is ezt akartad berakni, ahol nem látszik semmi.
gyönyörű heart.gif
2016. január 12. 15:08 #998
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.01.11. 21:58)
gondolom te is ezt akartad berakni, ahol nem látszik semmi.
gyönyörű heart.gif

Hogy értve nem látszik semmi?
2016. január 12. 17:31 #999
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2016.01.12. 15:08)
Hogy értve nem látszik semmi?

ahogy tegnap még privát volt a videó nem jelent meg, én is beakartam szúrni, de nem látszott. unsure.gif de már ott van biggrin.gif
2016. január 12. 18:31 #1000
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2016.01.12. 17:31)
ahogy tegnap még privát volt a videó nem jelent meg, én is beakartam szúrni, de nem látszott. unsure.gif de már ott van biggrin.gif

Jaaaa biggrin.gif
Az a hang wub.gif Imádommmmmmm ahh
58 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok