jajj, jelentsék már be a dátumokat.
Placebo II
2015. november 19. 18:07
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
"We want to do a greatest hits tour, where we are going to play some of our most successful songs again, to which we have built a distance throughout the years, how I have mentioned before. We really want to make the fans happy next year. Some of them are always complaining that we are not playing their favorite songs. So Placebo Fans, if you want to see songs like ‘Pure Morning’ or ‘Nancy Boy’ live once again, then you have to come."
1 felhasználónak tetszik:
droszi
2015. november 21. 17:57
|
|
droszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 371 Csatolások: 5 Azonosító: 239914 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.19. 18:07)
"We want to do a greatest hits tour, where we are going to play some of our most successful songs again, to which we have built a distance throughout the years, how I have mentioned before. We really want to make the fans happy next year. Some of them are always complaining that we are not playing their favorite songs. So Placebo Fans, if you want to see songs like ‘Pure Morning’ or ‘Nancy Boy’ live once again, then you have to come."
ÁÁÁÁÁÁÁ de nagyon remélem, hogy meghagyják gyors formában és keveset változtatnak rajta csak.
itsjustme
2015. november 21. 17:59
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (droszi @ 2015.11.21. 17:57)
ÁÁÁÁÁÁÁ de nagyon remélem, hogy meghagyják gyors formában és keveset változtatnak rajta csak. 
engem nem érdekel, milyen formában, csak hallhassam.
jajj, tegnap belefutottam egy olyan kis beszélgetésbe, ahol Brian a pánikrohamáról meg idegösszeroppanásáról beszél, ha beledöglök is megölelgetem ezen a turnén.
droszi
2015. november 21. 18:04
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 371 Csatolások: 5 Azonosító: 239914 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.17. 23:48)
ahhoz képest amúgy nekem is, lehet ahogy még most nem rég fejezték csak be a turnét.
nem, nincs különösebben.
azt tudom, hogy ezen a kis listán nem szereplünk, de azt írják, az MTV World Stage keretein belül lesz leadva, ami a magyar MTV-n is lesz 10-től elméletben, ami meg pont egybeesik az itteni időpontokkal... úgyhogy hátha nálunk is az lesz leadva.
mondjuk engem tv híján hidegen hagy, remélem, lesz online... vagy remélem képesek feladni egy héttel hamarabb a dvd-t hátha akkor ide is érne... mondjuk az angolok úgyis megkapják aznap és felrakják youtubera, de az akkor is más úgy.
hallottad azt a kis félperces Slave To The Wage részletet?
nem, nincs különösebben.
hallottad azt a kis félperces Slave To The Wage részletet?
Jó lenne látni, úgyhogy befészkelem magam jövőhét pénteken ha úgy adódik.
Nem még.
itsjustme
2015. november 21. 18:05
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.21. 17:59)
engem nem érdekel, milyen formában, csak hallhassam.
jajj, tegnap belefutottam egy olyan kis beszélgetésbe, ahol Brian a pánikrohamáról meg idegösszeroppanásáról beszél, ha beledöglök is megölelgetem ezen a turnén.
2015. november 21. 18:06
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.11.21. 18:04)
Jó lenne látni, úgyhogy befészkelem magam jövőhét pénteken ha úgy adódik.
Nem még.
Nem még.
ah, mázlista.
droszi
2015. november 21. 18:08
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.21. 18:06)
ah, mázlista.
nem hallottál valamit arról, lesz-e online? 
Nem sajnos.
itsjustme
2015. november 26. 20:08
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
mint valaki PFWW-on nagyon ügyesen felfedezte, Japánban már holnap van, átállítottam magam itunes-on és így az összes számból meg tudtam hallgatni másfél percet. uhh, ez tökéletes lesz.
a Because I want You, a Meds, a Slave To The Wage és a Hold On To Me csodálatosak, a WYIN az egész csúcspontja, a Boscón meg már most olyan sírógörcsöt kaptam, hogy az egészet százas zsepivel meg az inhalátorommal fogom végignézni. de az egész annyira... uhh, szavakat se találok.
a rendelésem időközben boxsetre módosult, na ezt hallva kicsit sem bánom, hogy ennyi pénzt beleöltem.
viszont az azért kicsit zavaró, hogy az EYEM-ben és a PMFWIW-ban is túléneklik Briant...
a Because I want You, a Meds, a Slave To The Wage és a Hold On To Me csodálatosak, a WYIN az egész csúcspontja, a Boscón meg már most olyan sírógörcsöt kaptam, hogy az egészet százas zsepivel meg az inhalátorommal fogom végignézni. de az egész annyira... uhh, szavakat se találok.
a rendelésem időközben boxsetre módosult, na ezt hallva kicsit sem bánom, hogy ennyi pénzt beleöltem.
viszont az azért kicsit zavaró, hogy az EYEM-ben és a PMFWIW-ban is túléneklik Briant...
droszi
2015. november 29. 11:38
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.27. 22:05)
rohadtul nem találok sehol se online-t...
a magyaron az megy legalább?
a magyaron az megy legalább?
Volt, igen.
Amúgy aznap reggel egy csoportban belebotlottam egy vimeos feltöltésbe, igaz kép nélkül, de lehetőségem volt belehallgatni, az elejét átugrottam mert nem lett volna időm az egészre. Elbaszott napnak álltam elébe, úgyhogy rákattintottam a linkre...
Sajnos a dumácskáit kivágták a műsorból, és nem volt benne az összes szám persze... (A Jackie, Bosco, Hold On To Me fájt, hogy kimaradt, de legalább a WYIN volt
Fuuuu amúgy úgy idegesített, hogy 3 számonként reklám volt.
itsjustme
2015. november 29. 11:48
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.26. 20:08)
mint valaki PFWW-on nagyon ügyesen felfedezte, Japánban már holnap van, átállítottam magam itunes-on és így az összes számból meg tudtam hallgatni másfél percet. uhh, ez tökéletes lesz.
Fúúú nekem is a WYIN meg a HOTM... gyönyörű baszki, jövőre én meg fogok halni szerintem a koncerten. :DDDD A Meds most sem okozott csalódást, a Post Blue tetszett még nagyon-nagyon. A Bosco szintén csodálatos volt, nagy kár, hogy nem adták le, bár erre számítottam. A Jackie 2006-os változatát viszont nem sikerült felülmúlni szerintem. Ja, és engem a Protect Meben nem zavart a nőci.
itsjustme
2015. november 29. 14:21
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.27. 22:39)
aww, itt fent van az egész 
ÚÚÚÚÚÚÚ KÖSZI!
Isteneeeeeem a Because I Want You előtt meg kell zabálni!
Elképesztő, hogy a Meds mekkora varázst okoz, akárhányszor és akárhogyan adják elő, mindig teljesen belemerülök, hát erről ne is beszéljünk!
Kis beszédes, jó lenne ha majd a koncerten is ilyen jó kedve lenne
Uhhh sseniális az egész, egy élmény nézni...
itsjustme
2015. november 29. 21:16
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.11.29. 11:38)
Volt, igen.
Mosolygott sokat egyem meg.
Amúgy aznap reggel egy csoportban belebotlottam egy vimeos feltöltésbe, igaz kép nélkül, de lehetőségem volt belehallgatni, az elejét átugrottam mert nem lett volna időm az egészre. Elbaszott napnak álltam elébe, úgyhogy rákattintottam a linkre...
Ahhhh
Sajnos a dumácskáit kivágták a műsorból, és nem volt benne az összes szám persze... (A Jackie, Bosco, Hold On To Me fájt, hogy kimaradt, de legalább a WYIN volt
De volt még pár ami kimaradt.)
a WYIN legvégét sikerült elcsípnem, az orosz MTV-n volt stream, aztán rögtön a TBE jött, néztem is hogy miafsz, csak innen kivágtak három számot, ráadásul pont a legjobbakat.
droszi
2015. november 29. 21:24
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.11.29. 11:48)
Fúúú nekem is a WYIN meg a HOTM... gyönyörű baszki, jövőre én meg fogok halni szerintem a koncerten. :DDDD A Meds most sem okozott csalódást, a Post Blue tetszett még nagyon-nagyon. A Bosco szintén csodálatos volt, nagy kár, hogy nem adták le, bár erre számítottam. A Jackie 2006-os változatát viszont nem sikerült felülmúlni szerintem. Ja, és engem a Protect Meben nem zavart a nőci. 
én a Jackieből a 2009-est jobban szeretem. sajnálom, hogy most nem sikerült így mint itt, hiába vették újra.
én még próbálom megszokni. ahogy azt is, hogy Brian újra előszedte a szájharmonikát, és nem fetrengett vele a földön. túlságosan belém égett az a Gurten Festes fellépés...
droszi
2015. november 29. 21:28
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.11.29. 14:21)
ÚÚÚÚÚÚÚ KÖSZI!
Egyem meg már...
Elképesztő, hogy a Meds mekkora varázst okoz, akárhányszor és akárhogyan adják elő, mindig teljesen belemerülök, hát erről ne is beszéljünk!
igeeeen, na azt a részt ha százszor nem néztem vissza, egyszer se.
ne is mondd, és akkor még tuti a rajongókhoz is jobban jönne.
droszi
2015. december 10. 21:58
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.29. 21:16)
a WYIN legvégét sikerült elcsípnem, az orosz MTV-n volt stream, aztán rögtön a TBE jött, néztem is hogy miafsz, csak innen kivágtak három számot, ráadásul pont a legjobbakat.
de akkor gondolom ugyanúgy kimaradt a qanun... quanun... akármi rész is, pedig ott is mennyit beszélt egyem meg, meg amennyit mosolygott.
én is végig vigyorogtam csak az egészet, olyan jó volt nézni, hogy ilyen vidám, szerintem ez lesz a kedvenc koncertem. 
Kimaradt hát, szerintem csak a thank youkat nem vagdosták ki.
itsjustme
2015. december 10. 22:01
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.29. 21:24)
én a Jackieből a 2009-est jobban szeretem. sajnálom, hogy most nem sikerült így mint itt, hiába vették újra.
én még próbálom megszokni. ahogy azt is, hogy Brian újra előszedte a szájharmonikát, és nem fetrengett vele a földön. túlságosan belém égett az a Gurten Festes fellépés...
Jaaaaaaaj a szájharmonika...
Ez a Jackie is kifogástalan természetesen.
itsjustme
2015. december 10. 22:05
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.11.29. 21:28)
igeeeen, na azt a részt ha százszor nem néztem vissza, egyszer se.
Levették már az mtv oldaláról a koncertet, még jó, hogy ezt megörökítettem belőle!
43 a lelkecske.
itsjustme
2015. december 10. 22:21
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.12.10. 21:58)
Kimaradt hát, szerintem csak a thank youkat nem vagdosták ki. 
na, az úgy szép. de legalább ami a belga MTV oldalon fent volt, az teljes volt.
ma Brian szülinapja alkalmából leültem újranézni a koncerteket, köztük az Unplugged-ot is, megéri egyszer úgyis végignézni, hogy Codyra figyelsz, mert valami hihetetlenül édes végig.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.