Starity

Placebo II

58 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 10. 18:31 #921
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.09.10. 09:37)
ne aggódj, nekem is rendszeres lesz. unsure.gif hajnal négykor kelek, hatkor megyek a buszhoz, és bár van egy napom, amikor már négyre itthon vagyok, amúgy 8-9-re érek haza minden nap, élni sincs se erőm, se időm. most is azért jutottam ide, mert nagyon lebetegedtem (vagy olyan halál másnapos vagyok, hogy még be is lázasodtam tőle? rohog.gif ) ezért inkább mivel 11 órám van, be se mentem...
amúgy ne már, most komolyan csak én szartam le a szalagavatót? unsure.gif nyelvvizsgát mikor csinálsz?

jobban belegondolva, szerintem semminél sem ellenkeznénk. rohog.gif most 25-én jön a WYIN B-sides is, hátha ez azt jelenti, inkább ezeket fogják játszani a húszévesen is. w00t.gif

Jézusom, hogy bírod? ohmy.gif Ah jobbulást, én is beteg vagyok kicsit, de küzdök vele..

Ma voltam szóbelizni, asszem egész jól ment magamhoz képest, úgyhogy remélem megvan.

Igaz.. biggrin.gif Uhhhh reméleeeeem biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. szeptember 10. 18:33 #922
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.09.10. 09:42)
na az biztos, főleg hogy az elején nekem Fiona is olyan fura volt, megszoktam hogy ott vannak hárman, aztán még pár turnézenész, de azok is mind férfiak, aztán meg hirtelen jött egy nő. pont múlt hétvégén néztem újra amúgy a BFTS-os nyári turnés doksit. emlékszel, hogy az LLL orosz turnéjáról is igértek egyet még talán tavaly? remélem valamikor végre tényleg felrakják/kiadják, de gondolom az meg esélytelen, hogy az Unpluggedra kerülne rá, mikor annak a turnéhoz semmi köze. sad.gif

Aha, de szerintem sem hallunk arról mostanság.
2015. szeptember 10. 18:34 #923
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.09.10. 09:46)
vagy akár egy Peeping Tomért, jó lenne Briant megint billentyűknél is látni. wub.gif

Igen :3
2015. szeptember 12. 11:05 #924
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.09.10. 18:31)
Jézusom, hogy bírod? ohmy.gif Ah jobbulást, én is beteg vagyok kicsit, de küzdök vele..
Ma voltam szóbelizni, asszem egész jól ment magamhoz képest, úgyhogy remélem megvan.

Igaz.. biggrin.gif Uhhhh reméleeeeem biggrin.gif

sehogy. hazaesek, letusolok, elindítok egy részt a sorimból, és legkésőbb a felénél elalszok. rohog.gif és az egy doboz cigi másfél-két hétig kitart szintű minimális kis dohányzásom egy hét alatt elfajult, és a három doboz/hét szinten járok...
jaj, biztos meglesz. smileeee.gif írásbeli volt már?
nekem is el kellene már mennem felsőfokra, hogy ne kelljen bejárnom, mert ez a nő... minden órán szavakból feleltet, mert "máshogy nem lesz meg a szakmai közepem"? felsőfokon beszélek, és sose magoltam szavakat, hagyjukmár... a rohadt gazdasági függvényekről meg ne is beszéljünk, gyorsan át kell vetetnem magam más karra...

az a baj, azt se tudom, már azon mik vannak a 20th Century Boyon kívül. nem inkább csak instrumentálisok voltak? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. szeptember 12. 11:05 #925
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.09.10. 18:33)
Aha, de szerintem sem hallunk arról mostanság.

én attól félek, már teljesen el is felejtették, olyan régen volt. sad.gif
2015. szeptember 14. 15:59 #926
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.09.12. 11:05)
sehogy. hazaesek, letusolok, elindítok egy részt a sorimból, és legkésőbb a felénél elalszok. rohog.gif és az egy doboz cigi másfél-két hétig kitart szintű minimális kis dohányzásom egy hét alatt elfajult, és a három doboz/hét szinten járok...
jaj, biztos meglesz. smileeee.gif írásbeli volt már? 
nekem is el kellene már mennem felsőfokra, hogy ne kelljen bejárnom, mert ez a nő... minden órán szavakból feleltet, mert "máshogy nem lesz meg a szakmai közepem"? felsőfokon beszélek, és sose magoltam szavakat, hagyjukmár... a  rohadt gazdasági függvényekről meg ne is beszéljünk, gyorsan át kell vetetnem magam más karra...

az a baj, azt se tudom, már azon mik vannak a 20th Century Boyon kívül. nem inkább csak instrumentálisok voltak? unsure.gif

Tyűűű, az igen. ohmy.gif Hát sok-sok kitartást kívánok neked... :/
Igen, már csak az eredményt várom.. jövő hétfő *fingers crossed*

Huh, én meg épp néztem, hogy gazdaságira milyen jó lesz nem bejutni 460-as ponthatárral.. Még anglisztikára is ilyen 420 pffffff dry.gif

Nem tudom, a B-sideokat mindig a B-sideson hallgattam. biggrin.gif
2015. szeptember 14. 16:00 #927
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.09.12. 11:05)
én attól félek, már teljesen el is felejtették, olyan régen volt. sad.gif

Ki tudja.. unsure.gif
2015. szeptember 17. 15:48 #928
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.09.14. 15:59)
Tyűűű, az igen. ohmy.gif Hát sok-sok kitartást kívánok neked... :/
Igen, már csak az eredményt várom.. jövő hétfő *fingers crossed*
Huh, én meg épp néztem, hogy gazdaságira milyen jó lesz nem bejutni 460-as ponthatárral.. Még anglisztikára is ilyen 420 pffffff dry.gif

Nem tudom, a B-sideokat mindig a B-sideson hallgattam. biggrin.gif

akkor most még semmi? unsure.gif
420? hova akarsz menni, itt csak 310 volt az anglisztika. biggrin.gif gazdaságira akarsz menni? mellow.gif én most, két hét után ott tartok, hogy félévkor kiiratkozok - és ma megint be se mentem, mivel már elméleten is bőgögörcsöt kaptam annyira félek a mikroökönómia gyakorlattól, hogy egyszerűen nem bírom rávenni magam...
2015. szeptember 19. 12:43 #929
- törölt felhasználó -    
Mikor lesz koncert? Az oldalon most nincs kirakva egy dátum sem.
2015. szeptember 22. 19:02 #930
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.09.19. 12:43)
Mikor lesz koncert? Az oldalon most nincs kirakva egy dátum sem.

nem lehet még semmit sem tudni róla. sad.gif
2015. szeptember 22. 19:29 #931
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.09.17. 15:48)
akkor most még semmi? unsure.gif 
420? hova akarsz menni, itt csak 310 volt az anglisztika. biggrin.gif gazdaságira akarsz menni? mellow.gif én most, két hét után ott tartok, hogy félévkor kiiratkozok - és ma megint be se mentem, mivel már elméleten is bőgögörcsöt kaptam annyira félek a mikroökönómia gyakorlattól, hogy egyszerűen nem bírom rávenni magam...

Tegnap derült ki, sikerült! smileeee.gif
ELTE.
Az a baj, nem tudom hova akarok menni :DDD Gazd. vagy nyelv irány... De nem szeretnék ide menni egyetemre ha nem muszáj... biggrin.gif

Jól hangzik... :S
2015. szeptember 24. 20:27 #932
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.09.22. 19:29)
Tegnap derült ki, sikerült! smileeee.gif
ELTE. 
Az a baj, nem tudom hova akarok menni :DDD Gazd. vagy nyelv irány... De nem szeretnék ide menni egyetemre ha nem muszáj... biggrin.gif
Jól hangzik... :S

jujj, gratulálok! w00t.gif
uhh, sok sikert, ott tényleg borzalmas ponthatárok vannak. szabad bölcsire is 460 volt talán? unsure.gif
gazdasági... úristen, cserélj velem helyet, én bele fogok ebbe őrülni... ismerős amúgy, de ha egyszer nem biztos, hogy kapok kolit, ki mer kockáztatni. sad.gif

teljesen szétoffoljuk ezt a szerencsétlen topikot, jöjjenek már azok a dátumok meg az Unplugged...
2015. szeptember 25. 16:28 #933
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.09.24. 20:27)
jujj, gratulálok! w00t.gif
uhh, sok sikert, ott tényleg borzalmas ponthatárok vannak. szabad bölcsire is 460 volt talán? unsure.gif 
gazdasági... úristen, cserélj velem helyet, én bele fogok ebbe őrülni... ismerős amúgy, de ha egyszer nem biztos, hogy kapok kolit, ki mer kockáztatni. sad.gif 
teljesen szétoffoljuk ezt a szerencsétlen topikot, jöjjenek már azok a dátumok meg az Unplugged...

Köszönöm! happy.gif
Hihetetlen sok...
Ne is mondd, a lakhatás miatt én is bizonytalan vagyok... :/
Hahaa igen, de mindegy. Úgy is csak mi vagyunk itt, és Molkette... biggrin.gif Koncert dátumokat, IGEN!!! pompom.gif
2015. szeptember 28. 19:15 #934
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.09.25. 16:28)
Köszönöm!  happy.gif 
Hihetetlen sok...
Ne is mondd, a lakhatás miatt én is bizonytalan vagyok... :/
Hahaa igen, de mindegy. Úgy is csak mi vagyunk itt, és Molkette... biggrin.gif Koncert dátumokat, IGEN!!! pompom.gif

főleg, ha kapsz kolit is ki tudja, hogy bsznak ki veled. biggrin.gif ismerősöm augusztus utolsó hetében kapott levelet, hogy mivel 2.9 volt az átlaga és nem volt meg a 3.0, átbszák önköltségesre, van egy hete fizetni... ha meg önköltségesen vagy, állítólag kolit sem kaphatsz, úgyhogy ki tudja, azzal is most mi van neki. unsure.gif
elvagyunk átkozva amúgy, kezdetek óta Placebo topikos vagyok, és mindig maximum hárman, de inkább ketten vagyunk. sad.gif

fent volt basszus az Unpluggedból a The Bitter End, tegnap töltötték fel és nem letörölték mára?! mad.gif rohadt életbe, ennyit arról, hogy magolok a vállgazd zh-ra...

szerk.: megvan. tölteném le. és szerverhiba. megőrülök...

http://www.einslive.de/einslive/musik/neu-fuer-den-sektor/placebo-100.html
53 másodperc. most komolyan?! nem is énekel benne Brian szinte, fszomba... bezzeg amit nem tudok letölteni az három perces...

lejött. ÚRISTEN BRIAN! úristen az a you shower me with lullabies as you're walking away. awwwwwwww. heart.gif heart.gif kell a dvd. wub.gif jézusom, mi lesz velem a Boscónál ha ezen sírok... mellow.gif

oké, kész, a zh-ba majd leírom a The Bitter End szövegét...
2015. október 12. 15:10 #935
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.09.28. 19:15)

főleg, ha kapsz kolit is ki tudja, hogy bsznak ki veled. biggrin.gif ismerősöm augusztus utolsó hetében kapott levelet, hogy mivel 2.9 volt az átlaga és nem volt meg a 3.0, átbszák önköltségesre, van egy hete fizetni... ha meg önköltségesen vagy, állítólag kolit sem kaphatsz, úgyhogy ki tudja, azzal is most mi van neki. unsure.gif 
elvagyunk átkozva amúgy, kezdetek óta Placebo topikos vagyok, és mindig maximum hárman, de inkább ketten vagyunk. sad.gif

fent volt basszus az Unpluggedból a The Bitter End, tegnap töltötték fel és nem letörölték mára?! mad.gif rohadt életbe, ennyit arról, hogy magolok a vállgazd zh-ra...
szerk.: megvan. tölteném le. és szerverhiba. megőrülök...
http://www.einslive.de/einslive/musik/neu-fuer-den-sektor/placebo-100.html
53 másodperc. most komolyan?! nem is énekel benne Brian szinte, fszomba... bezzeg amit nem tudok letölteni az három perces...

lejött. ÚRISTEN BRIAN! úristen az a you shower me with lullabies as you're walking away. awwwwwwww. heart.gif heart.gif kell a dvd. wub.gif jézusom, mi lesz velem a Boscónál ha ezen sírok... mellow.gif
oké, kész, a zh-ba majd leírom a The Bitter End szövegét...

Mi a faaaaaaaaaaa ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Hm... hát igazából csak ide járnak kevesen... végül is én is csak emiatt regisztráltam, mert láttam, hogy van rajtam kívül olyan rajongó, aki legalább annyira odáig van értük, és nem azoknak a barátaimnak kell hallgatniuk az ömlengésemet, akiknek fogalmuk sincs az egészről sad.gif :DDDD Manapság a fórumokat is valahogy a facebook váltotta fel, ha belegondolsz. Csoportot csinál az ember és ennyi.

Naa örülök, hogy meglett. smileeee.gif

Fúúú heart.gif heart.gif

2015. október 23. 13:14 #936
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.10.12. 15:10)
Mi a faaaaaaaaaaa  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif 
Hm... hát igazából csak ide járnak kevesen... végül is én is csak emiatt regisztráltam, mert láttam, hogy van rajtam kívül olyan rajongó, aki legalább annyira odáig van értük, és nem azoknak a barátaimnak kell hallgatniuk az ömlengésemet, akiknek fogalmuk sincs az egészről sad.gif :DDDD Manapság a fórumokat is valahogy a facebook váltotta fel, ha belegondolsz. Csoportot csinál az ember és ennyi.

Naa örülök, hogy meglett. smileeee.gif
Fúúú  heart.gif  heart.gif

háát... azért nem nagyon szokták tudni az emberek, hogy miről beszélek, ha szóbajön a Placebo, meg az sem gyakori, hogy ha koncertet adnak, le kell zárni a hely felét, mert olyan kevesen mennek. unsure.gif szar ez a hely, minden téren. előrendeltem ma az MTV Unplugged-ot. huszonötezer lett hagyva a kártyán, mert nézegettem a kiszivárgott eurós árakat, az alapján 17 + posta körül kellett volna lennie a boxsetnek. gondolhatod, a font forintba váltva közel sem annyi volt. smileeee.gif pedig úgy beleéltem magam abba a pólóba, meg az artbook nyilván ezerszer szebb lesz - több Brianes képpel -, mint a booklet... sad.gif

az a mosoly a végén, egyem meg. heart.gif
2015. október 24. 22:30 #937
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
még régebben írta Asia Argento twitteren, hogy Brian készített pár dalt az új filmjéhez. jó tudni, hogy az már megjelent... a film első meg utolsó a dala az övé, az elsőben zongorázik csak - állítólag, azt nem is találom sehol, ahogy a filmet se -, a másodikban... kéjeleg meg... ukulelézik?

http://www.4shared.com/mp3/Oubz28B3ba/Quale_Casa.html
2015. november 07. 15:06 #938
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
36 Degrees MTV Unplugged heart.gif
https://vimeo.com/144876979
2015. november 13. 15:23 #939
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.10.23. 13:14)
háát... azért nem nagyon szokták tudni az emberek, hogy miről beszélek, ha szóbajön a Placebo, meg az sem gyakori, hogy ha koncertet adnak, le kell zárni a hely felét, mert olyan kevesen mennek. unsure.gif szar ez a hely, minden téren. előrendeltem ma az MTV Unplugged-ot. huszonötezer lett hagyva a kártyán, mert nézegettem a kiszivárgott eurós árakat, az alapján 17 + posta körül kellett volna lennie a boxsetnek. gondolhatod, a font forintba váltva közel sem annyi volt. smileeee.gif pedig úgy beleéltem magam abba a pólóba, meg az artbook nyilván ezerszer szebb lesz - több Brianes képpel -, mint a booklet... sad.gif

az a mosoly a végén, egyem meg. heart.gif

Nálam akadt pár ember, de az is igaz, amit írsz... el is hűltem, és kicsit még szégyelltem is, hogy ennyire nem foglalkoznak a zenéjükkel ebben az országban... biggrin.gif

Jaaaaaaaaj az a póló isteni. smileeee.gif

:3 Amúgy nagyon tetszenek ezek a röpködő pontok. biggrin.gif
2015. november 13. 15:26 #940
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.10.24. 22:30)
még régebben írta Asia Argento twitteren, hogy Brian készített pár dalt az új filmjéhez. jó tudni, hogy az már megjelent... a film első meg utolsó a dala az övé, az elsőben zongorázik csak - állítólag, azt nem is találom sehol, ahogy a filmet se -, a másodikban... kéjeleg meg... ukulelézik? 
http://www.4shared.com/mp3/Oubz28B3ba/Quale_Casa.html

Gyaaa. biggrin.gif
58 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok