Idézet (droszi @ 2015.08.23. 00:58)
Igenigenigenigenigenigenigen
Nem olvastam.

Ahj tök kíváncsi lennék, mi ment ott. Brian meg olykor túl maximalista, azért érdekelne mégis mivel volt oly annyira elégedetlen..

Hát igen, esélytelen, hogy lássuk...
Halloooood régi Placebos cikkeket nézegettem az Origon, és olyanra bukkantam pl, hogy 2006-ban 6000 Ft volt Szigetre a napijegy.

(igazából az is krva felfoghatatlan, hogy még csak most volt 2006, mégis mindjárt 10 év. :'( Olyan rossz érzés fog el néha ilyenkor.. Ennyire öregszem? Jaj

) Na mindegy, ennek hatására gondoltam megnézem, 2001-ben hány hufért láthattam volna őket..
Figyelj: 2500 
itt az egyik. uhh,
ez meg nagyon édes. csak nekem volt amúgy az az első gondolatom, mikor hallottam hogy játszották a Boscót, hogy vajon Brian elsírta-e magát? mikor megjelent a LLL még folyton arról beszélt, hogy attól sírni tudna, ha meghallja azt, hogy Bosco...
én is pont Origón nézegettem valamelyik nap cikkeket, én a 12-es sziget beszámolóba futottam bele, ami abból állt, hogy Brian megöregedett, sörhasa van (hol?!), a koncert meg szar volt és oszoljanak fel... jó szar ilyet olvasni úgy, hogy azért hagytam ki a koncertet mert friss műtötten nem tudtam menni, ezért itthon bőgtem a streamet nézve, másoknak meg ennyi marad meg belőle...
mondjuk a férfiak valamiért amúgy is nagyon szeretik Brian külsejért kritizálni... vajon miért?
nemáááár... most bezzeg már húszezer, pff. mondjuk hat évesen szerintem addig jutottam volna el, hogy "miért van a bácsi szoknyában?"
mikor van amúgy nekik a hamarosan?

az elmúlt négy napban nagyjából fél óránként frissítgetek mindent, de nincs semmi a dvd-ről, pedig kiderülhetne már az ára, mert meg akarom venni a Misunderstoodot...
viszont valamelyik vendégzenész aki ott volt az Unpluggedon azt írta, hogy novemberben leadják.

de az meg olyan abszurd, hogy leadják, aztán utána, mikor bárki megnézheti neten, kiadják...