Starity

Placebo II

58 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 20. 16:59 #901
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.08.12. 13:45)
The MTV Unplugged performance will be released on DVD / CD [Full formats to be confirmed at a later date] later on this year.
awww, alig várom. w00t.gif wub.gif
ééééés. egyelőre nem vehetek jegyet. thank god. szerintem széttörtem volna a telefonom ellenkező esetben. rolleyes.gif mondjuk ez nem változtat azon, hogy rohadtul haragszom, amiért olyankor kell bejelenteni, amikor már olyan drága a repjegy, hogy ha meggebedek se tudok kimenni... meg anyámra is haragszom amiért erőltette az egyetemet, különben már kint lennék. mad.gif

Hát meg kell hagyni, elég hirtelen bejelentés volt ez. blink.gif De legalább nem kell azon idegeskedni, hoy a lehetőséget megkaptad.. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. augusztus 20. 17:00 #902
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.19. 19:43)
úristen, hogy megnőtt már Cody. ohmy.gif

De jóóóóó végre egy új kép róla. smileeee.gif Gomba. biggrin.gif
2015. augusztus 20. 17:05 #903
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.19. 21:51)
úristen. állítólag játszották a Boscót. és én már ettől sírógörcsöt kaptam. hol van már az a rohadt dvd?!
Jackie, Hold on to Me, Protect Me From What I Want, Without You I'm Nothing, Bosco... oké, megyek és a halálba sírom magam...

Hallod hajnalban megláttam ezt a képet, konkrétan bekönnyeztem. Olvasom, mondom: "ÚJ JACKIE????????? :') wub.gif BOSCO!!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif yahoo.gif" Azt hittem meghalok, és még csak utána fogtam fel a WYIN-ot és a Protect Me-t. heart.gif Nem hiszem el komolyan.
2015. augusztus 20. 17:26 #904
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.08.20. 17:05)
Hallod hajnalban megláttam ezt a képet, konkrétan bekönnyeztem. Olvasom, mondom: "ÚJ JACKIE????????? :')  wub.gif BOSCO!!!!  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  yahoo.gif" Azt hittem meghalok, és még csak utána fogtam fel a WYIN-ot és a Protect Me-t. heart.gif Nem hiszem el komolyan.

ismerős, egész éjszaka csak forgolódtam és a Boscót hallogattam, de még mindig nem sikerült felfognom. biggrin.gif
jaj, csak tartsák meg a Protect Me-t húszévesre. jó jel, hogy előkerült. laugh.gif

olvastál beszámolót? állítólag volt több szám is, amit újravettek. a Jackie nem ment - Brian szerint - kétszer is felvették, de állítólag a másodiknál is látszott hogy nincs megelégedve. a Where is My Mindot is kétszer vették fel, mert az elsőnél elbszott valamit a gitárral, egyem meg. biggrin.gif azért uhh, milyen idegesek lehettek már, meg nekik is azért nem sok idő volt erre felkészülni, pedig ez a setlist igazából tele van ezer éve nem hallott dalokkal. unsure.gif kár, hogy ezeket a kis bakikat nyilván ki fogják vágni. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. augusztus 23. 00:58 #905
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.20. 17:26)
ismerős, egész éjszaka csak forgolódtam és a Boscót hallogattam, de még mindig nem sikerült felfognom. biggrin.gif
jaj, csak tartsák meg a Protect Me-t húszévesre. jó jel, hogy előkerült. laugh.gif 
olvastál beszámolót? állítólag volt több szám is, amit újravettek. a Jackie nem ment - Brian szerint - kétszer is felvették, de állítólag a másodiknál is látszott hogy nincs megelégedve. a Where is My Mindot is kétszer vették fel, mert az elsőnél elbszott valamit a gitárral, egyem meg. biggrin.gif azért uhh, milyen idegesek lehettek már, meg nekik is azért nem sok idő volt erre felkészülni, pedig ez a setlist igazából tele van ezer éve nem hallott dalokkal. unsure.gif kár, hogy ezeket a kis bakikat nyilván ki fogják vágni. sad.gif

Igenigenigenigenigenigenigen wub.gif

Nem olvastam. mellow.gif Ahj tök kíváncsi lennék, mi ment ott. Brian meg olykor túl maximalista, azért érdekelne mégis mivel volt oly annyira elégedetlen.. biggrin.gif Hát igen, esélytelen, hogy lássuk...

Halloooood régi Placebos cikkeket nézegettem az Origon, és olyanra bukkantam pl, hogy 2006-ban 6000 Ft volt Szigetre a napijegy. blink.gif blink.gif (igazából az is krva felfoghatatlan, hogy még csak most volt 2006, mégis mindjárt 10 év. :'( Olyan rossz érzés fog el néha ilyenkor.. Ennyire öregszem? Jaj mad.gif) Na mindegy, ennek hatására gondoltam megnézem, 2001-ben hány hufért láthattam volna őket..
Figyelj: 2500 closedeyes.gif
2015. augusztus 24. 21:07 #906
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.23. 00:58)
Igenigenigenigenigenigenigen wub.gif 
Nem olvastam. mellow.gif Ahj tök kíváncsi lennék, mi ment ott. Brian meg olykor túl maximalista, azért érdekelne mégis mivel volt oly annyira elégedetlen.. biggrin.gif Hát igen, esélytelen, hogy lássuk...
Halloooood régi Placebos cikkeket nézegettem az Origon, és olyanra bukkantam pl, hogy 2006-ban 6000 Ft volt Szigetre a napijegy. blink.gif  blink.gif (igazából az is krva felfoghatatlan, hogy még csak most volt 2006, mégis mindjárt 10 év. :'( Olyan rossz érzés fog el néha ilyenkor.. Ennyire öregszem? Jaj  mad.gif) Na mindegy, ennek hatására gondoltam megnézem, 2001-ben hány hufért láthattam volna őket..
Figyelj: 2500 closedeyes.gif

itt az egyik. uhh, ez meg nagyon édes. csak nekem volt amúgy az az első gondolatom, mikor hallottam hogy játszották a Boscót, hogy vajon Brian elsírta-e magát? mikor megjelent a LLL még folyton arról beszélt, hogy attól sírni tudna, ha meghallja azt, hogy Bosco...

én is pont Origón nézegettem valamelyik nap cikkeket, én a 12-es sziget beszámolóba futottam bele, ami abból állt, hogy Brian megöregedett, sörhasa van (hol?!), a koncert meg szar volt és oszoljanak fel... jó szar ilyet olvasni úgy, hogy azért hagytam ki a koncertet mert friss műtötten nem tudtam menni, ezért itthon bőgtem a streamet nézve, másoknak meg ennyi marad meg belőle... biggrin.gif
mondjuk a férfiak valamiért amúgy is nagyon szeretik Brian külsejért kritizálni... vajon miért? rolleyes.gif

nemáááár... most bezzeg már húszezer, pff. mondjuk hat évesen szerintem addig jutottam volna el, hogy "miért van a bácsi szoknyában?" rohog.gif

mikor van amúgy nekik a hamarosan? mad.gif az elmúlt négy napban nagyjából fél óránként frissítgetek mindent, de nincs semmi a dvd-ről, pedig kiderülhetne már az ára, mert meg akarom venni a Misunderstoodot...
viszont valamelyik vendégzenész aki ott volt az Unpluggedon azt írta, hogy novemberben leadják. unsure.gif de az meg olyan abszurd, hogy leadják, aztán utána, mikor bárki megnézheti neten, kiadják...
2015. augusztus 26. 16:17 #907
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.24. 21:07)
itt az egyik. uhh, ez meg nagyon édes. csak nekem volt amúgy az az első gondolatom, mikor hallottam hogy játszották a Boscót, hogy vajon Brian elsírta-e magát? mikor megjelent a LLL még folyton arról beszélt, hogy attól sírni tudna, ha meghallja azt, hogy Bosco...
én is pont Origón nézegettem valamelyik nap cikkeket, én a 12-es sziget beszámolóba futottam bele, ami abból állt, hogy Brian megöregedett, sörhasa van (hol?!), a koncert meg szar volt és oszoljanak fel... jó szar ilyet olvasni úgy, hogy azért hagytam ki a koncertet mert friss műtötten nem tudtam menni, ezért itthon bőgtem a streamet nézve, másoknak meg ennyi marad meg belőle... biggrin.gif 
mondjuk a férfiak valamiért amúgy is nagyon szeretik Brian külsejért kritizálni... vajon miért? rolleyes.gif 
nemáááár... most bezzeg már húszezer, pff. mondjuk hat évesen szerintem addig jutottam volna el, hogy "miért van a bácsi szoknyában?" rohog.gif
mikor van amúgy nekik a hamarosan? mad.gif az elmúlt négy napban nagyjából fél óránként frissítgetek mindent, de nincs semmi a dvd-ről, pedig kiderülhetne már az ára, mert meg akarom venni a Misunderstoodot...
viszont valamelyik vendégzenész aki ott volt az Unpluggedon azt írta, hogy novemberben leadják. unsure.gif de az meg olyan abszurd, hogy leadják, aztán utána, mikor bárki megnézheti neten, kiadják...

Tyű, ez aztán a beszámoló! laugh.gif De jó, most még kevésbé győzöm kivárni, hogy lássam... biggrin.gif Haha egyem meg. rolleyes.gif

Nem, nekem is az ugrott be, meg hogy biztos full érzelem lesz az egész ááhááh wub.gif

Pfffffff ne is mondd, nagyon felhúztam magam az afféle cikkeken. closedeyes.gif Ja és még fizetést is kapnak érte (PLS MOST KOMOLYAN?!?!?!?!). Fizettek volna inkább annak, aki megérdemli.. beee.gif biggrin.gif

Az biztos, de ez úgy sem Briant minősíti. rolleyes.gif

XDDDDDD Nagyon felnevettem :DDDDDDD

Fogalmam sincs, szerintem egy hónap minimum az első infóig...
2015. augusztus 28. 15:51 #908
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.26. 16:17)
Tyű, ez aztán a beszámoló! laugh.gif De jó, most még kevésbé győzöm kivárni, hogy lássam... biggrin.gif Haha egyem meg. rolleyes.gif 
Nem, nekem is az ugrott be, meg hogy biztos full érzelem lesz az egész ááhááh wub.gif 
Pfffffff ne is mondd, nagyon felhúztam magam az afféle cikkeken. closedeyes.gif Ja és még fizetést is kapnak érte (PLS MOST KOMOLYAN?!?!?!?!). Fizettek volna inkább annak, aki megérdemli..  beee.gif biggrin.gif
Az biztos, de ez úgy sem Briant minősíti. rolleyes.gif 
XDDDDDD Nagyon felnevettem :DDDDDDD
Fogalmam sincs, szerintem egy hónap minimum az első infóig...

ah, szintén. az a baj, az ilyen kis bakikat úgyis kivágják, pedig arra lennék leginkább kíváncsi. sad.gif főleg arra, ahol belebakizott a gitárba, és újra kellett venni.

nem mondod, még komolyan kapnak fizetést is az alaptlan mocskolódásért? nyilván ingyen jeggyel. pff... megvan az álommunkám...

aaaajj, egy hónap múlva én már nézni akarom, de tuti elhúzzák évvégéig. sad.gif amúgy uhh, álmodtam valamit valami márciusi koncertről. már nem emlékszem, de remélem ez is bejön ugyanúgy mint a szigetes álmom. hiányozik már a drága. sad.gif

láttad az új videót? wub.gif
2015. augusztus 28. 16:28 #909
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.28. 15:51)
ah, szintén. az a baj, az ilyen kis bakikat úgyis kivágják, pedig arra lennék leginkább kíváncsi. sad.gif főleg arra, ahol belebakizott a gitárba, és újra kellett venni. 
nem mondod, még komolyan kapnak fizetést is az alaptlan mocskolódásért? nyilván ingyen jeggyel. pff... megvan az álommunkám...
aaaajj, egy hónap múlva én már nézni akarom, de tuti elhúzzák évvégéig. sad.gif amúgy uhh, álmodtam valamit valami márciusi koncertről. már nem emlékszem, de remélem ez is bejön ugyanúgy mint a szigetes álmom. hiányozik már a drága. sad.gif
láttad az új videót? wub.gif

Tudtommal igen, de a nyakam nem tenném rá azért. De még ha fizetést esetleg véletlenül nem is, a jegyet fixen ingyen kapja.

Fúúúúúúúúúú neee majdnem a legrosszabb időpont. Részemről persze... Én inkább továbbra is a kora őszben reménykedem.

Még nem, de tudom, hogy a Bruise Pristine az. biggrin.gif
2015. augusztus 28. 16:36 #910
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.28. 16:28)
Tudtommal igen, de a nyakam nem tenném rá azért. De még ha fizetést esetleg véletlenül nem is, a jegyet fixen ingyen kapja.
Fúúúúúúúúúú neee majdnem a legrosszabb időpont. Részemről persze... Én inkább továbbra is a kora őszben reménykedem.
Még nem, de tudom, hogy a Bruise Pristine az.  biggrin.gif

rohadjon meg...

nekem az mondjuk pont jó lenne, január 30-ig van vizsgaidőszakom, utána meg május-június talán. unsure.gif jó, mondjuk nem izgat különösebben, nem megyek be vizsgázni, ha nem tudom igazolni, miért nem voltam, fizetni kell háromezret talán, hogy megismételhessem, tehát nekem nem a világvége az sem, ha rossz az időpont, nem úgy mint neked az érettségi miatt. unsure.gif

az a baj, egész évre tervezik, nem? nyilván Európában fognak kezdeni, aztán Amerika, Ázsia... szerintem nem fog őszig elhúzódni, hogy eljussanak ide vagy Bécsbe. unsure.gif

uhh nézd meg minél hamarabb, gyönyörű. biggrin.gif

én pont ezt néztem most. valamiért mindig újra beleesek Brianbe, ha francia interjúkat nézek. heart.gif
2015. augusztus 28. 18:22 #911
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.28. 16:36)
rohadjon meg...
nekem az mondjuk pont jó lenne, január 30-ig van vizsgaidőszakom, utána meg május-június talán. unsure.gif jó, mondjuk nem izgat különösebben, nem megyek be vizsgázni, ha nem tudom igazolni, miért nem voltam, fizetni kell háromezret talán, hogy megismételhessem, tehát nekem nem a világvége az sem, ha rossz az időpont, nem úgy mint neked az érettségi miatt. unsure.gif 
az a baj, egész évre tervezik, nem? nyilván Európában fognak kezdeni, aztán Amerika, Ázsia... szerintem nem fog őszig elhúzódni, hogy eljussanak ide vagy Bécsbe. unsure.gif 
uhh nézd meg minél hamarabb, gyönyörű. biggrin.gif
én pont ezt néztem most. valamiért mindig újra beleesek Brianbe, ha francia interjúkat nézek. heart.gif

Hááát igen, én is ettől félek.. biggrin.gif Pedig őszig pénzem is nagyobb eséllyel lenne huh.gif

Megnéztem, hát komolyan nem tudom felfogni, hogy hogy állhat valakinek ennyire jól ez a megjelenés. smokin.gif
ooo.gif
Hogy mozog már a közönséééééééég! laugh.gif Ja, a felbontás meg egy csoda! meghajolo.gif

Wow, ezt még nem is láttam.. blink.gif Ne is mondd, imádom. biggrin.gif
2015. augusztus 28. 18:43 #912
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.28. 18:22)
Hááát igen, én is ettől félek.. biggrin.gif Pedig őszig pénzem is nagyobb eséllyel lenne huh.gif 
Megnéztem, hát komolyan nem tudom felfogni, hogy hogy állhat valakinek ennyire jól ez a megjelenés.  smokin.gif 
ooo.gif 
Hogy mozog már a közönséééééééég! laugh.gif Ja, a felbontás meg egy csoda! meghajolo.gif 
Wow, ezt még nem is láttam.. blink.gif Ne is mondd, imádom. biggrin.gif

uhh na igen, gondolom te is majd inkább ballagásra kapsz, utána meg rögtön érettségi. unsure.gif de most jut eszembe, hogy újracsinálom az angolt, szóval nekem se jó akkor. mellow.gif
pontosan heart.gif bár azért frusztráló, hogy Briannek jobb lábai vannak mint nekem, meg úgy általánosságban véve jobb nő lenne. rohog.gif
pedig itt még az átlagosnál is imádnivalóbb. biggrin.gif mivel gondolom te sem beszélsz franciául -ellenkező esetben taníts meg -itt van hozzá fordítás. utána játszották még a Wouldn't It Be Goodot, azt láttad? lehet elfogult vagyok, mert imádom azt a feldolgozást, de rohadt jól sikerült. wub.gif na azt is meghallgatnám élőben. nekem tényleg valami három órás koncert kellene... vagy inkább egésznapos. rolleyes.gif
2015. augusztus 28. 19:06 #913
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
2015. augusztus 29. 00:21 #914
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
amikor nem bírok aludni, ezért dalszöveget elemezgetek...

Hang On To Your IQ demo:

Careful not to give your favours
To the lonely housewife neighbours
I had one who one sent me her heart
In a tupperware container
Don't you dare touch my stash
And give me cigarette ash
Nothing tastes as sweet as incest
In this empire of the senses
Singing songs not meant to be sung
Beating like my bleeding heart
Careless slipping of the tongue
On just another private part
Rabid search for stoned affection
Fights the lust that breeds infection
Meet me at the intersection
Don't forget your fuel injection

Flesh Mechanic:

To your lonesome fucked-up neighbours
I had one who sent me her heart
All the movies in my head
They flicker with my bleeding heart
A careless slipping of the tongue
Blatant search for stoned affection
Fights the rust that breeds infection

hogy nem tűnt fel eddig? blink.gif
Brian nagyon szerethette ezt a szöveget. biggrin.gif
2015. szeptember 08. 18:12 #915
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.28. 18:43)
uhh na igen, gondolom te is majd inkább ballagásra kapsz, utána meg rögtön érettségi. unsure.gif de most jut eszembe, hogy újracsinálom az angolt, szóval nekem se jó akkor. mellow.gif 
pontosan heart.gif bár azért frusztráló, hogy Briannek jobb lábai vannak mint nekem, meg úgy általánosságban véve jobb nő lenne. rohog.gif 
pedig itt még az átlagosnál is imádnivalóbb. biggrin.gif mivel gondolom te sem beszélsz franciául -ellenkező esetben taníts meg -itt van hozzá fordítás. utána játszották még a Wouldn't It Be Goodot, azt láttad? lehet elfogult vagyok, mert imádom azt a feldolgozást, de rohadt jól sikerült. wub.gif na azt is meghallgatnám élőben. nekem tényleg valami három órás koncert kellene... vagy inkább egésznapos. rolleyes.gif

Ajjjjjj ne haragudj a folytonos kimaradásaimért sad.gif Talán szalagavató meg nyelvvizsga után lesz egykis nyugtom már.

Az biztos. biggrin.gif

De jó, köszi! biggrin.gif
Hahaaaaaaa ez... rohog.gif " Even the rehearsal was WOW!! And the drummer’s shirt is just unbelievable! I have to say his shirt is wonderful. I don’t know if it’s in all the good stores but… Have a look! Isn’t it a sublime shirt? The new drummer: Steve! Placebo in Taratata, singing “Wouldn’t it be good”! Egyébként szerintem nem láttam, tényleg király, én sem ellenkeznék, ha játszanák. rolleyes.gif

Uh, szerintem mindenkinek biggrin.gif De tééényleg, remélem egy kicsit hosszabb setlisttel készülnek.. unsure.gif Mondjuk egy 1 óra 45 perc? Az még hátha belefér nekik.
2015. szeptember 08. 18:19 #916
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.28. 19:06)

0:36 taps.gif
Micsoda??? Valami női gitárosról van szó, wow, tök fura lett volna... biggrin.gif

Amúgy 1:50-nél úgy bírom, ahogy mondja smileeee.gif "Yeah. Absolutely."
2015. szeptember 08. 18:30 #917
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.29. 00:21)
amikor nem bírok aludni, ezért dalszöveget elemezgetek...
Hang On To Your IQ demo: 
To the lonely housewife neighbours
I had one who one sent me her heart
Don't you dare touch my stash
And give me cigarette ash
Nothing tastes as sweet as incest
In this empire of the senses
Singing songs not meant to be sung
Beating like my bleeding heart
Careless slipping of the tongue
Rabid search for stoned affection
Fights the lust that breeds infection

Flesh Mechanic:
To your lonesome fucked-up neighbours
I had one who sent me her heart
All the movies in my head
They flicker with my bleeding heart
A careless slipping of the tongue
Blatant search for stoned affection
Fights the rust that breeds infection

hogy nem tűnt fel eddig? blink.gif 
Brian nagyon szerethette ezt a szöveget. biggrin.gif

Én meg imádtam ezt a részt a Flesh Mechanicben, aztán amikor meghallottam azt a demot, azonnal feltűnt. biggrin.gif

Jut eszembe!! biggrin.gif
Annyira jó. wub.gif Úúú amúgy egy Leniért is megadnék mindent.

2015. szeptember 10. 09:37 #918
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.09.08. 18:12)

Ajjjjjj ne haragudj a folytonos kimaradásaimért sad.gif Talán szalagavató meg nyelvvizsga után lesz egykis nyugtom már.

Az biztos. biggrin.gif
De jó, köszi! biggrin.gif 
Hahaaaaaaa ez...  rohog.gif " Even the rehearsal was WOW!! And the drummer’s shirt is just unbelievable! I have to say his shirt is wonderful. I don’t know if it’s in all the good stores but… Have a look! Isn’t it a sublime shirt? The new drummer: Steve! Placebo in Taratata, singing “Wouldn’t it be good”! Egyébként szerintem nem láttam, tényleg király, én sem ellenkeznék, ha játszanák. rolleyes.gif 
Uh, szerintem mindenkinek biggrin.gif De tééényleg, remélem egy kicsit hosszabb setlisttel készülnek.. unsure.gif Mondjuk egy 1 óra 45 perc? Az még hátha belefér nekik.

ne aggódj, nekem is rendszeres lesz. unsure.gif hajnal négykor kelek, hatkor megyek a buszhoz, és bár van egy napom, amikor már négyre itthon vagyok, amúgy 8-9-re érek haza minden nap, élni sincs se erőm, se időm. most is azért jutottam ide, mert nagyon lebetegedtem (vagy olyan halál másnapos vagyok, hogy még be is lázasodtam tőle? rohog.gif ) ezért inkább mivel 11 órám van, be se mentem...
amúgy ne már, most komolyan csak én szartam le a szalagavatót? unsure.gif nyelvvizsgát mikor csinálsz?

jobban belegondolva, szerintem semminél sem ellenkeznénk. rohog.gif most 25-én jön a WYIN B-sides is, hátha ez azt jelenti, inkább ezeket fogják játszani a húszévesen is. w00t.gif
2015. szeptember 10. 09:42 #919
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.09.08. 18:19)
0:36  taps.gif 
Micsoda??? Valami női gitárosról van szó, wow, tök fura lett volna... biggrin.gif
Amúgy 1:50-nél úgy bírom, ahogy mondja  smileeee.gif  "Yeah. Absolutely."

na az biztos, főleg hogy az elején nekem Fiona is olyan fura volt, megszoktam hogy ott vannak hárman, aztán még pár turnézenész, de azok is mind férfiak, aztán meg hirtelen jött egy nő. pont múlt hétvégén néztem újra amúgy a BFTS-os nyári turnés doksit. emlékszel, hogy az LLL orosz turnéjáról is igértek egyet még talán tavaly? remélem valamikor végre tényleg felrakják/kiadják, de gondolom az meg esélytelen, hogy az Unpluggedra kerülne rá, mikor annak a turnéhoz semmi köze. sad.gif
2015. szeptember 10. 09:46 #920
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.09.08. 18:30)
Én meg imádtam ezt a részt a Flesh Mechanicben, aztán amikor meghallottam azt a demot, azonnal feltűnt. biggrin.gif 
Jut eszembe!! biggrin.gif
Annyira jó. wub.gif Úúú amúgy egy Leniért is megadnék mindent.

vagy akár egy Peeping Tomért, jó lenne Briant megint billentyűknél is látni. wub.gif
58 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok