Starity

Placebo II

58 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 10. 15:44 #881
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
új lemez? unsure.gif

és mivel nyilván Brian fényképezett: hol van Matt?!
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. augusztus 10. 18:14 #882
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
http://mtvunplugged.placeboworld.co.uk
krva lelkesen feliratkoztam mindenféle meggondoltság nélkül. utána olvastam a részleteket. huszonötezer forint. oké, mondom kiveszem a Placebo koncert pénzemből, karácsonyra meg visszakérem. de Londonban... szóval hisztérikus rohamot kaptam és szétvertem a kezem a falban. az elvonási tüneteimtől lassan tényleg megőrülök. sad.gif azt hittem valami korlátozott online izé lesz... remélem lesz stream. de olyan krva drága, hogy lehet nem lesz semmi. mad.gif

akkor nem lesz új lemez. rolleyes.gif
2015. augusztus 10. 20:10 #883
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 18:14)
http://mtvunplugged.placeboworld.co.uk
krva lelkesen feliratkoztam mindenféle meggondoltság nélkül. utána olvastam a részleteket. huszonötezer forint. oké, mondom kiveszem a Placebo koncert pénzemből, karácsonyra meg visszakérem. de Londonban... szóval hisztérikus rohamot kaptam és szétvertem a kezem a falban. az elvonási tüneteimtől lassan tényleg megőrülök. sad.gif azt hittem valami korlátozott online izé lesz... remélem lesz stream. de olyan krva drága, hogy lehet nem lesz semmi. mad.gif 
akkor nem lesz új lemez. rolleyes.gif

Épp most láttam, és jöttem, hogy írjak erről, de megelőztél. smileeee.gif Egyrészt úgy megörültem, mondom uuuu de jó, hátha adják a tévében :3 Másrészt már megint az, hogy de jó lenne Londonban élni ajjj. És, hogy nálunk soha nincsenek ilyenek.. (Persze, hogy nincsenek, logikus, csak na. biggrin.gif)
De most nem értem. Meg is vetted a jegyet, vagy mi? ohmy.gif sad.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. augusztus 10. 20:12 #884
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 15:44)
új lemez? unsure.gif 
és mivel nyilván Brian fényképezett: hol van Matt?!

Én erre hittem azt, hogy köze lehet valami új anyaghoz.
Jaa Mattet én is kerestem, lehet épp nem volt rá szükség. smileeee.gif
2015. augusztus 10. 20:14 #885
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.05. 20:16)
hát a Slackerbitch hátha visszajönne húszévesre, az a baj, ha jól emlékszem, annak is leszólta már a dalszövegét, meg azért nem játszák mert nincs vele megelégedve. bár a Nancy Boy meg a Pure Morninggal is ez van, mégis visszajönnek elméletben, úgyhogy hátha. heart.gif én még az In A Funk-ot akarnám nagyon, de az túl új is hozzá, meg azt alig ismerik. sad.gif
túl lassan... mad.gif

Hát igen.. cray.gif Pedig aaaaa ha meghallanám az In A Funkot, nem tudom felfognám-e egyáltalán.. biggrin.gif Scared OF Girls is olyan, hogy úúúúúúúúúú hallanom kell!! heart.gif
2015. augusztus 10. 20:21 #886
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:10)
Épp most láttam, és jöttem, hogy írjak erről, de megelőztél. smileeee.gif Egyrészt úgy megörültem, mondom uuuu de jó, hátha adják a tévében :3 Másrészt már megint az, hogy de jó lenne Londonban élni ajjj. És, hogy nálunk soha nincsenek ilyenek.. (Persze, hogy nincsenek, logikus, csak na. biggrin.gif
De most nem értem. Meg is vetted a jegyet, vagy mi? ohmy.gif sad.gif

magyar MTV-n úgyse adják le... :DDDDDDD
neeeeeem. fel kell iratkozni, és majd 12-én küldenek mailt azoknak, akiknek ott a lehetőség hogy megvehessék. és figyeld meg baszdmeg hogy benne leszek, hogy még idegbetegebb legyek. biggrin.gif olvasni kéne először, pff. rolleyes.gif megvenném amúgy, de mivel a jegynek a darabja 25, és egyedül nyilván nem mernék azért kimenni, már csak az 50, és odavissza a repülő is 90... sajnos nem vagyok gazdag. sad.gif
2015. augusztus 10. 20:23 #887
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:12)
Én erre hittem azt, hogy köze lehet valami új anyaghoz. 
Jaa Mattet én is kerestem, lehet épp nem volt rá szükség. smileeee.gif

uhh, én is. biggrin.gif aztán azzal győzködtem magam, hogy hátha új klip, vagy mittudomén, kislemez, vagy valami olyasmi mint a B3... biggrin.gif sosem hittem volna, hogy ezt fogom írni amúgy, de örülök, hogy nem új lemez. a végén kitúrná a nyolcadik lemez az elsőt a húszévesen. rolleyes.gif

az a baj, az Angkor Watos is eléggé akusztikus volt, mégis ott volt Sunshine. unsure.gif pedig olyan szép lenne, ha Mattet meg ezen a különleges koncerten jelentenék be végre. rolleyes.gif nem tudom miért amúgy, mert semmi interjút nem láttam vele, de olyan szimpatikus, drukkolok neki. laugh.gif
2015. augusztus 10. 20:26 #888
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:14)
Hát igen.. cray.gif Pedig aaaaa ha meghallanám az In A Funkot, nem tudom felfognám-e egyáltalán.. biggrin.gif Scared OF Girls is olyan, hogy úúúúúúúúúú hallanom kell!!  heart.gif

meg minden. a másfél óra helyett a húszéves koncertek lehetnének mondjuk három órásak, negyven számba már hátha beleférne minden kihagyhatatlan. rohog.gif

remélem most ezen lesz Bosco, itt végre meglenne rá a lehetőség. w00t.gif úúúú, meg akusztikus I Know. heart.gif
2015. augusztus 10. 20:32 #889
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:21)
magyar MTV-n úgyse adják le... :DDDDDDD 
neeeeeem. fel kell iratkozni, és majd 12-én küldenek mailt azoknak, akiknek ott a lehetőség hogy megvehessék. és figyeld meg baszdmeg hogy benne leszek, hogy még idegbetegebb legyek. biggrin.gif olvasni kéne először, pff. rolleyes.gif megvenném amúgy, de mivel a jegynek a darabja 25, és egyedül nyilván nem mernék azért kimenni, már csak az 50, és odavissza a repülő is 90... sajnos nem vagyok gazdag. sad.gif

Haha ne már. biggrin.gifD Jó ebbe nem gondoltam bele, igazából nem vagyok jártas ebben, csak tudom, hogy szoktak koncertek lenni. Vagy a magyaron az sem? Látszik, hogy alig kapcsolom be azt a szrt. xd

Akkor jó, mert az elég para lett volna.. sad.gif
2015. augusztus 10. 20:37 #890
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:32)
Haha ne már. biggrin.gifD Jó ebbe nem gondoltam bele, igazából nem vagyok jártas ebben, csak tudom, hogy szoktak koncertek lenni. Vagy a magyaron az sem? Látszik, hogy alig kapcsolom be azt a szrt. xd
Akkor jó, mert az elég para lett volna.. sad.gif

figyelj, nekem a szolgáltatóm vagy két éve kiszedte a csomagból az MTV-t, úgyhogy fogalmam sincs, amióta a Comedy Centralt is elszedték, én sem nagyon jutottam el addig, hogy bekapcsoljam. nézegettem az mtv.co.uk-t, de ki sincs írva semmi róla. szóval passz. unsure.gif de ha leadják véletlenül a magyaron, megkeresem a szolgáltatónknál a főnököt/vezetőt és kiherélem. mad.gif
sokan akiknek van ilyen MTV Unpluged... izé... azok kiadják lemezen. remélem Brianék is kifogják. meg jöhetne belőle egy dvd is, főleg ha lesz Bosco. laugh.gif az a baj, már megint beleélem magam, a LLLTV-nél is tök nagy csalódás volt, hogy nem volt... sad.gif
2015. augusztus 10. 20:41 #891
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:23)
uhh, én is. biggrin.gif aztán azzal győzködtem magam, hogy hátha új klip, vagy mittudomén, kislemez, vagy valami olyasmi mint a B3... biggrin.gif sosem hittem volna, hogy ezt fogom írni amúgy, de örülök, hogy nem új lemez. a végén kitúrná a nyolcadik lemez az elsőt a húszévesen. rolleyes.gif 
az a baj, az Angkor Watos is eléggé akusztikus volt, mégis ott volt Sunshine. unsure.gif pedig olyan szép lenne, ha Mattet meg ezen a különleges koncerten jelentenék be végre. rolleyes.gif nem tudom miért amúgy, mert semmi interjút nem láttam vele, de olyan szimpatikus, drukkolok neki. laugh.gif

Új album tuti csak a turné után lesz pedzegetve is. Én is inkább valami singlere, vagy ilyesmire gondoltam.

Jaj nem úgy értettem. biggrin.gif (Persze, dob feltétlenül kell.) Hanem éppen akkor nem volt rá szükség.

Úú amúgy tegnap féltem, hogy hülyeséget álmodok, mert olyat néztem, de szerencsére nem csak jót álmodtam, hanem nagyon jót! biggrin.gif Beszélgettem Briannel. :DDD Höh, hát igen... ha a Placebos álmaim egy része valóra válnának, elégedett lennék. cool.gif rolleyes.gif
2015. augusztus 10. 20:45 #892
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:26)
meg minden. a másfél óra helyett a húszéves koncertek lehetnének mondjuk három órásak, negyven számba már hátha beleférne minden kihagyhatatlan. rohog.gif 
remélem most ezen lesz Bosco, itt végre meglenne rá a lehetőség. w00t.gif úúúú, meg akusztikus I Know. heart.gif

JÉZUSOM 3 órás Placebo koncert????? w00t.gif wub.gif Aaaaaaaaaaahwwwwww

Hááátha. Itt amúgy is csak egyszer kéne eljátszaniuk a Boscot. smileeee.gif Turnéba tuti nem teszik bele amúgy, ha átgondolom.. :/
Uh az I know milyen lenne úgy.. smileeee.gif
2015. augusztus 10. 20:47 #893
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:37)
figyelj, nekem a szolgáltatóm vagy két éve kiszedte a csomagból az MTV-t, úgyhogy fogalmam sincs, amióta a Comedy Centralt is elszedték, én sem nagyon jutottam el addig, hogy bekapcsoljam. nézegettem az mtv.co.uk-t, de ki sincs írva semmi róla. szóval passz. unsure.gif de ha leadják véletlenül a magyaron, megkeresem a szolgáltatónknál a főnököt/vezetőt és kiherélem. mad.gif
sokan akiknek van ilyen MTV Unpluged... izé... azok kiadják lemezen. remélem Brianék is kifogják. meg jöhetne belőle egy dvd is, főleg ha lesz Bosco. laugh.gif az a baj, már megint beleélem magam, a LLLTV-nél is tök nagy csalódás volt, hogy nem volt... sad.gif

Reménykedjünk benne, többet nem igazán tehetünk. biggrin.gif
2015. augusztus 10. 20:50 #894
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:45)
JÉZUSOM 3 órás Placebo koncert????? w00t.gif  wub.gif Aaaaaaaaaaahwwwwww
Hááátha. Itt amúgy is csak egyszer kéne eljátszaniuk a Boscot. smileeee.gif Turnéba tuti nem teszik bele amúgy, ha átgondolom.. :/ 
Uh az I know milyen lenne úgy.. smileeee.gif

ugyeeee? heart.gif
na igen, meg ugye még Sunshine is mondta, hogy nagyzenekari kíséret kellene meg mittudomén, az egy fesztiválkoncerten nyilván nem kivitelezhető, de most itt a lehetőség. laugh.gif
uhh, ne is mondd. bár kicsit félek, alig pihentek, Briannek meg azért már hallatszott a hangján, hogy eléggé kimerült, meg beteg is volt a vége felé. unsure.gif meg gondolj bele milyen ideges lesz, sajnálom azért szegényt, nagyon rá tud görcsölni egy-egy fellépésre, ez meg azért tényleg nagy lesz.
2015. augusztus 10. 22:09 #895
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:41)
Új album tuti csak a turné után lesz pedzegetve is. Én is inkább valami singlere, vagy ilyesmire gondoltam.
Jaj nem úgy értettem. biggrin.gif (Persze, dob feltétlenül kell.) Hanem éppen akkor nem volt rá szükség.
Úú amúgy tegnap féltem, hogy hülyeséget álmodok, mert olyat néztem, de szerencsére nem csak jót álmodtam, hanem nagyon jót! biggrin.gif Beszélgettem Briannel. :DDD Höh, hát igen... ha a Placebos álmaim egy része valóra válnának, elégedett lennék. cool.gif  rolleyes.gif

most látom, hogy ezen átörgettem.
én is így voltam vele, csak nagyon nem tudtam hova tenni a képeket, megsem fordult a fejemben, hogy valami koncert lenne, és pláne ilyen.

úúú, az ilyenek valóra válhatnának. laugh.gif nekem a legkellemesebb Placebós álmom szerintem örökké az lesz, amikor azt álmodtam, hogy ott tartom a kezemben az augusztus tizenharmadikai jegyet, meg hogy ott vagyok az első sorban. jó, biztos kihatott rá, hogy folyamatosan azt néztem hogy 13-15 (?) között férne bele nekik a Sziget, de gondolhatod, milyen érzés volt, mikor kiderült, hogy jönnek és ráadásul tizenharmadikán. biggrin.gif
hátha majd egyszer a beszélgetős, zokogva a karjába borulós hálálkodós rész is összejön. heart.gif
2015. augusztus 12. 13:45 #896
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
The MTV Unplugged performance will be released on DVD / CD [Full formats to be confirmed at a later date] later on this year.

awww, alig várom. w00t.gif wub.gif
ééééés. egyelőre nem vehetek jegyet. thank god. szerintem széttörtem volna a telefonom ellenkező esetben. rolleyes.gif mondjuk ez nem változtat azon, hogy rohadtul haragszom, amiért olyankor kell bejelenteni, amikor már olyan drága a repjegy, hogy ha meggebedek se tudok kimenni... meg anyámra is haragszom amiért erőltette az egyetemet, különben már kint lennék. mad.gif
2015. augusztus 19. 19:43 #897
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
úristen, hogy megnőtt már Cody. ohmy.gif
2015. augusztus 19. 21:51 #898
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
úristen. állítólag játszották a Boscót. és én már ettől sírógörcsöt kaptam. hol van már az a rohadt dvd?!

Jackie, Hold on to Me, Protect Me From What I Want, Without You I'm Nothing, Bosco... oké, megyek és a halálba sírom magam...
2015. augusztus 20. 16:56 #899
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:50)
ugyeeee? heart.gif 
na igen, meg ugye még Sunshine is mondta, hogy nagyzenekari kíséret kellene meg mittudomén, az egy fesztiválkoncerten nyilván nem kivitelezhető, de most itt a lehetőség. laugh.gif 
uhh, ne is mondd. bár kicsit félek, alig pihentek, Briannek meg azért már hallatszott a hangján, hogy eléggé kimerült, meg beteg is volt a vége felé. unsure.gif meg gondolj bele milyen ideges lesz, sajnálom azért szegényt, nagyon rá tud görcsölni egy-egy fellépésre, ez meg azért tényleg nagy lesz.

És beigazolódott! meghajolo.gif wub.gif
Annyira várom már, hogy lássam a felvételt. happy.gif
2015. augusztus 20. 16:57 #900
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 22:09)
most látom, hogy ezen átörgettem.
én is így voltam vele, csak nagyon nem tudtam hova tenni a képeket, megsem fordult a fejemben, hogy valami koncert lenne, és pláne ilyen.
úúú, az ilyenek valóra válhatnának. laugh.gif nekem a legkellemesebb Placebós álmom szerintem örökké az lesz, amikor azt álmodtam, hogy ott tartom a kezemben az augusztus tizenharmadikai jegyet, meg hogy ott vagyok az első sorban. jó, biztos kihatott rá, hogy folyamatosan azt néztem hogy 13-15 (?) között férne bele nekik a Sziget, de gondolhatod, milyen érzés volt, mikor kiderült, hogy jönnek és ráadásul tizenharmadikán. biggrin.gif
hátha majd egyszer a beszélgetős, zokogva a karjába borulós hálálkodós rész is összejön. heart.gif

Haha támogatom. biggrin.gif biggrin.gif
58 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok