és mivel nyilván Brian fényképezett: hol van Matt?!
Placebo II
2015. augusztus 10. 18:14
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
http://mtvunplugged.placeboworld.co.uk
krva lelkesen feliratkoztam mindenféle meggondoltság nélkül. utána olvastam a részleteket. huszonötezer forint. oké, mondom kiveszem a Placebo koncert pénzemből, karácsonyra meg visszakérem. de Londonban... szóval hisztérikus rohamot kaptam és szétvertem a kezem a falban. az elvonási tüneteimtől lassan tényleg megőrülök.
azt hittem valami korlátozott online izé lesz... remélem lesz stream. de olyan krva drága, hogy lehet nem lesz semmi.
akkor nem lesz új lemez.
krva lelkesen feliratkoztam mindenféle meggondoltság nélkül. utána olvastam a részleteket. huszonötezer forint. oké, mondom kiveszem a Placebo koncert pénzemből, karácsonyra meg visszakérem. de Londonban... szóval hisztérikus rohamot kaptam és szétvertem a kezem a falban. az elvonási tüneteimtől lassan tényleg megőrülök.
akkor nem lesz új lemez.
1 felhasználónak tetszik:
droszi
2015. augusztus 10. 20:10
|
|
droszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 371 Csatolások: 5 Azonosító: 239914 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 18:14)
http://mtvunplugged.placeboworld.co.uk
azt hittem valami korlátozott online izé lesz... remélem lesz stream. de olyan krva drága, hogy lehet nem lesz semmi.
akkor nem lesz új lemez.
akkor nem lesz új lemez.
Épp most láttam, és jöttem, hogy írjak erről, de megelőztél.
De most nem értem. Meg is vetted a jegyet, vagy mi?
itsjustme
2015. augusztus 10. 20:12
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 371 Csatolások: 5 Azonosító: 239914 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 15:44)
Én erre hittem azt, hogy köze lehet valami új anyaghoz.
Jaa Mattet én is kerestem, lehet épp nem volt rá szükség.
itsjustme
2015. augusztus 10. 20:14
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.05. 20:16)
hát a Slackerbitch hátha visszajönne húszévesre, az a baj, ha jól emlékszem, annak is leszólta már a dalszövegét, meg azért nem játszák mert nincs vele megelégedve. bár a Nancy Boy meg a Pure Morninggal is ez van, mégis visszajönnek elméletben, úgyhogy hátha.
én még az In A Funk-ot akarnám nagyon, de az túl új is hozzá, meg azt alig ismerik.
túl lassan...
túl lassan...
Hát igen..
itsjustme
2015. augusztus 10. 20:21
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:10)
Épp most láttam, és jöttem, hogy írjak erről, de megelőztél.
Egyrészt úgy megörültem, mondom uuuu de jó, hátha adják a tévében :3 Másrészt már megint az, hogy de jó lenne Londonban élni ajjj. És, hogy nálunk soha nincsenek ilyenek.. (Persze, hogy nincsenek, logikus, csak na.
)

magyar MTV-n úgyse adják le... :DDDDDDD
neeeeeem. fel kell iratkozni, és majd 12-én küldenek mailt azoknak, akiknek ott a lehetőség hogy megvehessék. és figyeld meg baszdmeg hogy benne leszek, hogy még idegbetegebb legyek.
droszi
2015. augusztus 10. 20:23
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:12)
Én erre hittem azt, hogy köze lehet valami új anyaghoz.
uhh, én is.
az a baj, az Angkor Watos is eléggé akusztikus volt, mégis ott volt Sunshine.
droszi
2015. augusztus 10. 20:26
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:14)
Hát igen..
Pedig aaaaa ha meghallanám az In A Funkot, nem tudom felfognám-e egyáltalán..
Scared OF Girls is olyan, hogy úúúúúúúúúú hallanom kell!! 
meg minden. a másfél óra helyett a húszéves koncertek lehetnének mondjuk három órásak, negyven számba már hátha beleférne minden kihagyhatatlan.
remélem most ezen lesz Bosco, itt végre meglenne rá a lehetőség.
droszi
2015. augusztus 10. 20:32
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:21)
magyar MTV-n úgyse adják le... :DDDDDDD
neeeeeem. fel kell iratkozni, és majd 12-én küldenek mailt azoknak, akiknek ott a lehetőség hogy megvehessék. és figyeld meg baszdmeg hogy benne leszek, hogy még idegbetegebb legyek.
olvasni kéne először, pff.
megvenném amúgy, de mivel a jegynek a darabja 25, és egyedül nyilván nem mernék azért kimenni, már csak az 50, és odavissza a repülő is 90... sajnos nem vagyok gazdag. 
Haha ne már.
Akkor jó, mert az elég para lett volna..
itsjustme
2015. augusztus 10. 20:37
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:32)
Haha ne már.
D Jó ebbe nem gondoltam bele, igazából nem vagyok jártas ebben, csak tudom, hogy szoktak koncertek lenni. Vagy a magyaron az sem? Látszik, hogy alig kapcsolom be azt a szrt. xd
figyelj, nekem a szolgáltatóm vagy két éve kiszedte a csomagból az MTV-t, úgyhogy fogalmam sincs, amióta a Comedy Centralt is elszedték, én sem nagyon jutottam el addig, hogy bekapcsoljam. nézegettem az mtv.co.uk-t, de ki sincs írva semmi róla. szóval passz.
sokan akiknek van ilyen MTV Unpluged... izé... azok kiadják lemezen. remélem Brianék is kifogják. meg jöhetne belőle egy dvd is, főleg ha lesz Bosco.
droszi
2015. augusztus 10. 20:41
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:23)
uhh, én is.
aztán azzal győzködtem magam, hogy hátha új klip, vagy mittudomén, kislemez, vagy valami olyasmi mint a B3...
sosem hittem volna, hogy ezt fogom írni amúgy, de örülök, hogy nem új lemez. a végén kitúrná a nyolcadik lemez az elsőt a húszévesen.
pedig olyan szép lenne, ha Mattet meg ezen a különleges koncerten jelentenék be végre.
nem tudom miért amúgy, mert semmi interjút nem láttam vele, de olyan szimpatikus, drukkolok neki. 
Új album tuti csak a turné után lesz pedzegetve is. Én is inkább valami singlere, vagy ilyesmire gondoltam.
Jaj nem úgy értettem.
Úú amúgy tegnap féltem, hogy hülyeséget álmodok, mert olyat néztem, de szerencsére nem csak jót álmodtam, hanem nagyon jót!
itsjustme
2015. augusztus 10. 20:45
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:26)
meg minden. a másfél óra helyett a húszéves koncertek lehetnének mondjuk három órásak, negyven számba már hátha beleférne minden kihagyhatatlan.
úúúú, meg akusztikus I Know. 
JÉZUSOM 3 órás Placebo koncert?????
Hááátha. Itt amúgy is csak egyszer kéne eljátszaniuk a Boscot.
Uh az I know milyen lenne úgy..
itsjustme
2015. augusztus 10. 20:47
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:37)
figyelj, nekem a szolgáltatóm vagy két éve kiszedte a csomagból az MTV-t, úgyhogy fogalmam sincs, amióta a Comedy Centralt is elszedték, én sem nagyon jutottam el addig, hogy bekapcsoljam. nézegettem az mtv.co.uk-t, de ki sincs írva semmi róla. szóval passz.
de ha leadják véletlenül a magyaron, megkeresem a szolgáltatónknál a főnököt/vezetőt és kiherélem.
sokan akiknek van ilyen MTV Unpluged... izé... azok kiadják lemezen. remélem Brianék is kifogják. meg jöhetne belőle egy dvd is, főleg ha lesz Bosco.
az a baj, már megint beleélem magam, a LLLTV-nél is tök nagy csalódás volt, hogy nem volt... 
Reménykedjünk benne, többet nem igazán tehetünk.
itsjustme
2015. augusztus 10. 20:50
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:45)
JÉZUSOM 3 órás Placebo koncert?????
Aaaaaaaaaaahwwwwww
Turnéba tuti nem teszik bele amúgy, ha átgondolom.. :/
ugyeeee?
na igen, meg ugye még Sunshine is mondta, hogy nagyzenekari kíséret kellene meg mittudomén, az egy fesztiválkoncerten nyilván nem kivitelezhető, de most itt a lehetőség.
uhh, ne is mondd. bár kicsit félek, alig pihentek, Briannek meg azért már hallatszott a hangján, hogy eléggé kimerült, meg beteg is volt a vége felé.
droszi
2015. augusztus 10. 22:09
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (droszi @ 2015.08.10. 20:41)
Új album tuti csak a turné után lesz pedzegetve is. Én is inkább valami singlere, vagy ilyesmire gondoltam.
Jaj nem úgy értettem.
(Persze, dob feltétlenül kell.) Hanem éppen akkor nem volt rá szükség.
Úú amúgy tegnap féltem, hogy hülyeséget álmodok, mert olyat néztem, de szerencsére nem csak jót álmodtam, hanem nagyon jót!
Beszélgettem Briannel. :DDD Höh, hát igen... ha a Placebos álmaim egy része valóra válnának, elégedett lennék.

Jaj nem úgy értettem.
most látom, hogy ezen átörgettem.
én is így voltam vele, csak nagyon nem tudtam hova tenni a képeket, megsem fordult a fejemben, hogy valami koncert lenne, és pláne ilyen.
úúú, az ilyenek valóra válhatnának.
hátha majd egyszer a beszélgetős, zokogva a karjába borulós hálálkodós rész is összejön.
droszi
2015. augusztus 12. 13:45
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
The MTV Unplugged performance will be released on DVD / CD [Full formats to be confirmed at a later date] later on this year.
awww, alig várom.
ééééés. egyelőre nem vehetek jegyet. thank god. szerintem széttörtem volna a telefonom ellenkező esetben.
mondjuk ez nem változtat azon, hogy rohadtul haragszom, amiért olyankor kell bejelenteni, amikor már olyan drága a repjegy, hogy ha meggebedek se tudok kimenni... meg anyámra is haragszom amiért erőltette az egyetemet, különben már kint lennék.
awww, alig várom.
ééééés. egyelőre nem vehetek jegyet. thank god. szerintem széttörtem volna a telefonom ellenkező esetben.
droszi
2015. augusztus 19. 21:51
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
úristen. állítólag játszották a Boscót. és én már ettől sírógörcsöt kaptam. hol van már az a rohadt dvd?!
Jackie, Hold on to Me, Protect Me From What I Want, Without You I'm Nothing, Bosco... oké, megyek és a halálba sírom magam...
Jackie, Hold on to Me, Protect Me From What I Want, Without You I'm Nothing, Bosco... oké, megyek és a halálba sírom magam...
droszi
2015. augusztus 20. 16:56
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 20:50)
ugyeeee?
na igen, meg ugye még Sunshine is mondta, hogy nagyzenekari kíséret kellene meg mittudomén, az egy fesztiválkoncerten nyilván nem kivitelezhető, de most itt a lehetőség.
uhh, ne is mondd. bár kicsit félek, alig pihentek, Briannek meg azért már hallatszott a hangján, hogy eléggé kimerült, meg beteg is volt a vége felé.
meg gondolj bele milyen ideges lesz, sajnálom azért szegényt, nagyon rá tud görcsölni egy-egy fellépésre, ez meg azért tényleg nagy lesz.
És beigazolódott!
Annyira várom már, hogy lássam a felvételt.
itsjustme
2015. augusztus 20. 16:57
|
|
|
Idézet (itsjustme @ 2015.08.10. 22:09)
most látom, hogy ezen átörgettem.
én is így voltam vele, csak nagyon nem tudtam hova tenni a képeket, megsem fordult a fejemben, hogy valami koncert lenne, és pláne ilyen.
nekem a legkellemesebb Placebós álmom szerintem örökké az lesz, amikor azt álmodtam, hogy ott tartom a kezemben az augusztus tizenharmadikai jegyet, meg hogy ott vagyok az első sorban. jó, biztos kihatott rá, hogy folyamatosan azt néztem hogy 13-15 (?) között férne bele nekik a Sziget, de gondolhatod, milyen érzés volt, mikor kiderült, hogy jönnek és ráadásul tizenharmadikán.
hátha majd egyszer a beszélgetős, zokogva a karjába borulós hálálkodós rész is összejön.
Haha támogatom.
itsjustme
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.