Starity

Placebo II

58 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 20. 17:37 #861
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.07.20. 17:31)
NEEE akkor tél vagy ősz!!! De ne tavasz :'(
Ah dettó, ugyanezt gondolom. Hát nehogy már.. rolleyes.gif

na igen, a tavasz neked rohadt húzós lesz. mondjuk várj, ha valami csoda történik, és felvesznek 306 ponttal oda, ahova 310 kell, nekem is ott lesznek a vizsgák. mellow.gif pffff, hát én inkább bukok meg...
de mikor jelentik már be a dátumokat? sad.gif meg hogy Matt hivatalos dobos?!

szerk.: jaj amúgy. tumblrön az egyik orosz csaj írta, hogy neki kevés egy héten/hónapban egyszer látni őket, hát átugrik a lett koncertre. agyfsz. nekünk miért nem lehet ilyen egyszerű? sad.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. július 20. 21:07 #862
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.07.20. 17:37)
na igen, a tavasz neked rohadt húzós lesz. mondjuk várj, ha valami csoda történik, és felvesznek 306 ponttal oda, ahova 310 kell, nekem is ott lesznek a vizsgák. mellow.gif pffff, hát én inkább bukok meg... 
de mikor jelentik már be a dátumokat? sad.gif meg hogy Matt hivatalos dobos?!
szerk.: jaj amúgy. tumblrön az egyik orosz csaj írta, hogy neki kevés egy héten/hónapban egyszer látni őket, hát átugrik a lett koncertre. agyfsz. nekünk miért nem lehet ilyen egyszerű? sad.gif

Uu hát akkor igen.. tehát reménykedjünk a legjobbakban mellow.gif

Most komolyan?! Jézusom, irigy vagyok. ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. július 21. 10:30 #863
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.07.20. 21:07)
Uu hát akkor igen.. tehát reménykedjünk a legjobbakban mellow.gif 
Most komolyan?! Jézusom, irigy vagyok.  ohmy.gif

aha, de előtte is volt talán valami külföldin... régebben is néztem egy olasz csajt, ő is járta velük kb végig egész Európát. unsure.gif aztán most posztolgatja mindenhol a kis képeit, meg videóit, múltkor is felrakott egy képet, amin Brian pont a kamerájába néz, és elég csúnyán, hogy 'haha észrevett', vagy hát valami ilyen szint... nem tudom, én ha akkora rajongó vagyok, hogy minden pénzem rá költöm, az a minimum hogy tiszteletbe tartsam, hogy utálja ha kamerázzák... mad.gif de attól még mázlisták. sad.gif
2015. július 23. 09:13 #864
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.07.21. 10:30)
aha, de előtte is volt talán valami külföldin... régebben is néztem egy olasz csajt, ő is járta velük kb végig egész Európát. unsure.gif aztán most posztolgatja mindenhol a kis képeit, meg videóit, múltkor is felrakott egy képet, amin Brian pont a kamerájába néz, és elég csúnyán, hogy 'haha észrevett', vagy hát valami ilyen szint... nem tudom, én ha akkora rajongó vagyok, hogy minden pénzem rá költöm, az a minimum hogy tiszteletbe tartsam, hogy utálja ha kamerázzák... mad.gif de attól még mázlisták. sad.gif

Az tuti. Jó ég ha dúsgazdag lennék, elmennék az összes bulira az országban és a közelben, (khm Bécs mad.gif másik kedvenc zenekarom végre erre fele tévedt, de hát Bécs nekem eleve off. :'( Márpedig őket látnom kell, mielőtt meghalok. Apropó, IAMX koncert Bécsben már tuti lesz nov. 25-én.) amilyen koncertre csak kedvem tartja, meg aztán Placebo koncertekre Franciaországban, meg itt-ott... :DDDDD

Huh dry.gif
2015. július 23. 22:03 #865
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.07.23. 09:13)
Az tuti. Jó ég ha dúsgazdag lennék, elmennék az összes bulira az országban és a közelben, (khm Bécs  mad.gif másik kedvenc zenekarom végre erre fele tévedt, de hát Bécs nekem eleve off. :'( Márpedig őket látnom kell, mielőtt meghalok. Apropó, IAMX koncert Bécsben már tuti lesz nov. 25-én.) amilyen koncertre csak kedvem tartja, meg aztán Placebo koncertekre Franciaországban, meg itt-ott... :DDDDD
Huh  dry.gif

awww, ne is mondd, alig várom, hogy kiköltözzek, és az összes angliai meg franciaországi koncertre menjek, hogy végre bepótolhassam a kihagyásokat. heart.gif
milyen zenekar?
bármennyire is imádom Christ, akkor azt hiszem ez kimarad. sad.gif az még belefért volna, hogy elvegyek 3-4 ezret egy pesti koncerthez a jegyre, meg felutazzak, de tizenezerért... ez nem az én évem... unsure.gif sad.gif

és nem is vettek fel. sad.gif most kezdhetek majd érdeklődni, hogy hogy mehetnék át marketing szakmára, egyre szebb ez a nyár...
2015. július 24. 10:23 #866
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.07.23. 22:03)
awww, ne is mondd, alig várom, hogy kiköltözzek, és az összes angliai meg franciaországi koncertre menjek, hogy végre bepótolhassam a kihagyásokat. heart.gif 
milyen zenekar?
bármennyire is imádom Christ, akkor azt hiszem ez kimarad. sad.gif az még belefért volna, hogy elvegyek 3-4 ezret egy pesti koncerthez a jegyre, meg felutazzak, de tizenezerért... ez nem az én évem... unsure.gif sad.gif
és nem is vettek fel. sad.gif most kezdhetek majd érdeklődni, hogy hogy mehetnék át marketing szakmára,  egyre szebb ez a nyár...

Na hát azt megértem!!! laugh.gif

Brand New heart.gif heart.gif heart.gif Zseniális egy zenekar, be akartam linkelni egy számot, de egyszerűen nem tudom melyik legyen az az 1 :DDD. A "The Devil And God Are Raging Inside Me" (2006 egy jó év volt höhö) albumuk megvett kilóra, majd szarrá hallgattam a Daisyt is. Majd jött a többi... Aztán így a 2009-es Daisy óta idén adtak ki először egy singlet, télen meg jön az új album. Aaa de várom. meghajolo.gif Egyébként leírom ide a legnagyobb kedvenceimet, ha gondolod. smileeee.gif

Na hát igen, pontosan erről van szó... sad.gif

Aaaaaa nagyon sajnálom. sad.gif Fuh, előre félek a jövő évemtől..
2015. július 25. 17:50 #867
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.07.24. 10:23)
Na hát azt megértem!!!  laugh.gif 
Brand New  heart.gif  heart.gif  heart.gif Zseniális egy zenekar, be akartam linkelni egy számot, de egyszerűen nem tudom melyik legyen az az 1 :DDD. A "The Devil And God Are Raging Inside Me" (2006 egy jó év volt höhö) albumuk megvett kilóra, majd szarrá hallgattam a Daisyt is. Majd jött a többi... Aztán így a 2009-es Daisy óta idén adtak ki először egy singlet, télen meg jön az új album. Aaa de várom. meghajolo.gif Egyébként leírom ide a legnagyobb kedvenceimet, ha gondolod. smileeee.gif
Na hát igen, pontosan erről van szó... sad.gif
Aaaaaa nagyon sajnálom. sad.gif Fuh, előre félek a jövő évemtől..

belehallgatgattam, az első lemez ez alapján tetszetősnek tűnik, a Daisynél viszont már ott van az a kis apróság, hogy nagyon nagyon nem szeretem a hardcore-t. nem tudom, hogy csak nekem sikerült-e azokat a részeket kifognom mondjuk - vagy épp az elsőben kerültem el? rohog.gif
írd egyébként, kíváncsi vagyok, hátha sikerül megismertetned valamilyen új kedvenccel. biggrin.gif

sajnos azt elnézve, hogy tavaly 260 pont kellett a szakomra, idén meg 340, van is okod. rohadjanak meg. meg én is, amiért őszi angolra mentem, mikor az mindig nehéz... sad.gif

http://31.media.tumblr.com/ac6efd8fdfd13206329d0f0f8287fe5c/tumblr_nqkhnoKE6U1r2ibdho1_400.gif
http://31.media.tumblr.com/53f3c3ff9cb434a7ec73cfafb3cc709e/tumblr_nqkhnoKE6U1r2ibdho2_400.gif

nem tudod, ez honnan van? _nevet.gif
2015. július 27. 14:10 #868
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Finally, PLACEBO will be releasing a series of rare or never-seen-before footage and performances from the bands 20 year history.

a Hurricane-es English Summer Raint légysziiii. w00t.gif wub.gif meg 2004-ből mindent. heart.gif
az a videó, amit kiraktak hozzá. uhh, bele fogok őrülni a várakozásba. rolleyes.gif remélem, ha már a péntek ilyen nagy nap lesz, kikerülnek a húszéves turné dátumai is. laugh.gif
2015. július 28. 11:02 #869
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

nem tudom, hogy lehetek linkkel rendelkező felhasználó, de awww. heart.gif bár ezek inkább csak ritkák, de nem sosem látottak...
2015. augusztus 03. 00:50 #870
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.07.28. 11:02)

nem tudom, hogy lehetek linkkel rendelkező felhasználó, de awww. heart.gif bár ezek inkább csak ritkák, de nem sosem látottak...

Uhh bocsi, hogy nem írtam ilyen sokáig, visszatértem. smileeee.gif
Hát... biggrin.gif Na mindegy ettől függetlenül nagyon tetszenek. biggrin.gif happy.gif Imádom a fiatal Briant. laugh.gif Láttam, van egy interjú is már, csak még nem tudtam megnézni. sad.gif

Szerk.: Á! szóval innen van az a gif... biggrin.gif Jaj istenem, nem tudom megunni ezeket a régi felvételeket, de azért jó most egy friss. smileeee.gif
2015. augusztus 03. 01:08 #871
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.07.27. 14:10)
Finally, PLACEBO will be releasing a series of rare or never-seen-before footage and performances from the bands 20 year history.
a Hurricane-es English Summer Raint légysziiii. w00t.gif  wub.gif meg 2004-ből mindent. heart.gif
az a videó, amit kiraktak hozzá. uhh, bele fogok őrülni a várakozásba. rolleyes.gif remélem, ha már a péntek ilyen nagy nap lesz, kikerülnek a húszéves turné dátumai is. laugh.gif

Úristen, mindent megadnék egy akkori koncertért.. ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Ú de várom már, hogy bejelentsék! :3
2015. augusztus 03. 01:12 #872
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.07.25. 17:50)
belehallgatgattam, az első lemez ez alapján tetszetősnek tűnik, a Daisynél viszont már ott van az a kis apróság, hogy nagyon nagyon nem szeretem a hardcore-t. nem tudom, hogy csak nekem sikerült-e azokat a részeket kifognom mondjuk - vagy épp az elsőben kerültem el? rohog.gif
írd egyébként, kíváncsi vagyok, hátha sikerül megismertetned valamilyen új kedvenccel. biggrin.gif 
sajnos azt elnézve, hogy tavaly 260 pont kellett a szakomra, idén meg 340, van is okod. rohadjanak meg. meg én is, amiért őszi angolra mentem, mikor az mindig nehéz... sad.gif

http://31.media.tumblr.com/ac6efd8fdfd13206329d0f0f8287fe5c/tumblr_nqkhnoKE6U1r2ibdho1_400.gif
http://31.media.tumblr.com/53f3c3ff9cb434a7ec73cfafb3cc709e/tumblr_nqkhnoKE6U1r2ibdho2_400.gif
nem tudod, ez honnan van? _nevet.gif

Na akkor nem most, de majd valamikor írok egy kis listát. smileeee.gif

sad.gif Az azért nem semmi. rolleyes.gif ohmy.gif

XDDDDDDDDDDDDDD Miért nem csalódtam?! rofl.gif
Egyébként fogalmam sincs, de remélem erről is lesz videó. rohog.gif
2015. augusztus 03. 22:00 #873
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.03. 00:50)
Uhh bocsi, hogy nem írtam ilyen sokáig, visszatértem. smileeee.gif
Hát... biggrin.gif Na mindegy ettől függetlenül nagyon tetszenek. biggrin.gif  happy.gif Imádom a fiatal Briant.  laugh.gif Láttam, van egy interjú is már, csak még nem tudtam megnézni. sad.gif
Szerk.: Á! szóval innen van az a gif... biggrin.gif Jaj istenem, nem tudom megunni ezeket a régi felvételeket, de azért jó most egy friss. smileeee.gif

végre! laugh.gif

jaj, ne is mondd. heart.gif csak jönne már a többi videó is. biggrin.gif
"nice and warm just for you" _nevet.gif pont a városban voltam, amikor jött az értesítés, hogy új videót töltöttek fel, rögtön ott sétálás közben leálltam megnézni. kicsit sem nézhettek hülyének azt látva, hogy nagyjából tátott szájjal bámulom a telefonomat sétálás közben, amin egy kirúzsozott, külső szemlélőként nyilván beazonosíthatatlan nemű valaki beszél. rohog.gif
2015. augusztus 03. 22:04 #874
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.03. 01:12)
Na akkor nem most, de majd valamikor írok egy kis listát. smileeee.gif
sad.gif Az azért nem semmi.  rolleyes.gif  ohmy.gif

XDDDDDDDDDDDDDD Miért nem csalódtam?! rofl.gif 
Egyébként fogalmam sincs, de remélem erről is lesz videó.  rohog.gif

alig várom. laugh.gif
nem hiszem sajnos, rajongói, és fogalmam sincs honnan lehet, így hogy paróka van rajta, még az évet sem tudom megtippelni se. dry.gif valamiért attól tartok, szoknyás Briant sem fogunk látni, mert "am i wearing a fucking dress?! shiiiit, oh no" szóval ezt sem hinném. sad.gif
de remélem Slackerbitchből van olyan, amit még nem láttunk, és felkerül. most ahogy megint kijött a B-Sides, nagyon rákattantam. heart.gif
2015. augusztus 04. 11:57 #875
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
amikor a "fszomat mindenbe és dögöljön meg mindenki" idegrohamom közepén jön erről a gyönyörűségről az értesítés heart.gif

de azért tényleg jöhetne már valami never-seen-before, de azokat tuti a végére tartogatják. rolleyes.gif
2015. augusztus 04. 22:38 #876
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.03. 22:00)
végre! laugh.gif 
jaj, ne is mondd. heart.gif csak jönne már a többi videó is. biggrin.gif
"nice and warm just for you" _nevet.gif pont a városban voltam, amikor jött az értesítés, hogy új videót töltöttek fel, rögtön ott sétálás közben leálltam megnézni. kicsit sem nézhettek hülyének azt látva, hogy nagyjából tátott szájjal bámulom a telefonomat sétálás közben, amin egy kirúzsozott, külső szemlélőként nyilván beazonosíthatatlan nemű valaki beszél. rohog.gif

Hahaa láttak aznap legalább valami értékeset is. :DDDDDd

2015. augusztus 04. 22:49 #877
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.03. 22:04)
alig várom. laugh.gif
nem hiszem sajnos, rajongói, és fogalmam sincs honnan lehet, így hogy paróka van rajta, még az évet sem tudom megtippelni se. dry.gif  valamiért attól tartok, szoknyás Briant sem fogunk látni, mert "am i wearing a fucking dress?! shiiiit, oh no" szóval ezt sem hinném. sad.gif
de remélem Slackerbitchből van olyan, amit még nem láttunk, és felkerül. most ahogy megint kijött a B-Sides, nagyon rákattantam. heart.gif

Tééényleg nem is gondoltam erre. unsure.gif
Hát amúgy... elképzelhető. mad.gif biggrin.gif
Ah imádom azt a számot, jézusom. laugh.gif Van egy csomó b-side amit hallani akarok élőben amúgy, de ffffuuuuuu, igen csekély esélye van ennek. :'D Apropó, most megint végignéztem a tavalyi Szigetet, és rázott a hideg, meg totál bekattantam, hogy koncertet akarok most azonnal. wub.gif Nem baj, telik az idő szépen lassan. rolleyes.gif
2015. augusztus 04. 22:52 #878
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.08.04. 11:57)
amikor a "fszomat mindenbe és dögöljön meg mindenki" idegrohamom közepén jön erről a gyönyörűségről az értesítés heart.gif

de azért tényleg jöhetne már valami never-seen-before, de azokat tuti a végére tartogatják. rolleyes.gif

Oh... :c Placebo saves lives biggrin.gif Akkor jól időzítettek smileeee.gif

Hát remélem is! taps.gif Néznék valami kis különlegességet. smileeee.gif
2015. augusztus 05. 20:16 #879
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.04. 22:49)
Tééényleg nem is gondoltam erre. unsure.gif 
Hát amúgy... elképzelhető.  mad.gif  biggrin.gif 
Ah imádom azt a számot, jézusom. laugh.gif Van egy csomó b-side amit hallani akarok élőben amúgy, de ffffuuuuuu, igen csekély esélye van ennek. :'D Apropó, most megint végignéztem a tavalyi Szigetet, és rázott a hideg, meg totál bekattantam, hogy koncertet akarok most azonnal. wub.gif Nem baj, telik az idő szépen lassan.  rolleyes.gif

hát a Slackerbitch hátha visszajönne húszévesre, az a baj, ha jól emlékszem, annak is leszólta már a dalszövegét, meg azért nem játszák mert nincs vele megelégedve. bár a Nancy Boy meg a Pure Morninggal is ez van, mégis visszajönnek elméletben, úgyhogy hátha. heart.gif én még az In A Funk-ot akarnám nagyon, de az túl új is hozzá, meg azt alig ismerik. sad.gif
túl lassan... mad.gif
2015. augusztus 05. 20:18 #880
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.08.04. 22:52)
Oh... :c Placebo saves lives biggrin.gif Akkor jól időzítettek smileeee.gif
Hát remélem is! taps.gif Néznék valami kis különlegességet. smileeee.gif

az biztos, elég stresszes napjaim vannak, úgyhogy lenyugtathatnának pár dátummal is végre. biggrin.gif

azt elnézve, hogy ma sem került fel semmi, arra még várhatunk. sad.gif remélem egész januárig el akarják húzni legalább, és sok videót kapunk. heart.gif
58 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok