Idézet (itsjustme @ 2015.06.28. 22:53)
jaj, na a hízást meg tényleg hagyjuk. mit hízott? 2012-ben a Szigeten tényleg volt rajta pár kiló, akkor bezzeg ha jól emlékszem, általánosságban véve a koncertet meg a színpadi jelenlétét húzták le
- amellett az I Know mellett hogy merték egyáltalán? -, most nem tudtak jobbat kitalálni, hát szar a haja, hízott, meg úgy néz ki, mint egy "öregasszony"... szeretnék én ilyen alakot hízás után... meg amúgyis.
az a baj amúgy, még a jó véleményekben is benne volt a de...
úgy mint cd-n, vagy akár még jobban. meg ott van az az apróság, hogy Brian csak akkor playbackel, ha muszáj mert valami szar tévénél vannak. volt egy koncert, a Meds turnén, 2007-ben talán, olyan rohadt beteg volt, hogy már fizikai fájdalmat okozott hallgatni, alig volt hangja, tényleg semmit nem bírt kiénekelni, mégis megcsinálta élőben, pedig nyugodtan lemondhatta volna az egészet akár. a stúdiós dalokat otthon is lehet hallgatni. értékelni kellene a hozzáállását meg az alázatát, de baszogatni könnyebb. na.
uhh, hát nekem ingfétisem van, ha egyáltalán létezik olyan, úgyhogy én inkább annál maradok.

Az öregasszony kifejezetten rosszul esett. :'DDDDDDD
Mondjuk amúgy eleve úgy vagyok a kritikákkal, hogy igazából szart sem érnek. Szimpla vélemények, ezzel az erővel én is írhattam volna egyet. Kik ezek az emberek, hogy bárki is adjon a véleményükre?!