Idézet (itsjustme @ 2015.06.26. 22:21)
jaj, csak jöjjön már! és legyen I Know.
személytelen is, meg nem szeretem amikor elzárkózik. mindig előjön bennem ez a hülye "biztos megint beforult és utálja magát korszaka van" hiszti... folyton az az osztrák interjú jut eszembe, ahol az azelőtti Frequencys... rosszullétéről mesélt, meg hogy akkoriban mennyire úgy érezte, hogy semmire sem jó... tudom, hogy pont ezért olyan a Placebo, amilyen, de nem szeretem amikor ilyeneket hord össze...
aww, ügyes vagy!
négy... remélem rossz helyen néztem a ponthatárt, és nem a 310 igaz, hanem a 305, amit máshol írnak, pff... sose tartottam magam egyetemista típusnak,nyilván végiginnám, erősítve az undorító bölcsész szereotípiát, de már... kezdtem beleélni magam, hogy legalább ezt az élettapasztalatot is kipipálhatom.
ööö, Placebo koncertekért? :DDDDD
személytelen is, meg nem szeretem amikor elzárkózik. mindig előjön bennem ez a hülye "biztos megint beforult és utálja magát korszaka van" hiszti... folyton az az osztrák interjú jut eszembe, ahol az azelőtti Frequencys... rosszullétéről mesélt, meg hogy akkoriban mennyire úgy érezte, hogy semmire sem jó... tudom, hogy pont ezért olyan a Placebo, amilyen, de nem szeretem amikor ilyeneket hord össze...
aww, ügyes vagy!
négy... remélem rossz helyen néztem a ponthatárt, és nem a 310 igaz, hanem a 305, amit máshol írnak, pff... sose tartottam magam egyetemista típusnak,
ööö, Placebo koncertekért? :DDDDD
Igen, ez egy meglehetősen fura helyzet.. :'D Egyik ismerősömmel is amikor beszélgettem róluk anno, mondta, hogy "az a jó" amikor Brian ilyen. Hát igen. :/
Köszi!
Szurkolok.
fuckyes

1 felhasználónak tetszik: