Starity

Placebo II

58 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 23. 22:04 #761
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.06.21. 22:32)
jaaj, és neked is már jövőre választani kell, nem? egészségügyi okok? unsure.gif én most elméletben sok minden lehetek azzal amit tanulni fogok (a sok szűklátókörű fsz szerint meg majd éhenhalhatok pff), legalábbis ha felvesznek a szabad bölcsészetre. azzal úgy terveztem, hogy na majd megyek PR-osnak, pofázni úgyis szeretek, odakint meg az egyik legjobban fizetett szakma, tehát lazán bérelhetek majd arra lakást ahol Brian lakik semmivel nem kellene majd, hogy gondom legyen. de most Brian is eszembe juttatta, meg úgy amúgy is... irodai munka? mindennap bemenni ugyanahhoz a kis céghez, ugyanazok közé az emberek közé, ugyanazt csinálni, ráadásul abban a szakmában még szabad idő sincs, ha éjszaka hívnak, éjszaka repülök... túl monoton ez nekem. de minden olyan monoton, unalmas, mindenhol ugyanolyan fárasztóak az emberek... csokoládékóstoló leszek, az legalább boldoggá tesz.
jaj, de édes anyud. biggrin.gif mondjuk a Sziget után én is olyan kis büszke voltam az enyémre, ugye nézték a streamet, hazajövök, és mondja hogy már az összes dalt felismerte az első hangokról, olyan sokszor hallgattattam már végig vele mindet. rohog.gif mondd amúgy, hogy nem csak én nézetek végig anyámmal minden interjút úgy, hogy nem is beszél angolul, és fordítom neki végig inkább az egészet, csak hogy addig is Briannel foglalkozhassak rohog.gif

Jaja, sokízületi gyulladásom van, eléggé le tud korlátolni a hétköznapjaim során is. Vész esetén képtelen lennék megemelni egy testet, és még a magassarkú is necces, a kocsi tologatásáról ne is beszéljünk. Ez most elég pitinek hangzik, de van olyan, hogy a flakonom nem tudom kinyitni, tehát... biggrin.gif Sajnos így van sad.gif Fú nem lehet ültetni valami pénzfát valahol?! Btw csokikóstolásba beszállok! :DDDDD

Váá biggrin.gif cool.gif

Hát ilyen nem volt még, csak a nevetését mutattam neki, meg koncert felvételeket, a Jackie acousticot egyenesen imádja biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. június 23. 22:05 #762
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
http://www.arte.tv/arte_vp/index.php?json_url=http%3A%2F%2Fconcert.arte.tv%2Fde%2Fplayer%2F45321&lang=...rricane&share=1

nem tudom megnézni, mert szar a netem, a negyven perces sorimat is ötvenperce töltöm és még mindig csak addig jutok, hogy szaggat... ez más mint a múltkori?
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. június 23. 22:05 #763
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.23. 22:01)
nem jó, nemáááááár. sad.gif
új?

https://www.facebook.com/groups/The.Soul.Mate.Society/ Akkor lépj be a csoportba ha szeretnél. smileeee.gif Space Monkey amúgy, de ah.
2015. június 23. 22:07 #764
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.23. 22:04)

Jaja, sokízületi gyulladásom van, eléggé le tud korlátolni a hétköznapjaim során is. Vész esetén képtelen lennék megemelni egy testet, és még a magassarkú is necces, a kocsi tologatásáról ne is beszéljünk. Ez most elég pitinek hangzik, de van olyan, hogy a flakonom nem tudom kinyitni, tehát... biggrin.gif  Sajnos így van sad.gif Fú nem lehet ültetni valami pénzfát valahol?! Btw csokikóstolásba beszállok! :DDDDD

Váá biggrin.gif  cool.gif 
Hát ilyen nem volt még, csak a nevetését mutattam neki, meg koncert felvételeket, a Jackie acousticot egyenesen imádja biggrin.gif

ne is mondd, tegnap voltam a porckopásommal végre kórházban, olyan szépen megvizsgálták, hogy azóta menni is alig tudok... nincs valami műtét vagy valami amúgy amitől jobb lenne? unsure.gif a flakonokkal én is bajban vagyok, ne aggódj. ha egyedül vagyok, általában foggal nyitom ki, amúgy bociszemmel megyek a legközelebb lévő emberekhez. rohog.gif

nézzétek meg az Angkor Watos koncertet, ott lehetetlen hogy ne szeresse meg Briant heart.gif
2015. június 23. 22:09 #765
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.23. 22:05)
https://www.facebook.com/groups/The.Soul.Mate.Society/ Akkor lépj be a csoportba ha szeretnél. smileeee.gif Space Monkey amúgy, de ah.

uhh, én meg a facebook, na majd igyekszem rávenni magam, hogy bepötyögjem a hetvenkarakteres "jelszavamat". rohog.gif mikori Space Monkey?

ajj, holnap lesz a koncert. olyan letargiába estem... sad.gif
2015. június 23. 22:12 #766
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.23. 22:07)
ne is mondd, tegnap voltam a porckopásommal végre kórházban, olyan szépen megvizsgálták, hogy azóta menni is alig tudok... nincs valami műtét vagy valami amúgy amitől jobb lenne? unsure.gif a flakonokkal én is bajban vagyok, ne aggódj. ha egyedül vagyok, általában foggal nyitom ki, amúgy bociszemmel megyek a legközelebb lévő emberekhez. rohog.gif
nézzétek meg az Angkor Watos koncertet, ott lehetetlen hogy ne szeresse meg Briant heart.gif

Uh sad.gif Hát sajnos nem igazán szerintem. Hahahahha ez aranyos biggrin.gif

Szerintem azt pont néztük már, oké, végig nem nagyon szokott maradni. De van, hogy idehívom és megáll felettem csodálni 1-2 szám erejéig, oda-vissza van a hangjától.. rolleyes.gif
2015. június 23. 22:12 #767
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.23. 22:12)
Uh sad.gif Hát sajnos nem igazán szerintem. Hahahahha ez aranyos biggrin.gif
Szerintem azt pont néztük már, oké, végig nem nagyon szokott maradni. De van, hogy idehívom és megáll felettem csodálni 1-2 szám erejéig, oda-vissza van a hangjától.. rolleyes.gif

MÁZLISTA! itthon nem szeretik a hangját sad.gif
2015. június 23. 22:22 #768
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.23. 22:12)
MÁZLISTA! itthon nem szeretik a hangját sad.gif

mellow.gif sad.gif
2015. június 23. 22:24 #769
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.23. 22:05)
http://www.arte.tv/arte_vp/index.php?json_url=http%3A%2F%2Fconcert.arte.tv%2Fde%2Fplayer%2F45321&lang=...rricane&share=1
nem tudom megnézni, mert szar a netem, a negyven perces sorimat is ötvenperce töltöm és még mindig csak addig jutok, hogy szaggat... ez más mint a múltkori?

Ez a múltkori folytatása I guess. Mi másról, persze, hogy a Too Many Friends-ről kérdezték... de végigbeszél 5 percet, megéri. biggrin.gif
2015. június 23. 22:25 #770
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.23. 22:09)
uhh, én meg a facebook, na majd igyekszem rávenni magam, hogy bepötyögjem a hetvenkarakteres "jelszavamat". rohog.gif mikori Space Monkey? 
ajj, holnap lesz a koncert. olyan letargiába estem... sad.gif

Ne, komolyan? rofl.gif Friss, nagyon friss. :3
2015. június 23. 22:31 #771
droszi
droszi
visszatérő vendég
Ááá nézd, ezt te láttad már? biggrin.gif http://i.imgur.com/kqJjmKG.gif
2015. június 26. 13:50 #772
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.23. 22:24)
Ez a múltkori folytatása I guess. Mi másról, persze, hogy a Too Many Friends-ről kérdezték... de végigbeszél 5 percet, megéri. biggrin.gif

na, nagy nehezen megszakítottam a három napja tartó The Simpsons maratonomat... kikészít, hogy minden a horvát koncerttel van tele, még jó hogy Briannek nincs Twitterje, mert akkor eret is vágtam volna, ha még ő is áradozik... de megtaláltam Matt instagramját, még mindig édes, a keresztfiát meg megzabálom. wub.gif

mint ahogy egyik barátomnak is mondtam; Brian arca HD-ben, extra közelről felér egy orgazmussal. néha meglehetősen nehéz arra koncentrálni, hogy miről is beszél. csak venné már le azt a krva szemüveget. mad.gif

hogy ment az angol? én most jöttem rá, hogy négy pont híján, de bebuktam az egytemet, és a krva angol miatt, amit "a legjobban tudok", mert ugye mit számít hogy most megyek a felsőfokú nyelvvizsgáért, ha az érettségin szar napom volt. szóval készülj az emelt angolra, a jövőd múlhat rajta, ha leszarod az olvasott szöveget, mert fszság az egész és fáradt vagy, és ezért inkább rágódsz az exeden... smileeee.gif fú de megverem csak találkozzak vele.
na mindegy, újabb cél; megyek az Universal Musichoz dolgozni majd a hülye marketing szakmámmal, hátha összefutok majd Briannel... be kell járniuk a kiadójukhoz, ugye? basszus, egyre esélyesebb célkitűzéseim vannak... vajon melyik londoni híd alatt fogok éhenhalni a végén? rolleyes.gif
2015. június 26. 13:53 #773
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.23. 22:31)
Ááá nézd, ezt te láttad már? biggrin.gif http://i.imgur.com/kqJjmKG.gif

láttam aww, nekem is kell így egy lemez. rohog.gif
2015. június 26. 13:57 #774
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
http://www.srf.ch/radio-srf-3/highlights/festivalsommer/openair-st-gallen/wir-bringen-dir-das-openair-...llen-nach-hause

lesz The Mirror Trap stream. w00t.gif VÉGRE! jajj, remélem megtartják őket a húszévesre, úgy imádom őket. heart.gif

de ez most csak ilyen rádiós izé lesz? unsure.gif
2015. június 26. 18:38 #775
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.26. 13:50)
na, nagy nehezen megszakítottam a három napja tartó The Simpsons maratonomat... kikészít, hogy minden a horvát koncerttel van tele, még jó hogy Briannek nincs Twitterje, mert akkor eret is vágtam volna, ha még ő is áradozik... de megtaláltam Matt instagramját, még mindig édes, a keresztfiát meg megzabálom. wub.gif
mint ahogy egyik barátomnak is mondtam; Brian arca HD-ben, extra közelről felér egy orgazmussal. néha meglehetősen nehéz arra koncentrálni, hogy miről is beszél. csak venné már le azt a krva szemüveget. mad.gif 
hogy ment az angol? én most jöttem rá, hogy négy pont híján, de bebuktam az egytemet, és a krva angol miatt, amit "a legjobban tudok", mert ugye mit számít hogy most megyek a felsőfokú nyelvvizsgáért, ha az érettségin szar napom volt. szóval készülj az emelt angolra, a jövőd múlhat rajta, ha leszarod az olvasott szöveget, mert fszság az egész és fáradt vagy, és ezért inkább rágódsz az exeden... smileeee.gif fú de megverem csak találkozzak vele.
na mindegy, újabb cél; megyek az Universal Musichoz dolgozni majd a hülye marketing szakmámmal, hátha összefutok majd Briannel... be kell járniuk a kiadójukhoz, ugye? basszus, egyre esélyesebb célkitűzéseim vannak... vajon melyik londoni híd alatt fogok éhenhalni a végén? rolleyes.gif

Hát megértem... Jó lett volna újraélni a tavalyit, na de nem baj én türelmes vagyok, 2016 várunk sok szeretettel! meghajolo.gif Aranyos. smileeee.gif

Hahaaaa :DDDD Aa tényleg nagyon utálom ezt a szemüvegesdit. Olyan személytelenek így az emberek.

86% smileeee.gif Neeeeeee 4 pont?! Hát köszi a jó tanácsot, igyekszem megfogadni. :'D Pfff kcsögfejűek.. megyek segítek rolleyes.gif

Fú hallod ne ölj meg ezért, de imádom amikor szarkasztikusan beszélsz, most felnevettem a mondatod végén. vava.gif
Hajrá, hajrá, miért is élünk?! biggrin.gif
2015. június 26. 18:40 #776
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.26. 13:57)
http://www.srf.ch/radio-srf-3/highlights/festivalsommer/openair-st-gallen/wir-bringen-dir-das-openair-...llen-nach-hause
lesz The Mirror Trap stream. w00t.gif VÉGRE! jajj, remélem megtartják őket a húszévesre, úgy imádom őket. heart.gif
de ez most csak ilyen rádiós izé lesz? unsure.gif

Hűűű hát nem tudom, mindenesetre örülünk annak is. biggrin.gif
Melyik a kedvenc számod tőlük? smileeee.gif
2015. június 26. 22:21 #777
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.26. 18:38)
Hát megértem... Jó lett volna újraélni a tavalyit, na de nem baj én türelmes vagyok, 2016 várunk sok szeretettel! meghajolo.gif Aranyos. smileeee.gif
Hahaaaa :DDDD Aa tényleg nagyon utálom ezt a szemüvegesdit. Olyan személytelenek így az emberek.
86% smileeee.gif Neeeeeee 4 pont?! Hát köszi a jó tanácsot, igyekszem megfogadni. :'D Pfff kcsögfejűek.. megyek segítek  rolleyes.gif

Fú hallod ne ölj meg ezért, de imádom amikor szarkasztikusan beszélsz, most felnevettem a mondatod végén. vava.gif
Hajrá, hajrá, miért is élünk?! biggrin.gif

jaj, csak jöjjön már! és legyen I Know.

személytelen is, meg nem szeretem amikor elzárkózik. mindig előjön bennem ez a hülye "biztos megint beforult és utálja magát korszaka van" hiszti... folyton az az osztrák interjú jut eszembe, ahol az azelőtti Frequencys... rosszullétéről mesélt, meg hogy akkoriban mennyire úgy érezte, hogy semmire sem jó... tudom, hogy pont ezért olyan a Placebo, amilyen, de nem szeretem amikor ilyeneket hord össze...

aww, ügyes vagy! smileeee.gif

négy... remélem rossz helyen néztem a ponthatárt, és nem a 310 igaz, hanem a 305, amit máshol írnak, pff... sose tartottam magam egyetemista típusnak, nyilván végiginnám, erősítve az undorító bölcsész szereotípiát, de már... kezdtem beleélni magam, hogy legalább ezt az élettapasztalatot is kipipálhatom. rolleyes.gif sad.gif

ööö, Placebo koncertekért? :DDDDD
2015. június 26. 22:25 #778
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.26. 18:40)
Hűűű hát nem tudom, mindenesetre örülünk annak is. biggrin.gif
Melyik a kedvenc számod tőlük? smileeee.gif

de azért mégis jobb, ha látjuk is ahogy mosolyog a drágaság. biggrin.gif

a The Mirror Traptől? American Dreams, Bell Street, Little Ease. nem szeretem a skótokat, mert érthetetlenek, de az énekesnek olyan akcentusa van, hogy...ahh. wub.gif ha nem rájuk gondoltál volna, minden, ami nem Evil Dildo. na azt ha megölnek se. mellow.gif
2015. június 27. 13:37 #779
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
tonkrement a gepem, es nem nagyon hajlando barmifele mukodesre, ugyhogy jegyezd meg nekem Brian osszes mosolyat, es gyonyorkodj benne helyettem is, jo? sad.gif PFWW-n tettek ki videos streamhez linket.

svajci ip-t akartam allitani, hogy tudjam nezni a TMT-t, mert miert is lehetne kulfoldrol, erre... el vagyok atkozva. cray.gif
2015. június 28. 19:33 #780
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
éljeeen, működik ez a használhatatlan szar. jókor...

Nick a testvére esküvőjén volt, és a TMT gitárosa ugrott be helyette, jaaaj heart.gif azért ez mekkora megtiszteltetés lehet már. alapból ott van, hogy szeretik Brianék zenéjét, és akkor felkérték őket előzenekarnak, most meg ez is. ha ők nem futnak be, senki. rolleyes.gif

olyan kis édes az a nénike a Meds végénél :DDDDDD
58 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok