Idézet (itsjustme @ 2015.06.21. 22:32)
jaaj, és neked is már jövőre választani kell, nem? egészségügyi okok?
én most elméletben sok minden lehetek azzal amit tanulni fogok (a sok szűklátókörű fsz szerint meg majd éhenhalhatok pff), legalábbis ha felvesznek a szabad bölcsészetre. azzal úgy terveztem, hogy na majd megyek PR-osnak, pofázni úgyis szeretek, odakint meg az egyik legjobban fizetett szakma, tehát lazán bérelhetek majd arra lakást ahol Brian lakik semmivel nem kellene majd, hogy gondom legyen. de most Brian is eszembe juttatta, meg úgy amúgy is... irodai munka? mindennap bemenni ugyanahhoz a kis céghez, ugyanazok közé az emberek közé, ugyanazt csinálni, ráadásul abban a szakmában még szabad idő sincs, ha éjszaka hívnak, éjszaka repülök... túl monoton ez nekem. de minden olyan monoton, unalmas, mindenhol ugyanolyan fárasztóak az emberek... csokoládékóstoló leszek, az legalább boldoggá tesz.
jaj, de édes anyud.
mondjuk a Sziget után én is olyan kis büszke voltam az enyémre, ugye nézték a streamet, hazajövök, és mondja hogy már az összes dalt felismerte az első hangokról, olyan sokszor hallgattattam már végig vele mindet.
mondd amúgy, hogy nem csak én nézetek végig anyámmal minden interjút úgy, hogy nem is beszél angolul, és fordítom neki végig inkább az egészet, csak hogy addig is Briannel foglalkozhassak
jaj, de édes anyud.
Jaja, sokízületi gyulladásom van, eléggé le tud korlátolni a hétköznapjaim során is. Vész esetén képtelen lennék megemelni egy testet, és még a magassarkú is necces, a kocsi tologatásáról ne is beszéljünk. Ez most elég pitinek hangzik, de van olyan, hogy a flakonom nem tudom kinyitni, tehát...
Váá
Hát ilyen nem volt még, csak a nevetését mutattam neki, meg koncert felvételeket, a Jackie acousticot egyenesen imádja

1 felhasználónak tetszik: