Starity

Placebo II

58 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 20. 14:16 #741
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.06.20. 10:39)

úgy szeretem ezt a Pure Morning intrót. wub.gif ez volt nálunk is?

Akartam linkelni.. biggrin.gif
Szerintem nálunk nem is volt intro. rohog.gif Pedig tesóm párjának a tesójával ott tippelgettünk, vagyis hát csak ő..biggrin.gif De szerintem egyből a B3 volt.
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. június 20. 15:06 #742
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.06.20. 14:16)
Akartam linkelni.. biggrin.gif
Szerintem nálunk nem is volt intro.  rohog.gif Pedig tesóm párjának a tesójával ott tippelgettünk, vagyis hát csak ő..biggrin.gif De szerintem egyből a B3 volt.

én is úgy emlékszem, az az első emlékem, hogy a B3-t hallom, és nézek hogy úristen ott van Sunshine, próbáltam meggyőzni magam, hogy tényleg ott vagyok, aztán oldalra néztem és Brian pont akkor vette fel a gitárt és majd meghaltam ahogy megláttam. rohog.gif

mára már megvan a proxy (tipikus, tegnap bezzeg akármit csináltam sehogy se ment...), alig várom a ma estit. heart.gif remélem legalábbis lesz arról is stream...
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. június 20. 16:05 #743
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.20. 15:06)
én is úgy emlékszem, az az első emlékem, hogy a B3-t hallom, és nézek hogy úristen ott van Sunshine, próbáltam meggyőzni magam, hogy tényleg ott vagyok, aztán oldalra néztem és Brian pont akkor vette fel a gitárt és majd meghaltam ahogy megláttam. rohog.gif 
mára már megvan a proxy (tipikus, tegnap bezzeg akármit csináltam sehogy se ment...), alig várom a ma estit. heart.gif remélem legalábbis lesz arról is stream...

Kb... biggrin.gif Úristen, el sem hiszem, hogy majdnem egy éve volt.

Hát lehet vak vagyok, de nem találom az oldalon, hogy lenne stream.. Amúgy a tegnapi One Of A Kind ohmy.gif Különösen jó volt, meg a Space Monkey úúúúú rolleyes.gif Tényleg olyan felszabadult Brian, jó így látni.
2015. június 20. 16:11 #744
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.20. 16:05)
Kb... biggrin.gif Úristen, el sem hiszem, hogy majdnem egy éve volt.
Hát lehet vak vagyok, de nem találom az oldalon, hogy lenne stream.. Amúgy a tegnapi One Of A Kind  ohmy.gif  Különösen jó volt, meg a Space Monkey úúúúú  rolleyes.gif Tényleg olyan felszabadult Brian, jó így látni.

hihetetlen. rohadt gyorsan telik az idő. jaj, valamelyik nap belefutottam abba az egyetlen egy képbe, amit mertem csinálni, amíg Brian másfelé figyelt. rohog.gif

én sem találok semmit, meg ahogy nézelődök PFWW-on meg facen, mások sem. unsure.gif

meg olyan kis mosolygós heart.gif mondjuk azért már érződik hogy fáradt, nagyon hosszú most ez a turné. gondolom a húszéves előtt már nem is lesznek dátumok. mondjuk rá is fér a pihenés meg hogy Codyval legyen. unsure.gif
2015. június 20. 16:23 #745
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.20. 16:11)
hihetetlen. rohadt gyorsan telik az idő. jaj, valamelyik nap belefutottam abba az egyetlen egy képbe, amit mertem csinálni, amíg Brian másfelé figyelt. rohog.gif 
én sem találok semmit, meg ahogy nézelődök PFWW-on meg facen, mások sem. unsure.gif
meg olyan kis mosolygós heart.gif mondjuk azért már érződik hogy fáradt, nagyon hosszú most ez a turné. gondolom a húszéves előtt már nem is lesznek dátumok. mondjuk rá is fér a pihenés meg hogy Codyval legyen. unsure.gif

BŐVEN
Egyébként én azt hittem, idén pihennek egy nagyot még, de remélem most nyár után nem mennek sehova, és 2016-ban elkezdhetik a turnét minél hamarabb. És remélem hozzánk nyáron, vagy később jönnek, mert ha ütközik az érettségimmel, leszpom magam. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Aaaaa meg a Post Blue és az Infra-Red is fuu biggrin.gif Igen, most nézem vissza biggrin.gif
2015. június 20. 16:31 #746
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.20. 16:23)
BŐVEN
Egyébként én azt hittem, idén pihennek egy nagyot még, de remélem most nyár után nem mennek sehova, és 2016-ban elkezdhetik a turnét minél hamarabb. És remélem hozzánk nyáron, vagy később jönnek, mert ha ütközik az érettségimmel, leszpom magam. rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif 
Aaaaa meg a Post Blue és az Infra-Red is fuu biggrin.gif Igen, most nézem vissza biggrin.gif

ne is mondd, Fishingre is a krva érettségi miatt nem tudtam menni, mert mire kiderült, hogy 16-án végzek, és a koncert meg 17-én van, elfogytak a jegyek. mad.gif

hát gondolom most már pihennek jövőhónaptól, meg dolgoznak az új lemezen, aztán majd január-február körül kezdik. legalábbis remélem, bele fogok őrülni a várakozásba, nem igaz hogy nincs egy krva kocsi sem, ami Zágrábba megy aznap. grrr.gif pedig Brian most olyan jó hangulatban van folyton. sad.gif
2015. június 21. 18:16 #747
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.20. 16:31)
ne is mondd, Fishingre is a krva érettségi miatt nem tudtam menni, mert mire kiderült, hogy 16-án végzek, és a koncert meg 17-én van, elfogytak a jegyek. mad.gif 
hát gondolom most már pihennek jövőhónaptól, meg dolgoznak az új lemezen, aztán majd január-február körül kezdik. legalábbis remélem, bele fogok őrülni a várakozásba, nem igaz hogy nincs egy krva kocsi sem, ami Zágrábba megy aznap. grrr.gif pedig Brian most olyan jó hangulatban van folyton. sad.gif

Fuuuu dry.gif

Facebookos eseménynél próbáltál már nézni? Egyik ismerősöm pont egy ilyennel megy ki talán erre a fesztre.
2015. június 21. 18:25 #748
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.21. 18:16)
Fuuuu dry.gif 
Facebookos eseménynél próbáltál már nézni? Egyik ismerősöm pont egy ilyennel megy ki talán erre a fesztre.

igen? bevallom az eszembe sem jutott, leragadtam ott hogy nem találtam se buszt, se kocsit. rolleyes.gif
2015. június 21. 18:41 #749
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.21. 18:25)
igen? bevallom az eszembe sem jutott, leragadtam ott hogy nem találtam se buszt, se kocsit. rolleyes.gif

hm sad.gif
2015. június 21. 18:44 #750
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.21. 18:41)
hm sad.gif

az a baj ahogy most így első ránézésre szétnéztem semmi... ajj. nem baj... nem sokára itt a húszéves... remélem...

tényleg, ezt láttad már?

Finally on July 31st, the official Placebo YouTube channel will begin to reveal rare archive footage, including never-before-seen live performances and interviews, starting with their first album campaign era.

ennyi éltet. rolleyes.gif
2015. június 21. 18:49 #751
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.21. 18:44)
az a baj ahogy most így első ránézésre szétnéztem semmi... ajj. nem baj... nem sokára itt a húszéves... remélem...
tényleg, ezt láttad már?
Finally on July 31st, the official Placebo YouTube channel will begin to reveal rare archive footage, including never-before-seen live performances and interviews, starting with their first album campaign era.
ennyi éltet. rolleyes.gif

Nem! w00t.gif yess.gif Marha kíváncsi vagyok biggrin.gif
2015. június 21. 19:08 #752
droszi
droszi
visszatérő vendég
https://www.tumblr.com/reblog/122091560918/LWflAmM0?redirect_to=%2Fdashboard XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mi ez a photoset rofl.gif
2015. június 21. 19:49 #753
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.21. 19:08)

ennyit arról hogy a kreatívabbnál kreatívabb dugni akarok Briannel posztoknál többet semmin nem fogok vihogni _nevet.gif

a tumblrödet nézegetve mindig rám jön, hogy tumblrözni akarok a Brianes mellett is... egyem meg azt a mopszot, úristen. wub.gif
2015. június 21. 20:26 #754
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.21. 19:49)
ennyit arról hogy a kreatívabbnál kreatívabb dugni akarok Briannel posztoknál többet semmin nem fogok vihogni _nevet.gif
a tumblrödet nézegetve mindig rám jön, hogy tumblrözni akarok a Brianes mellett is... egyem meg azt a mopszot, úristen. wub.gif

Áá rohog.gif

Oh, hát rajta! smileeee.gif Ne is mondd, szerelmeim, egyik kedvenc kutya fajtám. biggrin.gif
2015. június 21. 21:03 #755
droszi
droszi
visszatérő vendég
Új interjúúúúúú! laugh.gif Azok a krva napszemüvegek.. mad.gif
Neked is olyan érzésed van, mintha láttad már volna ezt az interjút, mi? :'D
2015. június 21. 21:55 #756
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.21. 21:03)
Új interjúúúúúúlaugh.gif Azok a krva napszemüvegek..  mad.gif
Neked is olyan érzésed van, mintha láttad már volna ezt az interjút, mi? :'D

awww. biggrin.gif

the idea of sitting in an office, going to the same place everyday, hating your boss blablabla were so depressing. IGEN biggrin.gif viszont életemben volt először akkora hatással rám ez a mondat, hogy én is elkezdjem szarul érezni magam a gondolattól... bsszameg, lehet hogy felnőttem? megyek rocksztárnak. sad.gif

pont ma olvastam egy interjút ahol Brian arról beszél, hogy mennyire nem szereti a beszédhangját. jajj, annyira imádom, ahogy beszél, erre fogok elaludni. heart.gif

olyan unalmas amúgy hogy mindig ugyanazokat kérdezik. én is akarok interjút készíteni mad.gif mondjuk ezen már rohadt sokat gondolkoztam, de nem tudom mit kérdeznék... te mit kérdeznél tőle?

...ezt az I can't drive so I can't drive a cab dolgot mindig ugyanígy mondja el szóról-szóra egyem meg :DDDDDDDDD
2015. június 21. 22:22 #757
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.21. 21:55)
awww. biggrin.gif
the idea of sitting in an office, going to the same place everyday, hating your boss blablabla were so depressing. IGEN biggrin.gif viszont életemben volt először akkora hatással rám ez a mondat, hogy én is elkezdjem szarul érezni magam a gondolattól... bsszameg, lehet hogy felnőttem? megyek rocksztárnak. sad.gif
pont ma olvastam egy interjút ahol Brian arról beszél, hogy mennyire nem szereti a beszédhangját. jajj, annyira imádom, ahogy beszél, erre fogok elaludni. heart.gif 
olyan unalmas amúgy hogy mindig ugyanazokat kérdezik. én is akarok interjút készíteni mad.gif mondjuk ezen már rohadt sokat gondolkoztam, de nem tudom mit kérdeznék... te mit kérdeznél tőle?
...ezt az I can't drive so I can't drive a cab dolgot mindig ugyanígy mondja el szóról-szóra egyem meg :DDDDDDDDD

Aaaaaajj annyira nem tudom milyen irányba menjek... sad.gif Az a baj, hogy semmi nem érdekel, és nem akarok valami begyöpösödött szar munkát. Amit megfelelőnek tartottam volna, az a stewardess dolog, mivel életcélom az utazgatás, plusz ehhez a nyelvek jönnek, és jelenleg úgy érzem én inkább karrierista személyiség vagyok, persze lehet tévhitben élek. :DDD De persze egészségügyi okok miatt még ez is off, hogyne. sleep.gif Egyébként művészetből megélni rohadt tehetségesnek kell lenni, általános iskolás koromban a rajzzal akartam kezdeni valamit, de rájöttem annyira nem vagyok tehetséges. Pedig amúgy ezek érdekelnek. sad.gif Ja, és kicsi koromban asztronauta akartam lenni, mindig is érdekelt a világűr. happy.gif

Saaaaaame. :3 Lol, ahogy néztem ezt az interjút, anya pont akkor jött haza, bejön a szobámba, azt mondja: "Úúúúristen már a beszédhangját is felismerem Briannek! w00t.gif " Ropppantmód örült magának.

Bah igen. Őszintén szólva, ezen akárhányszor gondolkodtam, végül sosem jutottam semmire, vagy csak nem emlékszem rá. biggrin.gif

Jajajajaja rohog.gif
2015. június 21. 22:32 #758
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.21. 22:22)

Aaaaaajj annyira nem tudom milyen irányba menjek... sad.gif Az a baj, hogy semmi nem érdekel, és nem akarok valami begyöpösödött szar munkát. Amit megfelelőnek tartottam volna, az a stewardess dolog, mivel életcélom az utazgatás, plusz ehhez a nyelvek jönnek, és jelenleg úgy érzem én inkább karrierista személyiség vagyok, persze lehet tévhitben élek. :DDD De persze egészségügyi okok miatt még ez is off, hogyne. sleep.gif Egyébként művészetből megélni rohadt tehetségesnek kell lenni, általános iskolás koromban a rajzzal akartam kezdeni valamit, de rájöttem annyira nem vagyok tehetséges. Pedig amúgy ezek érdekelnek. sad.gif Ja, és kicsi koromban asztronauta akartam lenni, mindig is érdekelt a világűr.  happy.gif

Saaaaaame. :3 Lol, ahogy néztem ezt az interjút, anya pont akkor jött haza, bejön a szobámba, azt mondja: "Úúúúristen már a beszédhangját is felismerem Briannek!  w00t.gif " Ropppantmód örült magának.
Bah igen. Őszintén szólva, ezen akárhányszor gondolkodtam, végül sosem jutottam semmire, vagy csak nem emlékszem rá. biggrin.gif
Jajajajaja rohog.gif

jaaj, és neked is már jövőre választani kell, nem? egészségügyi okok? unsure.gif én most elméletben sok minden lehetek azzal amit tanulni fogok (a sok szűklátókörű fsz szerint meg majd éhenhalhatok pff), legalábbis ha felvesznek a szabad bölcsészetre. azzal úgy terveztem, hogy na majd megyek PR-osnak, pofázni úgyis szeretek, odakint meg az egyik legjobban fizetett szakma, tehát lazán bérelhetek majd arra lakást ahol Brian lakik semmivel nem kellene majd, hogy gondom legyen. de most Brian is eszembe juttatta, meg úgy amúgy is... irodai munka? mindennap bemenni ugyanahhoz a kis céghez, ugyanazok közé az emberek közé, ugyanazt csinálni, ráadásul abban a szakmában még szabad idő sincs, ha éjszaka hívnak, éjszaka repülök... túl monoton ez nekem. de minden olyan monoton, unalmas, mindenhol ugyanolyan fárasztóak az emberek... csokoládékóstoló leszek, az legalább boldoggá tesz.

jaj, de édes anyud. biggrin.gif mondjuk a Sziget után én is olyan kis büszke voltam az enyémre, ugye nézték a streamet, hazajövök, és mondja hogy már az összes dalt felismerte az első hangokról, olyan sokszor hallgattattam már végig vele mindet. rohog.gif mondd amúgy, hogy nem csak én nézetek végig anyámmal minden interjút úgy, hogy nem is beszél angolul, és fordítom neki végig inkább az egészet, csak hogy addig is Briannel foglalkozhassak rohog.gif
2015. június 23. 21:57 #759
droszi
droszi
visszatérő vendég
AZTAPICSA

Most rohadtul remélem, hogy ezt a videót meg tudod nyitni, mert Brian hangja valami hihetetlen!!! https://www.facebook.com/groups/The.Soul.Mate.Society/permalink/1148116188547814/

Fuuuuuu hallod, tökéletes. biggrin.gif
2015. június 23. 22:01 #760
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.23. 21:57)
AZTAPICSA
Most rohadtul remélem, hogy ezt a videót meg tudod nyitni, mert Brian hangja valami hihetetlen!!! https://www.facebook.com/groups/The.Soul.Mate.Society/permalink/1148116188547814/
Fuuuuuu hallod, tökéletes. biggrin.gif

nem jó, nemáááááár. sad.gif
új?
58 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok