Starity

Placebo II

58 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 31. 21:58 #681
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Molkette @ 2015.05.31. 20:51)
Találtlam egy kis angyalt! smileeee.gif Lehet már láttátok. smileeee.gif

kis édes. wub.gif
ez elméletben egy 1975-ös képecske. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. június 03. 14:12 #682
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

fú de nem akarok szemüveges koncerteket, bőven elég hogy az interjúk alatt felveszi. mad.gif
2015. június 04. 11:07 #683
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
We have already started writing the new album. Next year we are doing a greatest hits tour and it is highly likely that we will play songs that we haven’t played in a long time. We are a strange band in that we don’t like our commercially successful material so we don’t play it live, but this time around next year we will try to make the fans happy by playing our most popular material - maybe for the last time.

úristen. új lemez. akkor nagyjából 2017-ben? ohmy.gif aww, kell! wub.gif hogy fogok két évet így kibírni? mad.gif
a Pure Morning nagyon is beletartozik most popularbe, hiába utálja Brian, ugye? rolleyes.gif
2015. június 06. 12:04 #684
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.06.03. 14:12)

fú de nem akarok szemüveges koncerteket, bőven elég hogy az interjúk alatt felveszi. mad.gif

Ajj ne már, ez az a dolog, ami kifejezetten fel tud idegesíteni néha... Srácok ne már sad.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. június 06. 12:48 #685
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.04. 11:07)
We have already started writing the new album. Next year we are doing a greatest hits tour and it is highly likely that we will play songs that we haven’t played in a long time. We are a strange band in that we don’t like our commercially successful material so we don’t play it live, but this time around next year we will try to make the fans happy by playing our most popular material - maybe for the last time.
úristen. új lemez. akkor nagyjából 2017-ben? ohmy.gif aww, kell!  wub.gif hogy fogok két évet így kibírni? mad.gif 
a Pure Morning nagyon is beletartozik most popularbe, hiába utálja Brian, ugye? rolleyes.gif

IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN laugh.gif Jéézusom, na ezért kell már idén összeraknom legalább egy húszast. rolleyes.gif OTT KELL LENNI!
Kibírjuk! smileeee.gif Bár attól félek, lesz még ebből 2018 is unsure.gif De amúgy még totál emlékszem arra, amikor izgatottan beültem az LLLTV elé, ami már ugye lassan két éve történt, személy szerint nem érzékelem, hogy ennyi idő eltelt már. biggrin.gif
2015. június 06. 12:57 #686
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.06. 12:48)
IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN  laugh.gif Jéézusom, na ezért kell már idén összeraknom legalább egy húszast. rolleyes.gif OTT KELL LENNI!
Kibírjuk! smileeee.gif Bár attól félek, lesz még ebből 2018 is  unsure.gif De amúgy még totál emlékszem arra, amikor izgatottan beültem az LLLTV elé, ami már ugye lassan két éve történt, személy szerint nem érzékelem, hogy ennyi idő eltelt már. biggrin.gif

nekem meg inkább elrakni még több pénzt ahhoz a nagyjából huszashoz, amim meg fog maradni a horvát után, ha kijutunk. ha tényleg lesz Taste In Men, meg Pure Morning, meg mittudomén... English Summer Rain, úristen, muszáj több koncertre kijutnom. w00t.gif jaj, csak jöjjenek Pestre, hogy ott legyen még Bécs is. wub.gif az a baj, az In A Funk például biztos hogy így sem lesz setlisten, hiszen bármilyen rohadt jó szám is, alig ismerik, nem hogy a legfelkapottabbak közt legyen. pedig nekem azt akkor is hallanom kell élőben, mielőtt meghalok. sad.gif

az LLLTV-vel én is így vagyok, nyugi. rohog.gif tudom, hogy végigkávéztam, és itt áradoztam folyamatosan a fórumon, hogy Brian így-úgy... biggrin.gif na meg meg akartam nyerni ugye az aláírt gitárt. azt vártam, hogy bejátszások lesznek abból a 10 dalból, amit fel kell ismerni, aztán utólag jöttem rá, hogy mit tudom én, beszélt a fszi, hogy blablabla this picture, meg volt valami plüss maci talán, amire rá volt írva hogy Plasticine vagy valamelyik cím, és utólag esett le. na azért még mindig rohadt mérges vagyok magamra. sad.gif
2015. június 06. 13:45 #687
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.06. 12:57)
nekem meg inkább elrakni még több pénzt ahhoz a nagyjából huszashoz, amim meg fog maradni a horvát után, ha kijutunk. ha tényleg lesz Taste In Men, meg Pure Morning, meg mittudomén... English Summer Rain, úristen, muszáj több koncertre kijutnom. w00t.gif jaj, csak jöjjenek Pestre, hogy ott legyen még Bécs is. wub.gif az a baj, az In A Funk például biztos hogy így sem lesz setlisten, hiszen bármilyen rohadt jó szám is, alig ismerik, nem hogy a legfelkapottabbak közt legyen. pedig nekem azt akkor is hallanom kell élőben, mielőtt meghalok. sad.gif
az LLLTV-vel én is így vagyok, nyugi. rohog.gif tudom, hogy végigkávéztam, és itt áradoztam folyamatosan a fórumon, hogy Brian így-úgy... biggrin.gif na meg meg akartam nyerni ugye az aláírt gitárt. azt vártam, hogy bejátszások lesznek abból a 10 dalból, amit fel kell ismerni, aztán utólag jöttem rá, hogy mit tudom én, beszélt a fszi, hogy blablabla this picture, meg volt valami plüss maci talán, amire rá volt írva hogy Plasticine vagy valamelyik cím, és utólag esett le. na azért még mindig rohadt mérges vagyok magamra. sad.gif

Huh hát megértelek. biggrin.gif Pestre jó lenne, ha mindenképp jönnének. :3 Hát igen, biztos vagyok benne valamiért, hogy azt nem fogják játszani... még a Slackerbitch miatt is félek kicsit, de hiába B-side, elég nagy közönség kedvenc ahhoz, hogy betegyék a setlistbe rolleyes.gif Szóval hátha.
Horvátországért meg szurkolok! happy.gif

Aaaaaaaaaa sad.gif Amúgy én is csak néztem, hogy mikor fogják a dalokat játszogatni, de nekem az sem tűnt fel, amik neked. Nyertem. rohog.gif
2015. június 06. 14:38 #688
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.06. 13:45)
Huh hát megértelek. biggrin.gif Pestre jó lenne, ha mindenképp jönnének. :3 Hát igen, biztos vagyok benne valamiért, hogy azt nem fogják játszani... még a Slackerbitch miatt is félek kicsit, de hiába B-side, elég nagy közönség kedvenc ahhoz, hogy betegyék a setlistbe  rolleyes.gif Szóval hátha.
Horvátországért meg szurkolok!  happy.gif 
Aaaaaaaaaa sad.gif Amúgy én is csak néztem, hogy mikor fogják a dalokat játszogatni, de nekem az sem tűnt fel, amik neked. Nyertem. rohog.gif

Slackerbitch? esélytelen. pont azért, mert b-side, bár ismertebb, de nem eléggé. szerintem úgy nagyjából húsz számos setlisttel lesznek, az első lemezről lesz Teenage Angst, 36 Degrees, I Know, Bruise Pristine, esetleg Lady of the Flowers. WYIN-ról Pure Morning, You Don't Care About Us, WYIM, EYEM természetesen, meg esetleg a Scared of Girls, vagy a The Crawl, de azt sem hinném, pedig az is olyan rohadt szép.

BMM-ról Taste in Men, Special K, Black-Eyed, Slave To The Wage. a Sleeping With Ghostsról remélem minden. rohog.gif de onnan is inkább csak English Summer Rain, The Bitter End meg a Special Needs. a This Picture volt még rohadt nagy szám, de nem tudom elképzelni, hogy azt a jelenlegi Brian elénekli, pedig az egyik kedvencem arról a lemezről. sad.gif

A Meds-ről tuti lesz az, az Infra-Red, Post Blue, Song To Say Goodbye, hiába játszák őket most is, és veszi majd el egy csomó olyan számtól a helyet, amit máskor már lehet tényleg soha többé nem fogunk hallani. onnan is még esetleg a One Of a Kind meg Space Monkey vagy a Because I Want You jöhet, pedig mondjuk imádom a Pierrot The Clown-t is, de azt meg amikor megjelent a lemez se játszották csak akusztikus koncerten. rolleyes.gif

BFTS-ről is esetleg a klippesek, meg a Julien és a Devil In The Details, Breathe Underwater (redux, úristen valami hihetetlenül gyönyörű volt amikor játszották Amerikában wub.gif ), a LLL meg igazából remélem hanyagolva lesz így a LLL-turné után... én személy szerint BFTS-dalokat sem igazán igényelnék, én a Placebótól a Sleeping With Ghosts-ig akarok sok dalt, a többi azért még rendszeres. de nekem kell az In A Funk, Unisex, Wouldn' It Be Good, I Do, Protege Moi, Slackerbitch meg a Trigger Happy Hands, nem igaz hogy ezekkel szinte senki sem foglalkozik. sad.gif

nekem is talán másnap tűnt fel amikor visszanéztem, vagy a műsor végén, már nem tudom. rohog.gif
2015. június 07. 17:11 #689
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.06. 14:38)
Slackerbitch? esélytelen. pont azért, mert b-side, bár ismertebb, de nem eléggé. szerintem úgy nagyjából húsz számos setlisttel lesznek, az első lemezről lesz Teenage Angst, 36 Degrees, I Know, Bruise Pristine, esetleg Lady of the Flowers. WYIN-ról Pure Morning, You Don't Care About Us, WYIM, EYEM természetesen, meg esetleg a Scared of Girls, vagy a The Crawl, de azt sem hinném, pedig az is olyan rohadt szép. 
BMM-ról Taste in Men, Special K, Black-Eyed, Slave To The Wage. a Sleeping With Ghostsról remélem minden. rohog.gif de onnan is inkább csak English Summer Rain, The Bitter End meg a Special Needs. a This Picture volt még rohadt nagy szám, de nem tudom elképzelni, hogy azt a jelenlegi Brian elénekli, pedig az egyik kedvencem arról a lemezről. sad.gif 
A Meds-ről tuti lesz az, az Infra-Red, Post Blue, Song To Say Goodbye, hiába játszák őket most is, és veszi majd el egy csomó olyan számtól a helyet, amit máskor már lehet tényleg soha többé nem fogunk hallani. onnan is még esetleg a One Of a Kind meg Space Monkey vagy a Because I Want You jöhet, pedig mondjuk imádom a Pierrot The Clown-t is, de azt meg amikor megjelent a lemez se játszották csak akusztikus koncerten. rolleyes.gif 
BFTS-ről is esetleg a klippesek, meg a Julien és a Devil In The Details, Breathe Underwater (redux, úristen valami hihetetlenül gyönyörű volt amikor játszották Amerikában wub.gif ), a LLL meg igazából remélem hanyagolva lesz így a LLL-turné után... én személy szerint BFTS-dalokat sem igazán igényelnék, én a Placebótól a Sleeping With Ghosts-ig akarok sok dalt, a többi azért még rendszeres. de nekem kell az In A Funk, Unisex, Wouldn' It Be Good, I Do, Protege Moi, Slackerbitch meg a Trigger Happy Hands, nem igaz hogy ezekkel szinte senki sem foglalkozik. sad.gif 
nekem is talán másnap tűnt fel amikor visszanéztem, vagy a műsor végén, már nem tudom. rohog.gif

Aaaa mondjuk igen, még így konkrétan nem kezdtem el logikázni, szóval igazad van, túl könnyen összejön az a 20 mellow.gif Első lemezről én is ezeket saccolnám, másodikról még talán az Allergic esélyes. Ah nem mintha nem imádnám az EYEM-t, de most nem akarom, hogy betegyék... alig volt olyan buli, amin nem játszották. (Oké, hogy kedvezni kell annak is, akinek a húszas lesz az első koncertje, de én akkor is hanyagolnám, hiszen agyonjátszották már, és úgyis fogják még játszani szerintem.. Bár ilyen alapon "hanyagolniuk kéne" a Bitter End-et, Meds-et, STSG-t stb. is, az pedig kizárt, hogy ezeket mind kivegyék.. biggrin.gif) Anyááááám egy The Crawl de jó lenne! ohmy.gif

+ Passive Aggressive? Úristen én nagyon bízom benne biggrin.gif

SWG-ról tuti lesz a Soulmates és a PMFWIW is. English Summer Rain: atyaég azok a 2003-4-es koncik! taps.gif Nagyon jó lenne, de nem tudom elképzelni ezt 2016-ban. sad.gif

FOLLOW THE COPS BACK HOME!!!! heart.gif Hallanom kell, szerintem ez sincs kizárva. biggrin.gif Mondjuk Song To Say Goodbye helyett, akármennyire is egyik kedvenc számom. sad.gif

Egyetértek!! smileeee.gif Mondjuk a Come Undone, Kitty Litter (basszus ez egy jó koncert szám, csak annyiból rossz, hogy ilyenkor eszembe jut egy felvétel, amikor Brian készen volt, és csak ezt az egyet tudták eljátszani, jaaj mellow.gif ), Battle For The Sun is jöhet amúúúgy, az is krva jó koncert szám szerintem rolleyes.gif Amúgy lehet lesz Ashtray Heart is.

Örülnék neki, ha minél több régit játszanának, remélem ők is így tervezik. biggrin.gif Első 4 albumot a népnek!

Mekkorát nevetnék akkor, amikor meghallanám, hogy belecsapnak a Paycheckbe _nevet.gif Ennek esélye 0% nyilván. rohog.gif

2015. június 08. 14:48 #690
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.07. 17:11)
Aaaa mondjuk igen, még így konkrétan nem kezdtem el logikázni, szóval igazad van, túl könnyen összejön az a 20 mellow.gif Első lemezről én is ezeket saccolnám, másodikról még talán az Allergic esélyes. Ah nem mintha nem imádnám az EYEM-t, de most nem akarom, hogy betegyék... alig volt olyan buli, amin nem játszották. (Oké, hogy kedvezni kell annak is, akinek a húszas lesz az első koncertje, de én akkor is hanyagolnám, hiszen agyonjátszották már, és úgyis fogják még játszani szerintem.. Bár ilyen alapon "hanyagolniuk kéne" a Bitter End-et, Meds-et, STSG-t stb. is, az pedig kizárt, hogy ezeket mind kivegyék.. biggrin.gif) Anyááááám egy The Crawl de jó lenne!  ohmy.gif 
+ Passive Aggressive? Úristen én nagyon bízom benne biggrin.gif
SWG-ról tuti lesz a Soulmates és a PMFWIW is. English Summer Rain: atyaég azok a 2003-4-es koncik!  taps.gif Nagyon jó lenne, de nem tudom elképzelni ezt 2016-ban.  sad.gif 
FOLLOW THE COPS BACK HOME!!!!  heart.gif Hallanom kell, szerintem ez sincs kizárva. biggrin.gif Mondjuk Song To Say Goodbye helyett, akármennyire is egyik kedvenc számom. sad.gif
Egyetértek!! smileeee.gif Mondjuk a Come Undone, Kitty Litter (basszus ez egy jó koncert szám, csak annyiból rossz, hogy ilyenkor eszembe jut egy felvétel, amikor Brian készen volt, és csak ezt az egyet tudták eljátszani, jaaj  mellow.gif ), Battle For The Sun is jöhet amúúúgy, az is krva jó koncert szám szerintem  rolleyes.gif  Amúgy lehet lesz Ashtray Heart is.
Örülnék neki, ha minél több régit játszanának, remélem ők is így tervezik. biggrin.gif Első 4 albumot a népnek!
Mekkorát nevetnék akkor, amikor meghallanám, hogy belecsapnak a Paycheckbe  _nevet.gif Ennek esélye 0% nyilván.  rohog.gif

már pedig sajnos annál több nem valószínű, örüljünk ha meglesz a 20-21. egyetértek, bár én a Running Up That Hillel vagyok így, borzalmasan unom. nem elég, hogy számos divatfan folyamatosan csak azt szajkózza, igazából már lassan tíz éve alig volt koncert, ahol ne játszották volna, pedig annyira nem kiemelkedő. szerintem. ha cover, akkor inkább Where Is My Mind, 20th Century Boy, Holocaust meg Jackie. na meg Been Smoking Too Long, úristen. wub.gif

aww igen, az English Summer Rain a 2003-as Rock Am Ringen, meg 2004-ben azon az MTV-s pár számos koncerten. w00t.gif mit nem adnék azért, ha ezt meg lehetne találni bárhol, ne csak ez a kis részlet lenne az interjúban belőle. sad.gif sok minden van, ami elképzelhetőbb, de az azért elég nagy szám volt a SWG idején. unsure.gif

aww, még mindig a 2004-es Brian a "kedvencem", nem fogom tudni abbahagyni a régi interjúkat. heart.gif

STSG helyett? a fejemet rá, hogy ugyanúgy az lesz a ráadás előtt, mint 2006 óta szinte mindig. pedig lehetne inkább a Begin The End, fszért nem játszották a Szigeten pedig előtte játszották... az meg a Purify, meg persze a Bosco amit nagyon szeretnék a húszévesre. pláne a Bosco, úgyis azt mondta Stef valahol, hogy fogják játszani, ez a turné meg úgyis kivételes meg különleges lesz. rolleyes.gif

azt a Kitty Litter felvételt hagyjuk inkább, ha akkor Brian közelébe lettem volna úgy pofán... mindegy, ott rohadtul felidegesített. beteg volt és "antibiotikum", pár nap múlva az egyik koncerten olyan tiszta meg szép volt a hangja, mint az egész turnén talán egyszer sem...? szerintem az volt az egyetlen alkalom amikor csalódtam benne, de ott nagyot. de szerencsére azóta sincs semmi gond, és ez a lényeg. smileeee.gif de 2013-ban volt is egy interjú, talán pont ugyanúgy a Frequency előtt voltak amikor rá is kérdeztek, aztán jött az úgy érezte, hogy szar, meg nem tud írni, meg semmihez sem jó, meg ilyen-olyan szar monológot, úgy megölelgetném ilyenkor. sad.gif

aww, Ashtray Heart, annyian leszólják, de én úgy imádom, egyik kedvencem a BFTS-ról. annak, a Juliennek meg a Devil In The Detailsnek nagyon örülnék mondjuk, hiába inkább régi számokat szeretnék hallani.

...vagy a 2468-be. _nevet.gif szerintem az a kedvenc demóm az összes közül - uhh mondjuk a Kangaroo Died-ot meg a Paychecket is imádom -, de inkább nem gondolok bele, menyit ivott előtte. rohog.gif
2015. június 09. 22:15 #691
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

kell a Soulmates is a húszévesre. heart.gif

...mondjuk azután, hogy Briannel együtt kibőgtük a lelkünket is a Boscóra...
2015. június 11. 19:37 #692
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
ma tíztől livestream! w00t.gif
2015. június 11. 19:58 #693
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.11. 19:37)

Épp most akartam linkelni!!! biggrin.gif
2015. június 11. 20:02 #694
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.11. 19:58)
Épp most akartam linkelni!!! biggrin.gif

ügyesebb vagy mint én, én legalább három órája keresgéltem. rohog.gif PlaceboAnyway-en láttam egy cikkről a képet, hogy lesz stream, de sehogy se boldogultam ezzel az oldallal. rolleyes.gif jaj, remélem lesz I Know. wub.gif
2015. június 11. 20:04 #695
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.08. 14:48)
már pedig sajnos annál több nem valószínű, örüljünk ha meglesz a 20-21. egyetértek, bár én a Running Up That Hillel vagyok így, borzalmasan unom. nem elég, hogy számos divatfan folyamatosan csak azt szajkózza, igazából már lassan tíz éve alig volt koncert, ahol ne játszották volna, pedig annyira nem kiemelkedő. szerintem. ha cover, akkor inkább Where Is My Mind, 20th Century Boy, Holocaust meg Jackie. na meg Been Smoking Too Long, úristen. wub.gif 
aww igen, az English Summer Rain a 2003-as Rock Am Ringen, meg 2004-ben azon az MTV-s pár számos koncerten. w00t.gif mit nem adnék azért, ha ezt meg lehetne találni bárhol, ne csak ez a kis részlet lenne az interjúban belőle. sad.gif sok minden van, ami elképzelhetőbb, de az azért elég nagy szám volt a SWG idején. unsure.gif 
aww, még mindig a 2004-es Brian a "kedvencem", nem fogom tudni abbahagyni a régi interjúkat. heart.gif
STSG helyett? a fejemet rá, hogy ugyanúgy az lesz a ráadás előtt, mint 2006 óta szinte mindig. pedig lehetne inkább a Begin The End, fszért nem játszották a Szigeten pedig előtte játszották... az meg a Purify, meg persze a Bosco amit nagyon szeretnék a húszévesre. pláne a Bosco, úgyis azt mondta Stef valahol, hogy fogják játszani, ez a turné meg úgyis kivételes meg különleges lesz. rolleyes.gif 
azt a Kitty Litter felvételt hagyjuk inkább, ha akkor Brian közelébe lettem volna úgy pofán... mindegy, ott rohadtul felidegesített. beteg volt és "antibiotikum", pár nap múlva az egyik koncerten olyan tiszta meg szép volt a hangja, mint az egész turnén talán egyszer sem...? szerintem az volt az egyetlen alkalom amikor csalódtam benne, de ott nagyot. de szerencsére azóta sincs semmi gond, és ez a lényeg. smileeee.gif de 2013-ban volt is egy interjú, talán pont ugyanúgy a Frequency előtt voltak amikor rá is kérdeztek, aztán jött az úgy érezte, hogy szar, meg nem tud írni, meg semmihez sem jó, meg ilyen-olyan szar monológot, úgy megölelgetném ilyenkor. sad.gif
aww, Ashtray Heart, annyian leszólják, de én úgy imádom, egyik kedvencem a BFTS-ról. annak, a Juliennek meg a Devil In The Detailsnek nagyon örülnék mondjuk, hiába inkább régi számokat szeretnék hallani.
...vagy a 2468-be. _nevet.gif szerintem az a kedvenc demóm az összes közül - uhh mondjuk a Kangaroo Died-ot meg a Paychecket is imádom -, de inkább nem gondolok bele, menyit ivott előtte. rohog.gif

Fúú én amúgy imádom a RUTH-t is nagyon, de én is lecserélném.
Jajj... szilveszterkor voltam egy buliban, csajnak a telóján görgetek lefelé, HÁTHA van valami számomra hallgatható... aztán na mit gondolsz, mit találtam?biggrin.gif "Csak ezt a számukat ismerem" Hö...
Mit meg nem adnék egy Jackie-ért ohmy.gif Kegyetlen.

2468 lol2.gif

2015. június 11. 20:05 #696
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.09. 22:15)

kell a Soulmates is a húszévesre. heart.gif
...mondjuk azután, hogy Briannel együtt kibőgtük a lelkünket is  a Boscóra...

Pontosan!!! rolleyes.gif
2015. június 11. 20:08 #697
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.11. 20:04)
Fúú én amúgy imádom a RUTH-t is nagyon, de én is lecserélném.
Jajj... szilveszterkor voltam egy buliban, csajnak a telóján görgetek lefelé, HÁTHA van valami számomra hallgatható... aztán na mit gondolsz, mit találtam?biggrin.gif "Csak ezt a számukat ismerem" Hö...
Mit meg nem adnék egy Jackie-ért  ohmy.gif Kegyetlen.
2468 lol2.gif

nem lenne baj vele, de már krva unalmas hogy minden egyes koncerten azzal kezdik a ráadást. nagyon sok nagyon jó szám van, ami tökéletesen illene a helyére. mondjuk a Begin The End, az is volt vagy tíz koncerten összesen... rolleyes.gif
de jó neked, hogy te emlékszel a szilveszteredre...
2015. június 11. 20:14 #698
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.11. 20:08)
nem lenne baj vele, de már krva unalmas hogy minden egyes koncerten azzal kezdik a ráadást. nagyon sok nagyon jó szám van, ami tökéletesen illene a helyére. mondjuk a Begin The End, az is volt vagy tíz koncerten összesen... rolleyes.gif 
de jó neked, hogy te emlékszel a szilveszteredre...

Ezen most felnevettem :DDDDDDDDDDD
2015. június 11. 20:20 #699
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.06.11. 20:14)
Ezen most felnevettem :DDDDDDDDDDD

hát ha még mesélnék baszki. azt tudom, hogy ittam egy kis pálinkát, aztán a táskámban becsempészett jagerrel kimentem cigizni, ahol meg az egyik csaj meghívott vodkázni, aztán... kész. rolleyes.gif

I'm a genius, I'm a junkie. milyen kis fiatalka volt még itt. wub.gif
2015. június 11. 20:33 #700
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.06.11. 20:20)
hát ha még mesélnék baszki. azt tudom, hogy ittam egy kis pálinkát, aztán a táskámban becsempészett jagerrel kimentem cigizni, ahol meg az egyik csaj meghívott vodkázni, aztán... kész. rolleyes.gif

I'm a genius, I'm a junkie. milyen kis fiatalka volt még itt. wub.gif

Azigen biggrin.gif Amúgy ott, ahol most van a koncert, abban a városban voltam már. *közérdekű*

Gyorsan telik az idő. mellow.gif
58 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok