Idézet (droszi @ 2015.05.09. 11:12)
Huh, hát fogalmam sincs, hivatalos javítókulcs szerint nyelvhelyességben 1 hiba, readingben 1 hiba, listeninget hagyjuk, mert az szar lett és nem is nagyon emlékszem miket jelölgettem. A leveleket pedig remélhetőleg nem rontottam el.
Kíváncsi vagyok nagyon az eredményre.
Neked hogy érzed, hogy sikerültek a dolgok?
naaa, ügyes vagy. nekem a nyelvhelyesség tán hibátlan volt, a levelem szintén, listeningen buktam pár pontot, meg olvasott szövegen kettőt. 95% lett a végére, úgyhogy ezen nem is kell aggódnod.
az enyém meg... uhh... matek ponthatáros kettes meglesz, törin 99% hogy buktam, a hosszú esszé kivételével szinte semmi sem sikerült, magyar erős négyes tuti, bíztom az ötösben... ez egy rohadt nehéz év volt. és még 19-én mehetek oktatási alapismeretekből. csak tudnám, mi ütött belém, amikor jelentkeztem rá, mikor már megvan a választottam...
közben most reggel kiderült, hogy ha nem sikerül még két embert szerezni, lőttek a horvát koncertnek. busz nincs, Molkette ismerőse vinne minket kocsival, de oda meg nincs meg a létszám, kellene még két ember... kicsikét elment mindenféle életkedvem.

1 felhasználónak tetszik: