Starity

Placebo II

58 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 27. 18:07 #621
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.03.27. 17:59)

aww, Brian valami hihetetlenül jó volt ezen a turnén mind hangilag, mind színpadi viselkedés szempontjából heart.gif

Jézusom nagyon egyetértek yahoo.gif heart.gif Egyébként azt olvasgattam, hogy a londoni koncerten nagyon király volt minden, nagyon jó arc volt Brian is. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. március 27. 18:17 #622
droszi
droszi
visszatérő vendég
Ezt láttátok?
" ...

I felt guilty for waiting outside the venue with my friends alongside a small gathering of die hard fans. Some of whom actually follow the bands tour all over the country. I met a Bulgarian lady who shared stories with me about meeting Mr. Molko before and that taking photos is a big no no. One girl a week before flashed her camera in his face and he decided to stop what he was doing and dart into his bus.

He had his hood up and looked exhausted, eager to move past the on lookers and crazy fans. I always look for the right words to say when meeting an idol, but the seconds I had with him I only managed to counter up a Thank you for an amazing evening. He exchanged a “You’re very welcome” with that voice that makes you melt a little. Unfortunately we didn’t get the chance to meet Steffan and Fiona.

..."
Ha olyan helyzet adódik, hogy lehetőségünk lesz találkozni vele koncert után, esetleg előtte... és valamelyik eszement meg meri próbálni fényképezni, lenyakazom. gonosz.gif
2015. március 27. 18:31 #623
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.03.27. 18:07)
Jézusom nagyon egyetértek yahoo.gif heart.gif Egyébként azt olvasgattam, hogy a londoni koncerten nagyon király volt minden, nagyon jó arc volt Brian is. biggrin.gif

a videók alapján nem csak a londonin biggrin.gif wub.gif

jaj, de gyönyörű a vége. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. március 27. 18:33 #624
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.27. 18:17)
Ezt láttátok?
" ...
I felt guilty for waiting outside the venue with my friends alongside a small gathering of die hard fans. Some of whom actually follow the bands tour all over the country. I met a Bulgarian lady who shared stories with me about meeting Mr. Molko before and that taking photos is a big no no. One girl a week before flashed her camera in his face and he decided to stop what he was doing and dart into his bus.
He had his hood up and looked exhausted, eager to move past the on lookers and crazy fans. I always look for the right words to say when meeting an idol, but the seconds I had with him I only managed to counter up a Thank you for an amazing evening. He exchanged a “You’re very welcome” with that voice that makes you melt a little. Unfortunately we didn’t get the chance to meet Steffan and Fiona.
..."
Ha olyan helyzet adódik, hogy lehetőségünk lesz találkozni vele koncert után, esetleg előtte... és valamelyik eszement meg meri próbálni fényképezni, lenyakazom.  gonosz.gif

én láttam, a lány iszonyat szerencsés, a másikat meg segítenék lenyakazni az összes többi hozzá hasonlóval. rolleyes.gif ugh, szinte hallom ezt a you're very welcome-ot, rendesen kiráz a hideg. egyszer kell nekünk is egy ilyen élmény. wub.gif
2015. március 27. 19:05 #625
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.27. 18:33)
én láttam, a lány iszonyat szerencsés, a másikat meg segítenék lenyakazni az összes többi hozzá hasonlóval. rolleyes.gif ugh, szinte hallom ezt a you're very welcome-ot, rendesen kiráz a hideg. egyszer kell nekünk is egy ilyen élmény. wub.gif

Ne is mondd drool.gif
2015. március 27. 19:24 #626
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.27. 18:31)
a videók alapján nem csak a londonin biggrin.gif wub.gif

jaj, de gyönyörű a vége. heart.gif

cray.gif Ááá kinyír ez a szám istenem... 3:55-től ahogy énekel ohmy.gif Zseni.. stúdiósban is onnantól van végem teljes mértékben, annyira áthallani az érzelmeit.. Na meg a végén a torzítás! És igen csak hidegrázós a vége!

Nick hogy nyomatja már hátul egyem meg : DDD smileeee.gif

valaki nagyon penget az első sorban haha 1:50
2015. március 27. 19:52 #627
droszi
droszi
visszatérő vendég

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2015. március 27. 20:09 #628
droszi
droszi
visszatérő vendég
NAJÓ ASDFGHLAGFHSDJGFJKHSJDFHFHDSHGDFJGHDK *-*
bocsi, de kész, végem van ahhhhhhhhwwwwww

2015. március 28. 12:48 #629
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.27. 19:24)
cray.gif Ááá kinyír ez a szám istenem... 3:55-től ahogy énekel  ohmy.gif  Zseni.. stúdiósban is onnantól van végem teljes mértékben, annyira áthallani az érzelmeit.. Na meg a végén a torzítás! És igen csak hidegrázós a vége!
Nick hogy nyomatja már hátul egyem meg : DDD  smileeee.gif 
valaki nagyon penget az első sorban haha 1:50

ah, igen nekem is onnan. valahol ott kezdtem el sírdogálni, mikor először hallgattam a lemezt, és a Bosco első sora fokozta addig, hogy úgy zokogjak hogy majd megfulladok. rolleyes.gif remélem vagy a Begin The End marad a nyári koncertekre, vagy tényleg elkezdik játszani a Boscót. heart.gif
2015. március 28. 13:10 #630
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.28. 12:48)
ah, igen nekem is onnan. valahol ott kezdtem el sírdogálni, mikor először hallgattam a lemezt, és a Bosco első sora fokozta addig, hogy úgy zokogjak hogy majd megfulladok. rolleyes.gif remélem vagy a Begin The End marad a nyári koncertekre, vagy tényleg elkezdik játszani a Boscót. heart.gif

Áh smileeee.gif
Iszonyatosan örülnék neki, szerintem zokognék örömömben és a gyönyörtől. rolleyes.gif
2015. március 28. 13:13 #631
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.28. 13:10)
Áh  smileeee.gif 
Iszonyatosan örülnék neki, szerintem zokognék örömömben és a gyönyörtől. rolleyes.gif

én pedig veled együtt zokognék. biggrin.gif
a szigeten is annyira bíztam benne, hogy lesz Begin The End, de itt basszus minden évben a rövidebb setlisttel vannak, és persze hogy azt kell pont lehagyni - meg a Purifyt... sad.gif
2015. március 28. 14:54 #632
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.28. 13:13)
én pedig veled együtt zokognék. biggrin.gif
a szigeten is annyira bíztam benne, hogy lesz Begin The End, de itt basszus minden évben a rövidebb setlisttel vannak, és persze hogy azt kell pont lehagyni - meg a Purifyt... sad.gif

Én meg a Begin The Enden kívül az Allergicre vágytam... :'( Oroszban bezzeg játszották.. glare.gif
2015. március 28. 15:50 #633
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.28. 14:54)
Én meg a Begin The Enden kívül az Allergicre vágytam... :'( Oroszban bezzeg játszották.. glare.gif

én a Space Monkeyt akartam még nagyon, azzal meg ugye szerencsénk volt heart.gif az Allergic meg hátha lesz a húszévesen. smileeee.gif
2015. március 28. 17:10 #634
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.28. 15:50)
én a Space Monkeyt akartam még nagyon, azzal meg ugye szerencsénk volt heart.gif az Allergic meg hátha lesz a húszévesen. smileeee.gif

Spaceeee Monkeeeeey heart.gif heart.gif heart.gif Abban biztos voltam, hogy lesz, amiatt nem aggódtam abszolút háhá. laugh.gif Rohadtul imádom, egyik legnagyobb kedvencem a Medsről.

Húha, örülnék neki... az a baj, hogy annyira sok van a régi korszakból amit igényelnék.. :/ Na de hátha! Nancy, PM biztos, hogy lesznek! w00t.gif
2015. március 28. 17:42 #635
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.28. 17:10)
Spaceeee Monkeeeeey  heart.gif  heart.gif  heart.gif  Abban biztos voltam, hogy lesz, amiatt nem aggódtam abszolút háhá.  laugh.gif Rohadtul imádom, egyik legnagyobb kedvencem a Medsről.
Húha, örülnék neki... az a baj, hogy annyira sok van a régi korszakból amit igényelnék.. :/ Na de hátha! Nancy, PM biztos, hogy lesznek! w00t.gif

nekem mondjuk a Medsről a Blind a nagy kedvencem, uhh, na azért is mit nem adnék, ha hallhatnám élőben. ez annyira gyönyörű volt. heart.gif meg a Post Blue.
ne is mondd amúgy, a a Without You I'm Nothingról meg a Sleeping With Ghostsról kb minden szeretnék élőbe hallani. rolleyes.gif a Unisexről és az In A Funkról ne is beszéljünk, úristen. wub.gif Taste In Men is tuti lesz, a Protege moi lenne még valami hihetetlen, ha játszanák. w00t.gif
2015. március 28. 18:22 #636
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.28. 17:42)
nekem mondjuk a Medsről a Blind a nagy kedvencem, uhh, na azért is mit nem adnék, ha hallhatnám élőben. ez annyira gyönyörű volt. heart.gif meg a Post Blue.
ne is mondd amúgy, a a Without You I'm Nothingról meg a Sleeping With Ghostsról kb minden szeretnék élőbe hallani. rolleyes.gif a Unisexről és az In A Funkról ne is beszéljünk, úristen. wub.gif Taste In Men is tuti lesz, a Protege moi lenne még valami hihetetlen, ha játszanák. w00t.gif

+ STSG (legnagyobb mérföldkő számomra), FTCBH, Broken Promise, One Of A Kind, ITCLOM meg Meds persze... ezek nekem a leglegek. Jaj istenem mindent megadnék egy élő Follow The Copsért és egy In The Cold Lightért yahoo.gif heart.gif De amúgy maga ez az album mérföldkőnek tekinthető, mivel a Song To Say Goodbye révén ismertem meg őket és szerettem beléjük első hallásra, úú ne tudd meg mennyire ráfüggtem akkor erre az albumra biggrin.gif:D Mondjuk amint megnyitottam a STSG linkjét, ráeszméltem, hogy hallottam én már ezt valahol amikor kisebb voltam... csak nem tudtam, hogy kihez tartozik a szám. EYEM-vel, Runninggal szintén így jártam.

Úúúristen tényleg nagyon szép. smileeee.gif Mondjuk én ebben (MEGHALOK!!!) a formátumban jobban örülnék neki happy.gif

Fúúú az biztos! És Black Market Music pompom.gif drool.gif
In a Funk laugh.gif Bárcsak!
Hát ha a Taste In Ment kihagyják... acute.gif biggrin.gif

Aaaaajj igeen csak Euban inkább a Protect Met szokták nyomatni. sad.gif Nem baj, örülnék én annak is biggrin.gif
2015. március 28. 18:40 #637
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.28. 18:22)
+ STSG (legnagyobb mérföldkő számomra), FTCBH, Broken Promise, One Of A Kind, ITCLOM meg Meds persze... ezek nekem a leglegek. Jaj istenem mindent megadnék egy élő Follow The Copsért és egy In The Cold Lightért  yahoo.gif  heart.gif De amúgy maga ez a album mérföldkőnek tekinthető, mivel a Song To Say Goodbye révén ismertem meg őket és szerettem beléjük első hallásra, úú ne tudd meg mennyire ráfüggtem akkor erre az albumra biggrin.gif:D Mondjuk amint megnyitottam a STSG linkjét, ráeszméltem, hogy hallottam én már ezt valahol amikor kisebb voltam... csak nem tudtam, hogy kihez tartozik a szám. 
Úúúristen tényleg nagyon szép. smileeee.gif Mondjuk én ebben (MEGHALOK!!!) a formátumban jobban örülnék neki  happy.gif 
Fúúú az biztos! És Black Market Music pompom.gif  drool.gif 
In a Funk  laugh.gif Bárcsak!
Hát ha a Taste In Ment kihagyják... acute.gif  biggrin.gif 
Aaaaajj igeen csak Euban inkább a Protect Met szokták nyomatni.  sad.gif Nem baj, örülnék én annak is biggrin.gif

jaj, na igen a FTCBH és a Broken Promise még az album legjei nekem is. az ITCLOM demóját én jobban szeretem, mint a lemezen lévőt, az sokkal borongósabb, jobban átjön.
nekem az EYEM volt az első, aztán a Meds heart.gif
awww, ez az egyik legjobb Blind felvétel, az Angkor Watos lett még nagyon gyönyörű. heart.gif
pont, hogy itt volt jobban a Protege Moi, nem? Franciaországban meg Németben játszották sokat. mondjuk tökéletes nekem az angol is, pláne ha előkerülne a szájharmónikája is heart.gif awwww, ahogy itt fetreng a földön. w00t.gif wub.gif
ezt láttad már? azt hiszem, ez volt az a pont, ahol megutáltam a franciákat, pláne hogy az IKYWTS is volt. rolleyes.gif annyian utálták a B3-t, de olyan rohadt jó koncert számok vannak rajta...
2015. március 28. 19:36 #638
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.28. 18:40)
jaj, na igen a FTCBH és a Broken Promise még az album legjei nekem is. az ITCLOM demóját én jobban szeretem, mint a lemezen lévőt, az sokkal borongósabb, jobban átjön. 
nekem az EYEM volt az első, aztán a Meds heart.gif 
awww, ez az egyik legjobb Blind felvétel, az Angkor Watos lett még nagyon gyönyörű. heart.gif 
pont, hogy itt volt jobban a Protege Moi, nem? Franciaországban meg Németben játszották sokat. mondjuk tökéletes nekem az angol is, pláne ha előkerülne a szájharmónikája is heart.gif awwww, ahogy itt fetreng a földön. w00t.gif wub.gif 
ezt láttad már? azt hiszem, ez volt az a pont, ahol megutáltam a franciákat, pláne hogy az IKYWTS is volt. rolleyes.gif annyian utálták a B3-t, de olyan rohadt jó koncert számok vannak rajta...

Ah zseniális az is biggrin.gif

Rosszul fogalmaztam, úgy kellett volna írnom, hogy Franciaországon kívül. biggrin.gif Németországban is? blink.gif
Jajahsfdsgfjsdhgsgfhsdgjdsfkghdskjhgk ezt akárhányszor nézem meg, mindig szukagörcsöt kapok :DDDDDDDDDD blush.gif Jézuska, eszméletlen ez a pali...kegyetlenül tudnék örülni neki, ha előkerülne, de attól tartok már nem fogja visszahozni, ahogyan ezt az előadásmódot sem. Pedig imádom azt a szenvedélyt ami felszabadul benne ekkor...na meg amikor "keringőzik" biggrin.gif Tudod mire gondolok rolleyes.gif Bár sosem lehet tudni, azért reménykedjünk benne smileeee.gif Ahhhh egyébként ez is élőben 100x jobb, 3:47-től egyszerűen kicsinál az a riff ohmy.gif (vagy én nem is tudom hogy kéne azt nevezni)

Láttam igen smileeee.gif (Hahaa ott virít a kommentem)
Fú annyira bekaphatják amúgy :DDD
Pedig nem rossz az... IKWYL és a The Extra(ez leginkább a szövege miatt) heart.gif
2015. április 01. 21:57 #639
droszi
droszi
visszatérő vendég
Szerelem estére. wub.gif
2015. április 04. 09:17 #640