Starity

Placebo II

58 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 03. 18:48 #561
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.03.03. 17:39)
de az a stílus is, ahogy ott of course not-ozik... blink.gif 
haha, ne mutasd be a rossz apákat, én az enyémmel azok után, hogy ha rajta múlik megöl már több mint tíz éve nem is beszéltem. smileeee.gif Codynak mondjuk már ott van az is előnynek mondjuk, hogy Brian nem is akart gyereket, nyilván csak becsúszott, és úgy tekint rá mint egy csodára. édes. smileeee.gif olvastad azt az interjút, ahol mesélte a MolkoFourhOh kapcsán, hogy nem volt különleges a születésnapja meg nem ünnepelte, meg semmmi, annyi volt hogy elment Codyért a suliba, és beültek egy cukrászdába? heart.gif ha jól emlékszem, itt volt vele a Szigeten is. wub.gif 
láttam, mocskos fszfej, az ő személye, és főleg emiatt a kis megnyilvánulása miatt nem bírom elvielni a Limp Bizkit zenéjét. nyilván nem véletlen, hogy a zenekar rajongói is lehordják mindennek... rolleyes.gif ott lettem volna, úgy neki megyek. mad.gif

Tessék? ohmy.gif Jézusom... sad.gif Elég szomorú, hogy mire képesek az ember már. unsure.gif

Igeeeen laugh.gif ah
Tényleg? happy.gif

Hahaha ne is mondd! Nem tudom, hogy hogy lehet valaki ennyire primitív felnőtt létére...
2015. március 03. 19:01 #562
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.03.03. 18:48)
Tessék? ohmy.gif Jézusom... sad.gif Elég szomorú, hogy mire képesek az ember már. unsure.gif 
Igeeeen  laugh.gif ah
Tényleg?  happy.gif 
Hahaha ne is mondd! Nem tudom, hogy hogy lehet valaki ennyire primitív felnőtt létére...

jó látni, hogy nem csak én imádom ennyire a kis drágaságot. heart.gif ah, apuci nyomdokaiba léphetne ha felnő. w00t.gif jaj, most eszembe jutott ez, imádom. heart.gif

mégsem, rosszul emlékeztem. itt már nem volt vele, csak két hétig. unsure.gif
2015. március 03. 22:23 #563
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.03. 19:01)
jó látni, hogy nem csak én imádom ennyire a kis drágaságot. heart.gif ah, apuci nyomdokaiba léphetne ha felnő. w00t.gif jaj, most eszembe jutott ez, imádom. heart.gif

mégsem, rosszul emlékeztem. itt már nem volt vele, csak két hétig. unsure.gif

Ááá igen sokszor eszembe jut ez, hogy hátha örökölte apja művészi vérét. rohog.gif Ahh "he is the love of my life" smileeee.gif rolleyes.gif

Ja igen erre emlékszem. biggrin.gif

Ezen az egész interjún mai napig besírok : DDDDDDD
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. március 04. 12:48 #564
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.03. 22:23)
Ááá igen sokszor eszembe jut ez, hogy hátha örökölte apja művészi vérét.  rohog.gif Ahh "he is the love of my life"  smileeee.gif  rolleyes.gif
Ja igen erre emlékszem. biggrin.gif
Ezen az egész interjún mai napig besírok : DDDDDDD

jaj, az egyik kedvencem az lyen vicesebbeket nézve. heart.gif "'cause the girls look like the guys, and the guys look like the girls, and the girls look like the truck-driver and the truck-driver looks like a poodle." _nevet.gif istenem, mennyit nevettem ezen, igazából mindenkinek ezt mutogattam meg idézgettem hetekig. rohog.gif

ezt láttad? "you know, my dear friend, sometimes less is more." rohog.gif mondjuk meg is érdemelte, uhh, ennél rosszabb interjút szerintem még nem láttam... volt még ez, ami eléggé... érdekes, főleg a csaj ostobasága miatt, de itt kárpótol, hogy Brian valami hihetetlenül beszédes. wub.gif
2015. március 04. 18:01 #565
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.04. 12:48)
jaj, az egyik kedvencem az lyen vicesebbeket nézve. heart.gif "'cause the girls look like the guys, and the guys look like the girls, and the girls look like the truck-driver and the truck-driver looks like a poodle." _nevet.gif istenem, mennyit nevettem ezen, igazából mindenkinek ezt mutogattam meg idézgettem hetekig. rohog.gif 
ezt láttad? "you know, my dear friend, sometimes less is more." rohog.gif mondjuk meg is érdemelte, uhh, ennél rosszabb interjút szerintem még nem láttam... volt még ez, ami eléggé... érdekes, főleg a csaj ostobasága miatt, de itt kárpótol, hogy Brian valami hihetetlenül beszédes. wub.gif

Hatalmas :'D
Lááááttam... no comment biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Amúgy ahogy Steve mondja a Manchestert, azt valamiért annyira bírom. smileeee.gif Meg ha már itt tartunk, itt van ez is, amit mutattál. w00t.gif Sírok mi ez lol2.gif

Wow a másodikat nem is láttam még, köszi laugh.gif
2015. március 05. 18:32 #566
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.04. 18:01)
Hatalmas :'D
Lááááttam... no comment biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Amúgy ahogy Steve mondja a Manchestert, azt valamiért annyira bírom. smileeee.gif Meg ha már itt tartunk, itt van ez is, amit mutattálw00t.gif Sírok mi ez  lol2.gif
Wow a másodikat nem is láttam még, köszi  laugh.gif

haha, igen, Brian Manchesterezése miatt hallgattam oda-vissza ezt a felvételt. rohog.gif

jaj de kis édes heart.gif wub.gif de basszus, milyen rohadt közel van a színpad. ohmy.gif úristen, ennyi választana el Briantől, felmásznék, és ott ölelgetném... ööö... arra a pár másodpercre legalábbis, amíg nem küld el a picsába. rohog.gif wub.gif jaj, olyan jó kedvűnek tűnik meg olyan mosolygós, ahogy nézegetem a képeket meg a felvételeket, maradhatna így heart.gif
2015. március 05. 18:47 #567
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.05. 18:32)
haha, igen, Brian Manchesterezése miatt hallgattam oda-vissza ezt a felvételt. rohog.gif 
jaj de kis édes heart.gif wub.gif de basszus, milyen rohadt közel van a színpad. ohmy.gif úristen, ennyi választana el Briantől, felmásznék, és ott ölelgetném... ööö... arra a pár másodpercre legalábbis, amíg nem küld el a picsába. rohog.gif wub.gif jaj, olyan jó kedvűnek tűnik meg olyan mosolygós, ahogy nézegetem a képeket meg a felvételeket, maradhatna így heart.gif

Ááááááá én is akarok ilyen közel lenni hozzájuk meghajolo.gif heart.gif Igen hálistennek. rolleyes.gif
Úristenke nem bírok várni amúgy a húszévesre mááár. pompom.gif Stefes cikk. happy.gif
2015. március 05. 18:58 #568
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.05. 18:47)
Ááááááá én is akarok ilyen közel lenni hozzájuk  meghajolo.gif  heart.gif Igen hálistennek. rolleyes.gif 
Úristenke nem bírok várni amúgy a húszévesre mááár.  pompom.gif Stefes cikkhappy.gif

jaj, ne is mondd, úristen, már a Pure Morning gondolatától is libabőrös leszek, istenem de várom már. heart.gif
mellesleg, hátha a húszévesen szerencsénk lesz, és mi is ilyen közel lehetünk, ráadásul valahol pont Brian előtt. wub.gif jaj,akkor még tényleg a kezébe is adhatnám a kis levelemet (az a baj, leborítottam a borítékot kávéval, úgyhogy írhatok újat mellow.gif ), és legalább nem kellene szenvedni, hogy hogyan juttassam el hozzá. w00t.gif
lehetne már 2016. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. március 05. 19:22 #569
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.05. 18:58)
jaj, ne is mondd, úristen, már a Pure Morning gondolatától is libabőrös leszek, istenem de várom már. heart.gif 
mellesleg, hátha a húszévesen szerencsénk lesz, és mi is ilyen közel lehetünk, ráadásul valahol pont Brian előtt. wub.gif jaj,akkor még tényleg a kezébe is adhatnám a kis levelemet (az a baj, leborítottam a borítékot kávéval, úgyhogy írhatok újat mellow.gif ), és legalább nem kellene szenvedni, hogy hogyan juttassam el hozzá. w00t.gif 
lehetne már 2016. laugh.gif

Hát ha kell én viszek magammal kacsát is, azon ne múljon... _nevet.gif Muszáj első sorból végigélvezni azt a REMÉLEM 2 órát, méghozzá középen, jajaja taps.gif És igen, a levél meg sima ügy. wink.gif
2015. március 06. 16:39 #570
- törölt felhasználó -    

kávé biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: droszi, itsjustme
2015. március 07. 10:59 #571
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Lea ‏@BlueInkRevenge Mar 1
@weareplanes #askplanesSTEVE Genuine question&with no ulterior motive, could you not finish the LLL tour with Placebo before Planes release?

Planes ‏@weareplanes Mar 1
@BlueInkRevenge I actually was waiting for this question... I had offered to do the UK tour, but powers that be decided to go another way...

. Planes @weareplanes
@mdmjack Thank you, I really didn't want to leave, but felt I had no choice in the end. I hope you guys are still enjoying their gigs! xs
10:38pm - 2 Mar 15

"To me it wouldn't be a surprise if Brian is the kind of guy who just get "tired" of people and then want them out of the band." imádom, hogy mindig az lesz a vége, hogy Brian a szar és ő üldöz el mindenkit... unsure.gif tényleg mondhatnának már ők is valamit...
2015. március 07. 14:49 #572
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.07. 10:59)
Lea ‏@BlueInkRevenge Mar 1
@weareplanes #askplanesSTEVE Genuine question&with no ulterior motive, could you not finish the LLL tour with Placebo before Planes release?
Planes ‏@weareplanes Mar 1
@BlueInkRevenge I actually was waiting for this question... I had offered to do the UK tour, but powers that be decided to go another way...
. Planes @weareplanes 
@mdmjack Thank you, I really didn't want to leave, but felt I had no choice in the end. I hope you guys are still enjoying their gigs! xs 
10:38pm - 2 Mar 15
"To me it wouldn't be a surprise if Brian is the kind of guy who just get "tired" of people and then want them out of the band." imádom, hogy mindig az lesz a vége, hogy Brian a szar és ő üldöz el mindenkit... unsure.gif tényleg mondhatnának már ők is valamit...

Ezeket olvastam... hát én nem tudom mi van huh.gif
2015. március 07. 20:01 #573
- törölt felhasználó -    
Nekem az a véleményem, hogy Brian-nak nincs könnyű természete. Viszont, ha valakinek ez nem szimpatikus akkor azt már az elején is látja. Az, hogy utólag mocskolódnak az meg nem túl szép dolog, mármint Brian-ra.
2015. március 07. 21:01 #574
- törölt felhasználó -    
Sajnos nincs sok időm most informálódni a Palciról. Valmilyen új információ? Dobos? Ugye nem oszlanak fel? Ismerősöm szerint ez az a helyzet amikor minden megtörtéhet.
2015. március 07. 21:35 #575
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.03.07. 20:01)
Nekem az a véleményem, hogy Brian-nak nincs könnyű természete. Viszont, ha valakinek ez nem szimpatikus akkor azt már az elején is látja. Az, hogy utólag mocskolódnak az meg nem túl szép dolog, mármint Brian-ra.

persze, Briannek egyáltalán nincs könnyű természete, hiszen még mi, rajongók is tudjuk, hogy milyen arrogáns, öngyülőlő, depresszív és hisztis tud lenni, de nem hinném, hogy ez állna a dolgok hátterében, hiszen akkor Stef sem bírná vele több mint húsz éve. én még mindig tartom magam igazából ahhoz, hogy ebben az esetben Sunshine kilépett, mert a saját útját akarja járni, nem a háttérben lenni a Placebóval, amíg megöregszik, és már lehetősége sem lesz tovább lépni, és máshol érvényesülni, azért mégis alig volt húszéves is, amikor bekerült a Placebóba, nekem is szinte napról napra változnak a terveim meg az ambícióim. rolleyes.gif ha Brian viselkedése lenne a háttérben, esetleg "ő rúgta volna ki mint az összes többi dobosát", szerintem nem tudna a kilépés után egy-két hónappal kiadni egy debütáló lemezt, amin ugye éveket szoktak dolgozni. eldöntötte már ő régen, mi áll az első helyen, PFWW-on is felmerült, hogy lehet, választás elé lett állítva, ami meg jogos is lenne, úgy sehol sem teljesíthet megfelelően, ha csak félig van ott. rolleyes.gif

amúgy semmi. Mattet dicsérik, nekünk is szimpatikus droszival, akárcsak a külföldi rajongóknak, a hallottak alapján meg ügyes is. smileeee.gif Brianék nem beszélnek semmiről, továbbra is tervezgetik a húszéves turnét, ez alapján minden rendben. de semmi konkrét.
Brian mosolygós, beszédes, változatlanul hisztis a kamerákra, valamint beszámolók alapján aláírásokat osztogat, és aranyos a rajongókkal. igazából én már megnyugodtam, szerintem nem lesz baj, akkor nem ilyen lenne, emlékezzünk vissza csak 2007-re nem sokkal Steve kilépése előtt. rolleyes.gif majd ha ilyen lesz megint, félni fogok, de most szerintem igazából a szar helyzet ellenére minden rendben van. na meg az is bíztató, hogy nem mondogatják le a koncerteket, hanem egyre több dátumot jelentenek be, Hewitt kilépése után több mint egy évig nem volt semmi.
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. március 07. 22:57 #576
- törölt felhasználó -    
Remélem is, hogy sok koncert lesz még. smileeee.gif Pestre mikor jössz?
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, droszi
2015. március 08. 11:59 #577
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.03.07. 22:57)
Remélem is, hogy sok koncert lesz még.  smileeee.gif Pestre mikor jössz?

szerintem júniusig már nem, azt se tudnám megmondani, a közeli kis kocsmába mikor jutottam le utoljára. unsure.gif
2015. március 08. 14:19 #578
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.03.08. 11:59)
szerintem júniusig már nem, azt se tudnám megmondani, a közeli kis kocsmába mikor jutottam le utoljára. unsure.gif

jajj sad.gif
Hát ha nyáron tudsz jönni és te is droszi akkor majd kinézünk valami jó koncertet itt. Már alig várom a nyarat, végre koncerthegyek. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: droszi, itsjustme
2015. március 08. 14:30 #579
droszi
droszi
visszatérő vendég
"Just met Brian & Stefan got these signed and i asked Stefan if they ever gonna play Bosco he answered definetly , i hugged him "

Szavadon fogunk, Stef! yahoo.gif heart.gif
2015. március 08. 14:32 #580
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (Molkette @ 2015.03.08. 14:19)
jajj sad.gif
Hát ha nyáron tudsz jönni és te is droszi akkor majd kinézünk valami jó koncertet itt. Már alig várom a nyarat, végre koncerthegyek. biggrin.gif

Rendben laugh.gif Huhuu alig várom már azt az időszakot wink.gif
58 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok