Idézet (itsjustme @ 2015.03.03. 17:39)
de az a stílus is, ahogy ott of course not-ozik...
haha, ne mutasd be a rossz apákat, én az enyémmel azok után, hogy ha rajta múlik megöl már több mint tíz éve nem is beszéltem.
Codynak mondjuk már ott van az is előnynek mondjuk, hogy Brian nem is akart gyereket, nyilván csak becsúszott, és úgy tekint rá mint egy csodára. édes.
olvastad azt az interjút, ahol mesélte a MolkoFourhOh kapcsán, hogy nem volt különleges a születésnapja meg nem ünnepelte, meg semmmi, annyi volt hogy elment Codyért a suliba, és beültek egy cukrászdába?
ha jól emlékszem, itt volt vele a Szigeten is.
láttam, mocskos fszfej, az ő személye, és főleg emiatt a kis megnyilvánulása miatt nem bírom elvielni a Limp Bizkit zenéjét. nyilván nem véletlen, hogy a zenekar rajongói is lehordják mindennek...
ott lettem volna, úgy neki megyek. 
haha, ne mutasd be a rossz apákat, én az enyémmel azok után, hogy ha rajta múlik megöl már több mint tíz éve nem is beszéltem.
láttam, mocskos fszfej, az ő személye, és főleg emiatt a kis megnyilvánulása miatt nem bírom elvielni a Limp Bizkit zenéjét. nyilván nem véletlen, hogy a zenekar rajongói is lehordják mindennek...
Tessék?
Igeeeen
Tényleg?
Hahaha ne is mondd! Nem tudom, hogy hogy lehet valaki ennyire primitív felnőtt létére...

0 felhasználónak tetszik: