Idézet (droszi @ 2015.03.02. 19:25)
Durva baszki.
Mármint a betegessel most arra célzol, hogy megszállott? Hát nem tudom, szerintem ez hülyeség... mármint attól, hogy ennyire rajonganak érte, nem kéne kizáró ok legyen, feltéve ha nem viselkednek őrült rajongóként. Itt van pl.
ez a videó, totálisan meg tudom érteni, hogy nem állt le velük. Mondjuk valószínűleg más oka is volt. Na és itt van
ez... sokkal jobb nem?
Még akkor is, ha gyorsan lezavarták. Csak mondjuk az a másik, hogy nem tudhatják előre, hogy őrült-e az a pár rajongó, aki éppen vár rájuk pl. hotelnél vagy mit tudom én, vagy sem... Szóval baromira tudnám értékelni, ha kicsit nyitottabbak lennének ilyen helyzetben.

Főleg Brian, mert azért Stef is gyakrabban állt le rajongókkal, még ha nem is olyan gyakran, mint Steve.
Meg amúgy
itt is teljesen érthető a reakciója szerintem... komolyan mondom mintha egy kibaszott állatkertben lennének tényleg.
Ez pedig egyszerűen

Azt hiszem tényleg Franciaországban kell próbálkoznunk.
De egyébként érdekes, hogy hallottam már nem egy olyan sztoriról, ahol csak dicsérték, hogy milyen kedves volt, meg minden, de ugye ez nem lett videó formájában dokumentálva, szóval szerintem az lehet a baja, hogy kiállított tárgyként kezelik úgymond.
Hú én igen!

is, meg ilyen elvetemült, elvakult izé.
nem találom a videót most így hirtelen, én
őt irigylem nagyon.

és nem Amerika, nem Franciaország, nem. a kibszott Bukarest.

mázlista.
a legtöbb helyen amúgy dicsérik, nyilván azzal lesz a baja, hogy a legtöbben egyszerű állatkerti látványosságként kezelik, és körbekamerázzák, mikor köztudott, hogy semmit sem utál jobban. az a baj, hiába lennénk mi normálisak, és nem esnénk neki, ha körülöttünk megtennék, mert ennyi tiszteletet nem képesek megadni neki.
"And there he is, Brian Molko himself.
The four of us had our chance to talk to him. I offered him a drink that he declined very kindly but thanking me with that expression on his face that I’ll never forget. A girl asks if he coûd sign her ticket and he agrees. I’m the only one with a pen close do I hand it to him and when he gives it back our fingers brush. And it’s sooooooo dumb, but boy do I notice his hands in every single picture now. That same girl even asked for his cigarette and he agreed! We finally went to get ourselves drinks and sat about two tables away from him. Steve didn’t make an appearance at all but Stefan can very shortly to talk to Brian and/or the others. None of us dared go interrupt them though so we just stared and freaked out a bit.
When he finally left, Brian waved and told us goodbye with the sweetest smile.
This night was the fucking night of my life. I still can’t believe it………..
They’re my childhood idols and not long ago I couldn’t even have gotten into that bar.
They’re fucking amazing and I can’t wait for their next concert. I just have to hope they won’t take 10 years again before coming back to Montreal or I’ll have to go to them myself."
amerikai beszámoló.

mit nem adnék egy ilyen lehetőségért, úristen.