Starity

Placebo II

58 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 25. 23:14 #521
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 23:07)
nekem úgyis kelnem kell hajatmosni (rossz előjel, hogy tegnap is így feküdtem le rohog.gif ), legalább lesz mit néznem hajszárítás közben. és lesz valami motiváció, hogy kimásszak az ágyból. rohog.gif 
igazából az önálló koncertekről olvasott kritikák alapján szerintem a Szigeten kívül is szeretnek (szeretnének) itt lenni. csak bennünk nem nagyon van pénz, figyelembe véve hogy hány felé kell elosztaniuk. unsure.gif 
nemáááár. mad.gif mi történik az emberekkel? sad.gif

Hahahhahaha na de ez eléggé motiváló, úgyhogy hajrá! biggrin.gif
Hát végül is igen... a Depeche előtt sem velük volt a baj, hanem a közönséggel. Csak egyszer olvastam olyat is, hogy ugye amikor le kellett zárni az arénát, akkor valaki azt látta rajtuk, hogy zavarta őket, hogy csak olyan kevesen mentek el, de valaki azt mondta, hogy egyértelműen élvezték. Bár koncert videókon amit láttam azzal nem volt semmi gond.
2015. február 25. 23:27 #522
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 23:14)
Hahahhahaha na de ez eléggé motiváló, úgyhogy hajrá! biggrin.gif
Hát végül is igen... a Depeche előtt sem velük volt a baj, hanem a közönséggel. Csak egyszer olvastam olyat is, hogy ugye amikor le kellett zárni az arénát, akkor valaki azt látta rajtuk, hogy zavarta őket, hogy csak olyan kevesen mentek el, de valaki azt mondta, hogy egyértelműen élvezték. Bár koncert videókon amit láttam azzal nem volt semmi gond.

az a baj, felpörögtem a koncerttől, úgyhogy úgyse fogok bírni elaludni. rohog.gif

na igen, exem valami távoli valakije kint volt azon a koncerten, miután szóbajött a zene, és közöltem, hogy a Placebo a kedvenc zenekarom, folyamatosan azt hallgattam, hogy milyen szar volt, mennyire unta őket mindenki, és általánosságban, hogy hogy tudok ilyen zenét hallgatni, pff. rolleyes.gif jó, mondjuk azt a koncertet Brian is leszarozta igazából, de most nyilván neki sem volt valami jó érzés úgy játszani, hogy azt látta az embereken, hogy mindenki a halálba kívánja...

én is olvastam olyat, de egy-két ember mondott ilyet, másik harminc meg azt, hogy mennyire élvezték, meg mennyire jó hangulatú volt az egész attól, hogy kevesen voltak. Brian állítólag úgyis szereti a kis koncerteket is, a meglepődöttség meg akár pillanatnyi csalódottság meg azért elnézve egy... oroszországi vagy németországi koncertet, érthető. unsure.gif

amikor sietek, és lefelejtem azt, amiről a legjobban írni akarok... nézd. vak vagyok, vagy csak rosszak a fényviszonyok, vagy tényleg leér a válláig a haja? wub.gif

B3
For What It's Worth
Loud Like Love
Every You Every Me
Scene of the Crime
A Million Little Pieces
Rob the Bank
Purify
Special Needs
Too Many Friends
Space Monkey
Exit Wounds
I Know
Meds
Song to Say Goodbye
Special K
The Bitter End

Begin the End
Running Up That Hill (A Deal with God)
(Kate Bush cover)
Post Blue
Infra-red

fúdetudtam. grrr.gif
és ott van a Purify is. meg a Begin The End... aaaaajj. sad.gif
2015. február 25. 23:47 #523
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 23:27)
az a baj, felpörögtem a koncerttől, úgyhogy úgyse fogok bírni elaludni. rohog.gif 
na igen, exem valami távoli valakije kint volt azon a koncerten, miután szóbajött a zene, és közöltem, hogy a Placebo a kedvenc zenekarom, folyamatosan azt hallgattam, hogy milyen szar volt, mennyire unta őket mindenki, és általánosságban, hogy hogy tudok ilyen zenét hallgatni, pff. rolleyes.gif jó, mondjuk azt a koncertet Brian is leszarozta igazából, de most nyilván neki sem volt valami jó érzés úgy játszani, hogy azt látta az embereken, hogy mindenki a halálba kívánja...
én is olvastam olyat, de egy-két ember mondott ilyet, másik harminc meg azt, hogy mennyire élvezték, meg mennyire jó hangulatú volt az egész attól, hogy kevesen voltak. Brian állítólag úgyis szereti a kis koncerteket is, a meglepődöttség meg akár pillanatnyi csalódottság meg azért elnézve egy... oroszországi vagy németországi koncertet, érthető. unsure.gif
amikor sietek, és lefelejtem azt, amiről a legjobban írni akarok... nézd. vak vagyok, vagy csak rosszak a fényviszonyok, vagy tényleg leér a válláig a haja? wub.gif
B3 
For What It's Worth 
Loud Like Love 
Every You Every Me 
Scene of the Crime 
A Million Little Pieces 
Rob the Bank 
Purify 
Special Needs 
Too Many Friends 
Space Monkey 
Exit Wounds 
I Know
Meds 
Song to Say Goodbye 
Special K 
The Bitter End 
fúdetudtam. grrr.gif
és ott van a Purify is... aaaaajj. sad.gif

Pffff menjenek a picsába.
Azt Brian is mondta amúgy, hogy a koncertet nagy mértékben befolyásolja a közönség. Logikus.
Vérszemet kapok amikor bárki egy rossz szót mer mondani rájuk. furesz.gif

Öhh hát igen :'D Kis ország vagyunk kiváló zenei ízléssel! glare.gif

Hmmmm nem tudom, de tényleg úgy látszik mintha olyan hosszú lenne már.

Hááááhá I know neeeee :DDDDDDDDDD Bejött a jóslatod! sad.gif (srácok, Budapestre is, jó? Köszi!)

és Special Neeeeeeeeeds heart.gif
2015. február 25. 23:55 #524
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 23:47)
Pffff menjenek a picsába.
Azt Brian is mondta amúgy, hogy a koncertet nagy mértékben befolyásolja a közönség. Logikus.
Vérszemet kapok amikor bárki egy rossz szót mer mondani rájuk.  furesz.gif 
Öhh hát igen :'D Kis ország vagyunk kiváló zenei ízléssel!  glare.gif 
Hmmmm nem tudom, de tényleg úgy látszik mintha olyan hosszú lenne már.
Hááááhá I know neeeee :DDDDDDDDDD Bejött a jóslatod! sad.gif (srácok, Budapestre is, jó? Köszi!)
és Special Neeeeeeeeeds  heart.gif

nekem ne mutasd be az érzést, azzal az exemmel nagy részben azért mentünk szét több mint egy év után, mert állítólag én csak Briant tudom szeretni. rohog.gif rolleyes.gif
jaj, remélem. heart.gif a For What It's Worth-ös meg Ashtray Heart-os klipes haját akarom vissza, az annyira rohadt jó volt. mondjuk amikor összefogta nem szerettem... unsure.gif

bejött a jóstlatom. bármennyire is imádom azt a számot, remélem az a része téves, hogy azért játszák megint, mert szarul van és befordult... viszont valahogy rohadt gyorsan pénzt kell szereznem, hogy kimenjek a londonira amire amúgy is akartam, különben tényleg sose fogom hallani az I Know-t...

még mindig nem szeretem a Special Needs-t, de amúgy ez valami rohadt jó setlist. heart.gif
2015. február 26. 00:25 #525
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 23:55)
nekem ne mutasd be az érzést, azzal az exemmel nagy részben azért mentünk szét több mint egy év után, mert állítólag én csak Briant tudom szeretni. rohog.gif rolleyes.gif 
jaj, remélem. heart.gif a For What It's Worth-ös meg Ashtray Heart-os klipes haját akarom vissza, az annyira rohadt jó volt. mondjuk amikor összefogta nem szerettem... unsure.gif 
bejött a jóstlatom. bármennyire is imádom azt a számot, remélem az a része téves, hogy azért játszák megint, mert szarul van és befordult... viszont valahogy rohadt gyorsan pénzt kell szereznem, hogy kimenjek a londonira amire amúgy is akartam, különben tényleg sose fogom hallani az I Know-t...
még mindig nem szeretem a Special Needs-t, de amúgy ez valami rohadt jó setlist. heart.gif

Nane _nevet.gif

Jajj az összefogottat én sem igazán csíptem, de hát na. Nekem amúgy az utóbbi pár évből ez a kb szájáig érő hajhossz a kedvencem, meg az idei szigetes höhö
De egyébként a leglegleglegkedvencebb haja nekem a 2000-2001 majd az attól korábbiak ahh heart.gif De a rövidek is dfafghasfgafjasd

Hát jó kérdés... bár lehet azért tették bele, mert hosszabb a setlist. Jaj és Begin The End is volt :'(

Tényleg? Miért? smileeee.gif Nekem az is nagy kedvenc a klippel együtt smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. február 26. 14:39 #526
droszi
droszi
visszatérő vendég
Édes istenem... mindenki hisztizik, hogy mégis mi volt ez a setlist blablablabla... komolyan mondom nem hiszem el. lol2.gif
2015. február 26. 15:58 #527
droszi
droszi
visszatérő vendég
Oké, végem rohog.gif
2015. február 26. 17:05 #528
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.26. 00:25)
Nane _nevet.gif 
Jajj az összefogottat én sem igazán csíptem, de hát na. Nekem amúgy az utóbbi pár évből ez a kb szájáig érő hajhossz a kedvencem, meg az idei szigetes höhö
De egyébként a leglegleglegkedvencebb haja nekem a 2000-2001 majd az attól korábbiak ahh  heart.gif De a rövidek is dfafghasfgafjasd 
Hát jó kérdés... bár lehet azért tették bele, mert hosszabb a setlist. Jaj és Begin The End is volt :'(
Tényleg? Miért? smileeee.gif Nekem az is nagy kedvenc a klippel együtt smileeee.gif

ez sem rossz, nekem a 2004-es, szinte mindenki által leszólt haja nagy kedvenc még. heart.gif

Idézet (droszi @ 2015.02.26. 15:58)
Oké, végem  rohog.gif

ajj, most akartam én is berakni. biggrin.gif "stop cumming everywhere, especially in my mouth" neeeee. _nevet.gif és az a nevetés, istenem _nevet.gif nem is volt rossz ez a Special Needs. egyébként miért nem szeretem? passz, nem különösebben fogott meg... a nem szeretem nem jó szó igazából, mert csak az Evil Dildót nem szeretem. inkább csak... számomra olyan... semleges.

ezt láttad? Molko was awesome yesterday. He announced that he has so much sensitive relationships with his microphone that it’s nearly “like a blowjob experience”. rohog.gif

jaaaaj, olyan kis jókedvű itt és olyan beszédes. heart.gif

te sem találtál még I Know felvételt?
2015. február 26. 17:55 #529
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.26. 17:05)
ez sem rossz, nekem a 2004-es, szinte mindenki által leszólt haja nagy kedvenc még. heart.gif 
ajj, most akartam én is berakni. biggrin.gif "stop cumming everywhere, especially in my mouth" neeeee. _nevet.gif  és az a nevetés, istenem _nevet.gif nem is volt rossz ez a Special Needs. egyébként miért nem szeretem? passz, nem különösebben fogott meg... a nem szeretem nem jó szó igazából, mert csak az Evil Dildót nem szeretem. inkább csak... számomra olyan... semleges.
ezt láttad? Molko was awesome yesterday. He announced that he has so much sensitive relationships with his microphone that it’s nearly “like a blowjob experience”. rohog.gif 
jaaaaj, olyan kis jókedvű itt és olyan beszédes. heart.gif 
te sem találtál még I Know felvételt?

Ja, értem. smileeee.gif

Hahahaha igeeeeen, hogy nevetett már! : DDDD
Áh, láttam igen. lol2.gif De milyen igaz... biggrin.gif

Igen, annyira jó, minden rendben van úgy tűnik. rolleyes.gif

Nem, csak a Special K-t, meg a The Bitter Endet találtam.
2015. február 27. 14:11 #530
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

jajdeszép heart.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. február 27. 19:47 #531
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.27. 14:11)

jajdeszép heart.gif

Uu más dallam. :3
2015. február 27. 20:56 #532
droszi
droszi
visszatérő vendég
Csinálhatnának megint ilyesmit. wub.gif Ezzel a hanggal nem lehet betelni.
2015. február 28. 14:22 #533
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.27. 20:56)
Csinálhatnának megint ilyesmit.  wub.gif Ezzel a hanggal nem lehet betelni.

aww, na ilyen lehetne tényleg több. wub.gif

awww, végre van fent teljes verzió heart.gif remélem a setlisten marad, nem csak a UK-turnéra szedték elő. unsure.gif úgyis Matt volt az alkalmi dobosuk akkor is, amikor felvették az új verziót 2008-ban...
2015. február 28. 19:56 #534
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.28. 14:22)
aww, na ilyen lehetne tényleg több. wub.gif 

awww, végre van fent teljes verzió heart.gif remélem a setlisten marad, nem csak a UK-turnéra szedték elő. unsure.gif úgyis Matt volt az alkalmi dobosuk akkor is, amikor felvették az új verziót 2008-ban...

2:49-től aaaaaaa így még jobb heart.gif
És Matt is teljesen rendben van smileeee.gif
2015. február 28. 19:58 #535
droszi
droszi
visszatérő vendég
Amikor már itt is Olsdalt olvasok rohog.gif heart.gif
"Az Oldal tevékenységei alapján a Google megjelenítheti az Oldal nevét és profilfotóját hirdetésekben megjelenő megosztott ajánlásokban.
2015. március 01. 11:19 #536
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.28. 19:56)
2:49-től aaaaaaa így még jobb  heart.gif 
És Matt is teljesen rendben van smileeee.gif

szerintem is, aranyonsak tűnik, beszámolók alapján is, amennyit a doboláshoz értek, az alapján ügyes is. maradhatna. smileeee.gif

Idézet (droszi @ 2015.02.28. 19:58)
Amikor már itt is Olsdalt olvasok  rohog.gif  heart.gif 
"Az Oldal tevékenységei alapján a Google megjelenítheti az Oldal nevét és profilfotóját hirdetésekben megjelenő megosztott ajánlásokban.

megnyugtató, hogy nem csak én vagyok akkor ilyen. biggrin.gif tegnap néztem pont vissza a gazdaságföci jegyzeteimet, tíz percig ültem és bámultam, hogy mi a fszom az a brian drain, mire leesett, hogy brain-t akartam írni. rolleyes.gif rohog.gif
2015. március 01. 17:01 #537
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.01. 11:19)
szerintem is, aranyonsak tűnik, beszámolók alapján is, amennyit a doboláshoz értek, az alapján ügyes is. maradhatna. :)
megnyugtató, hogy nem csak én vagyok akkor ilyen. :D tegnap néztem pont vissza a gazdaságföci jegyzeteimet, tíz percig ültem és bámultam, hogy mi a fszom az a brian drain, mire leesett, hogy brain-t akartam írni. :rolleyes: :rohog:

:DDDDDDDDDDDDDD egyelek meg :DDDDDDDDD
2015. március 01. 17:58 #538
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.01. 17:01)
:DDDDDDDDDDDDDD egyelek meg :DDDDDDDDD

Brian in Edinburgh tonight:

”I may look like a feminine little bitch … but I know how to fight … I’ll come down there and shove that go-pro up your ass … There’s only going to be one winner!”

én meg őt. heart.gif

hihetetlen hogy ez már majdnem 15 éve volt. hát van ami sosem változik rohog.gif
2015. március 01. 19:21 #539
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.03.01. 17:58)
Brian in Edinburgh tonight:
”I may look like a feminine little bitch … but I know how to fight … I’ll come down there and shove that go-pro up your ass … There’s only going to be one winner!” 
én meg őt. heart.gif 

hihetetlen hogy ez már majdnem 15 éve volt. hát van ami sosem változik rohog.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif az biztos
Imádjuk mérgesen is w00t.gif
2015. március 01. 22:02 #540
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.03.01. 19:21)