Starity

Placebo II

58 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 24. 22:43 #501
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.02.24. 22:37)
Jaaja kíváncsi lennék, hogy mekkorát nőtt úgymond. Már 10 éves ohmy.gif Cukiság felsőfokon :3
Nem volt hosszú életű gitár. sad.gif Amúgy Stef miért is törte szét? smileeee.gif És csak a Bitter endben játszott rajta?

ez a legfrissebb kép talán, én is olyan kíváncsi lennék már rá. olyan gyorsan telik az idő, hihetetlen, milyen nagy már.

fogalmam sincs. unsure.gif és öööö... nem mondom biztosra, de volt egy azt hiszem Rock am Ringes koncert, a 2003-as, ahol játszott rajta, ha jól emlékszem... de nem tudom, mit. megkeresem majd holnap. smileeee.gif

szerk.: öööö, lehet hülyeséget mondtam, pedig úgy emlékeztem, itt más volt. na de mindegy, a Bitter Endet ott is Bertie-n játszotta. biggrin.gif
2015. február 24. 22:58 #502
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.02.24. 22:43)
ez a legfrissebb kép talán, én is olyan kíváncsi lennék már rá. olyan gyorsan telik az idő, hihetetlen, milyen nagy már. 
fogalmam sincs. unsure.gif és öööö... nem mondom biztosra, de volt egy azt hiszem Rock am Ringes koncert, a 2003-as, ahol játszott rajta, ha jól emlékszem... de nem tudom, mit. megkeresem majd holnap. smileeee.gif
szerk.: öööö, lehet hülyeséget mondtam, pedig úgy emlékeztem, itt más volt. na de mindegy, a Bitter Endet ott is Bertie-n játszotta. biggrin.gif

Köszi smileeee.gif
Dafuq :| Kommenteltem is a videó alá na mindegy XDDD Tényleg nem emlékeztem, hogy láttam Bertiet : DDDDDDDDDDDDDDDDD
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. február 25. 19:04 #503
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.24. 22:58)
Köszi smileeee.gif
Dafuq :| Kommenteltem is a videó alá na mindegy XDDD Tényleg nem emlékeztem, hogy láttam Bertiet : DDDDDDDDDDDDDDDDD

velem is szokott ilyen lenni, nyugi. rohog.gif

jaaaaj, nemsokára kezdődik a koncert. wub.gif de livestream persze természetesen nem lesz. egész éjszaka azt fogom figyelni, mikor kerül fel valami, azt ma se mentem be, mert addig fordítgattam - sikertelenül, pff -, hogy fél nyolckor keltem arra, hogy anyám kiabál, hogy miért alszok még mindig... mellow.gif

most beszéltük Molkette-el, hogy a horvátországi koncerten a háromnapos bérlet is csak 12.000 körül van, bejelenthetnék már, hogy lesz-e önálló koncert a közelbe, vagy menjek-e fesztiválra. meglehetősen olcsó, így se tudnál jönni? elméletben lenne úgyis busz is, ami visz.
2015. február 25. 20:04 #504
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 19:04)
velem is szokott ilyen lenni, nyugi. rohog.gif 
jaaaaj, nemsokára kezdődik a koncert. wub.gif de livestream persze természetesen nem lesz. egész éjszaka azt fogom figyelni, mikor kerül fel valami, azt ma se mentem be, mert addig fordítgattam - sikertelenül, pff -, hogy fél nyolckor keltem arra, hogy anyám kiabál, hogy miért alszok még mindig... mellow.gif 
most beszéltük Molkette-el, hogy a horvátországi koncerten a háromnapos bérlet is csak 12.000 körül van, bejelenthetnék már, hogy lesz-e önálló koncert a közelbe, vagy menjek-e fesztiválra. meglehetősen olcsó, így se tudnál jönni? elméletben lenne úgyis busz is, ami visz.

Elkezdődöööött, hú de irigylem az ottaniakat most! smileeee.gif rolleyes.gif

Uh az nem jó. sad.gif

Áááááá nagy izgatottságban megnéztem a pontos dátumot, és neeee, én 25-én szóbelizek elég valószínű. glare.gif De basszus, 12 az tényleg nem sok érte... csak pl. a busz út oda-vissza meg az egyéb költségek még úgyis hozzájönnek, aztán van az már minimum 20K nem? Tényleg jó lenne már dolgozni bsszameg! biggrin.gif
2015. február 25. 20:13 #505
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 20:04)
Elkezdődöööött, hú de irigylem az ottaniakat most! smileeee.gif  rolleyes.gif 
Uh az nem jó. sad.gif
Áááááá nagy izgatottságban megnéztem a pontos dátumot, és neeee, én 25-én szóbelizek elég valószínű. glare.gif De basszus, 12 az tényleg nem sok érte... csak pl. a busz út oda-vissza meg az egyéb költségek még úgyis hozzájönnek, aztán van az már minimum 20K nem? Tényleg jó lenne már dolgozni bsszameg!  biggrin.gif

jaj, ne is mondd. félpercenként frissítem az oldalt, hogy ha van valami a placebogig20215 hashtaggal, lássam, hátha egy kép. rohog.gif

akkor nem csak velem basznak ki a szóbelivel? rolleyes.gif én 15-16-án fogok - elméletben - 17-én mennék koncertre, de mivel esélytelennek tartom, hogy két nap alatt 8-tól 6-ig legyen megnyitó, lezárás, eredményosztás, plusz majdnem hatvan ember szóbeli felelete, nem merem megvenni a jegyet...

igen mondjuk, utazással már akörül biztos van. unsure.gif

"Haha...on my way to work and just noticed passing by Olympia Theatre that people are already queuing for Placebo..." ajj, sok mázlista sad.gif
2015. február 25. 20:27 #506
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 20:13)
jaj, ne is mondd. félpercenként frissítem az oldalt, hogy ha van valami a placebogig20215 hashtaggal, lássam, hátha egy kép. rohog.gif 
akkor nem csak velem basznak ki a szóbelivel? rolleyes.gif én 15-16-án fogok - elméletben - 17-én mennék koncertre, de mivel esélytelennek tartom, hogy két nap alatt 8-tól 6-ig legyen megnyitó, lezárás, eredményosztás, plusz majdnem hatvan ember szóbeli felelete, nem merem megvenni a jegyet...
igen mondjuk, utazással már akörül biztos van. unsure.gif 
"Haha...on my way to work and just noticed passing by Olympia Theatre that people are already queuing for Placebo..." ajj, sok mázlista sad.gif

Hát bizony nem, na mindegy valószínűleg úgy sem tudnék addig összeszedni ennyi pénzt :'D Suliidőben pláne.
Elég necces... Milyen koncertre mennél? :/

Amúgy szimpi ez a fesztivál, elraktározom magamban a későbbiekre biggrin.gif Akadnak azért jó előadók, úgy látom. (Tavaly Foals thumbsup.gif)

:'( Azok. Na majd amikor a mi időnk jön el! Csak jöjjenek Pestre önállóan koncertezni! yahoo.gif
2015. február 25. 20:44 #507
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 20:27)
Hát bizony nem, na mindegy valószínűleg úgy sem tudnék addig összeszedni ennyi pénzt :'D Suliidőben pláne. 
Elég necces... Milyen koncertre mennél? :/
Amúgy szimpi ez a fesztivál, elraktározom magamban a későbbiekre biggrin.gif Akadnak azért jó előadók, úgy látom. (Tavaly Foals  thumbsup.gif)

:'( Azok. Na majd amikor a mi időnk jön el! Csak jöjjenek Pestre önállóan koncertezni!  yahoo.gif

hát én bízom a ballagásban meg a bociszemekben, meg úgyis most lesz szülinapom is tavasszal... rolleyes.gif

Kispálra a Fishingen. összeálltak három évre ott egy-egy koncertre évente, a mostanin játszanák a kedvenc lemezeimet...

jöhetnének már. wub.gif csak akkor könyörgöm, ne kérjék el a húszezret egy jegyért, mert megint ugyanolyan kevesen lesznek, mint öt éve, és megint nem fognak önálló koncertre jönni. rolleyes.gif

ajj, már 40 perce megy a koncert és semmi. na igen, ezért is másabb egy önálló koncert, mint egy fesztivál... rolleyes.gif
2015. február 25. 20:57 #508
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 20:44)
hát én bízom a ballagásban meg a bociszemekben, meg úgyis most lesz szülinapom is tavasszal... rolleyes.gif 
Kispálra a Fishingen. összeálltak három évre ott egy-egy koncertre évente, a mostanin játszanák a kedvenc lemezeimet... 
jöhetnének már. wub.gif csak akkor könyörgöm, ne kérjék el a húszezret egy jegyért, mert megint ugyanolyan kevesen lesznek, mint öt éve, és megint nem fognak önálló koncertre jönni. rolleyes.gif 
ajj, már 40 perce megy a koncert és semmi. na igen, ezért is másabb egy önálló koncert, mint egy fesztivál... rolleyes.gif

Naaaa akkor hátha happy.gif

Eeeejj, egy kis picike remény azért van még, hogy eljuss nem?

Fúú azért milyen lehet már nekik, hogy mindenhol teltházas sold out koncertek, itt meg pffffffff... remélem a húszévest külön megtartják szépen.

Végül is meg lehet érteni, eszem ágába nem lenne facebookra posztolgatni koncert közben. w00t.gif Egy óra múlva már hátha lesz valami smileeee.gif
2015. február 25. 21:26 #509
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 20:57)
Naaaa akkor hátha happy.gif 
Eeeejj, egy kis picike remény azért van még, hogy eljuss nem?
Fúú azért milyen lehet már nekik, hogy mindenhol teltházas sold out koncertek, itt meg pffffffff... remélem a húszévest külön megtartják szépen.
Végül is meg lehet érteni, eszem ágába nem lenne facebookra posztolgatni koncert közben.  w00t.gif Egy óra múlva már hátha lesz valami  smileeee.gif

június 17-én van... a Placebo június 24-én. bármennyire is imádom Lovasit, Brian az első, szóval nem tudom. rolleyes.gif

hát azért nem mindenhol, de igen, valószínűleg kevés hely van, ahol olyan kevesen mennének a koncertjükre, mint itt. unsure.gif

jó, nekem sem lenne kedvem posztolgatni sehova, de a fesztiválok alatt ettől függetlenül szoktak lenni ez meg az a szám kiamaradt posztok, akárcsak képek. ha nem késtek, már pedig nem vall rájuk, pár percen belül vége a koncertnek, aztán hátha felkerül valami. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. február 25. 21:31 #510
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 21:26)
június 17-én van... a Placebo június 24-én. bármennyire is imádom Lovasit, Brian az első, szóval nem tudom. rolleyes.gif 
hát azért nem mindenhol, de igen, valószínűleg kevés hely van, ahol olyan kevesen mennének a koncertjükre, mint itt. unsure.gif 
jó, nekem sem lenne kedvem posztolgatni sehova, de a fesztiválok alatt ettől függetlenül szoktak lenni ez meg az a szám kiamaradt posztok, akárcsak képek. ha nem késtek, már pedig nem vall rájuk, pár percen belül vége a koncertnek, aztán hátha felkerül valami. heart.gif

Igen-igen tudom, a "Naaaa akkor hátha" az az INmusic fesztre szólt smileeee.gif

Jó, én sem szó szerint értettem, de na, érted a lényeget. biggrin.gif

Bizony wink.gif
2015. február 25. 21:36 #511
droszi
droszi
visszatérő vendég
Egyébként ez tök jelentéktelen, de múltkor, egészen pontosan szombaton valamiért felírtam, hogy 2 895 220 kedvelés van a hivatalos fb oldalon, ma délután már csak 2 894 940 volt, és most pedig 2 894 867 wtf.gif
2015. február 25. 21:48 #512
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 21:31)
Igen-igen tudom, a "Naaaa akkor hátha" az az INmusic fesztre szólt smileeee.gif
Jó, én sem szó szerint értettem, de na, érted a lényeget. biggrin.gif
Bizony wink.gif

értem, értem. és frusztráló. sad.gif

találtam képet a színpadról. ide most képzelj el millió plusz egy káromkodást, amit lusta vagyok leírni. én is akarok ilyen közel lenni hozzájuk. kapják be. sad.gif

Idézet (droszi @ 2015.02.25. 21:36)
Egyébként ez tök jelentéktelen, de múltkor, egészen pontosan szombaton valamiért felírtam, hogy 2 895 220 kedvelés van a hivatalos fb oldalon, ma délután már csak 2 894 940 volt, és most pedig 2 894 867 wtf.gif

akkor Sunshinet idézve most legalább meglátjuk, ki az, aki a Placebóért kedvelte az oldalt, és ki az, aki azért, mert cuki szöszi a dobos. rolleyes.gif
2015. február 25. 22:02 #513
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 21:48)
értem, értem. és frusztráló. sad.gif
találtam képet a színpadról. ide most képzelj el millió plusz egy káromkodást, amit lusta vagyok leírni. én is akarok ilyen közel lenni hozzájuk. kapják be. sad.gif
akkor Sunshinet idézve most legalább meglátjuk, ki az, aki a Placebóért kedvelte az oldalt, és ki az, aki azért, mert cuki szöszi a dobos. rolleyes.gif

Aaaaaawwwww sad.gif Legközelebbi koncerten ott kell lenni legelöl, nincs mese. pompom.gif

..... nem kommentálnám smileeee.gif Kár, hogy nem figyeltem meg a statisztikát azelőtt, kíváncsi lennék azért, hogy csak most csappant-e meg hirtelen a látszám biggrin.gif sleep.gif
2015. február 25. 22:11 #514
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 22:02)
Aaaaaawwwww sad.gif Legközelebbi koncerten ott kell lenni legelöl, nincs mese.  pompom.gif 
..... nem kommentálnám smileeee.gif Kár, hogy nem figyeltem meg a statisztikát azelőtt, kíváncsi lennék azért, hogy csak most csappant-e meg hirtelen a látszám biggrin.gif sleep.gif

hülye vagyok, baszki. héttől az előzenekar van. mad.gif akkor még úgy egy órája ha elkezdték... unsure.gif
ööö, nem tudom igazából, én sem figyelgettem. azt tudom, hogy három millió alatt volt eddig is, de hogy mennyivel... unsure.gif

setlist.fm-en 20th anniversary tour van írva a turnéhoz. nem csak jövőre kezdik? mellow.gif
2015. február 25. 22:31 #515
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 22:11)
hülye vagyok, baszki. héttől az előzenekar van. mad.gif akkor még úgy egy órája ha elkezdték... unsure.gif 
ööö, nem tudom igazából, én sem figyelgettem. azt tudom, hogy három millió alatt volt eddig is, de hogy mennyivel... unsure.gif
setlist.fm-en 20th anniversary tour van írva a turnéhoz. nem csak jövőre kezdik? mellow.gif

Jaaaaaaajj téényleg az előzenekar, el is felejtettem! omg.gif Én is hülye vagyok. lol2.gif (szerk. na! :3)

Igen a 2.8 milliót tartják azért egy ideje.

:| Hogy mi? Hát én is úgy tudom, hogy ez még nem az... na majd kiderül a setlistből.

(mi a picsa, megint csökkent 22-vel )
2015. február 25. 22:38 #516
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 22:31)
Jaaaaaaajj téényleg az előzenekar, el is felejtettem! omg.gif Én is hülye vagyok.  lol2.gif (szerk. na! :3) 
Igen a 2.8 milliót tartják azért egy ideje.
:| Hogy mi? Hát én is úgy tudom, hogy ez még nem az... na majd kiderül a setlistből.
(mi a picsa, megint csökkent 22-vel )

és elméletben kapunyitás volt hétkor. akkor nyolckor kezdtek... kilenc körül Brianék... akkor fél órája megy a koncert? unsure.gif

awww, mostani? wub.gif

hát szerintem csak valami elírás. nem hiszem, hogy azzal járnának fesztiválozni is, meg utána még egy évig mindenhová... unsure.gif

pfff, nem értem én ezt...
2015. február 25. 22:43 #517
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 22:38)
és elméletben kapunyitás volt hétkor. akkor nyolckor kezdtek... kilenc körül Brianék... akkor fél órája megy a koncert? unsure.gif
awww, mostani? wub.gif 
hát szerintem csak valami elírás. nem hiszem, hogy azzal járnának fesztiválozni is, meg utána még egy évig mindenhová... unsure.gif 
pfff, nem értem én ezt...

Elképzelhető biggrin.gif

Mostani happy.gif

Hát meg azért csak jobban beharangozták volna úgymond...tuti nem az. Meg amúgy tényleg, nem tudom tervezik-e, hogy fesztiválokon csinálnak húszévest, de szerintem illene külön. heart.gif
2015. február 25. 22:49 #518
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 22:43)
Elképzelhető biggrin.gif
Mostani happy.gif 
Hát meg azért csak jobban beharangozták volna úgymond...tuti nem az. Meg amúgy tényleg, nem tudom tervezik-e, hogy fesztiválokon csinálnak húszévest, de szerintem illene külön.  heart.gif

awww, akkor megvan a haja. wub.gif oké, mostmár nyugodtan megyek lefeküdni. rohog.gif remélem reggelre lesznek videók is. unsure.gif

egyetértek, és illene nem csak a nagyon nagy városokban fellépni. de már annyit voltak itt, csak szeretnek minket annyira, hogy nem maradunk ki. smileeee.gif
2015. február 25. 23:00 #519
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.25. 22:49)
awww, akkor megvan a haja. wub.gif oké, mostmár nyugodtan megyek lefeküdni. rohog.gif remélem reggelre lesznek videók is. unsure.gif 
egyetértek, és illene nem csak a nagyon nagy városokban fellépni. de már annyit voltak itt, csak szeretnek minket annyira, hogy nem maradunk ki. smileeee.gif

Meg bizony rolleyes.gif Juj, hazajövök suliból, és az lesz az első dolgom, hogy utánanézzek.
Remélem nem csak a Szigettel vannak így, azt már tudjuk, hogy imádják biggrin.gif De amúgy szerintem mennek ahova tudnak, elég fontos turné..

(Na jó bocsi, hogy még mindig ezen vagyok fennakadva, de már csak 2 894 830, megint csökkent 15-tel hát nem hiszem el angry.gif)(amíg ezt leírtam, még -2 _nevet.gif)
(és most frissítettem és HAH +1!!!) ( és megint -1......) na jó befejeztem lol2.gif
2015. február 25. 23:07 #520
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.25. 23:00)
Meg bizony rolleyes.gif Juj, hazajövök suliból, és az lesz az első dolgom, hogy utánanézzek.
Remélem nem csak a Szigettel vannak így, azt már tudjuk, hogy imádják biggrin.gif De amúgy szerintem mennek ahova tudnak, elég fontos turné..
(Na jó bocsi, hogy még mindig ezen vagyok fennakadva, de már csak 2 894 830, megint csökkent 15-tel hát nem hiszem el  angry.gif)(amíg ezt leírtam, még -2  _nevet.gif
(és most frissítettem és HAH +1!!!)  ( és megint -1......) na jó befejeztem lol2.gif

nekem úgyis kelnem kell hajatmosni (rossz előjel, hogy tegnap is így feküdtem le rohog.gif ), legalább lesz mit néznem hajszárítás közben. és lesz valami motiváció, hogy kimásszak az ágyból. rohog.gif

igazából az önálló koncertekről olvasott kritikák alapján szerintem a Szigeten kívül is szeretnek (szeretnének) itt lenni. csak bennünk nem nagyon van pénz, figyelembe véve hogy hány felé kell elosztaniuk. unsure.gif

nemáááár. mad.gif mi történik az emberekkel? sad.gif
58 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok