Starity

Placebo II

58 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 22. 14:53 #481
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.02.22. 13:15)
ne is mondd, a LLL-turné alatti interjúk szinte kivétel nélkül mind csak arról szólnak, hogy mi ihlette a TMF-et. rolleyes.gif 

ez az egy van, ami úgy tényleg maradandó és emlékezetes. mondjuk ez nagyon is. olyan kis édes meg jó kedvű itt végig. heart.gif
én abban reménykedtem, valahol belefutok Sunshine-ba, főleg hogy állítólag kint volt a koncert után, hogy odaadjam neki a levelemet, hogy vigye el Briannek, ha már itt nem jött le hozzánk pacsizni a koncert után... rolleyes.gif rohadt biztonságiaknak is akárhogy hisztiztem, nem voltak képesek feladni. sad.gif
el bizony. lehet nyerni jegyet a koncertre, de gondolom az utazásomat nem fizetnék, szóval fölösleges próbálkozni is. dry.gif sad.gif

Igen ez annyira jó biggrin.gif biggrin.gif
Haha meg Steve az elején milyen aranyosan mondja már a Placebót laugh.gif

Szemetek... dry.gif

Hát könnyebb lenne a dolgunk Angliában az biztos. yes.gif Fuuuu
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. február 22. 15:25 #482
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.02.22. 14:53)
Igen ez annyira jó biggrin.gif biggrin.gif
Haha meg Steve az elején milyen aranyosan mondja már a Placebót  laugh.gif 
Szemetek... dry.gif 
Hát könnyebb lenne a dolgunk Angliában az biztos.  yes.gif  Fuuuu

igeen. laugh.gif ajj, hiányozni fog azért. unsure.gif
jaj, ne is mondd. úgy volt, már idén költözök, teljesen beleéltem magam, hogy a húszévesen ott leszek Londonban, erre közbejött ez a továbbtanulásos szar, mert anyám nem akar végzettség nélkül kiengedni... rolleyes.gif bejelenthetnék már azokat a dátumokat. dry.gif
2015. február 22. 16:45 #483
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.22. 15:25)
igeen. laugh.gif ajj, hiányozni fog azért. unsure.gif 
jaj, ne is mondd. úgy volt, már idén költözök, teljesen beleéltem magam, hogy a húszévesen ott leszek Londonban, erre közbejött ez a továbbtanulásos szar, mert anyám nem akar végzettség nélkül kiengedni... rolleyes.gif bejelenthetnék már azokat a dátumokat. dry.gif

Nekem is, hiába haragszom most rá egy kicsit. Mondjuk arra sem igazán van okom, mivel nem tudhatom pontosan, hogy mi volt a háttérben.

De lehet jobban is jársz így azért... smileeee.gif
2015. február 22. 18:40 #484
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.22. 16:45)
Nekem is, hiába haragszom most rá egy kicsit. Mondjuk arra sem igazán van okom, mivel nem tudhatom pontosan, hogy mi volt a háttérben.
De lehet jobban is jársz így azért... smileeee.gif

jó, nem tudjuk mi van a háttérben, csak ő meg szarul kezeli ezt a helyzetet... tehát ez a bemutatós kép is, amit mondjuk azóta sem sikerült megtalálnom, meg a Planes erőltetése... lehetne kicsikét diszkrétebb, vagy legalábbis tapintatosabb azért, még ha neki most az is az első... unsure.gif
persze, biztos van alapja, csak én már lelkiekben arra készültem, hogy a húszéves turnén minimum három helyszínen ott leszek, és most ez így idegesít. rohog.gif

jaj, ez a cikk heart.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. február 22. 19:36 #485
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.22. 18:40)
jó, nem tudjuk mi van a háttérben, csak ő meg szarul kezeli ezt a helyzetet... tehát ez a bemutatós kép is, amit mondjuk azóta sem sikerült megtalálnom, meg a Planes erőltetése... lehetne kicsikét diszkrétebb, vagy legalábbis tapintatosabb azért, még ha neki most az is az első... unsure.gif 
persze, biztos van alapja, csak én már lelkiekben arra készültem, hogy a húszéves turnén minimum három helyszínen ott leszek, és most ez így idegesít. rohog.gif 
jaj, ez a cikk heart.gif

Amúgy PFWW-n láttam azt a szöveget amit bemásoltam, és a poszt után már egy kis idővel is mondták, hogy le lett törölve a kép, meg hogy nem találják már.. Szóval lehet, hogy azt már nem is fogjuk látni. De egyébként igen, egyetértek.

Oh úristen de jó lenne :') :') :') Amúgy tényleg! biggrin.gif Lehet valahogy meg is tudnám oldani, csak ahhoz az kell, hogy nyáron legyenenek Londonban. taps.gif Suli időben nem hiszem hogy menne, főleg jövőre. :| Basszus, dolgozni volna jó rolleyes.gif

Áldom azt a helyet komolyan mondom heart.gif Annyira durva és lehangoló belegondolni, hogy mi lett volna, ha nem találkoznak, vagy ha Stef nem megy el megnézni Briant, stb. Itt kezdődött minden meghajolo.gif
http://pbs.twimg.com/media/BUULXj5CAAILWqT.jpg
2015. február 22. 19:39 #486
droszi
droszi
visszatérő vendég
Nem tudom láttátok-e ezt már, de sírok : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
https://41.media.tumblr.com/23aaff9c6b4ffc7e913846794e1ddc06/tumblr_njx6uy3bgw1smvgkoo1_500.jpg

Mellesleg jogos a felvetés höhöhö, ez a kép is isteni.
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, itsjustme
2015. február 23. 20:02 #487
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.22. 19:36)
Amúgy PFWW-n láttam azt a szöveget amit bemásoltam, és a poszt után már egy kis idővel is mondták, hogy le lett törölve a kép, meg hogy nem találják már.. Szóval lehet, hogy azt már nem is fogjuk látni. De egyébként igen, egyetértek.
Oh úristen de jó lenne :') :') :') Amúgy tényleg! biggrin.gif Lehet valahogy meg is tudnám oldani, csak ahhoz az kell, hogy nyáron legyenenek Londonban.  taps.gif Suli időben nem hiszem hogy menne, főleg jövőre. :| Basszus, dolgozni volna jó  rolleyes.gif 
Áldom azt a helyet komolyan mondom  heart.gif Annyira durva és lehangoló belegondolni, hogy mi lett volna, ha nem találkoznak, vagy ha Stef nem megy el megnézni Briant, stb. Itt kezdődött minden  meghajolo.gif 
http://pbs.twimg.com/media/BUULXj5CAAILWqT.jpg

a szöveget láttam én is PFWW-on, de hiába kerestem, a képet senki sem linkelte természetesen. unsure.gif most láttam az előbb Tumblrön egy posztot, hogy Steve tweetelte (talán?), hogy amióta bejelentette, hogy kilép a Placeboból körülbelül hatszáz követőt vesztett, és hogy most legalább látja ki szerette magáért. bah, az agyamra megy már ez az egész, nekem az a bajom vele, hogy megváltozott, nem az, hogy kilépett a Placebóból, és nyilván nem csak én vagyok így vele. rolleyes.gif fárasztó már ez a mártírkodás. mellesleg március elsején jön az első Planes album. még nem döntöttem el, meghallgatom-e...

lehetnének inkább jövő nyáron, az ideire már így is esélyes, hogy éhendöglök a sok koncert miatt, amire menni kellene. rohog.gif
az a baj, direkt néztem, mik vannak ami 4-6 órás részmunka idő, hogy dolgozzak a fősuli mellett majd, és nincs semmi. mellow.gif

áldom veled. heart.gif basszus, milyen rohadt megható volt, mikor bámulom nagy gyönyörködve a LLLTV-t, és hirtelen jött ez a Stefes rész, hogy még mindig megvan neki a cetli, amit Brian adott. awww. wub.gif emlékszem, Tumblrön napokig az ment, hogy folyamatosan próbálták hívogatni azt a számot. rohog.gif

most jut eszembe, két nap múlva koncert w00t.gif remélem Brian nem vágatta le a haját... wub.gif
a setlistre leszek amúgy rohadt kíváncsi, bár ez még mindig LLL-turné, úgysem fog sok minden változni. unsure.gif
2015. február 23. 21:24 #488
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.23. 20:02)
a szöveget láttam én is PFWW-on, de hiába kerestem, a képet senki sem linkelte természetesen. unsure.gif most láttam az előbb Tumblrön egy posztot, hogy Steve tweetelte (talán?), hogy amióta bejelentette, hogy kilép a Placeboból körülbelül hatszáz követőt vesztett, és hogy most legalább látja ki szerette magáért. bah, az agyamra megy már ez az egész, nekem az a bajom vele, hogy megváltozott, nem az, hogy kilépett a Placebóból, és nyilván nem csak én vagyok így vele. rolleyes.gif fárasztó már ez a mártírkodás. mellesleg március elsején jön az első Planes album. még nem döntöttem el, meghallgatom-e...
lehetnének inkább jövő nyáron, az ideire már így is esélyes, hogy éhendöglök a sok koncert miatt, amire menni kellene. rohog.gif 
az a baj, direkt néztem, mik vannak ami 4-6 órás részmunka idő, hogy dolgozzak a fősuli mellett majd, és nincs semmi. mellow.gif 
áldom veled. heart.gif basszus, milyen rohadt megható volt, mikor bámulom nagy gyönyörködve a LLLTV-t, és hirtelen jött ez a Stefes rész, hogy még mindig megvan neki a cetli, amit Brian adott. awww. wub.gif emlékszem, Tumblrön napokig az ment, hogy folyamatosan próbálták hívogatni azt a számot. rohog.gif 
most jut eszembe, két nap múlva koncert w00t.gif remélem Brian nem vágatta le a haját... wub.gif 
a setlistre leszek amúgy rohadt kíváncsi, bár ez még mindig LLL-turné, úgysem fog sok minden változni. unsure.gif

Micsodaaa? Hát én ezt már nem tudom hova tenni.. :'D mellow.gif (szerk: mellesleg nem találom a tweetet........ oké..)

Hát igen... ilyen szempontból én is a 2016-ot preferálnám inkább, még akkor is, ha az év összes napján elmennék legszívesebben egy koncertjükre : DDDD Nem baj, minél többet kell várni valamire, annál jobban értékeli az ember! biggrin.gif

Amúgy nagyon rossz itthon ez a munka-dolog. Márpedig azt nem várhatom el, hogy állandóan kifizessék az igényeimet.

Háááát ez egy kibszott ereklye, még jó hogy!!! laugh.gif De tényleg, amikor néztem, kirázott a hideg. Mondom neeee, nem lehet, hogy az AZ a papírka. ohmy.gif
Igen amúgy, valószínű, hogy él az a szám még think.gif egy próbát megért nekik lol2.gif

Úú várom már, remélem még a héten tesznek fel róla valamit... Szerintem nem lesz gyökeres változás sem a setlist, sem Bri hajával kapcsolatban. biggrin.gif Ha mégis, akkor tényleg több van a a háttérben Steve kilépését illetően. rolleyes.gif
2015. február 24. 19:20 #489
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.23. 21:24)
Micsodaaa? Hát én ezt már nem tudom hova tenni.. :'D mellow.gif (szerk: mellesleg nem találom a tweetet........ oké..)
Hát igen... ilyen szempontból én is a 2016-ot preferálnám inkább, még akkor is, ha az év összes napján elmennék legszívesebben egy koncertjükre : DDDD Nem baj, minél többet kell várni valamire, annál jobban értékeli az ember!  biggrin.gif 
Amúgy nagyon rossz itthon ez a munka-dolog. Márpedig azt nem várhatom el, hogy állandóan kifizessék az igényeimet.
Háááát ez egy kibszott ereklye, még jó hogy!!!  laugh.gif De tényleg, amikor néztem, kirázott a hideg. Mondom neeee, nem lehet, hogy az AZ a papírka. ohmy.gif
Igen amúgy, valószínű, hogy él az a szám még think.gif  egy próbát megért nekik  lol2.gif 
Úú várom már, remélem még a héten tesznek fel róla valamit... Szerintem nem lesz gyökeres változás sem a setlist, sem Bri hajával kapcsolatban. biggrin.gif Ha mégis, akkor tényleg több van a a háttérben Steve kilépését illetően.  rolleyes.gif

én is kerestem tovább, nem találtam. unsure.gif lehet le is törölte, vagy nem tudom...

haha, akkor nem csak rám volt ilyen nagy hatással ez a jelenet. annyira szép volt az egész, a képek, a Teenage Angst. talán a legjobb pillanata volt az egésznek - az IQ-s résszel együtt. laugh.gif

holnap este lesz a koncert, szerintem már másnap reggel lehet majd találni képeket meg videókat. haza fogok szökni a dupla lyukasomban, hogy végignézhessem őket. rohog.gif épp most fordítgatok egy interjút amúgy, még egy ok, amiért imádom ha megkezdenek egy turnét. laugh.gif de persze Sunshine-ról nem beszélt egy szót sem...
2015. február 24. 19:53 #490
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.24. 19:20)
én is kerestem tovább, nem találtam. unsure.gif lehet le is törölte, vagy nem tudom...
haha, akkor nem csak rám volt ilyen nagy hatással ez a jelenet. annyira szép volt az egész, a képek, a Teenage Angst. talán a legjobb pillanata volt az egésznek - az IQ-s résszel együtt. laugh.gif 
holnap este lesz a koncert, szerintem már másnap reggel lehet majd találni képeket meg videókat. haza fogok szökni a dupla lyukasomban, hogy végignézhessem őket. rohog.gif épp most fordítgatok egy interjút amúgy, még egy ok, amiért imádom ha megkezdenek egy turnét. laugh.gif de persze Sunshine-ról nem beszélt egy szót sem...

Amúgy megtaláltam a posztot lefotózva tumblrön végül.

Igen,igen biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Juj de kíváncsi vagyok Mattre. smileeee.gif Amint találok valamit, idelinkelem.

Óóó hát sejtettük. :c Melyik interjú az?
2015. február 24. 20:06 #491
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.24. 19:53)
Amúgy megtaláltam a posztot lefotózva tumblrön végül.
Igen,igen biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Juj de kíváncsi vagyok Mattre.  smileeee.gif Amint találok valamit, idelinkelem.
Óóó hát sejtettük. :c Melyik interjú az?

ah igen, ez volt az. rolleyes.gif
ne is mondd, meg arra, változtatnak-e a dalokon valamit. meg hogy lesz-e megint I Know úristen. wub.gif az minden rosszabb időszakba előjött eddig. bárcsak. és akkor krva gyorsan jöjjenek ide, amíg játszák is. muszáj hallanom élőben, ha addig élek is. heart.gif
ez. smileeee.gif "I actually wanted the homophobic to look at me and ask questions about their sexuality, because I believe sexuality is fluid. For me, it's not about gender - it's about people." rá van állva az agyam az ilyentémáira, szinte rögtön kiszúrtam, ahogy átgörgettem, milyen hosszú, úgyhogy le is álltam fordítani. rohog.gif az a baj, ma nagyon nem vagyok formámban, úgyhogy szerintem csak holnap fogok jutni vele valamire...
2015. február 24. 20:29 #492
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.24. 20:06)
ah igen, ez volt az. rolleyes.gif 
ne is mondd, meg arra, változtatnak-e a dalokon valamit. meg hogy lesz-e megint I Know úristen. wub.gif az minden rosszabb időszakba előjött eddig. bárcsak. és akkor krva gyorsan jöjjenek ide, amíg játszák is. muszáj hallanom élőben, ha addig élek is. heart.gif
ez. smileeee.gif "I actually wanted the homophobic to look at me and ask questions about their sexuality, because I believe sexuality is fluid. For me, it's not about gender - it's about people." rá van állva az agyam az ilyentémáira, szinte rögtön kiszúrtam, ahogy átgörgettem, milyen hosszú, úgyhogy le is álltam fordítani. rohog.gif az a baj, ma nagyon nem vagyok formámban, úgyhogy szerintem csak holnap fogok jutni vele valamire...

Jaaajj úristen átérzem! heart.gif Annyira jó lenne tényleg. Meg húszévesen ha nem lesz a WYIN én komolyan falnak megyek biggrin.gif Az amúgy is a legközkedveltebbek között van, tehát esélyesnek tűnik rolleyes.gif pompom.gif Ja, és a következő koncertemen megpróbálok a Földön maradni, ugyanis a nyarat akkor sem fogtam fel, és még most sem. angel.gif Ha nem lenne ott a koncert videó, és nem látnám magam, azt hinném, hogy meg sem történt. Muszáj lesz valahogyan előszednem a józan eszemet... think.gif

Ah holnap el is olvasom, mert attól tartok, ha most elkezdem, akkor megint nem tanulok. Még nem csináltam semmit. taps.gif Már másodjára megy a szigetes buli :'D Sebaj, nem bánom.
Most erről eszembe jutott az, amikor mondta, hogy egy homofób pasi nőnek nézte és vonzónak találta a koncertjén, majd rájött, hogy Brian "f*szi" , és hogy annak a palinak saját magának kell megválaszolnia a kérdéseket. Hatalmas! biggrin.gif
2015. február 24. 20:43 #493
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.24. 20:29)
Jaaajj úristen átérzem!  heart.gif Annyira jó lenne tényleg. Meg húszévesen ha nem lesz a WYIN én komolyan falnak megyek biggrin.gif Az amúgy is a legközkedveltebbek között van, tehát esélyesnek tűnik rolleyes.gif  pompom.gif Ja, és a következő koncertemen megpróbálok a Földön maradni, ugyanis a nyarat akkor sem fogtam fel, és még most sem.  angel.gif  Ha nem lenne ott a koncert videó, és nem látnám magam, azt hinném, hogy meg sem történt. Muszáj lesz valahogyan előszednem a józan eszemet...  think.gif 
Ah holnap el is olvasom, mert attól tartok, ha most elkezdem, akkor megint nem tanulok. Még nem csináltam semmit.  taps.gif Már másodjára megy a szigetes buli :'D Sebaj, nem bánom. 
Most erről eszembe jutott az, amikor mondta, hogy egy homofób pasi nőnek nézte és vonzónak találta a koncertjén, majd rájött, hogy Brian "f*szi" , és hogy annak a palinak saját magának kell megválaszolnia a kérdéseket. Hatalmas! biggrin.gif

én a Scared of Girlst akarom nagyon a húszévesre. meg a Pure Morningot, az máshol tuti nem lesz, esetleg ott. unsure.gif
én olyan kibaszott szörnyű sokkban voltam basszus, én a telefonomon lévő képpel vagyok úgy, hogy muszáj újra és újra megnéznem, hogy baszki, tényleg ott voltam. bár Brian természetesen épp el van fordulva, mert nem mertem úgy, hogy meglásson a kamerafóbiáját ismerve. rohog.gif

holnapra már hátha fel is kerül a cikkem, valahogy meg kellene erőltetni magam és aludni, hátha bírnék is koncentrálni akkor... mindegy, úgyis dupla lyukasom lesz, mert én be nem megyek angolra, majd ott befejezem. unsure.gif rolleyes.gif

több ilyenről is mesélt mondjuk, áh, imádom az ilyen régi kis történeteket. biggrin.gif jut eszembe, tegnap már nem is tudom, mit kerestem, de belefutottam ebbe. láttátok már? én úgy tudtam, csak Briannel készült interjú a Szigeten, erre... ohmy.gif
2015. február 24. 21:04 #494
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.24. 20:43)
én a Scared of Girlst akarom nagyon a húszévesre. meg a Pure Morningot, az máshol tuti nem lesz, esetleg ott. unsure.gif 
én olyan kibaszott szörnyű sokkban voltam basszus, én a telefonomon lévő képpel vagyok úgy, hogy muszáj újra és újra megnéznem, hogy baszki, tényleg ott voltam. bár Brian természetesen épp el van fordulva, mert nem mertem úgy, hogy meglásson a kamerafóbiáját ismerve. rohog.gif 
holnapra már hátha fel is kerül a cikkem, valahogy meg kellene erőltetni magam és aludni, hátha bírnék is koncentrálni akkor... mindegy, úgyis dupla lyukasom lesz, mert én be nem megyek angolra, majd ott befejezem. unsure.gif rolleyes.gif 
több ilyenről is mesélt mondjuk, áh, imádom az ilyen régi kis történeteket. biggrin.gif jut eszembe, tegnap már nem is tudom, mit kerestem, de belefutottam ebbe. láttátok már? én úgy tudtam, csak Briannel készült interjú a Szigeten, erre... ohmy.gif

Hát perszeeeee, ajánlom is, hogy legyen Scared of girls! A Pure Morninggal megint az a helyzet, hogy tudják mennyire nagy kedvenc, és azt is tudják, hogy a rajongók nagyon igényelnék azt a számot a setlistekben, márpedig ez egy kivételes alkalom, úgyhogy szerintem ezt is bele fogják tenni még akkor is, ha Brian utálja. w00t.gif

Haha hát igen : DDDDDDDDDD

Öööö ennyit arról, hogy nem olvasom el a cikket ma... rohog.gif

Én láttam. smileeee.gif Ajj istenem imádom Stefnek ezt a megjelenését, hihetetlenül jól áll neki ez a haj, a szakállról már ne is beszéljünk. happy.gif Remélem visszanöveszti ilyenre. biggrin.gif (Ja, már visszanőtt!)
2015. február 24. 21:22 #495
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.24. 21:04)
Hát perszeeeee, ajánlom is, hogy legyen Scared of girls! A Pure Morninggal megint az a helyzet, hogy tudják mennyire nagy kedvenc, és azt is tudják, hogy a rajongók nagyon igényelnék azt a számot a setlistekben, márpedig ez egy kivételes alkalom, úgyhogy szerintem ezt is bele fogják tenni még akkor is, ha Brian utálja.  w00t.gif
Haha hát igen : DDDDDDDDDD
Öööö ennyit arról, hogy nem olvasom el a cikket ma...  rohog.gif 
Én láttam. smileeee.gif Ajj istenem imádom Stefnek ezt a megjelenését, hihetetlenül jól áll neki ez a haj, a szakállról már ne is beszéljünk. happy.gif Remélem visszanöveszti ilyenre. biggrin.gif (Ja, már visszanőtt!)

remélem a Taste in Mennel és az English Summer Rainnel is így lesznek akkor. laugh.gif az a baj, ha rajtam állna, tényleg lejátszatnám velük a számaik 90%-át. rolleyes.gif tényleg, csinálhatnának valami unplugged koncertet is. heart.gif

igen, neki meglepően jól áll. annyira szokatlan volt, amikor a Movember miatt teljesen csupasz volt az arca, először alig ismertem meg. pedig az elején mennyire nem szerettem a szakállát. biggrin.gif

jaj, láttad amikor Brian adományozott neki? az "proud of you and love you" vagy valami ilyesmi megjegyzése olyan rohadt megható volt. cray.gif heart.gif
igen, én mindenen bőgök, ami Brian...
2015. február 24. 21:43 #496
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.24. 21:22)
remélem a Taste in Mennel és az English Summer Rainnel is így lesznek akkor. laugh.gif az a baj, ha rajtam állna, tényleg lejátszatnám velük a számaik 90%-át. rolleyes.gif tényleg, csinálhatnának valami unplugged koncertet is. heart.gif
igen, neki meglepően jól áll. annyira szokatlan volt, amikor a Movember miatt teljesen csupasz volt az arca, először alig ismertem meg. pedig az elején mennyire nem szerettem a szakállát. biggrin.gif
jaj, láttad amikor Brian adományozott neki? az "proud of you and love you" vagy valami ilyesmi megjegyzése olyan rohadt megható volt. cray.gif heart.gif 
igen, én mindenen bőgök, ami Brian...

Pontosan. :3

Én eleve nagyon bírom a szakállakat laugh.gif

Lááááttaaaam igen azon az oldalon áá smileeee.gif Egyébként annyira csodálom a kapcsolatukat. Nem akarom, hogy valaha is történjen valami köztük ami végzetes lenne a barátságukat illetően. heart.gif Gyönyörű heart.gif Több mint 20 éve ott vannak egymásnak, nem is tudom mit kezdenének egymás nélkül. (ÉS MI MIT KEZDENÉNK???? ohmy.gif )

5:18 wub.gif
2015. február 24. 21:57 #497
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.24. 21:43)
Pontosan. :3
Én eleve nagyon bírom a szakállakat  laugh.gif 
Lááááttaaaam igen azon az oldalon áá  smileeee.gif Egyébként annyira csodálom a kapcsolatukat. Nem akarom, hogy valaha is történjen valami köztük ami végzetes lenne a barátságukat illetően.  heart.gif Gyönyörű  heart.gif Több mint 20 éve ott vannak egymásnak, nem is tudom mit kezdenének egymás nélkül. (ÉS MI MIT KEZDENÉNK????  ohmy.gif  )

5:18  wub.gif

én nem vagyok szőrpárti. exem volt az első szőrös barátom, és ő is akkoriban kezdte, ahogy összejöttünk, azelőtti mindig csak fujjogtam a szakállasakat. általa elkezdtem elfogadni. biggrin.gif

jaj, én is. már csak az is, ahogy interjúkon egymásra néznek. heart.gif olyan hihetetlen szinte, hogy tizenegy-két éves koruk óta ismerik egymást, és teljesen leszarták a másikat igazából, és mégis ilyen komollyá vált az egész. ah, nekem is kell egy ilyen barátság. heart.gif pont ezt hallgathatom most fordításhoz (aww, már a felén túl vagyok, több mint egy oldal már most, ezt se fogja senki elolvasni...) olyan tökéletesek ők ketten is együtt. smileeee.gif

néééééézd. wub.gif
2015. február 24. 22:09 #498
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.24. 21:57)
én nem vagyok szőrpárti. exem volt az első szőrös barátom, és ő is akkoriban kezdte, ahogy összejöttünk, azelőtti mindig csak fujjogtam a szakállasakat. általa elkezdtem elfogadni. biggrin.gif
jaj, én is. már csak az is, ahogy interjúkon egymásra néznek. heart.gif olyan hihetetlen szinte, hogy tizenegy-két éves koruk óta ismerik egymást, és teljesen leszarták a másikat igazából, és mégis ilyen komollyá vált az egész. ah, nekem is kell egy ilyen barátság. heart.gif pont ezt hallgathatom most fordításhoz (aww, már a felén túl vagyok, több mint egy oldal már most, ezt se fogja senki elolvasni...) olyan tökéletesek ők ketten is együtt. smileeee.gif
néééééézd. wub.gif

Igen, igen, igen, igen meg a koncerteken is a Molsdal momentek huhuhuhu happy.gif Jaaja meg hogy Stef akkor a menők közé tartozott, Brian meg volt a céltábla mad.gif Jaj nem hiszem el heart.gif

Majd én elolvasom! biggrin.gif De amúgy is az a jó, ha hosszú. Aki meg lusta, az így járt. biggrin.gif (pont egy éves ez a videó)

:3 Nincs megfelelő emotikon, amivel kifejezném a reakciómat...

Amúgy ezt tegnap találtam, még sosem láttam Bertien játszani. Mindig csak képet láttam.
2015. február 24. 22:24 #499
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.24. 22:09)
Igen, igen, igen, igen meg a koncerteken is a Molsdal momentek huhuhuhu happy.gif Jaaja meg hogy Stef akkor a menők közé tartozott, Brian meg volt a céltábla  mad.gif Jaj nem hiszem el  heart.gif 
Majd én elolvasom! biggrin.gif De amúgy is az a jó, ha hosszú. Aki meg lusta, az így járt. biggrin.gif (pont egy éves ez a videó)
:3 Nincs megfelelő emotikon, amivel kifejezném a reakciómat...
Amúgy ezt tegnap találtam, még sosem láttam Bertien játszani. Mindig csak képet láttam.

uhh, a kis csókocskák meg az ilyen-olyan érintések, awww. wub.gif wub.gif hiányoznak. sad.gif ha már Brian megkomolyodott, ahogy apa lett, legalább látnánk több képet Codyról, ő is annyira hihetetlenül édes. tiszta apja már most heart.gif

az én elsődleges reakciómat az a nyáladzós fogjuk rá, leírná. rohog.gif

nem láttad? volt pedig több is. jajj, úgy imádom Bertie-t. cray.gif én itt szerettem bele. heart.gif
persze hogy Stefnek is az egyetlen meleg gitárt a kedvencemet kell széttörni. sad.gif
2015. február 24. 22:37 #500
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.24. 22:24)
uhh, a kis csókocskák meg az ilyen-olyan érintések, awww. wub.gif  wub.gif hiányoznak. sad.gif ha már Brian megkomolyodott, ahogy apa lett, legalább látnánk több képet Codyról, ő is annyira hihetetlenül édes. tiszta apja már most heart.gif
az én elsődleges reakciómat az a nyáladzós fogjuk rá, leírná. rohog.gif 
nem láttad? volt pedig több is. jajj, úgy imádom Bertie-t. cray.gif én itt szerettem bele. heart.gif 
persze hogy Stefnek is az egyetlen meleg gitárt a kedvencemet kell széttörni. sad.gif

Jaaja kíváncsi lennék, hogy mekkorát nőtt úgymond. Már 10 éves ohmy.gif Cukiság felsőfokon :3

Nem volt hosszú életű gitár. sad.gif Amúgy Stef miért is törte szét? smileeee.gif És csak a Bitter endben játszott rajta?
58 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok