Starity

Placebo II

58 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 20. 18:33 #461
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.02.20. 18:11)
Aaa basszus. sad.gif Kitartás! Egy kicsit átérzem a dolgot, csak én első félévben jártam így. Eléggé el voltam keseredve, hogy két tárgyból bukásra álltam úgy, hogy ez rám baromira nem jellemző. Úgyis kijavítod még!
Én most betegeskedem kicsit, így tegnap és ma nem mentem suliba.
Aaaannyira aranyoooos  heart.gif 
Ah nincs meg sajnos, bár le szerettem volna csapni rá. 
(Úristen, nagyon tetszik a Hold most, épp kinéztem az ablakon.  ohmy.gif  laugh.gif)

köszönöm, és hát bízom benne. van még két hónap addig, csak nem bukok meg föciből a végén. laugh.gif

ah, jobban vagy már? neked is ez a szar influenza? unsure.gif

ugye? főleg az I'm still not satisfied résznél. wub.gif de sajnos erről az egy felvételről tudok, ahol elfelejtette a szöveget, pedig szerintem egész nap ilyeneket bámulnék. te nem ismersz mást? unsure.gif

végül is még mindig lehet a standard verziót rendelni. smileeee.gif nekem szerencsére megvan az aláírt - bár úgy volt elveszett, és hiába írogattam nekik, leszarták. a három-négy nap helyett egy hónapot vártam, mire ideért... nem bírtam aludni valamelyik nap, és pont az került a kezembe. már ezerszer elolvastam az előszót, de még mindig elbőgöm magam rajta. heart.gif

ööö... izé... nem találom a Holdat... blink.gif
2015. február 20. 20:24 #462
- törölt felhasználó -    
'Ballagok a rohadt életbe tehát legyen' ezen felnevettem thumbsup.gif
amúgy én is csak azért vártam smileeee.gif
őszinte leszek, nem tudom a menedzser mit mond a fiúknak, de tekintve, hogy az itteni koncertjüknél a fél arénát le kellett zárni, én csak nagyon bizakodni tudok, hogy valamikor tényleg eljönnek ide
most én is lázas munkakeresésben vagyok, van ugyan munka, de nem az igazi,
most elkezem az oroszt tanulni
a sulival kapcsolatban azt tanácsolom, hogy nyugodtan menj levelezőre, illetve, hogy kúúúúrvára tanuld az angolt, mert ha van egy felsőfokúd és jó helyre kerülsz akkor sokat kereshetsz
barátőmet 220 nettóval vették fel csak ezért nulla tapasztalat és diploma nélkül egy adatrögzítős munkára wink.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. február 20. 21:44 #463
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.02.20. 18:33)
köszönöm, és hát bízom benne. van még két hónap addig, csak nem bukok meg föciből a végén. laugh.gif 
ah, jobban vagy már? neked is ez a szar influenza? unsure.gif 
ugye? főleg az I'm still not satisfied résznél. wub.gif de sajnos erről az egy felvételről tudok, ahol elfelejtette a szöveget, pedig szerintem egész nap ilyeneket bámulnék. te nem ismersz mást? unsure.gif 
végül is még mindig lehet a standard verziót rendelni. smileeee.gif nekem szerencsére megvan az aláírt - bár úgy volt elveszett, és hiába írogattam nekik, leszarták. a három-négy nap helyett egy hónapot vártam, mire ideért... nem bírtam aludni valamelyik nap, és pont az került a kezembe. már ezerszer elolvastam az előszót, de még mindig elbőgöm magam rajta. heart.gif 
ööö... izé... nem találom a Holdat... blink.gif

Biztos, hogy nem!!! smileeee.gif

Köszi, egy kicsit már igen, bár pont most jön a halálra fuldoklom magam periódus, fú de rühellem. Amúgy szerintem nem influenza. biggrin.gif

Háát A '14-es iTunes fesztiválon volt egy kis bakija a lelkecskénknek, bár az nem ilyen jellegű volt. Na mindegy, ettől függetlenül belinkelem, aranyos volt ahogy rájött, hogy valami nagyon nem oké. biggrin.gif

Igen? De az oldalon Sold Out-ot mutat...vagy most hogy működik ez? smileeee.gif
De jóóó, az a lényeg, hogy megérkezett biggrin.gif meghajolo.gif
Akkor biztosan valami nagyon szépet ír az ő maga kis stílusában happy.gif

(Újhold van, de nagyon halványan látszódott az egész Hold körvonala. Nem nagy szám végül is.. smileeee.gif)
2015. február 20. 21:48 #464
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (Molkette @ 2015.02.20. 20:24)
'Ballagok a rohadt életbe tehát legyen' ezen felnevettem  thumbsup.gif 
őszinte leszek, nem tudom a menedzser mit mond a fiúknak, de tekintve, hogy az itteni koncertjüknél a fél arénát le kellett zárni, én csak nagyon bizakodni tudok, hogy valamikor tényleg eljönnek ide
a sulival kapcsolatban azt tanácsolom, hogy nyugodtan menj levelezőre, illetve, hogy kúúúúrvára tanuld az angolt, mert ha van egy felsőfokúd és jó helyre kerülsz akkor sokat kereshetsz
barátőmet 220 nettóval vették fel csak ezért nulla tapasztalat és diploma nélkül egy adatrögzítős munkára  wink.gif

Szerintem a húszéves turné keretén belül tuti, hogy nem marad ki Budapest, és azt sem hiszem, hogy fesztiválon akarják ezt megoldani. Vagyis nem tudom... de szerintem külön kellene azt a koncertet tartani! rolleyes.gif
2015. február 21. 10:24 #465
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.02.20. 20:24)
'Ballagok a rohadt életbe tehát legyen' ezen felnevettem  thumbsup.gif 
barátőmet 220 nettóval vették fel csak ezért nulla tapasztalat és diploma nélkül egy adatrögzítős munkára  wink.gif

igen, ez az, ami miatt én is félek... de az már régen volt. azóta eltelt öt év, meg adtak ki új lemezt. unsure.gif
hát én majd nyáron kezdek neki a munkakeresésnek, aztán hátha szerencsém lesz... az a baj el kellene menni nyelvvizsgázni előtte, mert hiába mondom, hogy tudom, meg tudok is beszélni, akkor is kellene az a krva papír mindenhez. az a baj amúgy, hogy ugye 15-ig le kellett adni a jelentkezést, én meg nappalit írtam mindenhova. rolleyes.gif
2015. február 21. 10:30 #466
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.20. 21:44)
Biztos, hogy nem!!! smileeee.gif
Köszi, egy kicsit már igen, bár pont most jön a halálra fuldoklom magam periódus, fú de rühellem. Amúgy szerintem nem influenza. biggrin.gif
Háát A '14-es iTunes fesztiválon volt egy kis bakija a lelkecskénknek, bár az nem ilyen jellegű volt. Na mindegy, ettől függetlenül belinkelem, aranyos volt ahogy rájött, hogy valami nagyon nem oké. biggrin.gif 

Igen? De az oldalon Sold Out-ot mutat...vagy most hogy működik ez? smileeee.gif
De jóóó, az a lényeg, hogy megérkezett  biggrin.gif  meghajolo.gif 
Akkor biztosan valami nagyon szépet ír az ő maga kis stílusában  happy.gif 
(Újhold van, de nagyon halványan látszódott az egész Hold körvonala. Nem nagy szám végül is.. smileeee.gif)

néztem a streamet, de ez fel se tűnt ohmy.gif
pfff, akkor megint elfogyott. unsure.gif ahogy megvan nem nagyon néztem, mikor utoljára az oldalon jártam még volt belőle... hát hátha lesz harmadik nyomtatás is. unsure.gif
bizony, ráadásul aláírt, ne tudd meg, milyen fangirlgörcs jött rám. rohog.gif
majd csinálok képet, ha gondolod. smileeee.gif

Idézet (droszi @ 2015.02.20. 21:48)
Szerintem a húszéves turné keretén belül tuti, hogy nem marad ki Budapest, és azt sem hiszem, hogy fesztiválon akarják ezt megoldani. Vagyis nem tudom... de szerintem külön kellene azt a koncertet tartani!  rolleyes.gif

én is ebben bízom, ha meg más nem, Bécsbe úgyis jönnek. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. február 21. 11:46 #467
- törölt felhasználó -    
Tudtok olyan srácról akivel nyílvánosan kavart Brian?
2015. február 21. 12:03 #468
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.21. 10:30)
néztem a streamet, de ez fel se tűnt ohmy.gif
pfff, akkor megint elfogyott. unsure.gif ahogy megvan nem nagyon néztem, mikor utoljára az oldalon jártam még volt belőle... hát hátha lesz harmadik nyomtatás is. unsure.gif 
bizony, ráadásul aláírt, ne tudd meg, milyen fangirlgörcs jött rám. rohog.gif 
majd csinálok képet, ha gondolod. smileeee.gif
én is ebben bízom, ha meg más nem, Bécsbe úgyis jönnek. smileeee.gif

Tyűű azt megköszönöm! meghajolo.gif yahoo.gif
Egyébként sok ismeretlen szöveg van benne? És az összes Placebo dalszöveg benne van?

Hát ha esetleg nem jönnek, csak Bécsbe, már most el kell kezdenem gyűjteni... biggrin.gif
2015. február 21. 12:13 #469
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (Molkette @ 2015.02.21. 11:46)

Hmmm nem igazán smileeee.gif
2015. február 21. 12:15 #470
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.02.21. 11:46)

volt valami... zenész talán, de most ha megölnek sem jut eszembe a neve, vele ha jól emlékszem volt valami csókolózgatós képe, meg azt olvastam flörtölgetett vele, de amúgy én sem tudok senkiről. unsure.gif
2015. február 21. 12:17 #471
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.21. 12:03)
Tyűű azt megköszönöm!  meghajolo.gif  yahoo.gif 
Egyébként sok ismeretlen szöveg van benne? És az összes Placebo dalszöveg benne van? 
Hát ha esetleg nem jönnek, csak Bécsbe, már most el kell kezdenem gyűjteni... biggrin.gif

nem, semmi tényleg ismeretlen. 74 dalszöveg van, abból van 2-3 kollaborációs (aww, mikor megláttam a Picturest meg a College 84-t wub.gif ), amúgy kiadott Placebo dalszövegek. sok minden hiányzik belőle amúgy, ami szerintem a legjobb szövegei között van, és érthetetlen, hogy nincs benne, meg van benne olyan, amit szeretek, de azért... na, közel sem a legjobb. rolleyes.gif
2015. február 21. 12:48 #472
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
lefelejtettem a tartalomjegyzéket, és letelt a félórás szerkesztési idő, éljen rolleyes.gif
2015. február 21. 13:10 #473
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.21. 12:17)
nem, semmi tényleg ismeretlen. 74 dalszöveg van, abból van 2-3 kollaborációs (aww, mikor megláttam a Picturest meg a College 84-t wub.gif ), amúgy kiadott Placebo dalszövegek. sok minden hiányzik belőle amúgy, ami szerintem a legjobb szövegei között van, és érthetetlen, hogy nincs benne, meg van benne olyan, amit szeretek, de azért... na, közel sem a legjobb. rolleyes.gif

ÚRISTEN heart.gif happy.gif Imádom ezt az embert. Aaaa nincsenek rá szavak, de tényleg wub.gif
És örülök, hogy sikerült aláírt példányra szert tenned smileeee.gif
Egyébként van ötleted, hogy mi lehet a dalszövegek sorrendjében a logika? biggrin.gif
2015. február 21. 13:42 #474
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.21. 13:10)
ÚRISTEN  heart.gif  happy.gif Imádom ezt az embert. Aaaa nincsenek rá szavak, de tényleg  wub.gif 
És örülök, hogy sikerült aláírt példányra szert tenned smileeee.gif
Egyébként van ötleted, hogy mi lehet a dalszövegek sorrendjében a logika? biggrin.gif

egyetértek. heart.gif
én is, elhiheted, bár cserébe azóta sem sikerült kabátot vennem, de ha egyszer máshogy már szinte esélytelen aláíráshoz jutni tőle... unsure.gif elkezdhetne már megint nyitni valamennyire a rajongói felé Amerikán kívül is... de sajnos attól tartok, ez a duóvá válás csak még rosszabb hatással lesz a szociabilitására...
fogalmam sincs, lehet még Brian sem tudja. rohog.gif hiába néztem már nagyon sokszor végig - akárcsak a lemezek tracklistjeit meg a setlisteket meg mindent - semmi logikát nem találtam benne. unsure.gif
2015. február 21. 14:09 #475
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.21. 13:42)
egyetértek. heart.gif
én is, elhiheted, bár cserébe azóta sem sikerült kabátot vennem, de ha egyszer máshogy már szinte esélytelen aláíráshoz jutni tőle... unsure.gif elkezdhetne már megint nyitni valamennyire a rajongói felé Amerikán kívül is... de sajnos attól tartok, ez a duóvá válás csak még rosszabb hatással lesz a szociabilitására...
fogalmam sincs, lehet még Brian sem tudja. rohog.gif hiába néztem már nagyon sokszor végig - akárcsak a lemezek tracklistjeit meg a setlisteket meg mindent - semmi logikát nem találtam benne. unsure.gif

Igen sad.gif Még ha az utcán összefutnék vele véletlenül valahol, sem mernék hozzá odamenni szerintem, nehogy megzavarjam "melón" kívül biggrin.gif Viszont cserébe koncertek után igazán kijöhetnének biggrin.gif dry.gif . Vagy szervezzenek dedikálást, persze ez elég valószínűtlen itt... Lehet Amerikába vagy Franciaországba kéne utaznom érte :'D
2015. február 21. 14:37 #476
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.21. 14:09)
Igen sad.gif Még ha az utcán összefutnék vele véletlenül valahol, sem mernék hozzá odamenni szerintem, nehogy megzavarjam "melón" kívül biggrin.gif Viszont cserébe koncertek után igazán kijöhetnének biggrin.gif dry.gif . Vagy szervezzenek dedikálást, persze ez elég valószínűtlen itt... Lehet Amerikába vagy Franciaországba kéne utaznom érte :'D

mondjuk én ha megláttam volna valahol az utcán Londonban, szerintem visítva rohantam volna oda hozzá, hogy aztán meg se tudjak szólalni. _nevet.gif fú de rohadt idegesítő volt más nap olvasni Tumblrön, hogy látták Londonban sétálni... Merengőn olvastam anno egy lány versét, amit az ihletett meg, hogy Brian bement hozzá kávét venni, vagy valami ilyesmi, nem emlékszem már pontosan, de uhh, én szívrohamot kapnék egy ilyen helyzetben. biggrin.gif
szervezhetnének, de évente vagy kétszer ha vannak ilyen dedikálások, az is olyan helyeken, ahol több koncertjük van... itt csoda ha Pestig eljutnak, nem hogy több város... rolleyes.gif

franciaországi koncertre már csak a hangulatért is elmennék meg a dalokért, olyan mások, és ott általában van valami extra is. laugh.gif
2015. február 21. 14:53 #477
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.21. 14:37)
mondjuk én ha megláttam volna valahol az utcán Londonban, szerintem visítva rohantam volna oda hozzá, hogy aztán meg se tudjak szólalni. _nevet.gif fú de rohadt idegesítő volt más nap olvasni Tumblrön, hogy látták Londonban sétálni... Merengőn olvastam anno egy lány versét, amit az ihletett meg, hogy Brian bement hozzá kávét venni, vagy valami ilyesmi, nem emlékszem már pontosan, de uhh, én szívrohamot kapnék egy ilyen helyzetben. biggrin.gif 
szervezhetnének, de évente vagy kétszer ha vannak ilyen dedikálások, az is olyan helyeken, ahol több koncertjük van... itt csoda ha Pestig eljutnak, nem hogy több város... rolleyes.gif 
franciaországi koncertre már csak a hangulatért is elmennék meg a dalokért, olyan mások, és ott általában van valami extra is. laugh.gif

Hahaaa amúgy én is így lennék vele biggrin.gif:D:D sad.gif Izgulós típus vagyok eleve, magyarul is hülyeségeket tudok összehordani izgatottságomban, nem hogy Brianék előtt angolul :DDD Meg amikor Pesten megállított egy túrista, akkor is alig tudtam elgagyarászni neki a mondandómat, pedig amúgy simán ment volna. :S

Tessék?ohmy.gif Ne máááááár

Jézusom, biztos tökéletes lenne a napom egy ilyen után biggrin.gif Irány London! yess.gif yahoo.gif

De ez tök igazságtalan. sad.gif Nekünk pont hogy nehezebb találkozni velük face to face úgymond. Még úgy is, hogy pár évente azért eljönnek hozzánk, és mondhatni a Sziget törzsvendégei...

Jaa és igen. Amúgyis az az életcélom, hogy beutazzam a világot, aztán majd úgy alakítom, hogy elkaphassak egy koncertet ott is. biggrin.gif
2015. február 21. 15:10 #478
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.21. 14:53)
Hahaaa amúgy én is így lennék vele biggrin.gif:D:D sad.gif Izgulós típus vagyok eleve, magyarul is hülyeségeket tudok összehordani izgatottságomban, nem hogy Brianék előtt angolul :DDD Meg amikor Pesten megállított egy túrista, akkor is alig tudtam elgagyarászni neki a mondandómat, pedig amúgy simán ment volna. :S
Tessék?ohmy.gif Ne máááááár
Jézusom, biztos tökéletes lenne a napom egy ilyen után biggrin.gif Irány London! yess.gif  yahoo.gif 
De ez tök igazságtalan.  sad.gif Nekünk pont hogy nehezebb találkozni velük face to face úgymond. Még úgy is, hogy pár évente azért eljönnek hozzánk, és mondhatni a Sziget törzsvendégei...
Jaa és igen. Amúgyis az az életcélom, hogy beutazzam a világot, aztán majd úgy alakítom, hogy elkaphassak egy koncertet ott is. biggrin.gif

ne is mondd. mikor anno másik kedvencemmel volt lehetőségem találkozni, konkrétan fogyatékosnak nézett szerintem. rohog.gif emlékszem, beszélt valakivel, álltam mellettük, csak bámultam, mondom úristen, itt van, el sem hiszem, aztán rám néz és "how are you?" olyan sokkot kaptam basszus, meg se tudtam szólalni. néz tovább rám: "are you okay?" nagy nehezen "megszólaltam", de csak hebegtem össze-vissza. rohog.gif rolleyes.gif jézusom és nekem az a célom, hogy interjút készítsek Briannel, ha legközelebb idejönnek, mert nagy eséllyel tudnék szeretni ilyen sajtós izét... lehet inkább ezt fel kellene adnom. rohog.gif

deee, és nagy valószínűséggel ez pont itt volt az országban. biggrin.gif rossz helyre születtünk. sad.gif

na igen, attól hogy kb. két évente játszanak a szigeten, színpadon kívül még lehetetlenség beléjük futni. esetleg Sunshine-ba lehetett volna.
jut eszembe, láttátok facen, hogy a kilencedikei leeds-i koncert után lesz valami afterparty, ahol Stef lesz a DJ? nyilván ott lesz Brian is, és ott lehet, még megközelíthető is lenne... dry.gif
2015. február 21. 15:47 #479
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.21. 15:10)
ne is mondd. mikor anno másik kedvencemmel volt lehetőségem találkozni, konkrétan fogyatékosnak nézett szerintem. rohog.gif emlékszem, beszélt valakivel, álltam mellettük, csak bámultam, mondom úristen, itt van, el sem hiszem, aztán rám néz és "how are you?" olyan sokkot kaptam basszus, meg se tudtam szólalni. néz tovább rám: "are you okay?" nagy nehezen "megszólaltam", de csak hebegtem össze-vissza. rohog.gif rolleyes.gif jézusom és nekem az a célom, hogy interjút készítsek Briannel, ha legközelebb idejönnek, mert nagy eséllyel tudnék szeretni ilyen sajtós izét... lehet inkább ezt fel kellene adnom. rohog.gif 
deee, és nagy valószínűséggel ez pont itt volt az országban. biggrin.gif rossz helyre születtünk. sad.gif
na igen, attól hogy kb. két évente játszanak a szigeten, színpadon kívül még lehetetlenség beléjük futni. esetleg Sunshine-ba lehetett volna.
jut eszembe, láttátok facen, hogy a kilencedikei leeds-i koncert után lesz valami afterparty, ahol Stef lesz a DJ? nyilván ott lesz Brian is, és ott lehet, még megközelíthető is lenne... dry.gif

Wow, de cuki lehetett laugh.gif

Ahj, tudnám értékelni, végre elkészülhetne egy normális interjú már velük mad.gif Sokszor már fogom a fejem, milyen riportokat képesek készíteni egyesek omg.gif

NEM MONDOOOOD?! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif My God yahoo.gif Most egyszerre vagyok nagyon boldog, és szomorú : DDD Na majd egyszer talán hátha beléjük futunk akár itthon hihihi. Bár nem tagadom... Szigetkor azért reménykedtem benne, hogy valahol a városban látom őket...biggrin.gif

Láttam igen, el is mehetnek a sunyiba reklamalo.gif biggrin.gif
2015. február 22. 13:15 #480
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.21. 15:47)
Wow, de cuki lehetett  laugh.gif 
Ahj, tudnám értékelni, végre elkészülhetne egy normális interjú már velük  mad.gif  Sokszor már fogom a fejem, milyen riportokat képesek készíteni egyesek omg.gif
NEM MONDOOOOD?! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif My God  yahoo.gif Most egyszerre vagyok nagyon boldog, és szomorú : DDD Na majd egyszer talán hátha beléjük futunk akár itthon hihihi. Bár nem tagadom... Szigetkor azért reménykedtem benne, hogy valahol a városban látom őket...biggrin.gif 
Láttam igen, el is mehetnek a sunyiba  reklamalo.gif  biggrin.gif

ne is mondd, a LLL-turné alatti interjúk szinte kivétel nélkül mind csak arról szólnak, hogy mi ihlette a TMF-et. rolleyes.gif

ez az egy van, ami úgy tényleg maradandó és emlékezetes. mondjuk ez nagyon is. olyan kis édes meg jó kedvű itt végig. heart.gif

én abban reménykedtem, valahol belefutok Sunshine-ba, főleg hogy állítólag kint volt a koncert után, hogy odaadjam neki a levelemet, hogy vigye el Briannek, ha már itt nem jött le hozzánk pacsizni a koncert után... rolleyes.gif rohadt biztonságiaknak is akárhogy hisztiztem, nem voltak képesek feladni. sad.gif

el bizony. lehet nyerni jegyet a koncertre, de gondolom az utazásomat nem fizetnék, szóval fölösleges próbálkozni is. dry.gif sad.gif
58 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok