Starity

Placebo II

58 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 12. 21:21 #441
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Erről mit tudsz? :| Én azzal a képpel nem is találkoztam.

"Maybe the positivity has a little bit decreased when Steve decided to change his facebook profile picture (the same day of the announcement) posting the photo that I think most of you have seen around the internet: big smile on his face and middle finger shown to the world.
I agree that he always told that his facebook page is for family and friends, for us fans he has twitter and instagram, but still...
It's not a secret page and everybody can see his posts.
For sure my feeling has changed after that distasteful thing, and I'm not so sad about Steve not being part of Placebo anymore, because I've seen that he is not sad at all.
Of course we will never know for sure if leaving was his own idea or if he has been in some way "pushed" to do it, but in any case I consider that picture - posted in a delicate phase, the same day of the official announcement - a kind of slap in the face of us Placebo fans (maybe I'm old fashioned, but these are my feelings right now)"
2015. február 12. 21:56 #442
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 21:21)
Erről mit tudsz? :| Én azzal a képpel nem is találkoztam.
"Maybe the positivity has a little bit decreased when Steve decided to change his facebook profile picture (the same day of the announcement) posting the photo that I think most of you have seen around the internet: big smile on his face and middle finger shown to the world.
I agree that he always told that his facebook page is for family and friends, for us fans he has twitter and instagram, but still...
It's not a secret page and everybody can see his posts.
For sure my feeling has changed after that distasteful thing, and I'm not so sad about Steve not being part of Placebo anymore, because I've seen that he is not sad at all.
Of course we will never know for sure if leaving was his own idea or if he has been in some way "pushed" to do it, but in any case I consider that picture - posted in a delicate phase, the same day of the official announcement - a kind of slap in the face of us Placebo fans (maybe I'm old fashioned, but these are my feelings right now)"

semmit ohmy.gif
de nem is találom sehol a képet sem.
viszont ez az új bajusz ez valami szörnyű...
2015. február 12. 21:59 #443
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 21:56)
semmit ohmy.gif
de nem is találom sehol a képet sem.
viszont ez az új bajusz ez valami szörnyű...

Hát nem tudom, most ez kicsit "rosszul esett"...
Nagyon fura tényleg :S

Egyébként az utolsó pár mondathoz: kíváncsi vagyok Stefék mit mondanak majd később erről az egészről
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. február 12. 22:08 #444
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 21:59)
Hát nem tudom, most ez kicsit "rosszul esett"...
Nagyon fura tényleg :S
Egyébként az utolsó pár mondathoz: kíváncsi vagyok Stefék mit mondanak majd később erről az egészről

egyetértek. csalódtam benne. krva nagyot. és ez egyre csak fokozódni fog, úgy érzem.

szerintem semmit sem fognak, Hewittról sem igazán beszéltek... unsure.gif
2015. február 12. 22:22 #445
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 22:08)
egyetértek. csalódtam benne. krva nagyot. és ez egyre csak fokozódni fog, úgy érzem.
szerintem semmit sem fognak, Hewittról sem igazán beszéltek... unsure.gif

Kábé... meg azért ezt a turnét szerintem igen csak illett volna még végigcsinálnia.
Csak egy kis információ morzsában reménykedem, azt is valamikor hónapokkal később, vagy nem tudom.
2015. február 14. 18:45 #446
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 22:22)
Kábé... meg azért ezt a turnét szerintem igen csak illett volna még végigcsinálnia.
Csak egy kis információ morzsában reménykedem, azt is valamikor hónapokkal később, vagy nem tudom.

illett volna, főleg ha már tényleg úgy van, ahogy állítják és barátokként váltak el. ha nem is volt semmi konkrét konfliktus azért a barátait, főleg az eltelt évek után nem kellett volna szarban hagynia. unsure.gif

az a baj, Brian szerintem nem akar majd beszélni a dolgokról, Stef meg amúgy sem az a beszédes típus, Stevenek meg úgyis minden a Planes körül forog...
2015. február 14. 19:17 #447
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.14. 18:45)
illett volna, főleg ha már tényleg úgy van, ahogy állítják és barátokként váltak el. ha nem is volt semmi konkrét konfliktus azért a barátait, főleg az eltelt évek után nem kellett volna szarban hagynia. unsure.gif 
az a baj, Brian szerintem nem akar majd beszélni a dolgokról, Stef meg amúgy sem az a beszédes típus, Stevenek meg úgyis minden a Planes körül forog...

Pontosan így van... de egyébként egy kicsit nekem bűzlik ez így utólag valamiért. Mármint az, hogy barátként, konfliktus nélkül.

Pff igen, hát tényleg az a videó is biggrin.gif biggrin.gif sad.gif Láttam, hogy írtad hozzá, hogy már majdnem meghatódtál, erre elkezdi reklámozni a Planest. Kb. én is így éreztem addig a pillanatig, aztán a videó másik fele meg elmegy ezzel a promóval. Én egyébként bírom azt is, amit ott művel, de ennek nem itt lett volna a helye.
2015. február 15. 12:05 #448
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.14. 19:17)
Pontosan így van... de egyébként egy kicsit nekem bűzlik ez így utólag valamiért. Mármint az, hogy barátként, konfliktus nélkül.
Pff igen, hát tényleg az a videó is biggrin.gif biggrin.gif sad.gif Láttam, hogy írtad hozzá, hogy már majdnem meghatódtál, erre elkezdi reklámozni a Planest. Kb. én is így éreztem addig a pillanatig, aztán a videó másik fele meg elmegy ezzel a promóval. Én egyébként bírom azt is, amit ott művel, de ennek nem itt lett volna a helye.

bűzlik? unsure.gif én igyekszem még semmi rosszat sem belelátni.

én "bírnám", nekem kicsit olyan semmilyen volt, de aranyos volt, látszott rajta, hogy élvezi, és ez a lényeg. az a baj, Hewittnak sem jött össze az énekelgetés, már nem is hallani róla semmit, egy kérdéses valamiért, ami akár csak pillanatnyi fellángolás, hiszen ezelőtt minden zenekarában dobolt, szerintem hülyeség eldobni a biztosat - főleg úgy, hogy azoknak a rajongóknak is csalódást okoz, akinek "be kellene indítaniuk" a Planest igazából. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. február 15. 17:16 #449
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.15. 12:05)
bűzlik? unsure.gif én igyekszem még semmi rosszat sem belelátni.
én "bírnám", nekem kicsit olyan semmilyen volt, de aranyos volt, látszott rajta, hogy élvezi, és ez a lényeg. az a baj, Hewittnak sem jött össze az énekelgetés, már nem is hallani róla semmit, egy kérdéses valamiért, ami akár csak pillanatnyi fellángolás, hiszen ezelőtt minden zenekarában dobolt, szerintem hülyeség eldobni a biztosat - főleg úgy, hogy azoknak a rajongóknak is csalódást okoz, akinek "be kellene indítaniuk" a Planest igazából. rolleyes.gif

Mindenesetre már csak 10 nap! Aztán remélem minél hamarabb feltöltenek róla valamit, vagy ha esetleg lenne stream, annak örülnék. smileeee.gif
2015. február 15. 17:33 #450
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.15. 17:16)
Mindenesetre már csak 10 nap! Aztán remélem minél hamarabb feltöltenek róla valamit, vagy ha esetleg lenne stream, annak örülnék.  smileeee.gif

a stream szerintem kizárt, de remélem lesznek elfogadható minőségű felvételek, amik hamar fel is kerülnek... unsure.gif
2015. február 15. 20:43 #451
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

ah, hiába láttam már ezerszer, még mindig meghat, és "büszkévé tesz", hogy ő változtatott meg. heart.gif
2015. február 16. 00:08 #452
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.15. 20:43)

ah, hiába láttam már ezerszer, még mindig meghat, és "büszkévé tesz", hogy ő változtatott meg. heart.gif

yes.gif Ezeket a videókat képtelenség megunni happy.gif
2015. február 19. 17:05 #453
droszi
droszi
visszatérő vendég
"It's in the special way we ah" heart.gif
imádom biggrin.gif

Túl vagy már a dogákon? smileeee.gif
2015. február 20. 16:08 #454
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.19. 17:05)
"It's in the special way we ah"  heart.gif 
imádom biggrin.gif

Túl vagy már a dogákon?  smileeee.gif

túl, szerencsére. smileeee.gif meg szerintem az elmúlt öt év legszörnyűbb hetén is, azért is tűntem el... persze hogy jelentkezek fősulira, és egy hét alatt beb*sznak hat egyest, pedig félévre olyan jól összeszedtem magam... unsure.gif még pszichológiából is kettest kaptam, teljesen szét vagyok esve. éljen az inszomnia... veled minden rendben? smileeee.gif

ha már megunhatatlan videók

elfelejthetné gyakrabban is a szöveget, kis édes wub.gif

nem is kérdeztem, neked meg van Brian könyve? smileeee.gif
2015. február 20. 16:50 #455
- törölt felhasználó -    
Szia Droszi! smileeee.gif
Én egy szemtelen kérdéssel kezdeném. Zágrábban lesz Placebo nyáron és talán még az utazás is megoldott kedvezményesen. Tervezed, hogy jössz, mert ez az egyedüli potenciális út amit be lehetne vállalni ebben az éveben. smileeee.gif
2015. február 20. 17:32 #456
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.02.20. 16:50)
Én egy szemtelen kérdéssel kezdeném. Zágrábban lesz Placebo nyáron és talán még az utazás is megoldott kedvezményesen. Tervezed, hogy jössz, mert ez az egyedüli potenciális út amit be lehetne vállalni ebben az éveben. smileeee.gif

aww, szia drága, jó végre téged is újra itt látni. smileeee.gif
mit is takar ez a kedvezményes utazás? meg ne feledkezz rólam sad.gif a Fishinges Kispál koncertemnek nagy eséllyel lőttek, de a zágrábi koncertre véget ér a szóbeli, úgyhogy oda már menni kellene. biggrin.gif mellesleg még mindig bejelentés alatt vannak a koncertek, ne adjuk fel, hátha jön egy pesti dátum. smileeee.gif
2015. február 20. 18:06 #457
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.02.20. 17:32)
aww, szia drága, jó végre téged is újra itt látni. smileeee.gif 
mit is takar ez a kedvezményes utazás? meg ne feledkezz rólam sad.gif a Fishinges Kispál koncertemnek nagy eséllyel lőttek, de a zágrábi koncertre véget ér a szóbeli, úgyhogy oda már menni kellene. biggrin.gif mellesleg még mindig bejelentés alatt vannak a koncertek, ne adjuk fel, hátha jön egy pesti dátum. smileeee.gif

nem feledkeztem meg smileeee.gif csak azt gondoltam te inkább bécsbe mennél.
azt takarja, hogy elvileg van egy buszos lehetőség, még megkérdezek néhány placebos rajongót, hogy csatlakoznak-e, idejében elkezdek szervezkedni biggrin.gif
amúgy lenne egy nagy kérdésem hozzád, mert sok együttes oszlik fel és te mit olvasol a nemzetközi fórumokon a placeboról? mert végem lenne, ha feloszlanának sad.gif
2015. február 20. 18:11 #458
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.20. 16:08)
túl, szerencsére. smileeee.gif meg szerintem az elmúlt öt év legszörnyűbb hetén is, azért is tűntem el... persze hogy jelentkezek fősulira, és egy hét alatt beb*sznak hat egyest, pedig félévre olyan jól összeszedtem magam... unsure.gif még pszichológiából is kettest kaptam, teljesen szét vagyok esve. éljen az inszomnia... veled minden rendben? smileeee.gif
ha már megunhatatlan videók

elfelejthetné gyakrabban is a szöveget, kis édes wub.gif 
nem is kérdeztem, neked meg van Brian könyve? smileeee.gif

Aaa basszus. sad.gif Kitartás! Egy kicsit átérzem a dolgot, csak én első félévben jártam így. Eléggé el voltam keseredve, hogy két tárgyból bukásra álltam úgy, hogy ez rám baromira nem jellemző. Úgyis kijavítod még!

Én most betegeskedem kicsit, így tegnap és ma nem mentem suliba.

Aaaannyira aranyoooos heart.gif

Ah nincs meg sajnos, bár le szerettem volna csapni rá.

(Úristen, nagyon tetszik a Hold most, épp kinéztem az ablakon. ohmy.gif laugh.gif)

2015. február 20. 18:18 #459
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (Molkette @ 2015.02.20. 16:50)

Szia happy.gif
Sajnos amíg nincs saját keresetem, addig maximum csak pesti koncerteket látok esélyesnek. sad.gif Annyira jó lenne valami diák meló végre...
2015. február 20. 18:27 #460
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.02.20. 18:06)
nem feledkeztem meg smileeee.gif csak azt gondoltam te inkább bécsbe mennél.
azt takarja, hogy elvileg van egy buszos lehetőség, még megkérdezek néhány placebos rajongót, hogy csatlakoznak-e, idejében elkezdek szervezkedni biggrin.gif
amúgy lenne egy nagy kérdésem hozzád, mert sok együttes oszlik fel és te mit olvasol a nemzetközi fórumokon a placeboról? mert végem lenne, ha feloszlanának  sad.gif

Brianért? én bárhova, főleg hogy az érettségivel a kezemben végre talán lesz lehetőségem találni is valami melót - csak tudjam összeegyeztetni a sulival... lehet inkább a levelezőt kellett volna megjelölni...?
bár tény, én még várok a további dátumokra. 2010 óta nem voltak itt a Szigeteket leszámítva. ideje lenne már. rolleyes.gif viszont 16-17-én vége az érettségimnek, úgyhogy ha lesz pénzem - már pedig ballagok a rohadt életbe, úgyhogy legyen mad.gif -, mindenképp megyek, ha nem lesz addig közelebbi... biggrin.gif

ez a buszos jól hangzik, mert oké hogy van 90%-om, de csak a határig... dry.gif

bevallom, a héten semmire sem volt időm, úgyhogy fogalmam sincs. filmezek, van még vagy fél órám, aztán leállok böngészni, mikor utoljára néztem, úgy tűnt, minden rendben. a legtöbben azon a vélemények vannak, hogy duóként folytatják - ahogy igazából kezdték is -, ami nem is hülyeség elnézve, hogy eddig be voltak írva a turnézenészek is facen, meg Mattet is beírták, most meg a tagoknál csak Brian meg Stef van. teszik elérhetővé a régebbi lemezeket, volt valami posztjuk is hogy új lemezen dolgoznak - bár arról többen azt írták, csak azért, hogy elcsendesedjenek a feloszlós pletykák -, én most személy szerint megnyugodtam velük kapcsolatban. smileeee.gif
58 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok