Starity

Placebo II

58 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 11. 21:56 #421
droszi
droszi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.02.11. 21:38)
az nem is kifejezés. heart.gif
nekem sajnálatos módon az elmúlt öt évem azzal ment el, meg órákon is gyakrabban aludtam Placebóra, mint hogy tanulói kötelezettségeimmel foglalkoztam volna. rolleyes.gif mekkorát fogok én ezért szívni évvégén, tejóég... remélem a töri bukásomért kárpótlásul jönnek nyáron errefelé. laugh.gif 
az a baj, nem tudom, ki passzolna igazán. Sunshine-al a legnagyobb gond az volt, hogy iszonyatosan gyerek volt hozzájuk, és ijesztően buta. néha már rossz volt nézni, milyen mértékű intellektuális különbség van közte, és akár csak Stef között is. 

"I've one rule with myself. I never do anything that has the word 'twit' in it, because 'twit' in english means 'a stupid person'. Steve, on the other hand, likes to tweet."
és nem esik le neki, és csak mondja, és mondja... amilyen szép, olyan butus. hiányozni fog azért, pont ezt szerettem benne. 
nem tudom amúgy, mi lesz, PFWW-on többen is írták, hogy duóként folytatják. lehet tényleg csak turné dobosuk lesz, amilyen szinten nincs velük szerencséjük, nem is különösebben lepne meg. meg a Placebo Brian és Stef. ők alapították a zenekart, együtt írják a dalukat. ők legyenek együtt, az a lényeg. smileeee.gif
gyönyörű ez is, az itteni fellépésből nekem pont a Little Mo tetszett nagyon. laugh.gif 
uhh, én néztem a streamet, emlékszem hogy végig puffogtam, mert iszonyatosan szaggatott, és nagyon rossz volt a hangminőség, többször lefagyott az egész stream akár percekre. aztán hirtelen jött ez, uhh, hát... gyönyörű. meg olyan jó érzés látni Brianen is, hogy tényleg megérintette. nem is árt neki az efféle megerősítés, amilyen pesszimista és önutáló tud lenni. rolleyes.gif

Ah szóval a töri neked is gyengéd.. Pacsi sad.gif biggrin.gif Uh de gyűlölöm, alig várom, hogy megszabaduljak tőle. Sok sikert! meghajolo.gif

Jaj Istenem ne is mondd. XD Nem hittem el amúgy, hogy nem esett le neki a szitu. És igen, ebben egyetértek, de egyébként szerettem nagyon, kis dinka biggrin.gif Meg ha ő nem jön, talán fel is oszlottak volna, nem?

Egyébként őszintén szólva, csak Hewittel tudnám őket újra elképzelni, bár ő sem olyan lenne már mint régen. És így igaz: a Placebo valójában Brian és Stef happy.gif Na, ha valamelyikük dobta volna be a törölközőt, ott mindennek vége lett volna. (NE ADJ ISTEN)

Az a Little Mo a szexiség netovábbja. drool.gif biggrin.gif ah

Úgy utálom, hogy így áll magához. :/

1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. február 11. 22:15 #422
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (droszi @ 2015.02.11. 21:56)
Ah szóval a töri neked is gyengéd.. Pacsi sad.gif biggrin.gif Uh de gyűlölöm, alig várom, hogy megszabaduljak tőle. Sok sikert!  meghajolo.gif 
Jaj Istenem ne is mondd. XD Nem hittem el amúgy, hogy nem esett le neki a szitu. És igen, ebben egyetértek, de egyébként szerettem nagyon, kis dinka biggrin.gif Meg ha ő nem jön, talán fel is oszlottak volna, nem?
Egyébként őszintén szólva, csak Hewittel tudnám őket újra elképzelni, bár ő sem olyan lenne már mint régen. És így igaz: a Placebo valójában Brian és Stef happy.gif Na, ha valamelyikük dobta volna be a törölközőt, ott mindennek vége lett volna. (NE ADJ ISTEN)
Az a Little Mo a szexiség netovábbja. drool.gif  biggrin.gif ah
Úgy utálom, hogy így áll magához. :/

a matekkal együtt. bár az azt hiszem, sokat elárul, hogy a töri érettségin nagyobb eséllyel fogok megbukni, mint a matekon, mikor diszkalkuliával fel akartak menteni. biggrin.gif

pedig biztos, hogy nem esett le neki, esetleg ha Brian még két napig röhögött rajta, utólag leesett neki, de ott helyben biztos nem. rohog.gif azért ez édes. biggrin.gif
elméletben felmerült a feloszlás, aha. unsure.gif meg kellett is igazából a Placebónak egy kis változás, de most már kérem vissza a Hewitt-os melankolikus Placebót. heart.gif

Brian maga a szexiség netovábbja. wub.gif ezt láttad már? uhhh... vagy awww... vagy nem tudom. wub.gif wub.gif

ne is mondd, és olyan sokszor rájön ez a pesszimizmus. úgy odamennék mindig és megölelgetném. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: droszi
2015. február 11. 22:32 #423
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.11. 22:15)
a matekkal együtt. bár az azt hiszem, sokat elárul, hogy a töri érettségin nagyobb eséllyel fogok megbukni, mint a matekon, mikor diszkalkuliával fel akartak menteni. biggrin.gif 
pedig biztos, hogy nem esett le neki, esetleg ha Brian még két napig röhögött rajta, utólag leesett neki, de ott helyben biztos nem. rohog.gif azért ez édes. biggrin.gif
elméletben felmerült a feloszlás, aha. unsure.gif meg kellett is igazából a Placebónak egy kis változás, de most már kérem vissza a Hewitt-os melankolikus Placebót. heart.gif
Brian maga a szexiség netovábbja. wub.gif ezt láttad már? uhhh... vagy awww... vagy nem tudom. wub.gif wub.gif

ne is mondd, és olyan sokszor rájön ez a pesszimizmus. úgy odamennék mindig és megölelgetném. sad.gif

Tábortüzet minden egyes történelem könyvből!

Nem láttam......... basszus! Ilyeneket mostanában is csinálhatna biggrin.gif biggrin.gif oh
Imádom amikor Bitchet ölelgeti laugh.gif

Ja, meg amikor olyan videókát látni róla, amiket fentebb emlegettünk sad.gif Szegénykémnek nem volt piskóta az élete..és az a durva, hogy ez mind-mind gyerekkorára vezethető vissza elsősorban. Undorító világ volt már akkor is, hát most mi van?!
2015. február 11. 22:43 #424
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.11. 22:32)
Tábortüzet minden egyes történelem könyvből!
Nem láttam......... basszus! Ilyeneket mostanában is csinálhatna biggrin.gif biggrin.gif oh
Imádom amikor Bitchet ölelgeti  laugh.gif 
Ja, meg amikor olyan videókát látni róla, amiket fentebb emlegettünk sad.gif Szegénykémnek nem volt piskóta az élete..és az a durva, hogy ez mind-mind gyerekkorára vezethető vissza elsősorban. Undorító világ volt már akkor is, hát most mi van?!

meg az összes matek könyvből, könyörgöm.

csinált. tessék, két perc körül. fő, hogy van életem... laugh.gif

én is imádom, Bitch-nél jobban már talán csak Bertie-t imádtam, erre nem széttöri Stef?! mad.gif meg azt a kék gitárt imádom még, amin a Scene Of The Crime-ot játszotta. heart.gif

az biztos. nekem is volt hasonlóakban részem, sajnos ő ezt nem hiszi el, de iszonyatosan sokat tud segíteni ő mint ember és a zenéje is. ha ő nem lenne már rég megöltem volna magam, és ezzel jó sokan így vagyunk. ennyi "haszna" volt. sad.gif
2015. február 11. 23:00 #425
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.11. 22:43)
meg az összes matek könyvből, könyörgöm. 
csinált. tessék, két perc körül. fő, hogy van életem... :lol: 
én is imádom, Bitch-nél jobban már talán csak Bertie-t imádtam, erre nem széttöri Stef?! :angry: meg azt a kék gitárt imádom még, amin a Scene Of The Crime-ot játszotta. :heart:
az biztos. nekem is volt hasonlóakban részem, sajnos ő ezt nem hiszi el, de iszonyatosan sokat tud segíteni ő mint ember és a zenéje is. ha ő nem lenne már rég megöltem volna magam, és ezzel jó sokan így vagyunk. ennyi "haszna" volt. :(

ááá köszi :DDDD

Bertie the gay one. :D Nekem a matricás, és szintén az a gyönyörű pasztell kék Jaguar oh :'( Annyira szépek.

Tényleg? :( Sajnálom, így utólag akkor igazán be is kaphatják, már elnézést.. Még jó, hogy itt volt a megmentő "drog" :)
2015. február 11. 23:25 #426
droszi
droszi
visszatérő vendég
Egyébként múltkor elkezdtem nézni a Shamelesst,és na mit szúrok ki már rögtön az első részben? laugh.gif
2015. február 11. 23:49 #427
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.11. 23:00)
ááá köszi :DDDD
Bertie the gay one. biggrin.gif Nekem a matricás, és szintén az a gyönyörű pasztell kék Jaguar oh :'( Annyira szépek.
Tényleg? sad.gif Sajnálom, így utólag akkor igazán be is kaphatják, már elnézést.. Még jó, hogy itt volt a megmentő "drog"  smileeee.gif

a matricás gitárt egy darabig szokni kellett nekem, de tényleg, még az is. meg Goddess. laugh.gif
az a lényeg, hogy az itt volt, nagy valószínűséggel fokozta a kezdetleges rajongásom a Briannel fennálló hasonlóságok mértéke, szóval utólag csak jól jártam. smileeee.gif

Idézet (droszi @ 2015.02.11. 23:25)
Egyébként múltkor elkezdtem nézni a Shamelesst,és na mit szúrok ki már rögtön az első részben?  laugh.gif

awww, mennyien ajánlották már, hogy kezdjem el, mert hasonlít a Skinshez. azt hiszem, ennek a képecskének a hatására tényleg nekiülök. rohog.gif
2015. február 11. 23:57 #428
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.11. 23:49)
a matricás gitárt egy darabig szokni kellett nekem, de tényleg, még az is. meg Goddess. laugh.gif 
az a lényeg, hogy az itt volt, nagy valószínűséggel fokozta a kezdetleges rajongásom a Briannel fennálló hasonlóságok mértéke, szóval utólag csak jól jártam. smileeee.gif
awww, mennyien ajánlották már, hogy kezdjem el, mert hasonlít a Skinshez. azt hiszem, ennek a képecskének a hatására tényleg nekiülök. rohog.gif

Két részig jutottam el eddig, de egyelőre tetszik. Amúgy egyszer meg a My mad fat diaryt néztem, és teljesen váratlanul megszólalt benne a Nancy boy yahoo.gif ráadásul kétszer is! Nos, 1996-ban játszódik a sorozat Lincolnshire-ben, szóval végülis logikus biggrin.gif Most jön a folytatása, ami elvileg 98-ban fog játszódni, hát kíváncsi leszek. Hátha belecsempésznek valamit a WYIN-ról.
2015. február 12. 00:05 #429
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.11. 23:57)
Két részig jutottam el eddig, de egyelőre tetszik. Amúgy egyszer meg a My mad fat diaryt néztem, és teljesen váratlanul megszólalt benne a Nancy boy  yahoo.gif  ráadásul kétszer is! Nos, 1996-ban játszódik a sorozat Lincolnshire-ben, szóval végülis logikus biggrin.gif Most jön a folytatása, ami elvileg 98-ban fog játszódni, hát kíváncsi leszek. Hátha belecsempésznek valamit a WYIN-ról.

köszönöm az ajánlást, úgyse tudom, mit nézzek. laugh.gif a felcsendülő IAMX dalok miatt gondolkoztam a How To Get Away With A Murdererön, de akkor lehetséges, ezekre kerítek sort először. w00t.gif

tényleg. ugye láttad a Velvet Goldmine-t? wub.gif
2015. február 12. 00:19 #430
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 00:05)
köszönöm az ajánlást, úgyse tudom, mit nézzek. laugh.gif a felcsendülő IAMX dalok miatt gondolkoztam a How To Get Away With A Murdererön, de akkor lehetséges, ezekre kerítek sort először. w00t.gif 
tényleg. ugye láttad a Velvet Goldmine-t? wub.gif

A zenekarról nem, de a sorozatról hallottam már. Egyébként én imádtam a My mad fat diaryt, kicsit amolyan "tininyál", de jó, mert nem az a tipikus hülyeség.. szóval szerintem egy próbát megér pár rész erejéig. smileeee.gif Már csak a zenék miatt is, legalábbis az én ízlésem szerint biggrin.gif

Láttam igen. smileeee.gif viszont most húzok aludni, mert már megint 4-5 óra alvással kell kihúznom a napot, úgy látszik, és még dogát is írok, na mindegy kezdek hozzászokni a mosott kaki léthez.. unsure.gif biggrin.gif Holnap jelentkezem, jóéjt! smileeee.gif
2015. február 12. 12:36 #431
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 00:19)
A zenekarról nem, de a sorozatról hallottam már. Egyébként én imádtam a My mad fat diaryt, kicsit amolyan "tininyál", de jó, mert nem az a tipikus hülyeség.. szóval szerintem egy próbát megér pár rész erejéig. smileeee.gif Már csak a zenék miatt is, legalábbis az én ízlésem szerint biggrin.gif
Láttam igen. smileeee.gif viszont most húzok aludni, mert már megint 4-5 óra alvással kell kihúznom a napot, úgy látszik, és még dogát is írok, na mindegy kezdek hozzászokni a mosott kaki léthez..  unsure.gif biggrin.gif Holnap jelentkezem, jóéjt! smileeee.gif

igazából nem zenekar, nem tudom, hallottál-e már a Sneaker Pimpsről, a Queer as Folkban volt az egyik legfelkapottabb számuk, sokan onnan ismerik. az ő későbbi énekesük, Chris Corner szóló projektje. a Placebo kapcsán találtam rá, folyton ott volt ajánlásnál last.fm-en, elektronikusabb zenét játszik főként, de uhh, az az ember szintén egy zseni mind zene, mind dalszövegek tekintetében, és hihetetlenül gyönyörű a hangja. Brian melletti új mániám. és még jóban is vannak elméletben. laugh.gif
majd belenézek akkor a My fat diarybe is, úgyis ajánlották már, és külön plusz pont, hogy brit. happy.gif

aww, ugye hogy imádnivaló, ahogy a kis boácskája után visszafut az elején? nem volt benne a forgatókönyvbe, rögtönzés volt, ahogy leejtette, mondta szegénykém, hogy még a bokája is kiment. úgy imádom az egész filmben... hah, azt a kb 5 percet, amíg látszik, na mindegy. kár, hogy feladta a színészetet, pedig abban a pár klippben - pláne a Medsben - amiben játszott is olyan jó volt. heart.gif

remélem, nem vagy olyan mint én, velem gyakran megesik, hogy az ilyen 4-5 órás alvások után az első két-három órámra be se tudok menni, úgy elalszok. aztán könyöröghetek ofőmnek, hogy "naaaaa, ez volt az utolsó, igazolja már le". tavaly már majdnem kirúgtak az ilyen elalvásos késések miatt, ha jól emlékszem, valami 260 (vagy 360?) percem volt évvégére, plusz még az egész órák... rolleyes.gif sikerült a doga? smileeee.gif
2015. február 12. 18:17 #432
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 12:36)
igazából nem zenekar, nem tudom, hallottál-e már a Sneaker Pimpsről, a Queer as Folkban volt az egyik legfelkapottabb számuk, sokan onnan ismerik. az ő későbbi énekesük, Chris Corner szóló projektje. a Placebo kapcsán találtam rá, folyton ott volt ajánlásnál last.fm-en, elektronikusabb zenét játszik főként, de uhh, az az ember szintén egy zseni mind zene, mind dalszövegek tekintetében, és hihetetlenül gyönyörű a hangja. Brian melletti új mániám. és még jóban is vannak elméletben. laugh.gif 
majd belenézek akkor a My fat diarybe is, úgyis ajánlották már, és külön plusz pont, hogy brit. happy.gif
aww, ugye hogy imádnivaló, ahogy a kis boácskája után visszafut az elején? nem volt benne a forgatókönyvbe, rögtönzés volt, ahogy leejtette, mondta szegénykém, hogy még a bokája is kiment. úgy imádom az egész filmben... hah, azt a kb 5 percet, amíg látszik, na mindegy. kár, hogy feladta a színészetet, pedig abban a pár klippben - pláne a Medsben - amiben játszott is olyan jó volt. heart.gif
remélem, nem vagy olyan mint én, velem gyakran megesik, hogy az ilyen 4-5 órás alvások után az első két-három órámra be se tudok menni, úgy elalszok. aztán könyöröghetek ofőmnek, hogy "naaaaa, ez volt az utolsó, igazolja már le". tavaly már majdnem kirúgtak az ilyen elalvásos késések miatt, ha jól emlékszem, valami 260 (vagy 360?) percem volt évvégére, plusz még az egész órák... rolleyes.gif sikerült a doga? smileeee.gif

Nem hallottam még róluk, de rákerestem, a Loretta Young Skills tök jó smileeee.gif Igaz, hogy nem szoktam ilyeneket hallgatni, de nyitott vagyok mindenre. Juj tényleg de kellemes hangja van happy.gif Haha, igen? biggrin.gif (A Low Five is tetszik, most azt hallgatom, kicsit Radioheades :3)

Basszus, ezt nem is tudtam! biggrin.gif Nagyon jól alakít, valamilyen szinten én is sajnálom, viszont így maximálisan a zenének szentelheti az életét pompom.gif heart.gif Amúgy jó lenne már egy új klip, amiben ők szerepelnek.

Úú nem semmi biggrin.gif Nem vagyok, bár utána végigszenvedem a napot, és persze minden reggel elhatározom, hogy este 10-kor már aludni fogok... AHA, nem :'D Bár múlthét hétfőn elaludtam egy kicsit, de csak 20-25 percet késtem.
Hah, nem írtunk... eltoltuk jövőhétre (már körülbelül hatodjára biggrin.gif)
2015. február 12. 18:54 #433
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 18:17)
Nem hallottam még róluk, de rákerestem, a Loretta Young Skills tök jó smileeee.gif Igaz, hogy nem szoktam ilyeneket hallgatni, de nyitott vagyok mindenre. Juj tényleg de kellemes hangja van  happy.gif Haha, igen? biggrin.gif (A Low Five is tetszik, most azt hallgatom, kicsit Radioheades :3)
Basszus, ezt nem is tudtam! biggrin.gif Nagyon jól alakít, valamilyen szinten én is sajnálom, viszont így maximálisan a zenének szentelheti az életét  pompom.gif  heart.gif Amúgy jó lenne már egy új klip, amiben ők szerepelnek. 
Úú nem semmi biggrin.gif Nem vagyok, bár utána végigszenvedem a napot, és persze minden reggel elhatározom, hogy este 10-kor már aludni fogok... AHA, nem :'D Bár múlthét hétfőn elaludtam egy kicsit, de csak 20-25 percet késtem.
Hah, nem írtunk... eltoltuk jövőhétre (már körülbelül hatodjára biggrin.gif)

én sem igazán szoktam, de engem teljesen megnyert a hangjával, főleg a szóló projektje. csinálhatnának valamit együtt Briannel. wub.gif

uhh, az biztos. mikor a Too Many Friends idején jöttek ki képek biztos voltam benne, hogy úristen, végre jön egy klip, amiben benne vannak úgy rendesen. erre a hét perces... valamiben szerepeltek vagy fél percet? rohadt nagy csalódás volt. a LLL klipről ne is beszéljünk, remélem többet nem fogják ezt erőltetni... ami a Purifyhoz meg a Begin The Endhez készült azt viszont imádom, kár hogy nem azokat adták ki inkább hivatalosnak.

ah, mázlista. biggrin.gif én most egész héten itthon vagyok, jövőhéten írhatok rögtön öt dogát. plusz még amikről nem tudok, mert a héten találták ki. rolleyes.gif
2015. február 12. 19:06 #434
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 18:54)
én sem igazán szoktam, de engem teljesen megnyert a hangjával, főleg a szóló projektje. csinálhatnának valamit együtt Briannel. wub.gif 
uhh, az biztos. mikor a Too Many Friends idején jöttek ki képek biztos voltam benne, hogy úristen, végre jön egy klip, amiben benne vannak úgy rendesen. erre a hét perces... valamiben szerepeltek vagy fél percet? rohadt nagy csalódás volt. a LLL klipről ne is beszéljünk, remélem többet nem fogják ezt erőltetni... ami a Purifyhoz meg a Begin The Endhez készült azt viszont imádom, kár hogy nem azokat adták ki inkább hivatalosnak.
ah, mázlista. biggrin.gif én most egész héten itthon vagyok, jövőhéten írhatok rögtön öt dogát. plusz még amikről nem tudok, mert a héten találták ki. rolleyes.gif

Ebbe most beleszerettem mondhatni. Meg ebbe is. ooo.gif nagyon jók jézusom

Hát igen, én is így voltam vele kb.. a Begin the end alternate videója nagyon, nagyon jó lett!

Ügyes legyél majd! smileeee.gif
2015. február 12. 19:13 #435
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 19:06)
Ebbe most beleszerettem mondhatni. Meg ebbe is. ooo.gif nagyon jók jézusom
Hát igen, én is így voltam vele kb.. a Begin the end alternate videója nagyon, nagyon jó lett!
Ügyes legyél majd! smileeee.gif

ugyeee? wub.gif csak ne az első felállás legyen, ahol a nő énekel, nem bírom elviselni a hangját, szerintem senki nem idegesített még úgy, mint ő. rolleyes.gif én most az akusztikus fellépéseire kattantam rá nagyon, beszarás hogy ezt betegen. mellow.gif

ah, talán a legjobb lett az összes közül. hihetetlenül gyönyörű lett az a videó. smileeee.gif
kíváncsi leszek, lesz-e még valamihez klip a LLL-ról, vagy évekig amíg nem jön új lemez, semmi? unsure.gif
2015. február 12. 19:31 #436
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 19:13)
ugyeee? wub.gif csak ne az első felállás legyen, ahol a nő énekel, nem bírom elviselni a hangját, szerintem senki nem idegesített még úgy, mint ő. rolleyes.gif én most az akusztikus fellépéseire kattantam rá nagyon, beszarás hogy ezt betegen. mellow.gif 
ah, talán a legjobb lett az összes közül. hihetetlenül gyönyörű lett az a videó. smileeee.gif 
kíváncsi leszek, lesz-e még valamihez klip a LLL-ról, vagy évekig amíg nem jön új lemez, semmi? unsure.gif

A Kellis (?) számok nekem sem tetszenek, igazából már feltűnt, hogy szinte csak férfi előadókat hallgatok, kevés olyan nő van akinek a hangja hatással van rám.

Beteg????? biggrin.gif Nem tűnik fel. Belehallgattam, tetszik, majd meg is hallgatom az egészet mindjárt.

Remélem lesz sad.gif
2015. február 12. 19:47 #437
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 19:31)
A Kellis (?) számok nekem sem tetszenek, igazából már feltűnt, hogy szinte csak férfi előadókat hallgatok, kevés olyan nő van akinek a hangja hatással van rám.
Beteg????? biggrin.gif Nem tűnik fel. Belehallgattam, tetszik, majd meg is hallgatom az egészet mindjárt.
Remélem lesz sad.gif

ah, akkor nem csak én vagyok ezzel így, nőktől ha meg is hallgatok egy-két lemezt, valahogy... ráunok a hangjukra, vagy nem tudom. unsure.gif

úgy tudom, itt a sok éve tartó inszomniája mellett volt más is, aha. unsure.gif remélem tetszeni fog, én már szinte betegesen imádom őt is, pár hónap alatt közel Briannel egyenlő. azt hiszem, ez sokat elárul. rohog.gif

mit szeretnél? én a Purify-t, hátha akkor gyakori koncert számmá válna. wub.gif
2015. február 12. 20:26 #438
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 19:47)
ah, akkor nem csak én vagyok ezzel így, nőktől ha meg is hallgatok egy-két lemezt, valahogy... ráunok a hangjukra, vagy nem tudom. unsure.gif 
úgy tudom, itt a sok éve tartó inszomniája mellett volt más is, aha. unsure.gif remélem tetszeni fog, én már szinte betegesen imádom őt is, pár hónap alatt közel Briannel egyenlő. azt hiszem, ez sokat elárul. rohog.gif 
mit szeretnél? én a Purify-t, hátha akkor gyakori koncert számmá válna. wub.gif

Mindent értek biggrin.gif

Hmmmmm szerintem Exit Wounds smileeee.gif
Meg aaa olyan jó lenne látni ahogy a Bosco-t énekli :')
2015. február 12. 20:43 #439
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.12. 20:26)
Mindent értek biggrin.gif 
Hmmmmm szerintem Exit Wounds smileeee.gif
Meg aaa olyan jó lenne látni ahogy a Bosco-t énekli :')

aww, ne is mondd. úristen, hogy zokognék, te jó ég. heart.gif
de valamikor tavaly januárban talán a Soundwave kapcsán talán lehetett chatelni Sunshine-al, ott is felmerült, hogy fogják-e játszani, és állítólag olyan sok plusz hangszer meg zenekar kellene, hogy esélytelen. rolleyes.gif áthangszerelhetnék mondjuk, attól még ugyanolyan megható lenne.
2015. február 12. 21:14 #440
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.12. 20:43)
aww, ne is mondd. úristen, hogy zokognék, te jó ég. heart.gif
de valamikor tavaly januárban talán a Soundwave kapcsán talán lehetett chatelni Sunshine-al, ott is felmerült, hogy fogják-e játszani, és állítólag olyan sok plusz hangszer meg zenekar kellene, hogy esélytelen. rolleyes.gif áthangszerelhetnék mondjuk, attól még ugyanolyan megható lenne.

Az igen biggrin.gif Nem semmi.
58 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok