Idézet (droszi @ 2015.02.10. 18:19)
Wow az nem semmi..6?
Jajj a 20 évesen ha belegebedek is ott leszek, persze amennyiben jönnek. Fáj a szívecském, hogy régiek közül alig játszanak manapság, a Pure Morning pedig majd "most vagy soha" alkalom lesz :3
Ah amikor mondta, hogy " 'cause looking at your phone and making love at the same time... it doesn't work. "
Na az az orosz eset is elég ritka..
5 percen keresztül csak beszél, beszél és beszél.
Oh meg milyen erotikus volt már a Rob The Bank
A take me homenál haha.
Nem hallottam még tőle máshol. Bár ki tudja, azóta lehet bevált fegyver a koncerteken a nők "kínzására"!
Jajj a 20 évesen ha belegebedek is ott leszek, persze amennyiben jönnek. Fáj a szívecském, hogy régiek közül alig játszanak manapság, a Pure Morning pedig majd "most vagy soha" alkalom lesz :3
Ah amikor mondta, hogy " 'cause looking at your phone and making love at the same time... it doesn't work. "
Na az az orosz eset is elég ritka..
Oh meg milyen erotikus volt már a Rob The Bank
bizony, az elmúlt hét évben. bár a bécsi viselt meg nagyon, mert ott nem csak úgy kitaláltam, hogy megyek, hanem "dolgoztam" is a pénzért, és mégsem.
én is így vagyok vele, ha más nem, Bécsbe úgyis jönnek, arra meg mostmár megyek, ha éhen döglök is. Pure Morning, Taste In Men? kihagyhatatlan. aztán hátha lesz még mondjuk English Summer Rain is, meg Protege moi.
"my dad loves Placebo more than vodka", istenem, mennyit nevettem azon a felvételen.
uhh, ne is mondd, végem volt annál a felkonferálásnál. aztán utána a Rob The Bank, ahw. mondjuk a Space Monkey mélyen éneklős része sem lenne utolsó kínzási eszköz.
úristen, ezt hányszor megnéztem már.
(awww, el sem tudod képzelni, mennyit nevettem azon a poszton. :DDDD édes.)

1 felhasználónak tetszik: