Idézet (droszi @ 2015.02.10. 17:48)
Iiiiigen sajnos, bár ha tehetném, visszautaznék az időben, és pótolnék minden, de tényleg minden kimaradást

Viszont iszonyatosan örülök, hogy ott lehettem, és nem bírok várni a következőig...már számos alkalommal végigbuliztam a koncertet itthon azóta újra

Én is azon izgultam, hogy jó kedve legyen egyébként. Nem akartam rajta semmiféle negativitást látni. Oh

Annyi baj legyen, majd legközelebb jó helyre állsz.

Én meglehetősen szélen voltam a 2. vagy 3. sorban (mikor hogy), az előtt a kis (hm nem is tudom hogy nevezzem azt

) terület előtt, ahol voltak még erősítők, meg kamerások. De ettől függetlenül jól láttam, főleg Steféket ugye, mivel én is azon az oldalon voltam. De szerintem még így sem panaszkodhattunk a helyünkre

Nem gondoltam volna, hogy sikerül annyira előre jutni

jaj, ne is mondd! elsőként a 2012-es szigetet, amire meg azért nem jutottam ki, mert azelőtt vették ki a vakbelemet. a sors valamiért nem szereti a Brianék iránti rajongásom, hat koncertről maradtam le, mire ez sikerült.

pedig mit nem adnék azért, hogy az I Know-t hallhassam élőben, remélhetőleg ide is jönnek a húszéves turnén, és játszák majd azt is.
én is aggódtam, milyen kedve lesz, de szerencsére nem kellett csalódnunk, meglepően jó kedve volt - és hihetetlen beszédes is volt, nagyon meglepődtem, a streamek alapján ebben az évben a technikai problémákat leszámítva nem beszélt ennyit. na meg nem véletlen, hogy PFWW-on többen is írták, hogy az egész turné legjobb koncertje volt ez.
a helyre amúgy nincs okom panaszkodni, hiszen első sorban voltam, és az volt a fő célom, csak mégis könnyebb lett volna Brianben gyönyörködni, ha pont előtte sikerül megállnom.
rohadt nagy szerencsénk volt, na. a legelső koncertet első sorból nézni. ah.

csak jönnének vissza minél hamarabb.
jut eszembe, nézelődtem tumblrön, ez te voltál akkor?
'én: már csak 22 nap!!!
anya: mi van?
kicsi hugi: a tengerpart?
én: mi bajod van?
kicsi hugi: hát a tengerpart..
én: milyen tengerpartról beszélsz?
kicsi hugi: hát ahova mész PLACEBO-ra.'