Starity

Placebo II

58 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 02. 19:58 #381
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 19:14)
"The band are also due to announce various projects which will stretch over the next two years shortly."
http://www.nme.com/news/placebo--2/82618
akkor csak nem oszlanak fel, ugye...?

Nem hiszem. Többiek mit gondolnak?
2015. február 02. 20:25 #382
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 19:58)
Nem hiszem. Többiek mit gondolnak?

valtozo. van, aki azon a velemenyen van, ugyse oszlanak fel, mert Brian nem tud mit csinalni, neki csak a zene van, masok azt irjak biztos, hogy hamarosan vege az egesznek, mert Gumpie kilepett, Stef meg belekezdett talan valami uj projektbe (nem tudom, errol meg nem hallottam), Brian meg egyedul marad... szoval fsz tudja... unsure.gif rolleyes.gif
gondolom, majd ha marcius 25-en vege a turnenak, kiderul minden. aztan hatha addig talalnak is valakit, aki megfelel. unsure.gif
2015. február 03. 09:27 #383
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 20:25)
valtozo. van, aki azon a velemenyen van, ugyse oszlanak fel, mert Brian nem tud mit csinalni, neki csak a zene van, masok azt irjak biztos, hogy hamarosan vege az egesznek, mert Gumpie kilepett, Stef meg belekezdett talan valami uj projektbe (nem tudom, errol meg nem hallottam), Brian meg egyedul marad... szoval fsz tudja... unsure.gif  rolleyes.gif 
gondolom, majd ha marcius 25-en vege a turnenak, kiderul minden. aztan hatha addig talalnak is valakit, aki megfelel.  unsure.gif

De még utána is vannak koncertek. Brian tényleg nem tudna mit csinálni. Ez nem nagy érvágás, ha Stefan kilépne na az már problémal lenne.
Milyen új dologba kezdett bele? Persze 20 év után érthető, hogy picit "unják" de e-miatt nem hagyják a bandát. Most adták ki a lemezt, valószítnátlen, hogy feloszlanak.
Meg szerinted most hányan pályáznak Steve helyére? Rengetegen.
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2015. február 03. 10:33 #384
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.02.03. 09:27)
De még utána is vannak koncertek. Brian tényleg nem tudna mit csinálni. Ez nem nagy érvágás, ha Stefan kilépne na az már problémal lenne.
Milyen új dologba kezdett bele? Persze 20 év után érthető, hogy picit "unják" de e-miatt nem hagyják a bandát. Most adták ki a lemezt, valószítnátlen, hogy feloszlanak.
Meg szerinted most hányan pályáznak Steve helyére? Rengetegen.

fogalmam sincs, a hivatalos forumon olvastam csak rola, majd ha hazaerek megnezem, hatha kiderul valami. lehet ujabb Hotel Persona lemez?
az a baj palyazhatnak sokan, ha Brian maximalista.
de szerencsere sokan ugy latjak, nem lesz gond, hiszen a Placebo az - ha csunyan is hangzik - Brian es Stef.
es mennem kell pszichologiara...
2015. február 03. 10:44 #385
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.02.03. 10:33)
fogalmam sincs, a hivatalos forumon olvastam csak rola, majd ha hazaerek megnezem, hatha kiderul valami. lehet ujabb Hotel Persona lemez? 
az a baj palyazhatnak sokan, ha Brian maximalista. 
de szerencsere sokan ugy latjak, nem lesz gond, hiszen a Placebo az - ha csunyan is hangzik - Brian es Stef. 
es mennem kell pszichologiara...

De jó neked. Imádtam a pszichológiát. Amúgy szerintem neked jól állna a szakma is, mint pszichológus. Ezen gondolkodtál már? Mondjuk kell egy kis matek is.
Ha én valamit konyítanék a doboláshoz, még én is jelentkeznék hozzájuk. biggrin.gif és persze fel is vennének. biggrin.gif
2015. február 03. 14:02 #386
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.02.03. 10:44)
De jó neked. Imádtam a pszichológiát. Amúgy szerintem neked jól állna a szakma is, mint pszichológus. Ezen gondolkodtál már? Mondjuk kell egy kis matek is.
Ha én valamit konyítanék a doboláshoz, még én is jelentkeznék hozzájuk. biggrin.gif és persze fel is vennének. biggrin.gif

jól állna, ha nem 420-460 pont kellene hozzá, mennék is. biggrin.gif viszont ha összeszerencsétlenkedek még egy emeltet, azzal is csak 400-410 körül leszek, ettől függetlenül persze azt jelölöm meg első helyen. áh, kellett nekem végigaludni az elmúlt négy évet... szemezgettem az orvosival, mivel a pszichiátria még jobban vonz, de oda meg kötelező az emelt biosz, illetve vagy emelt fizika vagy emelt kémia... szóval eddig úgy néz ki, gazdaságtudományi kar - vendéglátás-turizmus, mert annak legalább kint van haszna. éljen. rolleyes.gif

ne is mondd. bár uhh, én nem tudnék játszani mert csak Briant bámulnám. blush.gif
jaj, emlékszem még a videóra, ahol megmondták Sunshine-nak hogy bevették. olyan édesek voltak. sad.gif

próbáltam utána nézni ennek a Stefesnek, találtam egy francia cikket, ami elméletben arról szól. szóval nem tudok semmit továbbra sem... Brian egyszer elméletben mondott valami olyasmit, hogy "creative people can't stop being creative", remélem továbbra is tartja magát ehhez, és mindenképp lesz folytatás ha csak duóként is. legalább itt lenne már a február 25, hogy lássuk mégis milyenek...
2015. február 03. 19:10 #387
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.02.03. 14:02)
jól állna, ha nem 420-460 pont kellene hozzá, mennék is. biggrin.gif viszont ha összeszerencsétlenkedek még egy emeltet, azzal is csak 400-410 körül leszek, ettől függetlenül persze azt jelölöm meg első helyen. áh, kellett nekem végigaludni az elmúlt négy évet... szemezgettem az orvosival, mivel a pszichiátria még jobban vonz, de oda meg kötelező az emelt biosz, illetve vagy emelt fizika vagy emelt kémia... szóval eddig úgy néz ki, gazdaságtudományi kar - vendéglátás-turizmus, mert annak legalább kint van haszna. éljen. rolleyes.gif 
ne is mondd. bár uhh, én nem tudnék játszani mert csak Briant bámulnám. blush.gif 
jaj, emlékszem még a videóra, ahol megmondták Sunshine-nak hogy bevették. olyan édesek voltak. sad.gif 
próbáltam utána nézni ennek a Stefesnek, találtam egy francia cikket, ami elméletben arról szól. szóval nem tudok semmit továbbra sem... Brian egyszer elméletben mondott valami olyasmit, hogy "creative people can't stop being creative", remélem továbbra is tartja magát ehhez, és mindenképp lesz folytatás ha csak duóként is. legalább itt lenne már a február 25, hogy lássuk mégis milyenek...

Figyu a gazdaságtudományoz erősen kell a matek. Én is azt csinálom.
Mi lesz Angliával?
2015. február 03. 19:57 #388
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.02.03. 19:10)
Figyu a gazdaságtudományoz erősen kell a matek. Én is azt csinálom.
Mi lesz Angliával?

a gazdaságtudomány nekem nem fősuli, csak felsőoktatási szakképzés vagy mi. kell a szakma... úgyhogy két év, ha felvesznek, és majd utána, úgy már hátha nem csak minimálbért fogok tudni megkeresni... rolleyes.gif
2015. február 03. 20:39 #389
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
https://41.media.tumblr.com/6d59e9fc3ce3ae0bccf50347f725d169/tumblr_nj7eekPtx11r2ibdho1_1280.jpg

ez az új profilkép, láttad?
ajj, fura ez a helyzet... unsure.gif
2015. február 03. 23:20 #390
- törölt felhasználó -    
még nem láttam smileeee.gif
2015. február 09. 10:32 #391
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

már majdnem meghatódtam, erre elkezdi reklámozni a Planest...
2015. február 09. 23:36 #392
droszi
droszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 5
Azonosító: 239914
Idézet (itsjustme @ 2015.01.12. 15:14)
"...legálább a helyet sem foglalják a koncerten." igaz, utálják csak meg a bandát, ha hülyék, mi jobban járunk. laugh.gif 
lottón nyerni sem lehetetlen... rohog.gif spórolgatok én meg gyűjtögetek, de hogy hogy lesz ebből márciusra egy százas azt még nem tudom. dry.gif 
az év első dátuma amúgy Horvátország. azt majdnem itt van, szóval hátha hamarosan egy itteni koncertdátummal is előállnak. biggrin.gif írni kellene ilyen izéknek, akik intézik a koncerteket, hogy szervezzék be őket. aztán, ha már az országban vannak jöjjenek Miskolcra. meg mondjuk Debrecenbe. és mondjuk úgy ez tizessel olcsóbban. rolleyes.gif

Sziasztok! Húú furcsa újként írni ide, de már legalább két alkalommal megálmodtam, hogy Miskolcon van koncertjük... biggrin.gif "Az álmok egyszer valóra válnak!" Úgy legyen biggrin.gif Bár nem igazán van a városban a koncertjükre alkalmas hely sad.gif
2015. február 10. 12:50 #393
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.09. 23:36)
Sziasztok! Húú furcsa újként írni ide, de már legalább két alkalommal megálmodtam, hogy Miskolcon van koncertjük... biggrin.gif "Az álmok egyszer valóra válnak!" Úgy legyen biggrin.gif Bár nem igazán van a városban a koncertjükre alkalmas hely sad.gif

sziaa! el sem tudod mekkora öröm itt új tagot látni, pláne a közelből. smileeee.gif
a miskolci koncertről én is gyakran álmodozom, úgy nagyjából azóta, amióta pár hét csúszással, de megtudtam, hogy anno volt Nightwish koncert is itt. úgyhogy hátha minél hamarabb valóra válik az az álom. wub.gif

már a cikknél is néztem, hogy annyira ismerős valahonnan a neved, nem lehet hogy valami régi Placebo fórumon, amit olvasgattam, volt szerencsém hozzád? biggrin.gif
2015. február 10. 14:17 #394
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.10. 12:50)
sziaa! el sem tudod mekkora öröm itt új tagot látni, pláne a közelből. smileeee.gif 
a miskolci koncertről én is gyakran álmodozom, úgy nagyjából azóta, amióta pár hét csúszással, de megtudtam, hogy anno volt Nightwish koncert is itt. úgyhogy hátha minél hamarabb valóra válik az az álom. wub.gif 
már a cikknél is néztem, hogy annyira ismerős valahonnan a neved, nem lehet hogy valami régi Placebo fórumon, amit olvasgattam, volt szerencsém hozzád? biggrin.gif

Szerintem nem, viszont nem rég jöttem rá, hogy az a Brianes tumblr, amit bekövettem valamikor, az hozzád tartozik. Talán onnan lehetek ismerős, a nevem szinte ugyanez smileeee.gif

Úristen! Itt Nightwish koncert? ohmy.gif Ide eljutottak valahova ilyen nevek?! Most teljesen elképedtem.. biggrin.gif
2015. február 10. 14:24 #395
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.10. 14:17)
Szerintem nem, viszont nem rég jöttem rá, hogy az a Brianes tumblr, amit bekövettem valamikor, az hozzád tartozik. Talán onnan lehetek ismerős, a nevem szinte ugyanez smileeee.gif
Úristen! Itt Nightwish koncert? ohmy.gif Ide eljutottak valahova ilyen nevek?! Most teljesen elképedtem.. biggrin.gif

lehetséges akkor, valahogy így a Bertie-s kép meg a neved összezavart. biggrin.gif

áh, akkor nem csak én élek barlangban? rohog.gif most ahogy rákerestem, nem is Nightwish, csak Tarja volt egyedül, 2009-es meg 2010-es időpontot is találtam. tehát már jó régen. unsure.gif

Placebo koncertekkel hogy állsz? smileeee.gif
2015. február 10. 15:22 #396
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.10. 14:24)
lehetséges akkor, valahogy így a Bertie-s kép meg a neved összezavart. biggrin.gif
áh, akkor nem csak én élek barlangban? rohog.gif most ahogy rákerestem, nem is Nightwish, csak Tarja volt egyedül, 2009-es meg 2010-es időpontot is találtam. tehát már jó régen. unsure.gif 
Placebo koncertekkel hogy állsz? smileeee.gif

Édes mindegy, már csak Tarja egymaga is eléggé nagy név biggrin.gif

Mármint? Arra gondolsz, hogy voltam-e már? smileeee.gif Ha igen, akkor idén Szigeten. Aaaaah <3
2015. február 10. 17:32 #397
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.10. 15:22)
Édes mindegy, már csak Tarja egymaga is eléggé nagy név biggrin.gif 
Mármint? Arra gondolsz, hogy voltam-e már? smileeee.gif Ha igen, akkor idén Szigeten. Aaaaah <3

aww, neked is az első volt?
nekem úgy volt előtte már megyek a bécsire is 2013 novemberben. aztán az pár ezer híján nem jött össze, de ott Molkette mesélte is, hogy Brian flegma volt meg arrogáns, itt meg minden olyan tökéletes volt. wub.gif esetleg azt a pici bakimat leszámítva, hogy elnéztem a mikrofonállványokat, és Stef elé álltam be. rolleyes.gif
2015. február 10. 17:48 #398
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.10. 17:32)
aww, neked is az első volt?
nekem úgy volt előtte már megyek a bécsire is 2013 novemberben. aztán az pár ezer híján nem jött össze, de ott Molkette mesélte is, hogy Brian flegma volt meg arrogáns, itt meg minden olyan tökéletes volt. wub.gif esetleg azt a pici bakimat leszámítva, hogy elnéztem a mikrofonállványokat, és Stef elé álltam be. rolleyes.gif

Iiiiigen sajnos, bár ha tehetném, visszautaznék az időben, és pótolnék minden, de tényleg minden kimaradást sad.gif Viszont iszonyatosan örülök, hogy ott lehettem, és nem bírok várni a következőig...már számos alkalommal végigbuliztam a koncertet itthon azóta újra biggrin.gif Én is azon izgultam, hogy jó kedve legyen egyébként. Nem akartam rajta semmiféle negativitást látni. Oh biggrin.gif Annyi baj legyen, majd legközelebb jó helyre állsz. smileeee.gif Én meglehetősen szélen voltam a 2. vagy 3. sorban (mikor hogy), az előtt a kis (hm nem is tudom hogy nevezzem azt biggrin.gif) terület előtt, ahol voltak még erősítők, meg kamerások. De ettől függetlenül jól láttam, főleg Steféket ugye, mivel én is azon az oldalon voltam. De szerintem még így sem panaszkodhattunk a helyünkre biggrin.gif Nem gondoltam volna, hogy sikerül annyira előre jutni smileeee.gif
2015. február 10. 17:56 #399
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (droszi @ 2015.02.10. 17:48)
Iiiiigen sajnos, bár ha tehetném, visszautaznék az időben, és pótolnék minden, de tényleg minden kimaradást sad.gif Viszont iszonyatosan örülök, hogy ott lehettem, és nem bírok várni a következőig...már számos alkalommal végigbuliztam a koncertet itthon azóta újra biggrin.gif Én is azon izgultam, hogy jó kedve legyen egyébként. Nem akartam rajta semmiféle negativitást látni. Oh biggrin.gif Annyi baj legyen, majd legközelebb jó helyre állsz. smileeee.gif Én meglehetősen szélen voltam a 2. vagy 3. sorban (mikor hogy), az előtt a kis (hm nem is tudom hogy nevezzem azt biggrin.gif) terület előtt, ahol voltak még erősítők, meg kamerások. De ettől függetlenül jól láttam, főleg Steféket ugye, mivel én is azon az oldalon voltam. De szerintem még így sem panaszkodhattunk a helyünkre biggrin.gif Nem gondoltam volna, hogy sikerül annyira előre jutni smileeee.gif

jaj, ne is mondd! elsőként a 2012-es szigetet, amire meg azért nem jutottam ki, mert azelőtt vették ki a vakbelemet. a sors valamiért nem szereti a Brianék iránti rajongásom, hat koncertről maradtam le, mire ez sikerült. rolleyes.gif pedig mit nem adnék azért, hogy az I Know-t hallhassam élőben, remélhetőleg ide is jönnek a húszéves turnén, és játszák majd azt is.
én is aggódtam, milyen kedve lesz, de szerencsére nem kellett csalódnunk, meglepően jó kedve volt - és hihetetlen beszédes is volt, nagyon meglepődtem, a streamek alapján ebben az évben a technikai problémákat leszámítva nem beszélt ennyit. na meg nem véletlen, hogy PFWW-on többen is írták, hogy az egész turné legjobb koncertje volt ez. meghajolo.gif
a helyre amúgy nincs okom panaszkodni, hiszen első sorban voltam, és az volt a fő célom, csak mégis könnyebb lett volna Brianben gyönyörködni, ha pont előtte sikerül megállnom. wub.gif
rohadt nagy szerencsénk volt, na. a legelső koncertet első sorból nézni. ah. heart.gif csak jönnének vissza minél hamarabb.

jut eszembe, nézelődtem tumblrön, ez te voltál akkor? biggrin.gif

'én: már csak 22 nap!!!
anya: mi van?
kicsi hugi: a tengerpart?
én: mi bajod van?
kicsi hugi: hát a tengerpart..
én: milyen tengerpartról beszélsz?
kicsi hugi: hát ahova mész PLACEBO-ra.'
2015. február 10. 18:19 #400
droszi
droszi
visszatérő vendég
Idézet (itsjustme @ 2015.02.10. 17:56)
jaj, ne is mondd! elsőként a 2012-es szigetet, amire meg azért nem jutottam ki, mert azelőtt vették ki a vakbelemet. a sors valamiért nem szereti a Brianék iránti rajongásom, hat koncertről maradtam le, mire ez sikerült. rolleyes.gif pedig mit nem adnék azért, hogy az I Know-t hallhassam élőben, remélhetőleg ide is jönnek a húszéves turnén, és játszák majd azt is.
én is aggódtam, milyen kedve lesz, de szerencsére nem kellett csalódnunk, meglepően jó kedve volt - és hihetetlen beszédes is volt, nagyon meglepődtem, a streamek alapján ebben az évben a technikai problémákat leszámítva nem beszélt ennyit. na meg nem véletlen, hogy PFWW-on többen is írták, hogy az egész turné legjobb koncertje volt ez. meghajolo.gif 
a helyre amúgy nincs okom panaszkodni, hiszen első sorban voltam, és az volt a fő célom, csak mégis könnyebb lett volna Brianben gyönyörködni, ha pont előtte sikerül megállnom. wub.gif 
rohadt nagy szerencsénk volt, na. a legelső koncertet első sorból nézni. ah. heart.gif csak jönnének vissza minél hamarabb.
jut eszembe, nézelődtem tumblrön, ez te voltál akkor? biggrin.gif 
'én: már csak 22 nap!!!
anya: mi van?
kicsi hugi: a tengerpart?
én: mi bajod van?
kicsi hugi: hát a tengerpart..
én: milyen tengerpartról beszélsz?
kicsi hugi: hát ahova mész PLACEBO-ra.'

Wow az nem semmi..6? ohmy.gif
Jajj a 20 évesen ha belegebedek is ott leszek, persze amennyiben jönnek. Fáj a szívecském, hogy régiek közül alig játszanak manapság, a Pure Morning pedig majd "most vagy soha" alkalom lesz :3
Ah amikor mondta, hogy " 'cause looking at your phone and making love at the same time... it doesn't work. "
Na az az orosz eset is elég ritka.. biggrin.gif 5 percen keresztül csak beszél, beszél és beszél.
Oh meg milyen erotikus volt már a Rob The Bank ok.gif A take me homenál haha. biggrin.gif Nem hallottam még tőle máshol. Bár ki tudja, azóta lehet bevált fegyver a koncerteken a nők "kínzására"!

(És igen, az én voltam. smileeee.gif )
58 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok