Placebo II
2015. február 02. 15:20
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 14:43)
a jelenlegi véleményem kifejtéséért kitiltanának, hatalmasat csalódtam benne...
De miért?
2015. február 02. 15:54
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 15:20)
De miért?
mert számomra egyelőre az egész annyi, hogy felhasználta a Placebót arra, hogy megismertesse magát az emberekkel, aztán már ennyit az alázatról meg arról, mennyire szereti az egészet, ott hagyja őket a szarban, húsz nappal a kibaszott turné megkezdése előtt, és elmegy inkább énekelgetni meg gitározgatni, mert ott rivaldafényben lehet?
Hewitt is ezzel ásta el magát a szememben, attól függetlenül, hogy most megint őt szeretném visszakapni, ha már nincs Sunshine. meg nem tudom, számomra érdekes, hogy még anno Schultzberg is képes volt végigcsinálni a turnét velük, pedig ők utálták is egymást Briannel elméletben...
arról ne is beszéljünk, hogy már Sunshine előtt is majdnem feloszlottak...
2015. február 02. 16:01
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 15:54)
mert számomra egyelőre az egész annyi, hogy felhasználta a Placebót arra, hogy megismertesse magát az emberekkel, aztán már ennyit az alázatról meg arról, mennyire szereti az egészet, ott hagyja őket a szarban, húsz nappal a kibaszott turné megkezdése előtt, és elmegy inkább énekelgetni meg gitározgatni, mert ott rivaldafényben lehet?
Hewitt is ezzel ásta el magát a szememben, attól függetlenül, hogy most megint őt szeretném visszakapni, ha már nincs Sunshine. meg nem tudom, számomra érdekes, hogy még anno Schultzberg is képes volt végigcsinálni a turnét velük, pedig ők utálták is egymást Briannel elméletben...
Nem tudjuk mi volt a háttérben. Nekem úgy tűnt, hogy szeret velük lenni, és ha ki akarta volna őkeet használni, már régen elmegy nem vár ennyi időt.
Mondjuk az időzítés nem a legjobb volt.
Vajon ki lesz az utód.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2015. február 02. 16:10
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 16:01)
Nem tudjuk mi volt a háttérben. Nekem úgy tűnt, hogy szeret velük lenni, és ha ki akarta volna őkeet használni, már régen elmegy nem vár ennyi időt.
Vajon ki lesz az utód.
Vajon ki lesz az utód.
csak ha szeret velük lenni, ráadásul elméletben gond sem volt, barátságban váltak el, akkor miért kell most? miért kell ennyire sürgetni?
erre én is kíváncsi leszek, akárcsak Brian nyilatkozataira. vajon Sunshine is Steven lesz, és beszélni sem lesz hajlandó róla, úgy utálja valójában?
visszajöhetne Hewitt. úgyse jött be neki sem a saját karrier..
2015. február 02. 16:15
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 16:10)
csak ha szeret velük lenni, ráadásul elméletben gond sem volt, barátságban váltak el, akkor miért kell most? miért kell ennyire sürgetni?
erre én is kíváncsi leszek, akárcsak Brian nyilatkozataira. vajon Sunshine is Steven lesz, és beszélni sem lesz hajlandó róla, úgy utálja valójában?
Vissza bizony.
itsjustme
2015. február 02. 16:18
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 16:15)
Vissza bizony. 
de legalább tudnánk, "kibékültek-e" már.
2015. február 02. 16:26
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 16:18)
de legalább tudnánk, "kibékültek-e" már.
remélem azért nem megint egy húszévest szednek össze. édes volt a Brian az anyuci, Stef az apuci, Sunshine meg a babuci helyzet felemlegetése, de annak úgyis hasonló vége lenne csak megint. 
Szerintem akkor sem vennék vissza, pedig jó lenne. Nagyon is. Jó volt az a régi Placebo, csak lehet Brian még zárkózottabb, melankolikusabb lenne. Azért a régebbi albumok nem túl vidámak. Sunshine hozzott egyfajta pozitív lendületet.
itsjustme
2015. február 02. 16:34
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 16:26)
Szerintem akkor sem vennék vissza, pedig jó lenne. Nagyon is. Jó volt az a régi Placebo, csak lehet Brian még zárkózottabb, melankolikusabb lenne. Azért a régebbi albumok nem túl vidámak. Sunshine hozzott egyfajta pozitív lendületet.
persze, esélytelen, attól még hiányzik a régi Placebo. épp a Blue American megy. annyira... más.
Brian bekattant, ahogy betöltötte a negyvenet, kitalálta ezt az öreg és csúnya hülyeségét, ebből fakad az összes többi. ezt sajnos senki sem változtatná meg.
és azért a LLL sem lett egy vidám album.
2015. február 02. 16:58
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 16:34)
persze, esélytelen, attól még hiányzik a régi Placebo. épp a Blue American megy. annyira... más.
Brian bekattant, ahogy betöltötte a negyvenet, kitalálta ezt az öreg és csúnya hülyeségét, ebből fakad az összes többi. ezt sajnos senki sem változtatná meg.
Pedig olyan szép még mindig.
itsjustme
2015. február 02. 17:03
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 16:58)
Pedig olyan szép még mindig.
na, ez az, amiről őt lehetetlen meggyőzni. buta Brian.
most olvasgatok PFWW-on, ott is felmerült, hogy a húszéves turnéra hozzák vissza Hewitt-ot. bárcsak. és jöjjenek vele ide is, ha már túl "fiatal" vagyok, és nem volt lehetőségem őket együtt látni...
2015. február 02. 17:20
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 17:17)
A többi rajongóval írogatunk akikkel Bécsben voltam és nagyon parázunk, hogy idén nem lesz a közelünkben semmi koncert. 
az a baj én is. a húszéveset 2016-ra tervezik, azzal gondolom jönnek. remélem. de előtte kicsi az esélye szerintem is.
2015. február 02. 17:27
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 17:20)
az a baj én is. a húszéveset 2016-ra tervezik, azzal gondolom jönnek. remélem. de előtte kicsi az esélye szerintem is.

Figyelj Inmusic festival 2015 jun 24.
én nem tudom milyen fesztivál, de átszámítva 12.000.Ft a jegy? ha így van, akkor azt nem kellene kihagyni. Nyár még nangyon messze és Zágráb meg itt van közel.
itsjustme
2015. február 02. 17:31
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2015.02.02. 17:27)
Figyelj Inmusic festival 2015 jun 24.
én nem tudom milyen fesztivál, de átszámítva 12.000.Ft a jegy? ha így van, akkor azt nem kellene kihagyni. Nyár még nangyon messze és Zágráb meg itt van közel.
neked közel, ráadásul én pont júniusba megyek Orfűre is - ha épp nem akkor lesz a szóbelim. de ha nem akkor lesz, akkor meg 24 körül, szóval nekem az kilőve.
2015. február 02. 17:43
Idézet (itsjustme @ 2015.02.02. 17:31)
neked közel, ráadásul én pont júniusba megyek Orfűre is - ha épp nem akkor lesz a szóbelim. de ha nem akkor lesz, akkor meg 24 körül, szóval nekem az kilőve.
reménykedek egy ukrajnai vagy szlovákiai dátumban.
Mikor lesznek új dátumok?
itsjustme
2015. február 02. 19:14
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
"The band are also due to announce various projects which will stretch over the next two years shortly."
http://www.nme.com/news/placebo--2/82618
akkor csak nem oszlanak fel, ugye...?
http://www.nme.com/news/placebo--2/82618
akkor csak nem oszlanak fel, ugye...?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.