Starity

Placebo II

58 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 18. 17:36 #341
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
még mielőtt kihalunk...
http://38.media.tumblr.com/c4482792603953c1c52161af0a8badc7/tumblr_nf4nlqiwSW1r2ibdho4_400.gif
awww mázlisták. wub.gif
2014. november 28. 22:26 #342
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
https://38.media.tumblr.com/d54074c71abc1f7f04797ce33b04a44e/tumblr_nfrpxqleXp1rh6jppo1_1280.jpg
"...SIGNING DAY. WHAT'S MY NAME AGAIN?" rohog.gif

de uh baszki hogy ki fog készülni a keze, azt hittem naponta aláír párat, nem egyszerre a hétszázat. blink.gif

de aww, ha minden igaz hétfőn küldik. legalábbis rohadtul remélem, mert úgy volt, már huszonhetedikén, és bele is éltem magam, hogy majd pont ötödikén ideér, én meg leszarom a szalagavatót, maradok itthon olvasni. hát... azt a szart már nem úszom meg. dry.gif akik a standardot rendelték, és Angliába laknak, már rég el is olvasták, Brian szépen elhúzta ezt a kis aláírogatást... mindegy, elméletben - ha szerencsém van - nyolcadikán mire hazaérek már itt fog várni az ágyamon. wub.gif
2014. december 13. 16:01 #343
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.11.28. 22:26)
https://38.media.tumblr.com/d54074c71abc1f7f04797ce33b04a44e/tumblr_nfrpxqleXp1rh6jppo1_1280.jpg
"...SIGNING DAY. WHAT'S MY NAME AGAIN?" rohog.gif

de uh baszki hogy ki fog készülni a keze, azt hittem naponta aláír párat, nem egyszerre a hétszázat. blink.gif 
de aww, ha minden igaz hétfőn küldik. legalábbis rohadtul remélem, mert úgy volt, már huszonhetedikén, és bele is éltem magam, hogy majd pont ötödikén ideér, én meg leszarom a szalagavatót, maradok itthon olvasni. hát... azt a szart már nem úszom meg. dry.gif akik a standardot rendelték, és Angliába laknak, már rég el is olvasták, Brian szépen elhúzta ezt a kis aláírogatást... mindegy, elméletben - ha szerencsém van - nyolcadikán mire hazaérek már itt fog várni az ágyamon. wub.gif

Szerencsés vagy! smileeee.gif Amúgy a szallagavató nem egy nagy durranás. biggrin.gif
Remélem a könyv egyszer nekem is meglesz. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2014. december 13. 16:05 #344
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.11.18. 17:36)
még mielőtt kihalunk...
http://38.media.tumblr.com/c4482792603953c1c52161af0a8badc7/tumblr_nf4nlqiwSW1r2ibdho4_400.gif
awww mázlisták. wub.gif

Durván szexuális, nálam most két kép a lesokkoló. wub.gif blush.gif
Változatlanul nem tudok képe iderakni. Elküldöm facen. rohog.gif
2014. december 13. 16:10 #345
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.12.13. 16:01)
Szerencsés vagy! smileeee.gif Amúgy a szallagavató nem egy nagy durranás. biggrin.gif
Remélem a könyv egyszer nekem is meglesz. smileeee.gif

awww, visszatértél. w00t.gif

várjál basszus, még az enyém sincs meg, már tiszta idegroncs vagyok. én ugye nem fizettem plusz pénzt tracking numberért, viszont sokan megtették, és kiderült, hogy Kanada helyett Kaliforniába lett elküldve a könyv, többen mondják, hogy megérkezett a névre szólójuk - csak épp nem az ő nevük van rajta. elméletben december harmadikán adták fel, úgyhogy már rohadtul itt lenne az ideje hogy megjöjjön. páran írtak mailt a store-nak, erre annyit reagáltak, hogy hát több százból megesik, hogy pár félremegy... k*rvajó. remélem Brian legalább nem fizetett nekik... unsure.gif

biztosan meglesz, a simát már nem kapkodják úgy el, meg nem is olyan drága. smileeee.gif

merre jártál egyébként? smileeee.gif
2014. december 13. 21:51 #346
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.12.13. 16:10)
awww, visszatértél. w00t.gif 

várjál basszus, még az enyém sincs meg, már tiszta idegroncs vagyok. én ugye nem fizettem plusz pénzt tracking numberért, viszont sokan megtették, és kiderült, hogy Kanada helyett Kaliforniába lett elküldve a könyv, többen mondják, hogy megérkezett a névre szólójuk - csak épp nem az ő nevük van rajta. elméletben december harmadikán adták fel, úgyhogy már rohadtul itt lenne az ideje hogy megjöjjön. páran írtak mailt a store-nak, erre annyit reagáltak, hogy hát több százból megesik, hogy pár félremegy... k*rvajó. remélem Brian legalább nem fizetett nekik... unsure.gif 
biztosan meglesz, a simát már nem kapkodják úgy el, meg nem is olyan drága. smileeee.gif
merre jártál egyébként? smileeee.gif

Sok sikert!
Tanulok, a fene vigye el, meg sok volt a munka is most. De most már leszek. wink.gif
2014. december 17. 21:22 #347
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.12.13. 21:51)
Sok sikert! 
Tanulok, a fene vigye el, meg sok volt a munka is most. De most már leszek.  wink.gif

leszek most már én is, pláne hogy megint lebetegedtem így téli szünetre. rohog.gif a torkom fele a kidagadt nyirokcsomóm, a dokim ki is akadt, hogy hogy nőtt ez vissza, mikor a mononukleózis nem visszatérő... ez az én formám. biggrin.gif

néééézd. iszonyatosan édes, elfelejthetné gyakrabban is a szöveget. wub.gif
2014. december 19. 21:30 #348
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.12.17. 21:22)
leszek most már én is, pláne hogy megint lebetegedtem így téli szünetre. rohog.gif a torkom fele a kidagadt nyirokcsomóm, a dokim ki is akadt, hogy hogy nőtt ez vissza, mikor a mononukleózis nem visszatérő... ez az én formám. biggrin.gif 

néééézd. iszonyatosan édes, elfelejthetné gyakrabban is a szöveget. wub.gif

Nagyon édes és hogy morog közben. biggrin.gif wub.gif
Hát jobbulást neked!
Akkor nem panaszkodom a vizsgaidőszak miatt. biggrin.gif
2014. december 30. 14:03 #349
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
…Twenty years ago I balked at the idea of lyrics being read by themselves. At the time I felt that lyrics were not poetry and they should not be consumed without the accompaniment of music. Polly Harvey said exactly this in an interview and because I was so infatuated with her at the time I decided that this would be my opinion too, which is why there are no lyrics printed on the red and blank inner sleeves of the first Placebo album.
(…)
Sometimes I think: so what if what I’ve actually written isn’t what you hear? So what if my story isn’t yours because something gets lost in translation? Does it make what you hear any less valuable than what I’ve actually written? I think not. In a way, when you get it ’wrong’ it becomes more significantly yours than when you get it ’right’. You create your own story that is valuable and means something personal to you. Who am I to tell you what to hear, what to feel, what to understand? I’m just the guy who wrote these words down even in a particular order which, quite frankly, I sometimes don’t even like. My problem is that I think I could always do better. Why should my problem be yours?
(…)
By the time you’ve heard them I’ve already moved on, sometimes already bored and often unhappy with what I’ve written, scared of the fact that I now have to tour the world singing them, continuously driven and on occasion tortured by an inner critic that tells me I am not good enough, that I am not Leonard Cohen nor Bob Dylan. (…) I hope one day to silence that critic because his voice is so fucking loud but I am also afraid to lose him, afraid that without him and how he pushes me forward, that my writing will suffer, for what am I if I am no longer the guy who thinks he can do better?
(…)
I understand that my words have touched your hearts, perhaps sometimes very deeply. This cannot be ignored and it is the most humbling aspect of being a songwriter. It’s an enormous privilege that my lyrics, no matter how I feel about them, mean a great deal to you; that my little life – amplified through you – could mean so much and make you feel less alone is the greatest and unexpected gift that songwriting has bestowed on me, but still one that I struggle to accept. I need to thank you all because it is you who breathe life into what I have written.

a három oldal ellenére nincs egy darab y'know se, de Brian még az előszavát sem tudja megírni káromkodás nélkül. rohog.gif heart.gif
próbáltam csak a lényeget kiszedegetni, de mindig olyan okos, szép meg kihagyhatatlan dolgokat ír, hogy az lehetetlen. rolleyes.gif
2014. december 31. 11:11 #350
- törölt felhasználó -    
Tehát azt mondod, hogy ha hallom pl a Meds-et és van hozzá egy fordítás az nem hiteles?
2014. december 31. 16:50 #351
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.12.31. 11:11)
Tehát azt mondod, hogy ha hallom pl a Meds-et és van hozzá egy fordítás az nem hiteles?

ööö, a hitelesség sok mindentől függ, de így gyorsan átfutva a neten fellelhető Meds szövegek helyesek, úgyhogy az már csak a fordítón múlik, hogy milyen munkát végez. biggrin.gif
2015. január 07. 14:48 #352
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.12.31. 16:50)
ööö, a hitelesség sok mindentől függ, de így gyorsan átfutva a neten fellelhető Meds szövegek helyesek, úgyhogy az már csak a fordítón múlik, hogy milyen munkát végez. biggrin.gif

akkor jó biggrin.gif
2015. január 07. 20:47 #353
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
akkora hiszti megy a PFWW-on baszki a könyv miatt. nem bírom felfogni, állítólagos rajongók hogyan képesek újra és újra lehordani Briant mindenféle utolsó szarnak. eddig amiért nem érkezett meg a könyvük - mintha Brian ment volna el, és adta volna fel őket egyesével -, erre ahelyett, hogy örülnének inkább ennek az egésznek, megy a siránkozás, hogy mennyire megutálták a bandát, mert Briannek "minden csak a pénzről szól", és mennyire leszarja valójában a rajongóit blabla. nyilván azért van tele minden koncert után tele a net az áradozásokkal, hogy ezzel cigizett, azzal beszélgetett, ezt ölelte meg, satöbbi... most csomóan ott mártírkodnak, hogy lesz ugye most a 20 éves turné, aztán arra még elmennek és nekik ebből elég volt... komolyan kezdem szégyelni, hogy ugyanúgy rajongónak tartom magam, mint ezek, akik mindenféle f*sznak lehordják Briant, ráadásul a hivatalos fórumon, ahová ő is be szokott nézni. pedig azt hittem, ez a közeg normálisabb. rolleyes.gif

én elvakult fanatikus vagyok, ezek meg rosszindulatú, álszent gyökerek.
2015. január 10. 20:49 #354
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.01.07. 20:47)
akkora hiszti megy a PFWW-on baszki a könyv miatt. nem bírom felfogni, állítólagos rajongók hogyan képesek újra és újra lehordani Briant mindenféle utolsó szarnak. eddig amiért nem érkezett meg a könyvük - mintha Brian ment volna el, és adta volna fel őket egyesével -, erre ahelyett, hogy örülnének inkább ennek az egésznek, megy a siránkozás, hogy mennyire megutálták a bandát, mert Briannek "minden csak a pénzről szól", és mennyire leszarja valójában a rajongóit blabla. nyilván azért van tele minden koncert után tele a net az áradozásokkal, hogy ezzel cigizett, azzal beszélgetett, ezt ölelte meg, satöbbi... most csomóan ott mártírkodnak, hogy lesz ugye most a 20 éves turné, aztán arra még elmennek és nekik ebből elég volt... komolyan kezdem szégyelni, hogy ugyanúgy rajongónak tartom magam, mint ezek, akik mindenféle f*sznak lehordják Briant, ráadásul a hivatalos fórumon, ahová ő is be szokott nézni. pedig azt hittem, ez a közeg normálisabb. rolleyes.gif 
én elvakult fanatikus vagyok, ezek meg rosszindulatú, álszent gyökerek.

Most komolyan, ha valaki olyan nagy rajongónak tartja magát akkor hogy lehet-e miatt megutálni őket.
Minden a pénzről szól, hát nyílván egy banda nem egy jótékonysági intézmény, rengeteg embert kell egyébként fizetniük.
Az meg milyen, hogy most megutálták őket, mert nem kaptak könyvet, azért még elmennek egy jubileumi koncertre, majd véglegesen utálni fogják őket.
Hány évesek ezek? Ciki banda, bár ha azt mondod Brian is olvassa akkor azért jó lenne ha megírnád plíííz, hogyan tudok fellépni. smileeee.gif Bár szegénynek biztos nem lehet jó ilyet olvasni.
Nyílvánosan cigizik és beszéget rajongókkal? Mi ilyenkor hol vagyunk??
2015. január 11. 23:20 #355
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.01.10. 20:49)
Most komolyan, ha valaki olyan nagy rajongónak tartja magát akkor hogy lehet-e miatt megutálni őket.
Minden a pénzről szól, hát nyílván egy banda nem egy jótékonysági intézmény, rengeteg embert kell egyébként fizetniük.
Az meg milyen, hogy most megutálták őket, mert nem kaptak könyvet, azért még elmennek egy jubileumi koncertre, majd véglegesen utálni fogják őket.
Hány évesek ezek? Ciki banda, bár ha azt mondod Brian is olvassa akkor azért jó lenne ha megírnád plíííz, hogyan tudok fellépni. smileeee.gif Bár szegénynek biztos nem lehet jó ilyet olvasni.
Nyílvánosan cigizik és beszéget rajongókkal? Mi ilyenkor hol vagyunk?? 

meg nem az, most krva nagy rajongónak vallja magát, kifizeti a nemtudommennyi pénzt a könyvért, ráadásul névreszóló aláírtat kér, kibszott 45 font plusz postáért, aztán meg lehordja Briant mindennek? a kettő nekem valahog nem fér össze. biztos bennem van a hiba, amiért én nem így vallom magam rajongónak. rolleyes.gif
egyébként persze, de a pénz az nekik is pénz. pénz nélkül, mivel maguknak csinálnak mindent, még a következő lemezüket is körülményes lenne összehozni. valaki felhozta azt, hogy Brian az egyik interjúban mondott valami olyasmit, hogy mivel már nem veszik úgy a lemezeket, többet kell turnézniuk. most ebben mi a baj, őszintén? ez a munkája, mindenki a pénzéért dolgozik, gondolkozzunk már el azért. unsure.gif
elméletben? átlagban még nálad is többek, nem hogy nálam. ez is mutatja, hogy nem kor kérdése, ki mennyire képes éretten és felnőtten gondolkozni. akiket megnéztem, mind minimum 25, volt aki írta, hogy pár hónappal fiatalabb mint Brian... tehát már bőven érett, felnőtt emberek. ilyen szemlélettel. kiábrándító.
hova fellépni? biggrin.gif PFWW-ra? itt egyszerűen beregisztrálsz, és kész. de úgyis le fognak szarni. én is írtam, ahogy ugye nem érkezett meg a könyvem, hogy van-e még valaki, akinek nem jött meg, mert általában pár nap, és már milyen régóta várok, és tiszta ideg vagyok, hogy elveszett. erre valamelyik londoni nagy "fan" leoltott, hogy vissza kellene olvasnom meg nézelődni facebookon és látnám, hogy van olyan. mert abból, hogy két héttel azelőtt írta valaki, hogy még nem jött meg neki, nyilvánvaló hogy addigra sem kapta meg. tényleg érdekes egy banda, vagy csak túlságosan nem nyitottak az új emberekre, ki tudja.
mi ilyenkor hol vagyunk? sajnálatos módon nem Amerikában. mert igen, természetesen ez az eset is ott volt. velük valamiért még mindig barátságosabb és közvetlenebb.
2015. január 12. 08:41 #356
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.01.11. 23:20)
meg nem az, most krva nagy rajongónak vallja magát, kifizeti a nemtudommennyi pénzt a könyvért, ráadásul névreszóló aláírtat kér, kibszott 45 font plusz postáért, aztán meg lehordja Briant mindennek? a kettő nekem valahog nem fér össze. biztos bennem van a hiba, amiért én nem így vallom magam rajongónak. rolleyes.gif 
egyébként persze, de a pénz az nekik is pénz. pénz nélkül, mivel maguknak csinálnak mindent, még a következő lemezüket is körülményes lenne összehozni. valaki felhozta azt, hogy Brian az egyik interjúban mondott valami olyasmit, hogy mivel már nem veszik úgy a lemezeket, többet kell turnézniuk. most ebben mi a baj, őszintén? ez a munkája, mindenki a pénzéért dolgozik, gondolkozzunk már el azért. unsure.gif 
elméletben? átlagban még nálad is többek, nem hogy nálam. ez is mutatja, hogy nem kor kérdése, ki mennyire képes éretten és felnőtten gondolkozni. akiket megnéztem, mind minimum 25, volt aki írta, hogy pár hónappal fiatalabb mint Brian... tehát már bőven érett, felnőtt emberek. ilyen szemlélettel. kiábrándító.
hova fellépni? biggrin.gif PFWW-ra? itt egyszerűen beregisztrálsz, és kész. de úgyis le fognak szarni. én is írtam, ahogy ugye nem érkezett meg a könyvem, hogy van-e még valaki, akinek nem jött meg, mert általában pár nap, és már milyen régóta várok, és tiszta ideg vagyok, hogy elveszett. erre valamelyik londoni nagy "fan" leoltott, hogy vissza kellene olvasnom meg nézelődni facebookon és látnám, hogy van olyan. mert abból, hogy két héttel azelőtt írta valaki, hogy még nem jött meg neki, nyilvánvaló hogy addigra sem kapta meg. tényleg érdekes egy banda, vagy csak túlságosan nem nyitottak az új emberekre, ki tudja.
mi ilyenkor hol vagyunk? sajnálatos módon nem Amerikában. mert igen, természetesen ez az eset is ott volt. velük valamiért még mindig barátságosabb és közvetlenebb.

Örülnének, hogy szerencsésebbek és többször láthaják őket. Elkényeztetett kis majmok. Akkor ne szeressék, legálább a helyet sem foglalják a koncerten. Ezzel próbálom sugallni, hogy nem lehetetlen kijutni Angliába sem. rohog.gif
2015. január 12. 15:14 #357
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.01.12. 08:41)
Örülnének, hogy szerencsésebbek és többször láthaják őket. Elkényeztetett kis majmok. Akkor ne szeressék, legálább a helyet sem foglalják a koncerten. Ezzel próbálom sugallni, hogy nem lehetetlen kijutni Angliába sem.  rohog.gif

"...legálább a helyet sem foglalják a koncerten." igaz, utálják csak meg a bandát, ha hülyék, mi jobban járunk. laugh.gif
lottón nyerni sem lehetetlen... rohog.gif spórolgatok én meg gyűjtögetek, de hogy hogy lesz ebből márciusra egy százas azt még nem tudom. dry.gif
az év első dátuma amúgy Horvátország. azt majdnem itt van, szóval hátha hamarosan egy itteni koncertdátummal is előállnak. biggrin.gif írni kellene ilyen izéknek, akik intézik a koncerteket, hogy szervezzék be őket. aztán, ha már az országban vannak jöjjenek Miskolcra. meg mondjuk Debrecenbe. és mondjuk úgy ez tizessel olcsóbban. rolleyes.gif
2015. január 12. 16:44 #358
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2015.01.12. 15:14)
"...legálább a helyet sem foglalják a koncerten." igaz, utálják csak meg a bandát, ha hülyék, mi jobban járunk. laugh.gif 
lottón nyerni sem lehetetlen... rohog.gif spórolgatok én meg gyűjtögetek, de hogy hogy lesz ebből márciusra egy százas azt még nem tudom. dry.gif 
az év első dátuma amúgy Horvátország. azt majdnem itt van, szóval hátha hamarosan egy itteni koncertdátummal is előállnak. biggrin.gif írni kellene ilyen izéknek, akik intézik a koncerteket, hogy szervezzék be őket. aztán, ha már az országban vannak jöjjenek Miskolcra. meg mondjuk Debrecenbe. és mondjuk úgy ez tizessel olcsóbban. rolleyes.gif

Álmodj királylány... biggrin.gif
Anglia nekem nem jön össze sajnos, de Bécsbe is jöhetnének. Meg is nézem a dátumokat.
2015. január 12. 17:09 #359
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2015.01.12. 16:44)
Álmodj királylány... biggrin.gif
Anglia nekem nem jön össze sajnos, de Bécsbe is jöhetnének. Meg is nézem a dátumokat.

nekem is kis esélyes, de na, a remény hal meg utoljára. laugh.gif iszonyatosan jó lenne kijutni, azért ha otthon játszanak mégis másabb.
egyelőre nincs csak az UK-turné, talán egy-két francia meg német dátum, meg a horvátországi, sőt, a weboldalon az még kint sem volt a múltkor. unsure.gif még szerintem akkor jönnek majd a dátumok, ha végeztek a márciusban ezzel a turnéval.
2015. január 12. 17:13 #360
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
mit nem adnék azért, hogy így tudjak rajzolni. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
58 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!