Idézet (Molkette @ 2014.11.05. 19:12)
Majd írd le légyszi hogy rendeljek könyvet.
A Jack White koncert úgy felhúzott, hogy most támadt egy ötletem, menjünk ki Angiába Placira. Március tök messze van még. Le kell foglalani repjegyet

elfogytak baszdmeg.

most megyek az oldalra, hogy linkeljek, erre az összes sold out. oké, hogy negyedóra alatt elment az összes aláírt, de azt hittem egy darabig még lesz a standard... akkor marad az ebay, ahol majd sokkal többet kérnek érte, mint amennyi valójában, de ha épp van pénzed, és belefér, és lehet rendelni, de nincs paypalod, utald el az árát, aztán megrendelem neked.

mert gondolom az a szar telelesz az aláírt könyvekkel, nehogy már igazi rajongókhoz jusson a limitált különlegesség.
ezt facen már jó páran leírták, de azt hiszem csatlakozom. nem hittem volna, hogy ennyien kíváncsiak Brian könyvére, és ekkora lesz az érdekeltsége. ne tudd meg, mekkora hisztik voltak ma is, meg még 31-én is. csoda, hogy jutott aláírt. uhh, ha már a könyv. ma pötyöghettem egy szép kis levelet, mert ugye ékezetes a lakcímem és ők Pestre küldik, onnan tovább kell juttatni ide, úgyhogy végigírtam rendesen magyarosan - mint minden külföldi rendelésemnél. erre ma kapom a levelet, hogy 27-e körül fogják szállítani a megadott címre. ellenőrzöm, megvan az emelet, az ajtó, a panel száma, aztán az utca kezdőbetűje, onnan ékezet lenne, és semmi. rendben, akkor nyomtatgattam, aztán gyerünk a postára. ahol közölték, hogy ezzel kezdjek valamit, mert hiába tudják hogy ki vagyok, ha nincs cím, nem szállítják, hanem küldik vissza Angliába... már a felrobbanás határán voltam baszki, de szerencsére azt írták vissza, hogy az számít, ami az oldalon van, ott meg helyes.
figyelj drága, rob the bank of England and America, aztán mehetünk...