Starity

Placebo II

58 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 29. 18:01 #301
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Molkette @ 2014.07.29. 17:55)
Úgyis is a francia és angol na meg a belga koncertek a legjobbak. Ott egy igazi életérzés az egész.

azért a német, spanyol és az orosz koncertekkel sincs gond felvételek alapján. biggrin.gif
jaj amúgy. megjött a lánc. wub.gif gyökér postás b*szott felhozni, csak bedobta a postaládába. amiből tőlünk rendszeresen lopkodnak, úgyhogy szerencsém volt, hogy még ott volt... rolleyes.gif
2014. augusztus 02. 13:04 #302
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
http://www.dailymotion.com/arenalsoundtv
0.15-1.30 Placebo. azt hiszem, most megyek és veszek egy tálca energiaitalt meg egy csomag kávét...
2014. augusztus 02. 22:27 #303
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

bah, jelenleg nem tudják játszani a Boscót élőben... basszus, amúgy se fogják tudni, egy év múlva se lesznek meg hozzá a szükséges hangszerek egy koncerthez... rolleyes.gif ajj, pedig úgy bíztam benne, hogy háááátha... átírhatnák mittudomén... csak zongorára, és énekelje úgy. sad.gif
romlik az angolom basszus... vagy Brianre ragadt rá megint Sunshine hülye akcentusa... ezt legalább háromszor meg kellett hallgatnom, mire az egészet felfogtam. unsure.gif
2014. augusztus 03. 01:37 #304
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
istenem, hogy direkt leírom kézzel a setlistet, csak hogy ne kelljen lepötyögnöm, mert majd lefordulok már innen, erre eltűnik az USB-kábelem is meg a bluetooth kütyüm is...

szóval:
1. B3
2. For What It's Worth
3. LLL
4. EYEM
5. Scene Of The Crime
6. Rob The Bank
7. TMF
8. Space Monkey
9. One of a Kind
10. Meds
11. Song To Say Goodbye
12. Special K
13. The Bitter End
ráadás:
14. RUTH
15. Post Blue
16 Infra-red

ez mégis mi a halál? se Exit Wounds, se Begin The End, se Purify, se A Million Little Pieces?! ezek a kedvenc számaim a lemezről, de nem baj... rolleyes.gif
remélem, ennek a sok kihagyásnak csak az az oka, hogy 15 perccel kevesebb itt az idejük, mint általában. nem is volt semmi az új lemezről. LLL, TMF, Scene of The Crime meg Rob The Bank... és kész. áh, ez most felcseszett...
jó koncert volt, meg minden, Brian még energikusabb, úgy tűnik, ő jobb bagoly mint én, Sunshine tök édes volt, lement a közönséghez meg mittudomén, de... áááh. dry.gif

nem baj, már csak tíz nap. holnap tovább rohangálok jegyért, hátha valahol sikerül is vennem, és mindjárt jönnek. heart.gif (bah, közölte velem tegnapelőtt a plázában a csaj, hogy ők már ezerszer jelezték a szigetnek, hogy tévesen vannak kiírva, nem fogadnak el szép kártyát, sőt, sehol sem fogják elvenni, legalábbis szerinte, úgyhogy menjek fel Pestre... kösz b*szdmeg, utazzak kétszáz vagy háromszáz kilométert úgy, hogy nem az enyém a kártya, és még a vezetéknevünk se egyezik nevelőapámmal, tuti aláírhatom helyette, pff...)

mindegy, abbahagyom a hisztit, legalább volt livestream, legalább hangolódhattam a koncertre. most meg kidőlök és fel se kelek délig, vagy négy óra alvás után nekem ez sok. lehet, tényleg van abban valami, hogy túl fontos nekem a Placebo...? rolleyes.gif
2014. augusztus 07. 17:51 #305
- törölt felhasználó -    
Hát sajnálom, hogy idén nem láthatom őket élőben a Szigeten. sad.gif
Most kerestem rá a jutyúbon a 2006-os Szigetes koncertfelvételekre... Istenem... Visszaemlékezve is emlékszem, milyen érzéseket mozgattak meg bennem akkor, de így újra látha-hallgatva libabőrös leszek, és beleborzongok... heart.gif Azt gondolom, azóta sem voltam olyan magávalragadó koncerten, senki, még a HIM sem tudta azt felülmúlni. Ilyen boldogságot soha nem érzetem élő zenétől. Nem lehet szavakba önteni. Akik ott voltak, a "tömeg" is normális volt, a dalok, az előadásmód... az érzelmek az énekben... nagyon-nagyon sok igazi érzelem volt az énekben. smileeee.gif A Placebo koncert nem csupán egy élmény, hanem annál több, egy utazás a szívünkbe. Igazat tudok adni annak a külföldi rajongónak, aki azt mondta a koncertről, hogy csodálatos este volt, és ez volt az élete fénypontja... nekem is. És biztos vagyok benne, hogy azoknak is az lesz, akik elmennek a koncertjükre! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2014. augusztus 07. 18:10 #306
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Pipi @ 2014.08.07. 17:51)
Hát sajnálom, hogy idén nem láthatom őket élőben a Szigeten. sad.gif 
Most kerestem rá a jutyúbon a 2006-os Szigetes koncertfelvételekre... Istenem... Visszaemlékezve is emlékszem, milyen érzéseket mozgattak meg bennem akkor, de így újra látha-hallgatva libabőrös leszek, és beleborzongok...  heart.gif Azt gondolom, azóta sem voltam olyan magávalragadó koncerten, senki, még a HIM sem tudta azt felülmúlni. Ilyen boldogságot soha nem érzetem élő zenétől. Nem lehet szavakba önteni. Akik ott voltak, a "tömeg" is normális volt, a dalok, az előadásmód... az érzelmek az énekben... nagyon-nagyon sok igazi érzelem volt az énekben. smileeee.gif A Placebo koncert nem csupán egy élmény, hanem annál több, egy utazás a szívünkbe. Igazat tudok adni annak a külföldi rajongónak, aki azt mondta a koncertről, hogy csodálatos este volt, és ez volt az élete fénypontja... nekem is. És biztos vagyok benne, hogy azoknak is az lesz, akik elmennek a koncertjükre! smileeee.gif

ebben én is biztos vagyok, még látatlanban is, csupán koncertfelvételek meg livestreamek által, sőt, már most tudom, hogy esetleges újabb Placebo koncertek kivételével semmi és senki sem fogja tudni felülmúlni azt az élményt, amiben hat nap múlva részem lesz. el se hiszem, hogy végre én magam is részese lehetek ennek az egésznek, és megtapasztalhatom ugyanazt a tökéletességet, amiről mások beszámolóiban rendszeresen olvasok. wub.gif beszámolót pedig természetesen majd én is hozok, viszont képeket nem ígérek, gyáva vagyok én ahhoz, hogy magamra haragítsam ezt a kamerafób gyönyörűséget, bármennyire is csábító a gondolat, hogy rám is rámönti a teáját, vagy hozzámvágja a félig megivott energiaitalát. rolleyes.gif
2014. augusztus 10. 18:15 #307
- törölt felhasználó -    
Mit találtam.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10565279_1539839932911295_7639992334101204383_n.jpg
2014. augusztus 14. 19:58 #308
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
http://37.media.tumblr.com/8275a6289e94a39d877a8f90438337af/tumblr_nab5i0dlsJ1svos5ho1_1280.jpg
a gyönyörűség és a pesti liftek. wub.gif igazán csinálhatna már egy olyan szelfit is, amin mondjuk látszik az arca. rolleyes.gif

Sunshine meg lehet kint volt a Skrillex koncin.

amúgy hallod. mozdulni nem bírok, komolyan minden porcikám fáj. emlékszel, amikor rángattál táncolni, és felestem? tiszta lezúztam a fél lábam, mondtam hogy ez nem nekem való. rohog.gif ráadásul annyira be vagyok zsongva a koncerttől, hogy tízkor hazaértem, aztán azóta se jutottam el aludni se. aludtam a buszon vagy két órát, és kész. de legalább ötször meghallgattam a tegnapi koncertet. rolleyes.gif

mik vannak. sziget előtt három nappal drámakirálynősködött a drága. csúnyán felb*szta magát már megint azon, hogy kamerázzák, na ezért nem kockáztatok. a végén, ahogy vissza fordul az arca... brr, még én is félnék tőle. unsure.gif
kész, végem. _nevet.gif ha nem bírok elaludni, ilyeneket fogok keresgélni, de tényleg. jó, sajnálom szegényt, mert én is hangulatember vagyok, el tudom képzelni, hogy felhúzhatja magát az ilyeneken, de... jaj, Brian...
2014. augusztus 16. 13:13 #309
- törölt felhasználó -    
Még jó, hogy tegnap bekapcsoltam a tv-t: pont akkor kezdődött a Reflektorban egy interjú: http://www.rtlklub.hu/musorok/reflektor/videok/261231 wub.gif
2014. augusztus 16. 13:24 #310
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Pipi @ 2014.08.16. 13:13)
Még jó, hogy tegnap bekapcsoltam a tv-t: pont akkor kezdődött a Reflektorban egy interjú: http://www.rtlklub.hu/musorok/reflektor/videok/261231  wub.gif

jaj, ezt már Molkette jóvoltából láttam. basszus, ha sikerült volna koncert után valahol bele/beléjük futni. wub.gif írtam Briannek egy levelet, de sehogy nem tudtam feljuttatni a színpadra, úgyhogy naivan reménykedtem benne, ha már Sunshine úgyis szeret bulizni, valahol belefutok, és letámadom, hogy továbbítsa már a levélkémet, de valamiért nem jött össze. rolleyes.gif készítettek egyébként Briannel is interjút, nem tudom, videós-e vagy csak cikk formájában lesz, de remélem minél hamarabb fellelhető lesz végre. wub.gif
mellesleg ide pötyögtem egy kis... hát kulturáltnak nem mondanám, én ahhoz túl sokat káromkodok, de visszafogottabb, és összefüggőbb "beszámolót", ha pedig van bármilyen kérdésed, szívesen válaszolok. biggrin.gif nézted a streamet? smileeee.gif
2014. augusztus 16. 16:33 #311
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.08.14. 19:58)
http://37.media.tumblr.com/8275a6289e94a39d877a8f90438337af/tumblr_nab5i0dlsJ1svos5ho1_1280.jpg
a gyönyörűség és a pesti liftek. wub.gif igazán csinálhatna már egy olyan szelfit is, amin mondjuk látszik az arca. rolleyes.gif 
Sunshine meg lehet kint volt a Skrillex koncin.
amúgy hallod. mozdulni nem bírok, komolyan minden porcikám fáj. emlékszel, amikor rángattál táncolni, és felestem? tiszta lezúztam a fél lábam, mondtam hogy ez nem nekem való. rohog.gif ráadásul annyira be vagyok zsongva a koncerttől, hogy tízkor hazaértem, aztán azóta se jutottam el aludni se. aludtam a buszon vagy két órát, és kész. de legalább ötször meghallgattam a tegnapi koncertet. rolleyes.gif

mik vannak. sziget előtt három nappal drámakirálynősködött a drága. csúnyán felb*szta magát már megint azon, hogy kamerázzák, na ezért nem kockáztatok. a végén, ahogy vissza fordul az arca... brr, még én is félnék tőle. unsure.gif
kész, végem. _nevet.gif ha nem bírok elaludni, ilyeneket fogok keresgélni, de tényleg. jó, sajnálom szegényt, mert én is hangulatember vagyok, el tudom képzelni, hogy felhúzhatja magát az ilyeneken, de... jaj, Brian...

Háááá, hesegeti őket. hát ez nagyon vicces. biggrin.gif _nevet.gif
2014. augusztus 17. 13:17 #312
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
http://vk.com/video39363058_170024804?hash=62fcdf41617b61e7
komolyan már az lepne meg, ha Briant mutatnák valahol, a végén Sunshine lesz a frontember dobos létére... rolleyes.gif
2014. augusztus 18. 12:24 #313
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
szigetes képek. wub.gif
2014. augusztus 30. 16:44 #314
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
https://www.youtube.com/playlist?list=PLwl6s14pKQuXHXUmukBRfWTGDK6jK12_3
úristen, hogy imádtam én anno ennek a koncertnek az akkor fellelhető négy számát, a fényeket, hogy Brian ismét hordta a kék lencséjét... és végre, így egy év után felkerült a többi dal is. wub.gif Purify, Twenty Years, Begin The End... oké, ezekért még most is iszonyúan fáj a szívem, a húsz év örömére tényelg tarthatnának minimum három órás koncerteket. a franciák meg szokás szerint bekaphatják. rolleyes.gif
2014. október 12. 23:56 #315
- törölt felhasználó -    
Uh, hát régen voltam itt.
Basszus, Brian ragyog, láttad az új haját?? wub.gif
2014. október 15. 13:02 #316
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.10.12. 23:56)
Uh, hát régen voltam itt. 
Basszus, Brian ragyog, láttad az új haját??  wub.gif

láttam, bizony. mondjuk én az új bőrnadrágba estem bele. wub.gif gyönyörű, mint mindig. és barátságos a rajongókkal. itt van épp egy amerikai lányka beszámolója. hihetetlen, mit nem adnék én egy ilyen estéért. mázlista. rolleyes.gif nekünk is meg kellett volna tudni a sziget után, hogy hol vannak... sad.gif

Okay, I’m on a fucking cloud and I won’t be getting down anytime soon.

Me and my friend went to Placebo’s concert in Montreal, our city, which is a childhood dream of ours. Last time they were supposed to come we were about 15 or 16 years old and we were VERY excited but sadly they had to cancel.

We are now 18 and so both legal in all aspects here.
After the show (which was fantastic, they are so so talented) we waited near their tour bus. Brian Molko came and promised to give autographs if we promised not to take pictures. We all accepted and he was kind enough to sign everything then headed back inside the bus. About 2 minutes later, he came out again and headed God knows where with some security guards. We were then told that it was over, that the other guys were already gone. Of course we still waited and decided to walk around the builiding and the buses in hopes of at least catching just a glimpse of Stefan Olsdal or Steve Forrest. We didn’t. But we see one of the girls that had been waiting with us running towards us so, of course, we wait for her.
When she’s close enough for us to hear, she screams “he (one of the employees) just told me! They’re at the Fouf! They are the Fouf!” The Fouf , short for Foufounes Électriques, is a pretty popular bar right next to the Metropolis, where the show happened. So we start running there . The doorman asks for IDs and lets us in, we rush through the terrasse, right inside.

"Did you see them? Do you know where they are?", I ask thinking they’re somewhere in the back, and difficultly accessible. One girl is shaking, nearly crying, the other looks at me and says : "You just passed him. He’s sitting outside right next to the door!"

We all panick a little and gathering our courage we agree to go all together.

And there he is, Brian Molko himself.

The four of us had our chance to talk to him. I offered him a drink that he declined very kindly but thanking me with that expression on his face that I’ll never forget. A girl asks if he coûd sign her ticket and he agrees. I’m the only one with a pen close do I hand it to him and when he gives it back our fingers brush. And it’s sooooooo dumb, but boy do I notice his hands in every single picture now. That same girl even asked for his cigarette and he agreed! We finally went to get ourselves drinks and sat about two tables away from him. Steve didn’t make an appearance at all but Stefan can very shortly to talk to Brian and/or the others. None of us dared go interrupt them though so we just stared and freaked out a bit.

When he finally left, Brian waved and told us goodbye with the sweetest smile.
This night was the fucking night of my life. I still can’t believe it………..

They’re my childhood idols and not long ago I couldn’t even have gotten into that bar.

They’re fucking amazing and I can’t wait for their next concert. I just have to hope they won’t take 10 years again before coming back to Montreal or I’ll have to go to them myself.

ha már angol. holnap érettségi, drukkolj, hogy kikapjak egy Brian interjút, és legalább pár percnyi örömöm legyen a négy órás szenvedésben... az a baj túl tisztán beszél ahhoz, hogy emelten bármi esély legyen rá. rolleyes.gif
2014. október 15. 21:06 #317
- törölt felhasználó -    
Kis gondolatorvasó. unsure.gif
Ezt a képet akartam feltölteni.
Annyira gyönyörű, hogy végem van.
Akkor sikert neked, de ügyes vagy biztosan menni fog és beszámolót kérek. smileeee.gif
2014. október 18. 15:53 #318
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.10.15. 21:06)
Kis gondolatorvasó.  unsure.gif 
Ezt a képet akartam feltölteni.
Annyira gyönyörű, hogy végem van.
Akkor sikert neked, de ügyes vagy biztosan menni fog és beszámolót kérek. smileeee.gif

áh, szörnyű volt az egész, ráaádásul alig tudtam aludni is, az agyam is teljesen máshol járt, úgyhogy az olvasott szöveget úgy elcsesztem, hogy majdnem megbuktam annak hála. körülbelül 10 pontot sikerült összekaparnom, csodás. rolleyes.gif a nyelvhelyességgel nem volt baj, kivételesen a magnó is ment, sőt, még zenészes interjú is volt - bár nem Brian sad.gif -, az íráskészségnél volt még kisebb problémám, ugyanis olyan szar témát sikerült kikapni, hogy nem sikerült befejeznem a rövid levelet... majd harmadikán nézhetem meg az eredményt, kulcs alapján erős négyest várok. úgyhogy sikerült csalódást okozni magamnak, és még az ingyen nyelvvizsgát is baszhatom... majd szóbelivel együtt kikapom az 59%-os eredményem. és akkor nekem kellene anyanyelvi nyelvvizsgát tennem, alig várom... rolleyes.gif
2014. október 19. 22:59 #319
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.10.18. 15:53)
áh, szörnyű volt az egész, ráaádásul alig tudtam aludni is, az agyam is teljesen máshol járt, úgyhogy az olvasott szöveget úgy elcsesztem, hogy majdnem megbuktam annak hála. körülbelül 10 pontot sikerült összekaparnom, csodás. rolleyes.gif a nyelvhelyességgel nem volt baj, kivételesen a magnó is ment, sőt, még zenészes interjú is volt - bár nem Brian sad.gif -, az íráskészségnél volt még kisebb problémám, ugyanis olyan szar témát sikerült kikapni, hogy nem sikerült befejeznem a rövid levelet... majd harmadikán nézhetem meg az eredményt, kulcs alapján erős négyest várok. úgyhogy sikerült csalódást okozni magamnak, és még az ingyen nyelvvizsgát is baszhatom... majd szóbelivel együtt kikapom az 59%-os eredményem. és akkor nekem kellene anyanyelvi nyelvvizsgát tennem, alig várom... rolleyes.gif

Hát drága reméljük azért legközelebb sikerrel jársz. Min járt a fejed? Csak nem a Placebon? biggrin.gif
2014. október 24. 20:40 #320
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.10.19. 22:59)
Hát drága reméljük azért legközelebb sikerrel jársz. Min járt a fejed? Csak nem a Placebon? biggrin.gif

az a baj, legközelebb esetleg akkor, ha jövő ősszel kifizetem érte a huszonötezret, annyiból meg már megcsinálom az anyanyelvi nyelvvizsgát, ami kell kintre. haha. az emeltet elbaszom, de az menni fog. éljen a naivságom... rolleyes.gif
szomorú módon Brian mostanában csak a gondolataim 50%-át tölti ki, még mindig exemen emésztem magam... sad.gif de ez túl hosszú meg személyes ide, majd juttasd eszembe, és lepötyögöm, csak épp egy kis Brianes novellafüzérrel tökölök. megihletett a gyönyörűsége. wub.gif

58 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok