Idézet (itsjustme @ 2014.07.28. 01:11)
volt svájci livestream, most lett vége. el se hiszem, hogy végre nem csúsztam le róla, Brian szülinapja óta azt hiszem, ez az első, amit élesben látok, nem utólag nézek meg... basszus, hihetetlen Brian milyen beszédes volt, de persze ugye én még mindig nem beszélek franciául... remélem a szigeten hasonlóan jó kedvében lesz, végigmosolyogta az egészet, és olyan kis energikusak voltak most.
holnap ha minden jól megy, megjön a láncocskám is végre, múlthét hétfőn rendeltem, rohadt olcsó, postával is csak 11 font volt. aztán, ha már nem a postásra fogok várni, amit fent lesz, ezt a koncertet muszáj lesz még újranéznem párszor. mostanában csúnyán lemaradtam az eddigiekről, csak utólag tudtam pótolni, de a leadott LLL-turnés koncertek közül ez volt az eddigi legjobb.
viszont a Purify nincs a setlisten, rohadtul fáj érte a szívem... jó, van Begin The End, és lebőghetem az összes sminkem, de akkor is hiányzik... igazán betehetnék egy huszadik számnak... pedig mivel nem utolsók, örüljek ha belefér a kis másfél órájukba a mostani tizenkilenc...
jaj, de már csak tizenhat nap.

Oh, irigykedem a láncra.
Ha a Wihout you I'm nothing-ot elénekelné a szigeten, szerintem én nem bírnék magammal és felszaladnék hozzá..
Atyám mekkora élmény lenne, és ha Bowie-val együtt jéééézus
Mikor először hallottam azt a dalt, kb 7 órán keresztül egyfolytában hallgattam. Számomra ez a tökéletes dal.
Az bizit, hogy lesz Meds én azt várom nagyon és ha az I know is lenne, oh hallgattam a 2012-es szigetes fellépésüket. Fantasztikus, annyira jó stílust találtak, nekem az eredeti annyra nem jön be