Starity

Placebo II

58 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 16. 19:20 #281
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.16. 14:05)
áh, az ő fordításait már néztem, szépen el is vette a kedvem, én valamiért nem tudom ilyen jól kifejezni magam. jó, megértem, de hogy másokkal megértessem, és még igényes is legyen... rolleyes.gif 
bár ez a fordítása pont hibás, a refrénben still around home-ot mond Brian, ő still around whole-al fordított, ha jól emlékszem. de a Bosco például valami gyönyörű lett. meghajolo.gif

Egyébként először arra gondoltam, hogy te vagy a forditó, mert te is szoktál forditani. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2014. július 16. 21:30 #282
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Molkette @ 2014.07.16. 19:20)
Egyébként először arra gondoltam, hogy te vagy a forditó, mert te is szoktál forditani. smileeee.gif

nem, sajnos én placebohungary vagyok, úgyhogy ő teljesen más. biggrin.gif én meglehetősen régen fordítottam utoljára nyilvánosságnak, inkább csak nyersfordításokat küldözgetek, ha valaki megkér valamire, mostanában túl lusta vagyok ahhoz, hogy igényes munkát dobjak össze. blush.gif

hallottad már? napok óta oda-vissza folyamatosan ezt hallgatom, hihetetlen mennyi érzelmet belevisz egy-egy dalba. wub.gif
2014. július 16. 21:56 #283
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.16. 21:30)
nem, sajnos én placebohungary vagyok, úgyhogy ő teljesen más. biggrin.gif én meglehetősen régen fordítottam utoljára nyilvánosságnak, inkább csak nyersfordításokat küldözgetek, ha valaki megkér valamire, mostanában túl lusta vagyok ahhoz, hogy igényes munkát dobjak össze. blush.gif 

hallottad már? napok óta oda-vissza folyamatosan ezt hallgatom, hihetetlen mennyi érzelmet belevisz egy-egy dalba. wub.gif

Nagyon gyönyörű és egyszerűen imádom a hangját.
2014. július 16. 22:31 #284
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.07.16. 21:56)
Nagyon gyönyörű és egyszerűen imádom a hangját.

és mindjárt hallhatod élőben is - megint. még mindig nem hiszem el, hogy lecsúsztam a bécsi koncertről... dry.gif
2014. július 16. 23:10 #285
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.16. 22:31)
és mindjárt hallhatod élőben is - megint. még mindig nem hiszem el, hogy lecsúsztam a bécsi koncertről... dry.gif

A bécsi koncertben az volt a jó, hogy közvetlenebb volt.
2014. július 16. 23:36 #286
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.07.16. 23:10)
A bécsi koncertben az volt a jó, hogy közvetlenebb volt.

meg egyszerűbb volt az első sor. unsure.gif remélem jövőre jönnek megint, mint ahogy a BFTS-turnénál is volt, nem csak egy fesztivállal tudják le magyarországot... unsure.gif
2014. július 17. 18:01 #287
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.16. 23:36)
meg egyszerűbb volt az első sor. unsure.gif remélem jövőre jönnek megint, mint ahogy a BFTS-turnénál is volt, nem csak egy fesztivállal tudják le magyarországot... unsure.gif

Hmm, inkább Bécsre készüljünk. Nem tudom megkockáztatnák-e megint, hogy lássák milyen kevesen mennek a magyarok a koncertjükre. dry.gif
2014. július 17. 20:22 #288
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.07.17. 18:01)
Hmm, inkább Bécsre készüljünk. Nem tudom megkockáztatnák-e megint, hogy lássák milyen kevesen mennek a magyarok a koncertjükre.  dry.gif

lehet ha lejjebb vinnék a jegyárakat, és nem 20.000 lenne, többen mennének, a 2010-esre, ahol végül le is zárták a hely felét, olyan kevesen vettek jegyet, tényleg kib*szott drága volt, nagyon sokan panaszkodtak is rá. sajnos nem sokan olyan elvetemültek, hogy ennyit kiadjanak másfél óráért... unsure.gif Brian meg elméletben szereti a magyar közönséget, ha az nem tett be neki, mikor 2006-ban a Depeche Mode előzenekaraként voltak itt, és mindenki leszarta őket, ő is csak panaszkodott róla, akkor jöjjenek megint. ott legalább könnyű első sorba jutni, és kisebb eséllyel hány a lábamra egy-egy részeg. rolleyes.gif
2014. július 22. 12:26 #289
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

22:39 ...we never die, never die, i'm gonna die, gonna die... rohog.gif
szörnyű lehet ilyen körülmények között játszani. remélem, nem fázott meg ebben a "kis" viharban. unsure.gif

2014. július 23. 20:32 #290
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.22. 12:26)

22:39 ...we never die, never die, i'm gonna die, gonna die... rohog.gif 
szörnyű lehet ilyen körülmények között játszani. remélem, nem fázott meg ebben a "kis" viharban. unsure.gif

Háát igen és szegény rajongókat sem kimélte. sad.gif
2014. július 28. 01:11 #291
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
volt svájci livestream, most lett vége. el se hiszem, hogy végre nem csúsztam le róla, Brian szülinapja óta azt hiszem, ez az első, amit élesben látok, nem utólag nézek meg... basszus, hihetetlen Brian milyen beszédes volt, de persze ugye én még mindig nem beszélek franciául... remélem a szigeten hasonlóan jó kedvében lesz, végigmosolyogta az egészet, és olyan kis energikusak voltak most. wub.gif
holnap ha minden jól megy, megjön a láncocskám is végre, múlthét hétfőn rendeltem, rohadt olcsó, postával is csak 11 font volt. aztán, ha már nem a postásra fogok várni, amit fent lesz, ezt a koncertet muszáj lesz még újranéznem párszor. mostanában csúnyán lemaradtam az eddigiekről, csak utólag tudtam pótolni, de a leadott LLL-turnés koncertek közül ez volt az eddigi legjobb. meghajolo.gif
viszont a Purify nincs a setlisten, rohadtul fáj érte a szívem... jó, van Begin The End, és lebőghetem az összes sminkem, de akkor is hiányzik... igazán betehetnék egy huszadik számnak... pedig mivel nem utolsók, örüljek ha belefér a kis másfél órájukba a mostani tizenkilenc... unsure.gif
jaj, de már csak tizenhat nap. thumbsup.gif
2014. július 28. 22:32 #292
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.28. 01:11)
volt svájci livestream, most lett vége. el se hiszem, hogy végre nem csúsztam le róla, Brian szülinapja óta azt hiszem, ez az első, amit élesben látok, nem utólag nézek meg... basszus, hihetetlen Brian milyen beszédes volt, de persze ugye én még mindig nem beszélek franciául... remélem a szigeten hasonlóan jó kedvében lesz, végigmosolyogta az egészet, és olyan kis energikusak voltak most. wub.gif 
holnap ha minden jól megy, megjön a láncocskám is végre, múlthét hétfőn rendeltem, rohadt olcsó, postával is csak 11 font volt. aztán, ha már nem a postásra fogok várni, amit fent lesz, ezt a koncertet muszáj lesz még újranéznem párszor. mostanában csúnyán lemaradtam az eddigiekről, csak utólag tudtam pótolni, de a leadott LLL-turnés koncertek közül ez volt az eddigi legjobb. meghajolo.gif 
viszont a Purify nincs a setlisten, rohadtul fáj érte a szívem... jó, van Begin The End, és lebőghetem az összes sminkem, de akkor is hiányzik... igazán betehetnék egy huszadik számnak... pedig mivel nem utolsók, örüljek ha belefér a kis másfél órájukba a mostani tizenkilenc... unsure.gif 
jaj, de már csak tizenhat nap. thumbsup.gif

Oh, irigykedem a láncra. smileeee.gif
Ha a Wihout you I'm nothing-ot elénekelné a szigeten, szerintem én nem bírnék magammal és felszaladnék hozzá..
Atyám mekkora élmény lenne, és ha Bowie-val együtt jéééézus
Mikor először hallottam azt a dalt, kb 7 órán keresztül egyfolytában hallgattam. Számomra ez a tökéletes dal.
Az bizit, hogy lesz Meds én azt várom nagyon és ha az I know is lenne, oh hallgattam a 2012-es szigetes fellépésüket. Fantasztikus, annyira jó stílust találtak, nekem az eredeti annyra nem jön be blink.gif
2014. július 29. 12:55 #293
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.07.28. 22:32)
Oh, irigykedem a láncra. smileeee.gif
Ha a Wihout you I'm nothing-ot elénekelné a szigeten, szerintem én nem bírnék magammal és felszaladnék hozzá..
Atyám mekkora élmény lenne, és ha Bowie-val együtt jéééézus
Mikor először hallottam azt a dalt, kb 7 órán keresztül egyfolytában hallgattam. Számomra ez a tökéletes dal. 
Az bizit, hogy lesz Meds én azt várom nagyon és ha az I know is lenne, oh hallgattam a 2012-es szigetes fellépésüket. Fantasztikus, annyira jó stílust találtak, nekem az eredeti annyra nem jön be  blink.gif

hát még ha megérkezne már végre... rolleyes.gif
jajj, akkor meghalnék, abba már inkább bele se gondolok, milyen lenne, ha tényleg hirtelen megjelenne, és együtt előadnák. wub.gif én amit nagyon akarok, az az In A Funk, Trigger Happy Hands, Protege moi meg az I Know. meg persze a Purify. dry.gif
ezt ismered? bár én az eredetit is imádom, de ezt tényleg napokig hallgattam odavissza, amikor rátaláltam. wub.gif

2014. július 29. 14:53 #294
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.29. 12:55)
hát még ha megérkezne már végre... rolleyes.gif 
jajj, akkor meghalnék, abba már inkább bele se gondolok, milyen lenne, ha tényleg hirtelen megjelenne, és együtt előadnák. wub.gif én amit nagyon akarok, az az In A Funk, Trigger Happy Hands, Protege moi meg az I Know. meg persze a Purify. dry.gif 
ezt ismered? bár én az eredetit is imádom, de ezt tényleg napokig hallgattam odavissza, amikor rátaláltam. wub.gif 

Nem ismerem, most néztem, hogy kb mennyi lehet a szigeten a szinpad és a közönség közti távolság. Nem tűnik soknak.
2014. július 29. 14:55 #295
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.07.29. 14:53)
Nem ismerem, most néztem, hogy kb mennyi lehet a szigeten a szinpad és a közönség közti távolság. Nem tűnik soknak.

aww, akkor jó. akkor már csak az a lényeg, hogy minél közelebb kerüljünk a mikrofonállványhoz. meg persze az első sorhoz. biggrin.gif
meg akartam nyitni, hogy meghallgassam, erre most látom, hogy rosszat linkeltem. ez a jó. rolleyes.gif
2014. július 29. 16:17 #296
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.29. 14:55)
aww, akkor jó. akkor már csak az a lényeg, hogy minél közelebb kerüljünk a mikrofonállványhoz. meg persze az első sorhoz. biggrin.gif
meg akartam nyitni, hogy meghallgassam, erre most látom, hogy rosszat linkeltem. ez a jó. rolleyes.gif

Meg tudtam hallgatni a linkre kattintva. biggrin.gif
Figyu az biztos, hogy én minden kis nyomoroncot arrébb fogok lökni, már csak azért is mert be leszek baszva és Placdebo és különben is és Brian Molko. Nagyon erőszakosnak kell lenni. Jah és nagyon előtte ott kell állni. Sztem vannak tőlünk elveteműltebb külföldi rajongók is. Na hát azokat meg főleg arrébb vágom. Nézzék otthon. biggrin.gif
2014. július 29. 17:40 #297
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.07.29. 16:17)
Meg tudtam hallgatni a linkre kattintva. biggrin.gif
Figyu az biztos, hogy én minden kis nyomoroncot arrébb fogok lökni, már csak azért is mert be leszek baszva és Placdebo és különben is és Brian Molko. Nagyon erőszakosnak kell lenni. Jah és nagyon előtte ott kell állni. Sztem vannak tőlünk elveteműltebb külföldi rajongók is. Na hát azokat meg főleg arrébb vágom. Nézzék otthon. biggrin.gif

nyugi, amilyen pici vagyok, olyan erőszakos tudok lenni. rohog.gif másik kedvencem koncertjén egy nálam minimum háromszor nagyobb lánykát löktem ki az elsősorból, hogy elől lehessek, ráadásul mikrofonállványnál. rohog.gif én is minél előréb szeretnék lenni, úgyhogy úgyis megoldjuk. annyi, hogy akkor az előttük lévőn mindenképp végig kint kellene lenni. meg előttük is lesz már valami, ha jól emlékszem. unsure.gif
van egy olasz csaj, múltkor találtam meg a tumblrjét, basszus az már a fél világot beutazta, és ide is jön pl... utálom ha valakinek bejött az élet, vagy épp apuci elkényeztetett kislánya, és ezért bejárja értük a világot. és csomó zenekar kivételezik az ilyenekkel. b*sszameg, én is megtenném, ha megengedhetnénk magunknak, és nem attól lennék nagyobb rajongó mindenki másnál... dry.gif
2014. július 29. 17:44 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.29. 17:40)
nyugi, amilyen pici vagyok, olyan erőszakos tudok lenni. rohog.gif másik kedvencem koncertjén egy nálam minimum háromszor nagyobb lánykát löktem ki az elsősorból, hogy elől lehessek, ráadásul mikrofonállványnál. rohog.gif én is minél előréb szeretnék lenni, úgyhogy úgyis megoldjuk. annyi, hogy akkor az előttük lévőn mindenképp végig kint kellene lenni. meg előttük is lesz már valami, ha jól emlékszem. unsure.gif 
van egy olasz csaj, múltkor találtam meg a tumblrjét, basszus az már a fél világot beutazta, és ide is jön pl... utálom ha valakinek bejött az élet, vagy épp apuci elkényeztetett kislánya, és ezért bejárja értük a világot. és csomó zenekar kivételezik az ilyenekkel. b*sszameg, én is megtenném, ha megengedhetnénk magunknak, és nem attól lennék nagyobb rajongó mindenki másnál... dry.gif

Ezzel úgy vagyok, hogy lehet neki meg más hiányzik az életéből egyrészt, másrészt lehet nagyon sokat dolgozik, bár lehet, hogy sokan kapják rá a pénzt tényleg. Arra kell törekedni, hogy minél több koncertjükön legyünk, minél jobb munkalehetőséget találjunk, aztán akkor mindenre jobban van pénz. Meg nekem jobban is esik, ha megdolgozom a jegyért, nem kapom. rolleyes.gif
2014. július 29. 17:46 #299
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2014.07.29. 17:44)
Ezzel úgy vagyok, hogy lehet neki meg más hiányzik az életéből egyrészt, másrészt lehet nagyon sokat dolgozik, bár lehet, hogy sokan kapják rá a pénzt tényleg. Arra kell törekedni, hogy minél több koncertjükön legyünk, minél jobb munkalehetőséget találjunk, aztán akkor mindenre jobban van pénz. Meg nekem jobban is esik, ha megdolgozom a jegyért, nem kapom.  rolleyes.gif

jó persze, meg nekem is nyilvánvaló, hogy amint saját fizetésem lesz, a fele Placebo koncertre fog elmenni. biggrin.gif de azért mégsem úgy, hogy ott vagyok Angliában, másnap a német koncerten is, harmadik nap meg elmegyek a Japánban lévő koncertjükre is, csak reális kereteken belül. tehát mondjuk költözök, akkor az angliai koncertek, Franciaországba átmegyek, meg ha itthon lesznek mondjuk arra "csalátlátogatás" címszóval.
2014. július 29. 17:55 #300
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2014.07.29. 17:46)
jó persze, meg nekem is nyilvánvaló, hogy amint saját fizetésem lesz, a fele Placebo koncertre fog elmenni. biggrin.gif de azért mégsem úgy, hogy ott vagyok Angliában, másnap a német koncerten is, harmadik nap meg elmegyek a Japánban lévő koncertjükre is, csak reális kereteken belül. tehát mondjuk költözök, akkor az angliai koncertek, Franciaországba átmegyek, meg ha itthon lesznek mondjuk arra "csalátlátogatás" címszóval.

Úgyis is a francia és angol na meg a belga koncertek a legjobbak. Ott egy igazi életérzés az egész.
58 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok