Placebo II
2014. június 26. 10:23
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Molkette @ 2014.06.25. 23:20)
Fantasztikus..
Sunshine eljegyezte a barátnőjét?
Sunshine eljegyezte a barátnőjét?
úgy tudom igen, egy-két hónapja legalábbis láttam Twitteren egy képet, de semmiféle megerősítést nem találtam.
2014. július 08. 17:56
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
augusztus 13-án 19.30-21.00-ig lesznek. Skrillex utánuk lesz, úgyhogy esélytelen, hogy Brian jókedvében egy csomót beszélgessen, és elhúzódhasson sokáig a koncert.
2014. július 09. 07:22
Idézet (itsjustme @ 2014.07.08. 17:56)
augusztus 13-án 19.30-21.00-ig lesznek. Skrillex utánuk lesz, úgyhogy esélytelen, hogy Brian jókedvében egy csomót beszélgessen, és elhúzódhasson sokáig a koncert. 
Hm, sajnos.
Vannak ismét képek ahol dohányzik. Remélem azért rágyújt egy cigire a koncert közben is.
Amúgy előttük lesz valaki, csak hogy az első sor mennyire esélyes?
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2014. július 09. 16:42
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2014.07.09. 07:22)
Hm, sajnos.
Vannak ismét képek ahol dohányzik. Remélem azért rágyújt egy cigire a koncert közben is.
Imagine Dragons lesz előttük, már arra ki kellene menni, és amennyire lehet, előrejutni, aztán a félórás szünetben meg valahogy első sorig tolakodni, vagy nem tudom... fel akarom dobni neki a bécsi koncert óta tartogatott levélkémet, az meg máshonnan nem menne.
és aww, remélem rágyújt, valamiért neki még mindig valami kib*szott szexi, ha cigizik. valamint azt is, hogy nekem is lesz lehetőségem valamelyik kedvenc számom egy szál kellemes cigaretta kíséretében kiélvezni. ha már úgyis visszaszoktam én is.
2014. július 09. 22:51
Idézet (itsjustme @ 2014.07.09. 16:42)
Imagine Dragons lesz előttük, már arra ki kellene menni, és amennyire lehet, előrejutni, aztán a félórás szünetben meg valahogy első sorig tolakodni, vagy nem tudom... fel akarom dobni neki a bécsi koncert óta tartogatott levélkémet, az meg máshonnan nem menne.
és aww, remélem rágyújt, valamiért neki még mindig valami kib*szott szexi, ha cigizik. valamint azt is, hogy nekem is lesz lehetőségem valamelyik kedvenc számom egy szál kellemes cigaretta kíséretében kiélvezni. ha már úgyis visszaszoktam én is.
Nos, én is cigizni szeretnék.
Tapasztalataim szerint, legalábbis amit a Volton tapasztaltam, nem lesz elég ha az előtte lévő koncerten előre állunk, mert ugye sok rajongó erre számit. Amire gondolok, hogy az Imagine előtti fél órában oda kellene állni. Az is fontos, hogy az milyen stiusú zene, mert ha teljesen más, akkor több esély van az előrejutáshoz.
itsjustme
2014. július 10. 00:18
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2014.07.09. 22:51)
Nos, én is cigizni szeretnék.
Tapasztalataim szerint, legalábbis amit a Volton tapasztaltam, nem lesz elég ha az előtte lévő koncerten előre állunk, mert ugye sok rajongó erre számit. Amire gondolok, hogy az Imagine előtti fél órában oda kellene állni. Az is fontos, hogy az milyen stiusú zene, mert ha teljesen más, akkor több esély van az előrejutáshoz.
én nem vagyok oda értük, nem hallgatom őket, de wikin alternatív rocknak van írva, és ha jól emlékszem, őket tartják az idei vagy előző év koncertzenekarának, szóval kellemetlen helyzet.
2014. július 11. 09:38
Idézet (itsjustme @ 2014.07.10. 00:18)
én nem vagyok oda értük, nem hallgatom őket, de wikin alternatív rocknak van írva, és ha jól emlékszem, őket tartják az idei vagy előző év koncertzenekarának, szóval kellemetlen helyzet.
mondjuk nem tudom, hogy fogom kibírni ha odaállunk előttük, akkor olyan öt körül, fél tízig pisilés nélkül. azt hiszem, aznap én nem iszok. 
Hááááát igen, az nem lesz egyszerű, de muszáj az első sor.
itsjustme
2014. július 11. 14:06
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2014.07.11. 09:38)
Hááááát igen, az nem lesz egyszerű, de muszáj az első sor. 
valahogy megoldjuk.
nem igaz, hogy az ilyenekről sosincs normális videó.
2014. július 11. 18:06
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
uh, vagy mégis van rendes videó. csak tudnám, hol a halálba volt livestream, eddig idén mindről lemaradtam.
játszák a Begin The Endet, el se hiszem.
de ugye a szigeten nincs ennyi hely a közönség meg a színpad között?! ekkorát nem tudok dobni ha beledöglök se.
2014. július 13. 00:12
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
ha lenne egy időgépem, ha beledöglenék is megismerkednék a régi Briannel.
2014. július 16. 12:09
Idézet (itsjustme @ 2014.07.11. 18:06)
uh, vagy mégis van rendes videó. csak tudnám, hol a halálba volt livestream, eddig idén mindről lemaradtam.
játszák a Begin The Endet, el se hiszem.
de ugye a szigeten nincs ennyi hely a közönség meg a színpad között?! ekkorát nem tudok dobni ha beledöglök se.
Ez a távolság kegyetlen..
De szerintem itt nincs, max 1 méter.
itsjustme
2014. július 16. 14:05
|
|
itsjustmeMolkoholic |
|
Idézet (Molkette @ 2014.07.16. 12:13)
Igényes, szép forditás.
Megnézhető a többi is. Szerintem nagyon jó.
áh, az ő fordításait már néztem, szépen el is vette a kedvem, én valamiért nem tudom ilyen jól kifejezni magam. jó, megértem, de hogy másokkal megértessem, és még igényes is legyen...
bár ez a fordítása pont hibás, a refrénben still around home-ot mond Brian, ő still around whole-al fordított, ha jól emlékszem. de a Bosco például valami gyönyörű lett.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.