jaj, de szép. 2003 - Sleeping With Ghosts vagy 2007 - Meds turné?
ma kezdenek újra koncertezni, az a baj, Mexikóban még délelőtt van, úgyhogy csak holnap reggelre lesznek képek - ha lesznek már addigra. remélem, nem az fog fogadni reggel Tumblrön, hogy hirtelen megint nullásgéppel neki esett a hajának... "sok" kihagyás után mindig parázok ilyeneken.
jaj, de szép. 2003 - Sleeping With Ghosts vagy 2007 - Meds turné? ma kezdenek újra koncertezni, az a baj, Mexikóban még délelőtt van, úgyhogy csak holnap reggelre lesznek képek - ha lesznek már addigra. remélem, nem az fog fogadni reggel Tumblrön, hogy hirtelen megint nullásgéppel neki esett a hajának... "sok" kihagyás után mindig parázok ilyeneken. szerk.: ah, megvan a hajacskája.
Nagyon csalódott lennék, ha lenyírná a haját.
Róluk tudsz valamit? Ezek szerint a Placebo név nem egyedi. Régen volt egy ilyen nemű együttes.
Nagyon csalódott lennék, ha lenyírná a haját.
Róluk tudsz valamit? Ezek szerint a Placebo név nem egyedi. Régen volt egy ilyen nemű együttes.
ne is mondd, már teljesen belelkesedtem, hogy visszanöveszti olyan hosszúra, mint amilyen 2009-ben volt, úgyhogy megviselne, ha hirtelen levágná.
Hot on the heels of Miles Davis and Nucleus, PLACEBO was the first Belgian group to advance in jazz-rock territories. Leader Marc Moulin (already a veteran by the early 70's since he started in 63 with saxman Scorier) was the main composer of this rather large group (they had a four-man brass section) somewhere between Nucleus and a funky Chicago Transit Authority but with that bizarre and sometimes weird/silly Belgian spirit/absurdism.
Their three albums (from 71 to 74) were widely played on the alternative scene in the early 70's, so much so, that they appeared in concert on National TV (still to be released commercially but aired two years ago). Their debut "Balls Of Eyes" is maybe their better one (it won a prize at 1972's Montreux Jazz Festival), but the 1973 album is not far behind. After a rather disappointing eponymous album (on the Harvest label), they slowly disbanded, giving their last concert in 76. Marc Moulin will then have a long solo career (his best album being Sam Suffy in 75), diddle in Eurovision spoof-group Telex, work with great Belgian group Cos (see their entry), produced many artist (Philip Catherine a.o.), host his own radio show, had his own record label and for the last 15 years has been a precursor in acid-jazz.
Although none of their vinyls have received a Cd reissue (yet), there is now a compilation that is really an excellent introduction and the track selection suffers no discussion: you are getting the best one possible. Actually their records gained back some interest since they were sampled a few times for Trip-hop records. Marc Moulin left us on Sept 26, 2008 at the age of 66. hiába kerestem bármi Placebo bandet meg bármit, mindenhol csak Brianéket adták be, végül az 1970-et utána írva találtam ennyit. érdekes, szerintem ők már nem aktívak régóta, vagy nem tudom, különben biztosan lett volna hiszti, valamint pereskedés a Placebo név miatt, erről viszont még sosem olvastam, szóval... nem tudom...
B3
For What It's Worth
Loud Like Love
Twenty Years
Every You Every Me
Too Many Friends
Scene of the Crime
A Million Little Pieces
Speak In Tongues
Rob the Bank
Purify
Space Monkey
Blind
Exit Wounds
Meds
Song to Say Goodbye
Special K
The Bitter End
Encore:
Teenage Angst
Running Up That Hill
Post Blue
Infra red
ha jól látom, nem változtattak semmit, kíváncsi vagyok, ide milyen setlistel fognak jönni. játszhatnák a Boscót.
"Steve (drummer) doesn't start on time and Brian Molko gets angry!" úgy szeretem az ilyen kis bakikat. mondjuk megnéztem volna Brian arcát. ah, lehetnének már megint livestreamek.
B3 For What It's Worth Loud Like Love Twenty Years Every You Every Me Too Many Friends Scene of the Crime A Million Little Pieces Speak In Tongues Rob the Bank Purify Space Monkey Blind Exit Wounds Meds Song to Say Goodbye Special K The Bitter End Encore:
Teenage Angst Running Up That Hill Post Blue Infra red ha jól látom, nem változtattak semmit, kíváncsi vagyok, ide milyen setlistel fognak jönni. játszhatnák a Boscót.
"Steve (drummer) doesn't start on time and Brian Molko gets angry!" úgy szeretem az ilyen kis bakikat. mondjuk megnéztem volna Brian arcát. ah, lehetnének már megint livestreamek.
úristen, volt livestream?! szörnyű a minősége, de aww. ha holnap kihív a töritanár, és megkérdezi, hogy miért nem készültem már megint, mikor bukásra állok, Brian tökéletességére fogom fogni...
úristen, volt livestream?! szörnyű a minősége, de aww. ha holnap kihív a töritanár, és megkérdezi, hogy miért nem készültem már megint, mikor bukásra állok, Brian tökéletességére fogom fogni...
Ezzel én is így vagyok most.
Mi a helyzet a sulival? Nekem van még két kemény hónapom 11 vizsgával. Neked is júni. végéig tart a suli?
június 13-án lesz vége, jelenleg még a matekkal küszködöm, a többiből megvan az, amit el is vártam magamtól. legalábbis egyelőre...
mikor kezdődnek a vizsgáid?
június 13-án lesz vége, jelenleg még a matekkal küszködöm, a többiből megvan az, amit el is vártam magamtól. legalábbis egyelőre... mikor kezdődnek a vizsgáid?
szia drága!
teljesen kihalt a topik, remélem még visszatérsz, és hamarosan teszünk ez ellen valamit. végre letudtam a sulit, és sikeresen átmentem mindenből, bár töritanárom közölte velem, hogy olyan hülye vagyok, hogy nem enged el jövőre érettségizni. még most szerdán van egy angol szóbelim, aztán én végeztem mindennel, és szerencsére az írásbelim is 93%-ra sikerült, így már azon sem kell különösebben idegeskednem. végre a legnagyobb problémám tényleg az lesz, hogy mit is vegyek fel a koncertre. és már csak hatvan nap, alig hiszem el.
neked hogy sikerültek a vizsgáid?
kikészít, hogy mindenhez rámondják a fordítást. tanuljanak meg angolul...
nekem is van most bőven mit bepótolnom, időhiány miatt most én is szépen lemaradtam, még az is teljesen kiment a fejemből, hogy elkezdték a turnét, készültek pedig interjúk is, csomó backstagekép... olvasgatok beszámolókat, van aki írja, hogy Brian MEGÖLELTE, aláírást adott neki, úgyhogy bízom benne, szerencsénk lesz a szigeten is vele.
addig meg ujjongjunk hogy még mindig meg van a hajacskája.
szia drága! teljesen kihalt a topik, remélem még visszatérsz, és hamarosan teszünk ez ellen valamit. végre letudtam a sulit, és sikeresen átmentem mindenből, bár töritanárom közölte velem, hogy olyan hülye vagyok, hogy nem enged el jövőre érettségizni. még most szerdán van egy angol szóbelim, aztán én végeztem mindennel, és szerencsére az írásbelim is 93%-ra sikerült, így már azon sem kell különösebben idegeskednem. végre a legnagyobb problémám tényleg az lesz, hogy mit is vegyek fel a koncertre. és már csak hatvan nap, alig hiszem el. neked hogy sikerültek a vizsgáid?
kikészít, hogy mindenhez rámondják a fordítást. tanuljanak meg angolul... nekem is van most bőven mit bepótolnom, időhiány miatt most én is szépen lemaradtam, még az is teljesen kiment a fejemből, hogy elkezdték a turnét, készültek pedig interjúk is, csomó backstagekép... olvasgatok beszámolókat, van aki írja, hogy Brian MEGÖLELTE, aláírást adott neki, úgyhogy bízom benne, szerencsénk lesz a szigeten is vele. addig meg ujjongjunk hogy még mindig meg van a hajacskája.