Arany Málna-díjra jelölhetik Selena Gomezt
2013. december 11. 07:47
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
szurkoloknekedédesdrága
2013. december 11. 08:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Javasolták Oscar-díjra?
Semmi esélye csórikámnak. Vicc kategóriás, nem Oscar-díjas szintű.
Mikor olyan színészek, mint Gary Oldman vagy Sean Bean se jártak soha igazán az Oscar közelében, akkor Selena Gomez majd megkapja? Botrány lenne a köbön, és ami azt illeti, végtelen nagy ostobaság és pofátlanság is. El se tudom képzelni. Arany Málna inkább. Díjazzák a maga szintjén, de ne egy ilyen rangosnak kikiáltott eseményen. Bár persze az Oscar színvonala is erősen zuhanó tendenciát mutat, de azért ilyen mélyen még nem tartanak.
2013. december 11. 14:43
Pontosan Niki915 !
NEM érdemli meg ! Az Oscarra viszont jelölhetnék !
NEM érdemli meg ! Az Oscarra viszont jelölhetnék !
2013. december 11. 17:15
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
Oscar-díj? az Oscar-díjat SZTÁROK kapják, nem olyanok mint ő. az Arany Málnára azt mondom hogy megérdemli, mert tényleg nem kéne a színészkedést erőltetnie... már az Oscar se a régi, amire a jó színészeket jelölik
2013. december 11. 18:56
|
|
Didattoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197971 offline
|
" Grace Benning
Javasolták Oscar-díjra? blink.gif Semmi esélye csórikámnak. Vicc kategóriás, nem Oscar-díjas szintű. blink.gif Mikor olyan színészek, mint Gary Oldman vagy Sean Bean se jártak soha igazán az Oscar közelében, akkor Selena Gomez majd megkapja? Botrány lenne a köbön, és ami azt illeti, végtelen nagy ostobaság és pofátlanság is. El se tudom képzelni. Arany Málna inkább. Díjazzák a maga szintjén, de ne egy ilyen rangosnak kikiáltott eseményen. Bár persze az Oscar színvonala is erősen zuhanó tendenciát mutat, de azért ilyen mélyen még nem tartanak. "
Teljesen egyetértek veled
Javasolták Oscar-díjra? blink.gif Semmi esélye csórikámnak. Vicc kategóriás, nem Oscar-díjas szintű. blink.gif Mikor olyan színészek, mint Gary Oldman vagy Sean Bean se jártak soha igazán az Oscar közelében, akkor Selena Gomez majd megkapja? Botrány lenne a köbön, és ami azt illeti, végtelen nagy ostobaság és pofátlanság is. El se tudom képzelni. Arany Málna inkább. Díjazzák a maga szintjén, de ne egy ilyen rangosnak kikiáltott eseményen. Bár persze az Oscar színvonala is erősen zuhanó tendenciát mutat, de azért ilyen mélyen még nem tartanak. "
Teljesen egyetértek veled
2013. december 11. 20:51
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Most komolyan?Lelehetne már szállni Selenáról..Az Oscar-díjat pedig teljesen megérdemli..Nem hiszem el hogy ilyenek vagytok..Lehet hogy sokan nem bírjátok Selenát de akkor is..Én meg nem bírom Mileyt..És mégsem mondom el minden hülye k***ának..SZÁJATOK MAGATOKBA IDIÓTÁK!!!!!!!!!!!
2013. december 11. 23:17
|
Oláh Bettynaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 199924 offline
|
Háááát azért ez az "elismerés"eléggé megalázó lehet.......má nem azért ,de én szerintem mint színésznő jó ...jó mondjuk mindenkinek vannak biztos olyan nem jó sikerült produkciója ,amire nem büszke...de van ez így!
2013. december 12. 07:31
Legjobb kommentek amiket valaha olvastam!
Nem érdemli meg az Alany Málnát szerintem, elég alulértékelt színészként, pedig nem tehetségtelen (beismerem énekesnek szörnyű.) de Oscar-t sem érdemel az egyszer biztos.
Nem utálom őt egyáltalán de nagyon vicces hogy "megérdemli mindkettőt"
Nem utálom őt egyáltalán de nagyon vicces hogy "megérdemli mindkettőt"
2013. december 12. 11:19
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én több kommentemben is hangoztatom, hogy nagyon kedvelem Selenát, de látom a valóságot. Ahhoz többet kell tennie, hogy Oscar-t kapjon és nem olyan filmekben szerepelnie, mint a Spring Breakers. Viszont nem hiszem, hogy az Arany Málnát megérdemelné, mert próbálkozik.
Mikor jelenik meg egyébként a Getaway c. filmje nálunk? Vagy már elérhető online?
Mikor jelenik meg egyébként a Getaway c. filmje nálunk? Vagy már elérhető online?
2013. december 12. 15:04
|
|
Chanel13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 216415 offline
|
Ohh, kezdjük ott, hogy a Spring Breakers egy nagy hülyeség volt. A felében volt jelen! A felében! Vagy még annyiban sem. Egyáltalán nem volt főszereplője a filmnek.
Na, aztán folytassuk ott, hogy az Oscar-tól ő még nagyon messze áll. Azt IGAZI színészeknek kéne adni, JÓ filmekre.
És fejezzük be ott, hogy az Arany Málnát se erőltessük már. Nincs olyan jó hangja, hogy dobjak egy hátast tőle. A dalaiban semmi különös nincs.
Na, aztán folytassuk ott, hogy az Oscar-tól ő még nagyon messze áll. Azt IGAZI színészeknek kéne adni, JÓ filmekre.
És fejezzük be ott, hogy az Arany Málnát se erőltessük már. Nincs olyan jó hangja, hogy dobjak egy hátast tőle. A dalaiban semmi különös nincs.
2013. december 12. 15:35
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Oscar-ért még azért többet kéne tenni-e
2013. december 12. 15:48
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Hajrá
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: