Lady Gaga ismét Oroszországot kritizálja
2013. december 11. 23:07
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Még utolsónak azt megjegyezném, hogy az az elmélet, miszerint nagyobb problémák is vannak a világban, mint az, hogy a homoszexuálisokat úgy kezelik, ahogy, az megfordítható: ha tudod, hogy tele van a világ sokkal nagyobb problémákkal, éhezés, háborúk, gyilkolás, súlyos betegségek, akkor hogy tud érdekelni, hogy az a szerencsétlen nővel vagy fiúval csókolózik-e, utcán vagy lakásban, miért olyan nagy gond ez, a többihez képest?
2013. december 11. 23:12
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (janet7 @ 2013.12.11. 23:07)
Még utolsónak azt megjegyezném, hogy az az elmélet, miszerint nagyobb problémák is vannak a világban, mint az, hogy a homoszexuálisokat úgy kezelik, ahogy, az megfordítható: ha tudod, hogy tele van a világ sokkal nagyobb problémákkal, éhezés, háborúk, gyilkolás, súlyos betegségek, akkor hogy tud érdekelni, hogy az a szerencsétlen nővel vagy fiúval csókolózik-e, utcán vagy lakásban, miért olyan nagy gond ez, a többihez képest? 
Will you marry me?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 12. 11:39
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Részben egyetértek vele, részben nem. Én sem vetem meg a melegeket, ez egy meglehetősen kényes téma mindenhol, bár Amerikában már házasodni is engedik őket. Azért az durva, hogy a rendőrség szabályszerűen üldözi őket, nem hiszem, hogy ezt bármivel kiérdemelnék.
2013. december 12. 12:28
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2013.12.11. 23:07)
Engem úgy tud érdekelni, hogy az ilyen parádéktól, gagágtól és műbalhéktól hangos a sajtó, a valódi problémákat háttérbeszorítva. Nézzük csak meg az elmúlt egy hét híradásait, hogy hány szól teszem azt az afrikai éhező gyerekekről és hány az ezzel kapcsolatos oroszországi eseményekről.
Megjegyzem ennek a konkrét esetnek is nem társadalmi, hanem politikai okai vannak a háttérben elsősorban. Úgy manipulálják a tömegeket, hogy egymásnak feszüljenek. Ez egyes politikai erőknek kedvez, mig a másiknak nem. Az egyik fel tudja hergelni a másikkal szemben tömegeket. Teljesen irreveláns, hogy ez esetben a melegek kapcsán történik mindez. Lehetne akár kerékpárosok kontra autósok is a téma.
Beyla
2013. december 12. 14:36
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Es attol, hogy a sajtoban nagyobb helyet kap az ehezok helyzete peldaul (a nagyobbon van a hangsuly, mert azert ez is, ahogy mindkettonel jelentektelenebb dolgok is kapnak boven helyet, ugyhogy nem gondolom, hogy pont a homoszexualis kerdes az, ami elsosorban kiszoritja a sajtobol a fontosabb dolgojat) miben fog valtozni a helyzetuk? A sajto onmagaban kinek a helyzeten segit egyaltalan? Tobbet beszelnek rola meg sajnalkoznak, de a valodi segitsegtol ez messze van. A helyzetukrol pedig mindenki tud, tehat meg csak nem is lehet azt mondani, hogy ertesulnunk kene rola ahhoz, hogy tegyunk valamit. Persze lehet mondani, hogy a melegek iranti sajnalkozassal sem megyunk semmire, de az o elfogadasuk inkabb elmeleti dolog, mint az afrikaiak helyzetenek megoldasa.
Es igazabol nem a sajtora gondoltam, nem is kielezve Gagara, vagy az oroszorszagi esemenyekre (ahogy egyik hozzaszolasomban sem) inkabb altalanossagban arra az elmeletre, hogy dehat vannak nagyobb problemak. Igen, de nem csak a homoszexualisok gyuloletenel vannak nagyobb problemak, hanem maganal a homoszexualitasnal is (nyilt vagy titkolt) ezert kene leszrni ugy a homofoboknak az utobbit, mint a sajtonak az elobbit, mert az egyik a masikbol kovetkezik.
Es igazabol nem a sajtora gondoltam, nem is kielezve Gagara, vagy az oroszorszagi esemenyekre (ahogy egyik hozzaszolasomban sem) inkabb altalanossagban arra az elmeletre, hogy dehat vannak nagyobb problemak. Igen, de nem csak a homoszexualisok gyuloletenel vannak nagyobb problemak, hanem maganal a homoszexualitasnal is (nyilt vagy titkolt) ezert kene leszrni ugy a homofoboknak az utobbit, mint a sajtonak az elobbit, mert az egyik a masikbol kovetkezik.
Jolie_77
2014. január 29. 21:13
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
Azért ne felejtsük el megemlíteni az orosz életszínvonalat. Vannak olyan országok (pl. orosz) ahol nagyon hagyománnyá teszik a férfi-nő viszonyt. Ha belegondoltok, ha engedné oroszország ezt, pár év múlva úgy járnának mint Amerika. Követelések lennének a házasságra stb... Nem vagyok meleg ellenes, nem érdekel ha két csaj vagy két fiú szereti egymást, egyszerűen csak nem lehet minden országnak ugyanaz a felfogása. Gratuálok GaGának hogy kiáll a melegekért, de ezért nem lehet egy egész országot hibáztatni!
2014. január 29. 21:19
Nem unja még? Attól, hogy hőbörög, semmi sem fog változni. Mellesleg, én egyetértek az oroszokkal. Nagyon szimaptikusnak tartom, hogy sem a melegfelvonulást nem engedélyezik (nagy piros pont), sem azt, hogy kiskorúaknak bárki homoszexualitásról információt szolgáltasson ki (újabb piros pont). Nem tudom, ez hol számít elnyomásnak. Igen, nem házasodhatnak - ezt én sem támogatom, ahogy a gyereknevelést sem -, de minden másban ugyanolyan jogaik és kötelességeik vannak, mint heteró társaiknak. Szóval én totál egyetértek ezekkel az intézkedésekkel. Nem tudom, ezzel mi a gond. Nem üldözik őket tűzzel-vassal, de aki felvonulgat, azt igenis lecsukják. Ez szerintem így normális, elvégre törvény tiltja a melegfelvonulást. És a törvény megszegése bizony következményeket von maga után. Most lehet hőbörögni, meg feljelentgetni engem, hogy mekkora homofób, meg intoleráns, meg empátiahiányos ** vagyok, mert nem állok ki "szegény elnyomott" melegek jogaiért. Ez van, és nem érdekel, ki mit mond.
Számomra még mindig a hagyományos felállás egy férfi + egy nő. A hagyományos család nálam egy apa + anya + gyerek(ek). Nem vagyok meleg-ellenes, de van, amit nem támogatok.
Számomra még mindig a hagyományos felállás egy férfi + egy nő. A hagyományos család nálam egy apa + anya + gyerek(ek). Nem vagyok meleg-ellenes, de van, amit nem támogatok.
2014. február 15. 21:02
Teljes mértékben egyet értek vvele, de nem egész Oroszországot kéne vádolnia. Putyinnak vannak leginkább ezek a jó ötletei.
2014. február 15. 22:06
Majd ha vége a Téli Olimpiának, minden sztár leakad a témáról.
2014. július 29. 19:25
Ladi Gaga = Béna sztár
Komolyan undorítóak a ruhái és 60 évesnek néz ki,pedig még állítólag csak 29-30 éves.
Komolyan undorítóak a ruhái és 60 évesnek néz ki,pedig még állítólag csak 29-30 éves.
2014. augusztus 21. 22:26
@Petruska15.mit gondolsz amikor ilyeneket írsz?Gaga most a melegeket támogatta mert csak azért kiszorítják őket mert bizonyos szempontból mások.Pedig ők is emberek.Ez nagyon szép cselekedet tőle te meg ezt a gagyi dumát nyomod...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.